Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Vennél. Ha lehetne kapni. Idén nem is kerül máshol forgalomba csak UK-ban. Mennyiért? 750 Euró tehát olyat 170-180ezer...

Nem is idénre terveztem az XPERIA S1 megvételét,én baszottúl türelmes emberke vagyok vagyis ráérek akkor is ha majd a Pannon-nál kapható lessz elõfizetésre,ha meg nem akkor meg veszem függetlenûl az árát meg nekem nagyon is megéri tök mindegy mennyibe is kerûl majd,a lényeg hogy SonyEricsson.:)
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Ezért lett az iPhone sorsa, hogy európai hackerek átszabták európai igényekre :) Az iPhone egy jó készülék, ha hozzáértõk fejlesztenek rá. Ami az iPhone mögött van koncepció (amit az Apple erõltet), azzal van nagyobb baj. Azt már inkább gyártották a tengerentúli népek igényeihez. Programok fel és letöltése, doksik/fotók/zenék átvitele csak az iTunes-szal. Nevetséges. MMS miért nem lehetséges? Nem értem miért hagyták ki a legális rendszerbõl. Nem értem mi érdeke van ebbõl az Apple-nek, mert a készülék fizikailag tudja (nálam megy is gond nélkül). Vagy pl. miért hagyta ki a videó rögzítési módot? Azt is tudja/tudná a készülék (az is megy szintén a jailbreakelt készülékeken). A hibajavításokat hamarabb megoldják a jailbreakeltek esetében (lásd az angol T9 szótár), mint az Apple.
Így az Apple csak azt fogja elérni, hogy hülyére lesz szopatva, mert mindenki jailbreakelt telefonnal fog rohangálni és programokat nem az iTunes-on keresztül fog feltölteni, hanem a Cydiáról. Valamint azzal, ahogy kezeli a fejlesztõket, szintén azt fogja elérni, hogy inkább jailbreakelt progikat fognak fejleszteni. Mert nem kell senkinek sem jóvá hagynia, mert nem kell heteket várni hogy mások letölthessék, mert nem kell parázni attól, hogy egyik nap törlik a rendszerbõl csak úgy, stb.
Az iPhone-nak egyetlen egy nagy baja van, azt pedig úgy hívják, hogy Apple Inc.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
volt már a kezemben,aranyos, csak....

kár hogy nem gyártják európai igényekre, más matricával.

ja, de gyártják. Samsungnak hívják, Omnia... esetleg HTC touch... bár inkább elöbbi :-)

itt is van:
http://www.t-mobile....zulek_607.shtml

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
De, sajnos igen, az ottani népekre lett szabva nagyrészt. Mint ahogy az összes többi Apple termék is, túlmarketingelt, jó anyagminõségû, nem sokat tudó, vagy valamiben sokat, másban meg semmit nem tudó, viszont jó drága és jól kinézõ cuccok. Szerintem.

Mondjuk a Motorola az más. Az tényleg sz@r... :D Ronda kijelzõ, lassú bluetooth, ronda hang, kis memória és még sorolhatnám... Szépnek szép, már amelyik, mert van azért ott is ronda...

Azért Thez próbálj ki egy ájfónt, nemrossz cucc. Netezni, zenéthallgatni, telefonálni, meg játszani jó. Nagyon. Kamerázni, mms-ezni, üzleti célra, strapatelefonnak felejtõs és a GPS sem elsõrangú amíg nem faragnak hozzá egy progit...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Mi is szolgáltatótól akartunk venni készüléket,de a pannonnál nincs olyan kedvezményrendszer,mint mondjuk a tré-nél,így legkorábban jövõ év elején adtak volna.Lett egy kártyafüggetlen telefon 6 ezerrel többért,nabumm.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
amúgy nem lehet - a cikkeket olvasva - hogy egyszerüen csak amerikaiaknak, amerikai igényekhez szabták az ájfónt?

volt kezemben motorola telefon épp eleget - pont ugyanez fogalmazódott meg bennem, mint a cikkek íróiban. De jól nézett ki az is...
ott ennyi kell a népnek.
(a mostani piacvezetõ telefon - v3)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nem hasonlítottam semmihez :);)

Tényleg nem lenne fair ha azt tettem volna :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
listaárat hasonlítani mobilszolgáltató által nyújtott árért? :-)

nem fair hasonlítási alap !

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Ha meg mobillal akarnék netezni inkább egy SE XPERIA X1-t vennék.

Vennél. Ha lehetne kapni. Idén nem is kerül máshol forgalomba csak UK-ban. Mennyiért? 750 Euró tehát olyat 170-180ezer...

Tudom hogy Made in China van ráírva.:)
De azok közt is van eltérés,lehet hogy csak teljesítményben,de biztos van.:chin:
Manapság sajna el kell fogadni vagy bele kell törõdni hogy a legtöbb cuccra China van írva.:mad:
A "gyárit" kifelyezésen meg azt értettem hogy az aksi dobozára ill. csomagolására SonyEricsson logo vagy márkanév van írva és nem valami xy noname cég.

Az egy dolog hogy melyik _országban_ gyártják. A lényeg, hogy csak pár nagyobb akksigyártó cég van a világon. Az SEtõl kezdve a Nokián át az Almás telefonig mindegyikbe nagyjából ugyanaz megy, sõt még a ceruzaakksik is ugyanott készülnek, csak más gyártósoron. Csak a matrica más. Tudod, globalizáció...

Ja, a K800 49 cm2 méretû, az ájfónnak meg csak a kijelzõje 41 cm2. Nem csoda, hogy hamarabb merül...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Azért egy e51-et össze sem lehet hasonlítani egy pda-val,de nem is arra a célra készült,valljuk be .

-=B.B.B.=-

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
én meg megoldottam fele költségbõl, nokia e51gyel. amennyit muszáj, emilezni meg netezni nap közben, azt meg tudom oldani róla, a többi meg oda-n se lenne jobb. majd lesz noti, oszt mehet arról.
egyébként még mindig kurvajó, szeretem.
kb 3 naponta igényel egy kikapcs-bekapcsot, hogy törlõdjön a memóriája és ne pörögjön túl, de ez legyen a legnagyobb baj.
a két apos töltés még mindig fáj egy kicsit, de hát ez van, a 369MHz enni kér :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Netre,emilre ott a laptopom meg az upc,telefonálni meg elég sokat szoktam net + emil helyett meg inkább zenét hallgatok meg fotózom vele végül is az fõ profilja.

De nem mindenkinek van laptopja és internet sem.Nekem egyik sem volt,laptop most sincs.Engem meg pont a zene meg a fotózás nem érint mobillal,április óta talán 5-6 képet csináltam.:) Én nem akarok mobillal netezni,se pda-val,csak rávagyok/voltam kényszerítve

-=B.B.B.=-

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Net,email,telefonálás 2,8"-os kijelzõvel,próbáld ki és lehet Te is naponta töltöd ;) Amióta van itthon netem azóta nekem sem kell mindennap "megetetni" a Trincsit

Netre,emilre ott a laptopom meg az upc,telefonálni meg elég sokat szoktam net + emil helyett meg inkább zenét hallgatok meg fotózom vele végül is az fõ profilja.

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás
Lg KU990 -röl vélemény, tapasztalat? Apának ilyen van/lesz, igazából csak az a kérdés, jó-e, illetve van e jobb ennyiért. (úgy van vele, hogy kell neki egy telefon+digifotogép :) )- a mostani mindkettö megdöglött, és emiatt keres egy szép vékony? okos telefont (elég jó minöségû kamerával) (két gadget' helyett "csak" egy:) ) köszi

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

TE Atesz a "gyárit" szerinted ki gyártja ?

Tudom hogy Made in China van ráírva.:)
De azok közt is van eltérés,lehet hogy csak teljesítmémyben,de biztos van.:chin:
Annó amikor még csak Ericsson volt ott még volt olyan ráírva az aksira is (meg a telefonra is R380s) hogy Made in Sweden akkor azok számitottak igazán gyárinak.
Manapság sajna elkell fogadni vagy bele kell törõdni hogy a legtöbb cuccra China van írva.:mad:
A "gyárit" kifelyezésen meg azt értettem hogy az aksi dobozára ill csomagolására SonyEricsson logo vagy márkanév van írva és nem valami xy noname cég.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Én a SE K800i-met 3 naponta tõltöm,viszont az tud is valamit(sokat) és nem kell hozzá szaki sem hogy aksit cseréljek benne x pénzé.):wtf:

Net,email,telefonálás 2,8"-os kijelzõvel,próbáld ki és lehet Te is naponta töltöd ;) Amióta van itthon netem azóta nekem sem kell mindennap "megetetni" a Trincsit

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
TE Atesz a "gyárit" szerinted ki gyártja ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Good 4 you... :)

Nem kötekedésbõl, de: Hányszor cseréltél benne eddig?

Aksiból még az elsõ van benne amivel annó kb 2 éve megvettem a boltban,de ha majd veszek hozzá másikat akkor is gyárit veszek majd bele még abban a tudatban is hogy a gyári aksik 4-5 ezer Ft-tal is többe kerûlnek.
Én alapból nem bízok ezekben a 1-2 ezer Ft-os silány minõségü utángyártott aksikban.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Good 4 you... :)

Nem kötekedésbõl, de: Hányszor cseréltél benne eddig?

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Ja meg még 1 dolog ami nemteccik: az akksi. Aktív használat mellett naponta lógathatom a 220-ba hogy életben maradjon, míg a Nokia 6070-nek hetente kellett ugyanezt. Mondjuk nem is tudott semmit :)

Én a SE K800i-met 3 naponta tõltöm,viszont az tud is valamit(sokat) és nem kell hozzá szaki sem hogy aksit cseréljek benne x pénzé.):wtf: