Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Jah, mondjuk nekem nincsenek nagy mancsaim, lehet azért van.

Ja meg még 1 dolog ami nemteccik: az akksi. Aktív használat mellett naponta lógathatom a 220-ba hogy életben maradjon, míg a Nokia 6070-nek hetente kellett ugyanezt. Mondjuk nem is tudott semmit :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Elnézést,nem tudom hogy lett mind a 4 link ugyanaz.....
Rémhöri,nekem nehézkes volt a qwerty,bár lehet tovább kellett volna szokni.Böködni jobban szeretek :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ami igen fura, hogy a többi résztvevõ nem tud multitaccsot, holott pl. a Lenovo táblagépén is van ilyen.

A cikkben igaz a legtöbb hiányosság, bár ami engem igazából zavar, az a csengõhang nehézkes változtatása...

SMSt írni sztem nem vészes vele, sõt, jóval gyorsabb mint a hagyományos telefonon. Nyilván egy billentyûvel felszerelt HTC vagy hasonló sokkalsokkal gyorsabb még ennél is...

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
thx :)
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
javítsd át a számokat a címsorodban, akkor látod a többit
Sei, soku Si.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
nekem mind a 4 link ugyanazt adja
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
http://hdszinkron.extra.hu/teszt/1.jpg
http://hdszinkron.extra.hu/teszt/2.jpg
http://hdszinkron.extra.hu/teszt/3.jpg
http://hdszinkron.extra.hu/teszt/4.jpg

-=B.B.B.=-

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

jövõ héten megjön az omnia a T-hez is. kiváncsi vagyok milyen áron, eléggé tetszetõs darab... :love:

Ismerõs már vett,kíváncsi leszek a véleményére.

-=B.B.B.=-

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

...megjön az omnia a T-hez is...

Az milyen?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
na ezt nem kellet volna megmutatnod!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

jövõ héten megjön az omnia a T-hez is. kiváncsi vagyok milyen áron, eléggé tetszetõs darab... :love:

Háát kv-ban Qrvajó.:)
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
perzse, meg a teljes anyagi biztonság :)
egyszerüen csak nem hallom a telefont, és 2 perc vackolás után jutok el oda, hogy tudjam ki hívott... információ szinten viszont nagyon jó lenne ezt már az elején tudni, ezért tetszett meg. Csak 50e... Kimarad. Illetve bucinagy az egész :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

+ egyszer eljön az idõ -bár legyen olyen jó helyzeted hogy ne legyen igazam- amikor nem teheted meg hogy pl edzés közben nem veszed fel mert nem érdekel meg nem érsz rá

aztán, ha nagyon ügyes vagy
eljön az az idõ is, amikor már (újra) megengedheted magadnak, hogy ne vedd fel :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Szvsz bõven megér nekem annyit, hogy nem szedhetem ki az akksit azért cserébe, hogy nem recseg, nem akar szétesni és sehol egy hézag az egész telón.

Amúgy meg egy Li-ion akksi mondjuk 1500X újratölthetõ, osszuk le kettõvel, és az akkor is 2 év ha naponta tölti az ember...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
+ egyszer eljön az idõ -bár legyen olyen jó helyzeted hogy ne legyen igazam- amikor nem teheted meg hogy pl edzés közben nem veszed fel mert nem érdekel meg nem érsz rá
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Neki a motor miatt kell,Andris.

-=B.B.B.=-

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

óra kérdés: kifejezetten elõnyös lehetne, sosem látom, érzem, hallom menet közben, ha csörög a telefon... az meg vibrál meg jelez nekem, így látom ha meg kéne állni telefonálni... csak megnéztem a t- félét, egy nagy bumszli... fele akkora lenne.... hmmm :)

el kell dönteni, hogy bringázol vagy telefonálsz?
edzés közben igazából hívhatnak, nem mindig veszem fel, mert nem érek rá meg nem is érdekel...
ha meg túrázás van, akkor úgyis észrevehetõ.
ha mindenképp akarsz még egy darad kacatot magadnál hordani, akkor érdemes lehet elgondolkodni egy bluetoothos fülesen...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

namásmost.

a tulaj legtöbbször szeret azonosulni az általa használt eszközzel, szereti egynek érezni magát vele, így ha valakinek nem jön be az adott eszköz, és ezt szóvá teszi, azt hajlamos magára venni;)

így a hiba nem abban van, aki lesz@rozza, hanem aki magára veszi ;)

Na, ilyenkor jönnek az önkéntes dr. Csernusok, akik megfejtik, hogy mi is az én bajom, mert annyira jól ismerjük egymást... Ne haragudj, de egyáltalán nem arról van szó, hogy ha valaki azt mondja rá, hogy szar, az nekem sértõ. Az a probléma, hogy teszik ezt sokan úgy, hogy azt sem tudják, hogy ezt a telefont eszik e, vagy isszák. Mondja a hülyeséget, osztja az igét, és ami a legszomorúbb, hogy még el is hiszi, hogy igaza van. És tudod baromi idegesítõ tud lenni, amikor valaki olyan mond neked "okosságot" aki még a kezében sem fogott ilyen telefont, de még csak utána sem nézett, hogy egyáltalán mirõl beszél. És ez nem csak telefon esetében van így, hanem akár bringánál is. Ennyi csupán a baj. De ha jól emlékszem, ezt már egyszer leírtam ide.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
én a T-t fogom kipróbálni. kiváncsi lettem :)

óra kérdés: kifejezetten elõnyös lehetne, sosem látom, érzem, hallom menet közben, ha csörög a telefon... az meg vibrál meg jelez nekem, így látom ha meg kéne állni telefonálni... csak megnéztem a t- félét, egy nagy bumszli... fele akkora lenne.... hmmm :)

mutatós a festina;)