Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Na, mégse HTC lett, helyette találtam kicsit olcsóbban egy Lg gt505-öt. Nem jackos a bemenet de cserébe 50körül hozzájutottam.
Kérdés, az elõzõ Nokia E50-emben rámásoltam az összes sms-t a memóriakártyára(olyan opció volt, hogy telefonmemória, vagy memóriakártya), tud valaki segíteni abban, hogy eztán hogy tudnám rámásolni az lg-re ezeket? Vagy legalább annyit, hogy lássam õket:confused:

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.333 hozzászólás

A Nav N Go is kiadta az iGO-t Android-ra.

ja. lehet válogatni. tényleg most már sok van.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
A Nav N Go is kiadta az iGO-t Android-ra.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.333 hozzászólás

attol fugg melyik

ingyenes nem nagyon van. foleg olyan amiben van utvonal tervezes, stb. azok ilyen 40-50$
de lehet "okositott" verziot ratenni, csak utanna kell olvasni a megfelelo forumokban.

altalaban ugy van ez hogy megveszed a szoftvert egyszer, es onnan ingyenes. ha valami nagyon fullos extrafelszerelt verziot veszel akkor lehet par dollar havidija is. de ez a ritkabb eset.

van ingyenes navigációs progi/szoftver/alkalmazás java és symbian telókra is. a symbianosokat általában krekkelni kell pl.:garmin. a javas telókra csak a We-Travelt ismerem. mind2 a memkarira felrakott térképet használ,és így ingyenes. ált. az szokott pénzbe kerülni,hogy letöltse a térképeket a netrõl (adatforgalom)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Áá, értem. Köszi a gyors választ:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
attol fugg melyik

ingyenes nem nagyon van. foleg olyan amiben van utvonal tervezes, stb. azok ilyen 40-50$
de lehet "okositott" verziot ratenni, csak utanna kell olvasni a megfelelo forumokban.

altalaban ugy van ez hogy megveszed a szoftvert egyszer, es onnan ingyenes. ha valami nagyon fullos extrafelszerelt verziot veszel akkor lehet par dollar havidija is. de ez a ritkabb eset.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Húúha, kérhetek még 1 kis segítséget?
Kicsit belegabajodtam... most akkor ha használja a telefon a navigációt, akkor fizetni kell folyamatosan a kapcsolat tarifáját? Vagy hogy van ez pontosan, igazából sose tudtam?
Ha igen, akkor ez mindnél így van?

nekem nincs rajta szoftver. csak mondtam hogy a keszulek veszi a gps jelet

mennyiért lehet letölteni? vagy ingyenes?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem nincs rajta szoftver. csak mondtam hogy a keszulek veszi a gps jelet
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Igaz bocsi, szóval a szoftver:)

Vn vmi Ndrive
http://www.itextreme...hp?q=hirek/3971

-=B.B.B.=-

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

?
A GPS-nek csak a holdakat kell "ismernie", a többi szoftveres téma ;)

Igaz bocsi, szóval a szoftver:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

A GPS ismeri Magyarországot?

?
A GPS-nek csak a holdakat kell "ismernie", a többi szoftveres téma ;)

-=B.B.B.=-

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

szinte minden telefonhoz kapni olyan atalakitot ami az akarmilyen mini usp vagy egyeb csatlakozot egy jack dugova alakitja.

de nekem a ceges HTC Tattoo-m pl minden kivanalmadat teljesiti. 3mp kamera, wifi, gps, jack dugo a tetejen. nemtom lehet-e otthon kapni.

A GPS ismeri Magyarországot?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Atyaég... Mennyi ideje vártam már egy ilyesmire, mint ez a MobileGMaps...

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Köszi! a We-Travel baba! Már csak valami normális tracker progi kéne... Telepítettem a SpotyPal alkalmazás java verzióját (elég jónak tûnt haver használja Vindószmobájlon), de sajnos a regisztrációnál megakadtam :s nem hajlandó neten kersztül regisztrálni. Valakinek van valami rálátása erre a progira?

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.333 hozzászólás

ÜDV!
Tudna ajánlani valaki olyan GPS progit ami Java alapú (Soni Ericsson S500i+HGE-100-hoz kéne), nem tölt le térképet a netrõl, és a tárolt út letölthetõ számítógépre (mint például a Garmin GPS-ek esetén az edzések)?
A gyári SE progi ami ingyen letölthetõ elég jó csak nem tudom PC-n tárolni és esetleg térképre illeszteni.
Ha tudna vvalaki segíteni annak örülnék!

We-Travel,vagy MobileGMaps amit keresel. a We-Travel navi progi,a másik meg inkább térkép progi(nincs benne útvonaltervezés) adok linkeket amiken utána nézhetsz:
http://forum.se-port...php?f=43&t=8163

http://forum.se-port...php?f=43&t=7416

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
ÜDV!
Tudna ajánlani valaki olyan GPS progit ami Java alapú (Soni Ericsson S500i+HGE-100-hoz kéne), nem tölt le térképet a netrõl, és a tárolt út letölthetõ számítógépre (mint például a Garmin GPS-ek esetén az edzések)?
A gyári SE progi ami ingyen letölthetõ elég jó csak nem tudom PC-n tárolni és esetleg térképre illeszteni.
Ha tudna vvalaki segíteni annak örülnék!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Lehet kapni a Tattoo-t, a Gyorsboltban most akciós is.

-=B.B.B.=-

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

szinte minden telefonhoz kapni olyan atalakitot ami az akarmilyen mini usp vagy egyeb csatlakozot egy jack dugova alakitja.

de nekem a ceges HTC Tattoo-m pl minden kivanalmadat teljesiti. 3mp kamera, wifi, gps, jack dugo a tetejen. nemtom lehet-e otthon kapni.

Köszi! Ezt a HTC-t megnézem. Amúgy a nokiámhoz is van átalakító, csak ugye könnyebben kijön, plusz még 1 csomó kábel, plusz egy kis dobozka(amibe a jack-et dugod) ami szintén csak zavar... legalábbis engem nagyon

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

RAUH-Welt
B E G R I F F

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
A segítségeteket szeretném kérni, olyan telefont szeretnék, amiben van WiFi és GPS, ez utóbbi nem létszükséglet, de jó lenne. A kamera kevésbé lényeges, szerintem manapság a legjobb telefon se csinál túl értékelhetõ képet, legyen benne valami 3mpx, annyi elég.
Ja meg hogy Jack-es fülessel tudjam használni. Persze elsõsorban az olcsóbbak érdekelnek.
Most egy E50-em van, elõtte is nokia volt, mind 2õ tönkrement, szóval kevésbé játszanak a Nokiák.
Elõre is köszi!