Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Én speciel egy alap kategóriás új telefontól is elvárnám hogy 5 napig mûködjön már... lehet én vagyok túl igényes, de utálom minden másnap feldugni töltõre a telefont...

Akkor tessék venni egy 3210-es Nokiát vagy egy Motorola Timeport-ot :) Meg egy Mp3 lejátszót meg egy fényképezõgépet...
A sok funkciónak meg a színes kijelzõnek ára van...energiát fogyaszt minden.
Egyébként az alap kategóriás telefonok (pl Nokia 1208 és társai se kamera se BT se mp3 se gigakijelzõ) elég sokáig bírják, akár 5,7,9 nap is lehet.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

:D Jó kis grínhárt! Sony Ericsson jellegû(!) készítmény. olyan mint a Naite...egy rakás szar!
Ezeket nem a SE gyártja hanem valami külsõ gyártó (a Naite és hasonlók esetében pl az Alcatel...).
Mondjuk én 2 év hûség biztos nem írnék alás semmilyen telefonra sem! Ha egy olcsó szart vennék akkor azért, ha drágábbat akkor meg a szolgátatós SW miatt. Egyébként a telók nagyrésze beszarik a 2 év hûség lejárta elõtt.
Sokan fikázzák a 6300 meg 6303 kategóriát hogy keveset bír az aksijuk. Nem kell használni a BT-t, nem kell Mp3-at hallgatni, nem kell zseblámpának használni a telefont és nem kell utazni(a celláról cellára ugrálás is szívja az aksit), ha ezeket betartják a júzerek akkor több lesz a készenléti idõ :D egyébként egy ilyen középkategóriás telónak 3 nap a reális üzemideje.

Én speciel egy alap kategóriás új telefontól is elvárnám hogy 5 napig mûködjön már... lehet én vagyok túl igényes, de utálom minden másnap feldugni töltõre a telefont...

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Vagy ha nem sürge megvárod a SE Elm-et, ami minden téren okés.
Más kérdés hogy én telefont csak függetlenül, szopjon bétás sw-ekkel akinek 2 anyja van... Pl N79embõl a trémobilosok még mindig bétás sw-vel vannak, nem kapnak frisebbet, szervízban akárhogy könyörögsz. Vagy fiztesz másutt ezért és ugrik a gari. (Természetesen otthon sem megy rá a friss független sw ezekre.)

Amúgy csúszkás telefon annyira nem strapabíró...

:D Jó kis grínhárt! Sony Ericsson jellegû(!) készítmény. olyan mint a Naite...egy rakás szar!
Ezeket nem a SE gyártja hanem valami külsõ gyártó (a Naite és hasonlók esetében pl az Alcatel...).
Mondjuk én 2 év hûség biztos nem írnék alás semmilyen telefonra sem! Ha egy olcsó szart vennék akkor azért, ha drágábbat akkor meg a szolgátatós SW miatt. Egyébként a telók nagyrésze beszarik a 2 év hûség lejárta elõtt.
Sokan fikázzák a 6300 meg 6303 kategóriát hogy keveset bír az aksijuk. Nem kell használni a BT-t, nem kell Mp3-at hallgatni, nem kell zseblámpának használni a telefont és nem kell utazni(a celláról cellára ugrálás is szívja az aksit), ha ezeket betartják a júzerek akkor több lesz a készenléti idõ :D egyébként egy ilyen középkategóriás telónak 3 nap a reális üzemideje.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Én ma rendeltem egy Nokia 2700ast, kicsit gagyibb ugyan, de alapvetõen ugyanazt tudja mint a 6300 és a 6303, csak óóócsóób :D

Tig, akksija mit bír?

ha csak pofázok (kb 20 -25perc / nap átlag (jobban belegondolva tán több is)) akkor 5-6 nap, ha ehhez jön több óra (miondjuk tömegközlekedés 3-4 óra) rádió/zene persze max hangerõn akkor 2-3 nap
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Én ma rendeltem egy Nokia 2700ast, kicsit gagyibb ugyan, de alapvetõen ugyanazt tudja mint a 6300 és a 6303, csak óóócsóób :D

Tig, akksija mit bír?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Anyagi okok miatt gondoltam szolgáltatónál vásárolni. w705 25ezer körül lenne így. Tán még olcsóbban is aranykártya miatt. Ennyiért nem nagyon találtam mást amiben van wlan.
Pont a 6303-at nézegettem amúgy, csak rátaláltam erre a SonyEricssonra és megfogott benn a wifi, meg a walkman rész. Igazából ez a kettõ extra az, amit gyakran használnék. Egyedül a csatlakozója nem tetszik. Anno T230at is csak bizonyos szögben tudtam tölteni, mer' kontaktos volt :/

én 6303 at vettem
többek közt pont a fémház miatt
eddig bevált. ráadásul engem nem zavar hogy szolgáltatós, így 500 ft-ba került.

egyetlen idegesítõ hogy zenehallg közben jön be hívás akkor elõörõl kezdi a számot. ez egy 13 perces számnál aminek 8,30 ás 9,20 közt van a kedvenc részed, és harmadszor csörgetnek rád 7 perc körül elég dühitõ tud lenni. :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Matt: kell masik telefon? :D csajom most nyugdijazta a SE W980i-jet. ez nem ingyen lenne, es fuggetleniteni is kell, de nagyon szep allapotban van. van itthon egy W910 is, de az kicsit viseltesebb allapotu, azt is fuggetleniteni kell, es abban nem is vagyok biztos hogy meg akar szabadulni tole [olyan keveset er, hogy inkabb porosodjon a polcon, tartaleknak jo lesz], de megkerdezhetem ha valamelyik erdekel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Mármint, hogy nem volt gond vele, vagy nem töltött? :D

Esetleg Nokia E51 13ezerért?

Vagy ha nem sürge megvárod a SE Elm-et, ami minden téren okés.
Más kérdés hogy én telefont csak függetlenül, szopjon bétás sw-ekkel akinek 2 anyja van... Pl N79embõl a trémobilosok még mindig bétás sw-vel vannak, nem kapnak frisebbet, szervízban akárhogy könyörögsz. Vagy fiztesz másutt ezért és ugrik a gari. (Természetesen otthon sem megy rá a friss független sw ezekre.)

Amúgy csúszkás telefon annyira nem strapabíró...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Mármint, hogy nem volt gond vele, vagy nem töltött? :D

Esetleg Nokia E51 13ezerért?
Sose használtam még symbiant...

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Anyagi okok miatt gondoltam szolgáltatónál vásárolni. w705 25ezer körül lenne így. Tán még olcsóbban is aranykártya miatt. Ennyiért nem nagyon találtam mást amiben van wlan.
Pont a 6303-at nézegettem amúgy, csak rátaláltam erre a SonyEricssonra és megfogott benn a wifi, meg a walkman rész. Igazából ez a kettõ extra az, amit gyakran használnék. Egyedül a csatlakozója nem tetszik. Anno T230at is csak bizonyos szögben tudtam tölteni, mer' kontaktos volt :/

nekem a p990i 2 év után sem csinált semmit, jó utána már volt hogy kicsit jobban oda kellett figyelni, de inkább a töltõ csatlakozója kopott meg...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Kezd rakoncátlankodni tam telefonja :( Gyakran elmegy a térerõ, meg magától kikapcsol, ilyesmi ./

Szóval nézegettem mobilokat. Nem kell ezer megapixeles kamera, érintõ, stb. Amit szeretnék, hogy legyen: Bluetooth, normális mp3 lejátszó szoftver, gyors, stabil menü, strapabíró ház. Tré mobilnál az elõfizusok közt találtam a SE W705-öt. Nagyon vonzó, hogy van benne wifi is :) Tesztek jókat írnak róla. Esetleg van valakinek személyes tapasztalata is?
Nokia 5630 is tetszik de az már kicsit drágus.
Egyéb ötlet?

A térerõ problémát és a ki-be kapcsolást is valószínüleg SW probléma okozza....Szervíz 2 perc alatt megoldja.
A W705 jónak tûnik, de én nem vennék elõfizus készüléket. Sajnos mindegyik SW-be bele van piszkálva és ezért nõ a meghibásodás lehetõsége, így lõttek a stabil menünek. Egyébként én vagy W595-re szavaznék vagy egy Nokia 6303-ra. A 6303-nak egyetlen hibája hogy kell hozzá venni egy rendes fülest mert a gyári elég ratyi, de fémházas és jó az összeszerelés minõsége, adnak hozzá mindent(füles,adatkábel,memókari,és 2 év a gar). ez 29K-ért kapható kártyafüggetlenül.
Én ragaszkodnék a gyárilag független telefonhoz ebben az árkategóriában.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Kezd rakoncátlankodni tam telefonja :( Gyakran elmegy a térerõ, meg magától kikapcsol, ilyesmi ./

Szóval nézegettem mobilokat. Nem kell ezer megapixeles kamera, érintõ, stb. Amit szeretnék, hogy legyen: Bluetooth, normális mp3 lejátszó szoftver, gyors, stabil menü, strapabíró ház. Tré mobilnál az elõfizusok közt találtam a SE W705-öt. Nagyon vonzó, hogy van benne wifi is :) Tesztek jókat írnak róla. Esetleg van valakinek személyes tapasztalata is?
Nokia 5630 is tetszik de az már kicsit drágus.
Egyéb ötlet?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Google maps-et lehet offline is használni. Mobile Gmap néven.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem minden hasznal internetet, de nyilvan ilyenek mint shazam, layar, gmaps, stb kenytelen. viszont egy jatekot egyszer eleg letolteni, es utanna offline.

szal kerdes hogy milyen app-rol van szo

plusz nekem a Tattoo-ban ki lehet kapcsolni az internethozzaferest on-the-fly. szal ha nem akarod hogy adatforgalom legyen, telefonalni akkoris tudsz. aztan hazamesz, rakapcsolodsz az otthini wifire, es letoltesz-lefrissitesz mindent ami kell.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
htc-vel kapcs olvastam jó pár tesztet..kérdés hogy minden app netkapcsoaltot használ? a tesztekbõl nekem ez derül ki..na ez kártyás második teló lenne és nem szeretném naponta feltölteni a kártyát..tapasztalatok valakinek?
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nekem N-bõl van minden (95, 96, 97), és kedvelem õket, meg symbizét is. Annyi van, hogy ien kéthetente javasolt egy reboot, mert különben kelekótya lesz.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nekem E52 van, és szeretem.
Kivéve egy dolgot, az nem tudom, h a Symbian hibája-e, de nem minden wifivel tud együttmûködni.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
E51-emmel is szépen mûködik.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
htc hd2-t használ valaki?a 3gs-t cserélném le erre...vaélemény tapasztalat stb? :)
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra