amúgy hogy tudnám saját telóval lementeni az ilyen fájlokat? van valami java letöltésvezérlõ, vagy ne álmodozzak?

Üdv!nokia telefonhoz (típust passz) melyik bluetooth headset ajánlott (illetve meliyk nem)?
mire kell figyelni?
(csajszinak lesz, ajándékba)
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
És púposodik az aksi vagy kell egy tartalék vagy drasztikusan leromlott a teljesítménye hirtelen?
-=B.B.B.=-
Tuti, hogy nem fogok egy akkuért adni 8ezret. Egyébként néztem az eredeti árat.Hát Nokia telóba nem szoktunk ajánlani utángyártottat ezekbe az újabb szériákba, inkább a gyári BP-6MT-t kéne bele venni de az húzós(7990). Utángyártottba elég fika teljesítményû van nekünk 750-es meg 500-as.
Egyébként a szlovákoknál érdemes megnézni mert õk elég nagy játékosok mobiltartozékban.
BATERIE NOKIA : MobilNET
-=B.B.B.=-
Hát Nokia telóba nem szoktunk ajánlani utángyártottat ezekbe az újabb szériákba, inkább a gyári BP-6MT-t kéne bele venni de az húzós(7990). Utángyártottba elég fika teljesítményû van nekünk 750-es meg 500-as.cindercone 82, Te gsm üzletben dolgozol?
Mert az e51-hez keresnék utángyártott 1100 mAh környékén és hátha tudsz mondani valami megbízható márkát.
-=B.B.B.=-
asszem lecserélem a szeretett 8600 lunám és megint ájfón lesz belõle...
félek tõle hogy 4.0
esetleg valami alternatíva?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Pl real player-t, de nekem symbian van, arra van írva program. Visszasírom a Diamond tudását, úgy játszotta a youtube videókat, hogy álom volt nézni.Akkor mit telepítsek rá?
-=B.B.B.=-
Sziasztok!
C3 nokiával van egy kis gondom: konkrétan a Youtube videókat nem játcca le. Az opera mini van rajta az alap gyári talán az 5.0
Keresgéltem a neten, a telefongurun írkáltak valamit a sztreamingrõl, létrehoztam egyet az alap beállításokkal. A videó ablakban pörög a betöltés de nem indul el a videó. A streaming beállításainál kell valamit részletezni?
Ha van ötlet megköszönném.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Sziasztok!
C3 nokiával van egy kis gondom: konkrétan a Youtube videókat nem játcca le. Az opera mini van rajta az alap gyári talán az 5.0
Keresgéltem a neten, a telefongurun írkáltak valamit a sztreamingrõl, létrehoztam egyet az alap beállításokkal. A videó ablakban pörög a betöltés de nem indul el a videó. A streaming beállításainál kell valamit részletezni?
Ha van ötlet megköszönném.