Csajom SE Vivaz telefoont szeretne. kell felni a symbiantol?
e51-emnél teljesen jól mûködik, én szeretem
Csajom SE Vivaz telefoont szeretne. kell felni a symbiantol?
RAUH-Welt
B E G R I F F
ez az android eladhatova teszi a Motorolat
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Szerezz kábelt és ez hátha segít. Minek kellett az a bizt.kód? Vki macerálta a telefont?Nyertem augusztusban egy Nokiát, aztán én hülye, beállítottam rajta egy biztonsági kódot a billentyûzárhoz. Elfelejtettem. Mi a teendõ?
Ja, a pontos típus: Nokia 2600 Classic... szóval semmi adatkábel, vagy ilyesmi...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
RAUH-Welt
B E G R I F F
sztem nem
nekem régebbi 6600 van tejjesen megbízható rendszer, én relatíve hamar megtanultam kezelni
az újabbakat nemismerem annyira de a régiekkel kapcsolatban nekem nemnagyon volt negatív tapasztalatom
-=B.B.B.=-
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sziasztok!
Nem vagyok nagy telefonguru így lehet hülyeséget kérdezek.
Olyan olcsó telefont keresek ami tud nekem PDF, és Doc fájlokat megnyitni kezelni. Azt mondták a symbianos telók tudják viszont azok nem olcsók.
Azok a telefonok amik tudják a jávát, nem tudnak futtatni ilyen dokumentumolvasókat? pl a nokia 6303c nekem tökéletes lenne, ha még a puskáimat is kezelné.
-=B.B.B.=-
PDF olvasó 6303-hozSziasztok!
Nem vagyok nagy telefonguru így lehet hülyeséget kérdezek.
Olyan olcsó telefont keresek ami tud nekem PDF, és Doc fájlokat megnyitni kezelni. Azt mondták a symbianos telók tudják viszont azok nem olcsók.
Azok a telefonok amik tudják a jávát, nem tudnak futtatni ilyen dokumentumolvasókat? pl a nokia 6303c nekem tökéletes lenne, ha még a puskáimat is kezelné.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
vki tud segíteni hogyan lehet 6600-ra MP3 fájl csengõhangnak beállítani?