Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2010. October 27. - 23:43
amúgy hogy tudnám saját telóval lementeni az ilyen fájlokat? van valami java letöltésvezérlõ, vagy ne álmodozzak?
Posted 2010. October 27. - 23:24
el tudná ezt valaki nekem küldeni email-ben pls?
csak telefonnal engedi megnyitni. de nekem a SE w705, egybõl telepíti és utána nem engedi sehova küldeni. nekem csak a jar fájl kéne hogy aztán más telóra fel tudjam telepíteni.
köszi!
hunmatt kukac gémél
Posted 2010. October 26. - 14:46
Üdv!nokia telefonhoz (típust passz) melyik bluetooth headset ajánlott (illetve meliyk nem)?
mire kell figyelni?
(csajszinak lesz, ajándékba)
Elvileg mind1 milyen Bt-t vesz az ember a telefonjához mert a BT az egy szabvány. Gyakorlatilag a Nokia telókkal szokott gond lenni. 10 db azonos típusú Nokia-ból áltlában csak 7 db fogadja el ugyan azt a fülest. Ilyenkor be kell ballagni egy szervizbe hogy frissítsék a telót. Ezt csak azért írom le hogy ha esetleg megveszed és nem fog mûködni a telóval nem kell pánikolni és a bótosra borogatni az asztalt "maga azt mondta ez minden féle telefonhoz jó!" felkiáltással Tapasztalat....
Egyébként így hogy hölgynek lesz azt tudom javasolni hogy kinézet alapján dönts. Õket a technikai paraméterek nem érdeklik alapvetõen. A Nokia Bluetooth Headset BH-105-bõl van világoskék ami elég egyszerû de egész tûrhetõen mûködik és ócsó. A Nokia Bluetooth Headset BH-801 már valamivel komolyabb és elegánsabb megjelenésû (nálunk is van ilyen és most díszdobozos verzióban 7-8 eze forint körül van 11 helyett). Én egyébként nem csípem a Nokia BT-kat. Általában csak Nokia tulajok veszik "mer akkor legyen ez is Nokia" alapon. Én inkább egy Plantronics Explorer 360-at vennék, de ez nem annyira csajos kivitel. Vagy még tudom javasolni a Bluetrek Tatto-t ezzel is elég jók a tapasztalatok. Kicsi,egyszerû, könnyû, és jár hozzá néhány dekorációs levonó.
A Nokia talán egy dolog miatt lehet jó választás, azonos a töltõcsatlakozó a telefonok vékony töltõcsatijával.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2010. October 21. - 08:35
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. October 20. - 21:00
Posted 2010. October 20. - 20:55
És púposodik az aksi vagy kell egy tartalék vagy drasztikusan leromlott a teljesítménye hirtelen?
Volt már szerencsém púpos akkuhoz , mikor 66oo-ám volt, szép látvány. Viszont nem fogom a telefon jelenlegi értékének felét egy akkura költeni. Két éves a telefon es szinte naponta tölteni kell.
-=B.B.B.=-
Posted 2010. October 20. - 20:45
Posted 2010. October 20. - 18:24
Tuti, hogy nem fogok egy akkuért adni 8ezret. Egyébként néztem az eredeti árat.Hát Nokia telóba nem szoktunk ajánlani utángyártottat ezekbe az újabb szériákba, inkább a gyári BP-6MT-t kéne bele venni de az húzós(7990). Utángyártottba elég fika teljesítményû van nekünk 750-es meg 500-as.
Egyébként a szlovákoknál érdemes megnézni mert õk elég nagy játékosok mobiltartozékban.
BATERIE NOKIA : MobilNET
Konkrétan erre gondoltam
Akkumulátor,Nokia E51, N81, N82, 1150mAh, Li-ion
-=B.B.B.=-
Posted 2010. October 20. - 17:49
Hát Nokia telóba nem szoktunk ajánlani utángyártottat ezekbe az újabb szériákba, inkább a gyári BP-6MT-t kéne bele venni de az húzós(7990). Utángyártottba elég fika teljesítményû van nekünk 750-es meg 500-as.cindercone 82, Te gsm üzletben dolgozol?
Mert az e51-hez keresnék utángyártott 1100 mAh környékén és hátha tudsz mondani valami megbízható márkát.
Egyébként a szlovákoknál érdemes megnézni mert õk elég nagy játékosok mobiltartozékban.
BATERIE NOKIA : MobilNET
Posted 2010. October 20. - 17:08
Mert az e51-hez keresnék utángyártott 1100 mAh környékén és hátha tudsz mondani valami megbízható márkát.
-=B.B.B.=-
Posted 2010. October 20. - 16:25
asszem lecserélem a szeretett 8600 lunám és megint ájfón lesz belõle...
félek tõle hogy 4.0
esetleg valami alternatíva?
Galaxy S? Vagy HTC Desire?
Posted 2010. October 20. - 16:13
félek tõle hogy 4.0
esetleg valami alternatíva?
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2010. October 20. - 15:48
no persze azota is szamlaztak a £5-okat, csak mindig elfelejtettem felhivni oket hogy mivan. Ma felhivtam a csavot, mondtam neki hogy mi a szitu, le akarom ezt a szolgaltatast mondani, es kerem vissza a zsozsot amit fizettem erte. Mindenfele kotozkodes nelkul visszautalta a 4 x £5-ot, plusz meg £5-ot a kellemetlensegert. az egesz telefonhivas volt vagy 5 perc se.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. October 20. - 15:28
Posted 2010. October 20. - 10:26
Pl real player-t, de nekem symbian van, arra van írva program. Visszasírom a Diamond tudását, úgy játszotta a youtube videókat, hogy álom volt nézni.Akkor mit telepítsek rá?
-=B.B.B.=-
Posted 2010. October 20. - 09:24
Posted 2010. October 19. - 18:23
Sziasztok!
C3 nokiával van egy kis gondom: konkrétan a Youtube videókat nem játcca le. Az opera mini van rajta az alap gyári talán az 5.0
Keresgéltem a neten, a telefongurun írkáltak valamit a sztreamingrõl, létrehoztam egyet az alap beállításokkal. A videó ablakban pörög a betöltés de nem indul el a videó. A streaming beállításainál kell valamit részletezni?
Ha van ötlet megköszönném.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2010. October 19. - 15:15
Sziasztok!
C3 nokiával van egy kis gondom: konkrétan a Youtube videókat nem játcca le. Az opera mini van rajta az alap gyári talán az 5.0
Keresgéltem a neten, a telefongurun írkáltak valamit a sztreamingrõl, létrehoztam egyet az alap beállításokkal. A videó ablakban pörög a betöltés de nem indul el a videó. A streaming beállításainál kell valamit részletezni?
Ha van ötlet megköszönném.
nekem SE w705-tel van ilyen gondom TP-link routerekkel. ha más routert használok akkor mûködik.
elvileg 554-es portot kell forwardolni, azon megy a real time streaming