http://blog.sancho.h...droid-vagy.html
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Szerintem a 30%-al több energia felhasználást nem éri meg a nagyobb felbontás. Szerintem a Galaxy kijelzõje a méretéhez képest tökéletes minden tekintetben (kontraszt,szín,felbontás, energiaigény).
Az elõzõekben arra próbáltam utalni, hogy egy "almabuzinka" (sokan vannak ilyenek) mutogathatok akármilyen telefont..Pedig övék lehetne az egész galaksziS!
RAUH-Welt
B E G R I F F
két haveromnak van sima 3g mindkettõjüknél jelentkezett sajna
meg több hirdetésben is olvasni
Szerintem a 30%-al több energia felhasználást nem éri meg a nagyobb felbontás. Szerintem a Galaxy kijelzõje a méretéhez képest tökéletes minden tekintetben (kontraszt,szín,felbontás, energiaigény).csak a kijelzorol beszelek, nem arrol/oprendszerrol/ideologiarol
A C7 még mindig tetszik.3 dolog miatt nem gyõztem magam tökéletesen: Symbian,Nokia, és az elõlapon a gombsor körül a díszítõpanel mindegyiken mozog (engem zavar ha egy ilyen áru telefonon nem tökéletesek az illesztések. 5db-ot bontottam ki mert azt gondoltam hogy egyedi "probléma" de nem.).
csak én nem vagyok a ajfonok árável kibékülve? szerintem pofátlanul drágák...a többihez képest, vagy tudnak valami sunyiságot amit én nem?
A 3gs-nek is már 960x640 a kijelzõje vagy csak a 4-esnek?
jómultkorában nézegettem a 3gs-eket így a desire mellett mitn lehetséges választottat....de sokan küzdenek az almával, egyik barátom pl az istennek sem tud vele mms-t fogadni, de még értesítést sem kap rá ( Pityke te erre tudsz valami okosságot?)
szóval mondjuk 3gs vs Desire alapon melyiket vennétek? engem a felhasználói élmény és a tudás érdekel, nem vagyok nagy apple fan szóval szemellenzõs sem
csak én nem vagyok a ajfonok árável kibékülve? szerintem pofátlanul drágák...a többihez képest, vagy tudnak valami sunyiságot amit én nem?
RAUH-Welt
B E G R I F F
na ja de ha leszerzodtek veluk mondjuk 10ezer darab per honap, es az elso honapban jott 300ezer rendeles akkor mi a ... csinalsz? ezek csak hasrauteses alapu szamok, de nem az a lenyeg.
jobb mint az iphone4-e?
BB Torch 9800-rol valakinek velemeny?
RAUH-Welt
B E G R I F F
na ja de ha leszerzodtek veluk mondjuk 10ezer darab per honap, es az elso honapban jott 300ezer rendeles akkor mi a ... csinalsz? ezek csak hasrauteses alapu szamok, de nem az a lenyeg.Hát ezt én is tudom...de most komolyan! Nem fix darabszámra szerzõdtek le a HTC-al?
jobb mint az iphone4-e?A Galaxy S-nek van jelenleg a piacon a legjobb kijelzõje.
RAUH-Welt
B E G R I F F