Fõleg ha odavágják elém a dobozban a cuccot, kiszerelt akksival, mögöttem a sarkamra taposó tömeggel. :-)
Ha valaki az utolsó percre hadja a vásárlást akkor így járt!
Fõleg ha odavágják elém a dobozban a cuccot, kiszerelt akksival, mögöttem a sarkamra taposó tömeggel. :-)
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Solution (Symbian) - DownloadNekem bevált az E52, arra amire kell jó.
Tudtok rávaló tudományos számológépet? Következõ félévben Statisztika és valószínûségszámítás lesz és jól jönne egy mindent tudó helyettem vizsgázó szoftver
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
ja le van szedve rá térkép. aránylag friss van rajta, Asszony mindig buzerálja (ettõl független egész nagyokat tudott tévedni navigációban. tatabányán pl 1,5 kilómétert. ).
egy egy alkalomra persze teljesen jó, csak mikor az ember hozzászokott egy gps-hez, napi melóban ahoz képest elég fapados a cucc, kb minden szempontból.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
nokiából csak E széria, ezek a tapis nyomis cuccok elég retkek, se multitouch, elavult, érintõkijelzõvel semmiresejó symbian. e52 egész korrekt, az nem tudom milyen árban van, de jó cucc.
Dózer, azért vásárlás elõtt próbáld ki a cuccot..
-=B.B.B.=-
GPS használata közben nem szeretnék netet használni.Remélem ez nem szükséges hozzá.Mert nekem nincs és nem is lesz telefonon net. Ha net kell hozzá, akkor tényleg érdemesebb külön GPS-t venni.
TripleB: Galaxy 3-ra gondoltam
GPS használata közben nem szeretnék netet használni.Remélem ez nem szükséges hozzá.Mert nekem nincs és nem is lesz telefonon net. Ha net kell hozzá, akkor tényleg érdemesebb külön GPS-t venni.Ha valaki veszi a fáradtságot és leszedi kártyára az adatbázist akkor nem kell hozzá net.
Szerintem kellene arra az E72-re egy friss térkép adatbázis meg esetleg egy friss SW....Ha jól tudom ugyan az az OVI Maps fut rajta mint a többi Nokia telón. Az pedig hogy a térképet netrõl szedi vagy nem az beállítás kérdése. Ha valaki veszi a fáradtságot és leszedi kártyára az adatbázist akkor nem kell hozzá net.
ja jó azt hittem vmi bonyolultabb dolog (má mer hogy fizetõs (ámbár van olyan fizetõs szolgáltatás aminek része hogy a néni irányit pl hogy "akkor ott a szántóföld mellett fordulj be,aztán a susnyás mellett le is parkokhatunk" ))
azt az e72 alapból tudja (igaz az a térképeket se netrõl kéregeti), viszont pl garminhoz viszonyítva rettentõ terminológiával
simán belefér neki hogy kövesd az irányt 3 km-en át, abban van egy 90 fokos balra fordulás úgy hogy elhagyod a fõútvonalat...
Galaxy mi? S, 3, vagy Spica?A Samsung Galaxy a legdrágább a most szóban forgó telefonok közül. Még emésztem....
-=B.B.B.=-
ja jó azt hittem vmi bonyolultabb dolog (má mer hogy fizetõs (ámbár van olyan fizetõs szolgáltatás aminek része hogy a néni irányit pl hogy "akkor ott a szántóföld mellett fordulj be,aztán a susnyás mellett le is parkokhatunk" ))amikor a szõke nõi hang mondja, hogy 500 m múlva fordulj balra.
a hangutasítás alatt mire gondolsz ?
Azt megtudja valaki mondani, hogy a telefonokon a GPS hangutasítása az fizetõs,vagy sem?A Mobilarénában a Nokia 5230 tesztnél azt írták, a nokianál ez fizetõs. De azóta ez változhatott, a többi típusnál meg nem tudom hogy megy.