Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2010. október 19. - 13:49
Hát nem tudom...A menü nagyon nehézkes,lassú. És ez az új Touchwiz 3.0 sem ad semmi pluszt a készülékhez. Amennyi örömöt a a droid annyi bosszúságot szül a készülék lassúsága. Kicsit olyan érzésem volt mintha egy Androiddal szteroidozott Monte lenne a kezembe.
Nem tetszett...
Remélem lesz a kínálatban valami Monte/galaxy 3 méretû OLED kijelzõs készülék hamarosan.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2010. október 15. - 20:54
nekem tegnap adott egy nõnemû ismerõsöm feladványt mobilra. paraméterek:
- nagy érintõképernyõ
- wifis+gps, jó kamera
- fehér, jól néz ki
- bírja jó sokáig az akkuja
- olcsó
tippek?
Bár a kamerája nem világbajnok de SAMSUNG Monte Chic White esetleg. Nekem ugyan fekete van és nagyon bejön! /halkan teszem hozzá ha kijön egy Galaxy 3 méretû androidos csoda olyan kijelzõvel mint a Galaxy S akkor azonnal cserélem/
Írta 2010. október 15. - 20:42
C3 nokiával van egy kis gondom: konkrétan a Youtube videókat nem játcca le. Az opera mini van rajta az alap gyári talán az 5.0
Keresgéltem a neten, a telefongurun írkáltak valamit a sztreamingrõl, létrehoztam egyet az alap beállításokkal. A videó ablakban pörög a betöltés de nem indul el a videó. A streaming beállításainál kell valamit részletezni?
Ha van ötlet megköszönném.
Írta 2010. október 15. - 20:12
nekem tegnap adott egy nõnemû ismerõsöm feladványt mobilra. paraméterek:
- nagy érintõképernyõ
- wifis+gps, jó kamera
- fehér, jól néz ki
- olcsó
tippek?
és még olcsó is legyen..ja
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. október 15. - 20:10
- nagy érintõképernyõ
- wifis+gps, jó kamera
- fehér, jól néz ki
- olcsó
tippek?
Írta 2010. október 15. - 19:55
Írta 2010. október 15. - 19:47
viszont úgy néz ki akkor egy nokia lesz. kinézet alapján rábólintva.
Írta 2010. október 15. - 19:31
A Samuban OLED kijelzõ van ami nagyon a szívem csücske, gyönyörû képe van. egyedül az oprendszert nem szeretem benne.
A Nokia sokkal strapabíróbb és talán az oprendszere is jobb.Mondjuk én nem nagyon tudom használni a qwerty-t rajta, akkor inkább C6. Az érintõkijelzõs telefonok nehezen tolerálják a táskába bedobós használatot és muszáj tokban hordani õket.
Keresztkérdés: X10 Mini Pro-t nem néztétek még? szerintem áthidaló megoldás lehetne. Szép is, kicsi is qwerty-s is és van hozzá egy csomó csajos hátlap. érdemes megtapizni! Egyébként mindegyikre ezt mondom, vegye kézbe és nyomkorássza.
Írta 2010. október 15. - 19:08
Aha akkor lenne nekem is kérdésem. Miért pont ez a kettõ? Egyébként ezt a két telefon úgy lehet összehasonlítani mint egy Lancer-t egy L200-al.
csak annyit tudok mondani, hogy barátnõnek kéne. a lényeg, hogy ez a kettõ maradt és ebbõl kéne választani.
fizikai bill és OS pozitívum a nokiában, de mélyebben egyiket se ismerem.
Írta 2010. október 15. - 18:59
Aha akkor lenne nekem is kérdésem. Miért pont ez a kettõ? Egyébként ezt a két telefon úgy lehet összehasonlítani mint egy Lancer-t egy L200-al.kérnék egy kis segítséget:
tudás/lehetõségek alapján, mindent egybevetve Nokia E72 vagy Samsung GT-i8000 Omnia II?
köszi
Írta 2010. október 15. - 18:42
tudás/lehetõségek alapján, mindent egybevetve Nokia E72 vagy Samsung GT-i8000 Omnia II?
köszi
Írta 2010. október 13. - 01:39
Írta 2010. október 13. - 01:22
soha tobbet semmi mas csak android.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. szeptember 29. - 13:14
após szolgáltatót váltott a Siemens C55-ösét szeretné használni a vodánál, kábel nincs, szoftver még akadna, ingyenes netes generálót nem találtam.
Ha progid van akkor holnap nézek hozzá kábelt neked odabent. Reggel dobjál egy privit hogy ne felejtsem el!
Írta 2010. szeptember 29. - 12:08
Írta 2010. szeptember 29. - 00:06
Mondjuk 3-5 ezret talán megérne rajta a net, ha vidéken laknék.
Anno a CSD-s netem sem érte el a havi öt rongyot, pedig az baromira lassú volt. Jó esetben 9600 baud. Az akkori kommunikátoromon pl viccesen jött be ez a fórum a headline kódsorként jelent meg, és tartott vagy három percig. Akkor még nem is voltam ide regelve. Perc alapon ment.
Ride everywhere.
.
Írta 2010. szeptember 28. - 20:37
Sajnos hiába van WiFi ha csak hébe-hóba használható. Illetve 3 db eladott készülékbõl 3db jött vissza mert hibás. És ebbõl 2 db 3napon belül.nyomkodtam ma haver C3-as nokiáját (blackberry style)...kicsi a képernyõje, ellenben van benne WiFi és egész gyorsan lehet vele gépelni. (igaz, kis kezem van)
Az elképzelés egyébként jó lenne, és még a felhasznált anyagok sem rosszak.
Írta 2010. szeptember 28. - 18:42
nekem egy 500 megás csomag van, bõven elég - havernak most fogyott le a 150 megája, szívja is a fogát hogy miért nem több adatforgalmat vett..
thez: az a hír járja az egyetemen az androidosok között, hogy október elsõ felében nyílik itthon is a fizetõs android market...
Írta 2010. szeptember 28. - 18:40
googlemaps navigation beta is josag amugy. az is ingyenes. multkor lemerult a tomtom-om, es a telefon navigalt haza.
Nem rossz a Gmaps az androidon, de te hatalmas elõnyt élvezel a használatában, nem úgy mint mondjuk itt Mo-n én
Nincs Turn By Turn (itt nem elérhetõ) és több funkció nem mûködik itthon.
Viszont van tuti sygic mobile maps 10 lite-om (adták ajcsiba, de amúgy is 2ezer lenne) ami hang navigáláson kívül mindent tud. A hangot csak hangulat fokozásnak használtam az Igo-ban is annó, a cigán vajda, meg a székely bácsi vicces
Írta 2010. szeptember 28. - 15:33
Nokia mint státusz? Én még egy tapis Wave-t sem érzek annak. Max az BB, vagy az alma. Többi sima PDA telefon
Az adatforgalmasat én sem értem. BEraktam egy dominó kártyát az appleba, hogy majd másod telefon, a 3 ezres egyenleget használat nélkül fél óra alatt ette le róla.
Okostelefon feltöltõssel plusz LOL.
Dominó kártyának (pont úgy mint a Telenor Praktikumnak) 35Ft/10Kb az adatforgalmi díja...erre mondják azt hogy "engedd meg hogy gratuláljak!" És hányan szopták be ezt Galaxy Spica-val elõfizetéssel. Ha veszel adatforgalmi szolgáltatást akkor meg olyan 6Ft/1Mb.
Státuszszimbólummá nem a márka hanem az ár teszi a Nokia-t. Egyébként a BB-re még erõsebben igaz hogy ha nincs mögötte szolgáltatás akkor SMS-re meg telefonálni jó. Mondjuk a BB presztizse adja el a Samsung Corby TXT-t meg a Nokia C3-00-t meg az ilyen alsó kategóriás hulladék qwerty-s mobilokat, ennyi haszna van.