Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Én is nyomogattam egyet ma.. Egészen nem rossz. Talán a winmo nélkül már jók is lesznek a htc-k :)
Bízom benne, és akkor talán visszatérek hozzá egyszer.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
150k-ért ? Én is elviselném :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ujabb boldog android juzer :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

Androidosok!
Gugli piacon milyen a játék felhozatal?
Nekem a szifonos game-ek között nagyon szimpatikusak voltak a G-szenzorosak, pl. labdákat kell terelgetni, stb.
Nálatok is akadnak ilyenek....elkezdtem szemezgetni a Nexus bácsival...

Ha a Nexus bejön, akkor nézd meg a HTC Desire-t. Lassan egy hete van meg és nem bírom letenni :)

Vannak G-szenzoros játékok (repülõs, golyós, autós,...) De egyenlõre kicsit lájtosabb a felhozatal, mint a Iphone-ra. De míg az Iphon inkább telefon és zene lejátszó, addig ez minden és telefon :)
Egyenlõre a felismerés öröme szakaszban járok, minden nap találok valami újdonságot ami rohadtul tetszik és megkönnyíti a készülék használatát.
Ez köszönhetõ az Android Market-nak és a sok free cuccnak, s elméletileg a fizetõs (mégjobb) dolgok is elérhetõek lesznek hamarosan a magunkfajta magyar usereknek...

WinMo után olyan, mintha valami világbéke és teljes szabadság szabadult volna a világra :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Köszi a tippet kiprószálom.. ;)

de szerencsére a Nokia Maps is elég korrekt, mondjuk a címkeresõje elé bénácska (de persze lehet, hogy csak frissítenem kellene a progit (nekem még a béta van, mert anno a betalabs-on lévõ sokkal fronyóbb volt, mint a hivatalos végleges verzó...)

A Nimbuzzt csak ritkán használom, elsõsorban "telefonálásra" haverral ÚJ-Zélandra (vicces, hogy a világ másik szószerint átellenes pontjáról tudunk ingyen beszélni.. :) ). De ki fogom próbálni a Fringet is...

B.
Don't try this at home!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
MGmaps tényleg okos. Egyénileg lementett googlimaps térképeket is kezel offline :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ha a Nimbuzz tetszett, próbáld ki a Fringet is. Majdnem 100% ugyanaz, de nekem pl. utóbbi jobban tetszik.
És ajánlom a MobileGMaps-et is, nagyon fullos térképes program!

ez esetben nyugodtan merem ajanlani a Nokia 5800-ast (ilyen van nekem is). PDA-rol valtottam at erre, és nagyon meg vagyok elégedve...ugyanonnan bírja a wifit, mint a "nagy" gépem, jó 640*400 felbontása van, ergo éles a képe (amugy elég fasza a kijelzõje).

Autós navigációra is használom a Nokia Maps térképpel (nem mellesleg hivatalosan is ingyenes!!), elég erõs a procija, bírja egyszerre a navigációt és háttérben a zenelejátszást..

Hangminõsége a legjobb a piacon, simán van olyan, mint a jobb dedikált MP3 lejátszók (Sennheiser studio fejhallgatóval teszteltem...)

Vissza a wifire, van egy Nimbuzz nevu progi, amivel lehet MSN, Skype, és társait kezelni, VOIP telefonálni is lehet...
Mókás volt, hogy ezzel a progival wifin keresztül ingyen "telefonaltam" a londoni haverommal... :)
Netezni meg, pl ezzel szoktam reggel a WC-n ülve megnézni a Bikemag fórumot.. :)

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Pannonnál 49 számlás elõfizuval, XXL GSM nél van egy új doboz nélkül 3 hó garival, stb...

Expressz.hu-n szintén vannak 40-50 kozott újak.. én ha van szolgáltatód olyat vennék ami NEM független, mert azokra nagy valószínûséggel 2 év nokia gari van!
míg a kártyafüggetlenek azok ázsiai reg kódosak, és egy év bolti gari szokott rájuk lenni, ami nem olyan tuti... erre érdemes odafigyelni... (ezt a kanosszajárást már megjártam karácsonykor, akkor borult ki a bili..úgyhogy kb volt három 5800-som, mire megvettem Pannonnál...)

Üdv,
Bulesz
Don't try this at home!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
csak erosen kell turni a boltokat hogy meglegyen 50rugo alatt
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Igen a 5800 az tényleg egy nagyon jó telefon. Nekem lassan egy éve van meg, és a legutoljára kiadott firmware (40.0.005) óta, szinte teljesen hibátlan. (Van rá warez is, meg lehet hekkelni elég tisztességesen, ha valakinek ez számít ;) )
Netezni tényleg jó vele, de én már használtam olyanra is, hogy gépre kötve ezen keresztül ment a net, amikor behalt az ADSL modemem...
Múltkor a spontán házibuliban az erõsítõre kötve errõl ment a zene :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

lista fontossági sorrendben

wifi (mail,msn)
gps
mp3
telefonálás :D

amugy kösze a késõi válaszért :D

ez esetben nyugodtan merem ajanlani a Nokia 5800-ast (ilyen van nekem is). PDA-rol valtottam at erre, és nagyon meg vagyok elégedve...ugyanonnan bírja a wifit, mint a "nagy" gépem, jó 640*400 felbontása van, ergo éles a képe (amugy elég fasza a kijelzõje).

Autós navigációra is használom a Nokia Maps térképpel (nem mellesleg hivatalosan is ingyenes!!), elég erõs a procija, bírja egyszerre a navigációt és háttérben a zenelejátszást..

Hangminõsége a legjobb a piacon, simán van olyan, mint a jobb dedikált MP3 lejátszók (Sennheiser studio fejhallgatóval teszteltem...)

Vissza a wifire, van egy Nimbuzz nevu progi, amivel lehet MSN, Skype, és társait kezelni, VOIP telefonálni is lehet...
Mókás volt, hogy ezzel a progival wifin keresztül ingyen "telefonaltam" a londoni haverommal... :)
Netezni meg, pl ezzel szoktam reggel a WC-n ülve megnézni a Bikemag fórumot.. :)
Don't try this at home!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
lista fontossági sorrendben

wifi (mail,msn)
gps
mp3
telefonálás :D

amugy kösze a késõi válaszért :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

mondjatok alternativát érintõképernyõs, wi-fis telefonra, max 50ezerig

eddig ez a nyerõ
Samsung S5620 Monte függetlenül ~55e, pannonnál 43e
gps, wifi, stb

Szia!

Fõleg mire használnád? mi a fõ döntési preferencia? (wifi, gps, hangminõség, video lejátszás....??)

Üdv,
Bulesz
Don't try this at home!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
mondjatok alternativát érintõképernyõs, wi-fis telefonra, max 50ezerig

eddig ez a nyerõ
Samsung S5620 Monte függetlenül ~55e, pannonnál 43e
gps, wifi, stb

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Androidosok!
Gugli piacon milyen a játék felhozatal?
Nekem a szifonos game-ek között nagyon szimpatikusak voltak a G-szenzorosak, pl. labdákat kell terelgetni, stb.
Nálatok is akadnak ilyenek....elkezdtem szemezgetni a Nexus bácsival...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
köszi!
végülis legális megoldást preferálta apu, szóval Becker Z108 -ra esett a választás. full EU térkép, igo8 alapú program, 2év gari. Elvileg ma kijött hozzá a legújabb térképcsomag, bár a content manager még mindig a 2009-es térképre szeretné ingyen frissíteni. Remélem sikerül azért rárakni ingyen az újat. Pofon egyszerû, szóval tán õsök is eligazodnak majd vele :)
Bluetooth, mp3, stb. nem volt szempont. Jó lesz ez is remélem.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

gondoltam én és a kazettás megoldásra, de ahogy néztem eléggé buherálós és nem minden mûködik PNA-n

wayteq x820, bármit rátehetsz, nekem volt rajta amigo is pl
De az a Bluepanther igen jó árban van :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
van egy felesleges, márciusi vásárlású htc hd2-õm ha valakit érdekel..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

gondoltam én és a kazettás megoldásra, de ahogy néztem eléggé buherálós és nem minden mûködik PNA-n

:D Deeehogynem...
Kékpárducot szeressük! Ócsó és finom! Egyébként a PNA-ra használható ÁjGó-t ez is támogatja.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás