Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2008. október 13. - 15:51
Ja meg még 1 dolog ami nemteccik: az akksi. Aktív használat mellett naponta lógathatom a 220-ba hogy életben maradjon, míg a Nokia 6070-nek hetente kellett ugyanezt. Mondjuk nem is tudott semmit
Írta 2008. október 13. - 14:58
Rémhöri,nekem nehézkes volt a qwerty,bár lehet tovább kellett volna szokni.Böködni jobban szeretek
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. október 13. - 14:51
A cikkben igaz a legtöbb hiányosság, bár ami engem igazából zavar, az a csengõhang nehézkes változtatása...
SMSt írni sztem nem vészes vele, sõt, jóval gyorsabb mint a hagyományos telefonon. Nyilván egy billentyûvel felszerelt HTC vagy hasonló sokkalsokkal gyorsabb még ennél is...
Írta 2008. október 13. - 14:50
Írta 2008. október 13. - 14:44
Írta 2008. október 13. - 14:38
Írta 2008. október 13. - 14:13
http://hdszinkron.extra.hu/teszt/2.jpg
http://hdszinkron.extra.hu/teszt/3.jpg
http://hdszinkron.extra.hu/teszt/4.jpg
-=B.B.B.=-
Írta 2008. október 12. - 23:36
Ismerõs már vett,kíváncsi leszek a véleményére.jövõ héten megjön az omnia a T-hez is. kiváncsi vagyok milyen áron, eléggé tetszetõs darab... :love:
-=B.B.B.=-
Írta 2008. október 12. - 22:55
Az milyen?!...megjön az omnia a T-hez is...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. október 12. - 22:35
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. október 12. - 22:32
jövõ héten megjön az omnia a T-hez is. kiváncsi vagyok milyen áron, eléggé tetszetõs darab... :love:
Háát kv-ban Qrvajó.
Írta 2008. október 12. - 22:18
Írta 2008. október 10. - 12:37
egyszerüen csak nem hallom a telefont, és 2 perc vackolás után jutok el oda, hogy tudjam ki hívott... információ szinten viszont nagyon jó lenne ezt már az elején tudni, ezért tetszett meg. Csak 50e... Kimarad. Illetve bucinagy az egész
Írta 2008. október 10. - 12:19
+ egyszer eljön az idõ -bár legyen olyen jó helyzeted hogy ne legyen igazam- amikor nem teheted meg hogy pl edzés közben nem veszed fel mert nem érdekel meg nem érsz rá
aztán, ha nagyon ügyes vagy
eljön az az idõ is, amikor már (újra) megengedheted magadnak, hogy ne vedd fel
Írta 2008. október 10. - 11:05
Amúgy meg egy Li-ion akksi mondjuk 1500X újratölthetõ, osszuk le kettõvel, és az akkor is 2 év ha naponta tölti az ember...
Írta 2008. október 10. - 11:01
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. október 10. - 08:51
-=B.B.B.=-
Írta 2008. október 10. - 08:46
el kell dönteni, hogy bringázol vagy telefonálsz?óra kérdés: kifejezetten elõnyös lehetne, sosem látom, érzem, hallom menet közben, ha csörög a telefon... az meg vibrál meg jelez nekem, így látom ha meg kéne állni telefonálni... csak megnéztem a t- félét, egy nagy bumszli... fele akkora lenne.... hmmm
edzés közben igazából hívhatnak, nem mindig veszem fel, mert nem érek rá meg nem is érdekel...
ha meg túrázás van, akkor úgyis észrevehetõ.
ha mindenképp akarsz még egy darad kacatot magadnál hordani, akkor érdemes lehet elgondolkodni egy bluetoothos fülesen...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. október 10. - 07:12
namásmost.
a tulaj legtöbbször szeret azonosulni az általa használt eszközzel, szereti egynek érezni magát vele, így ha valakinek nem jön be az adott eszköz, és ezt szóvá teszi, azt hajlamos magára venni;)
így a hiba nem abban van, aki lesz@rozza, hanem aki magára veszi
Na, ilyenkor jönnek az önkéntes dr. Csernusok, akik megfejtik, hogy mi is az én bajom, mert annyira jól ismerjük egymást... Ne haragudj, de egyáltalán nem arról van szó, hogy ha valaki azt mondja rá, hogy szar, az nekem sértõ. Az a probléma, hogy teszik ezt sokan úgy, hogy azt sem tudják, hogy ezt a telefont eszik e, vagy isszák. Mondja a hülyeséget, osztja az igét, és ami a legszomorúbb, hogy még el is hiszi, hogy igaza van. És tudod baromi idegesítõ tud lenni, amikor valaki olyan mond neked "okosságot" aki még a kezében sem fogott ilyen telefont, de még csak utána sem nézett, hogy egyáltalán mirõl beszél. És ez nem csak telefon esetében van így, hanem akár bringánál is. Ennyi csupán a baj. De ha jól emlékszem, ezt már egyszer leírtam ide.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2008. október 10. - 07:12
óra kérdés: kifejezetten elõnyös lehetne, sosem látom, érzem, hallom menet közben, ha csörög a telefon... az meg vibrál meg jelez nekem, így látom ha meg kéne állni telefonálni... csak megnéztem a t- félét, egy nagy bumszli... fele akkora lenne.... hmmm
mutatós a festina;)