Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
köszönöm! .)
amúgy hogy tudnám saját telóval lementeni az ilyen fájlokat? van valami java letöltésvezérlõ, vagy ne álmodozzak? :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
oxford-english-dictionary.jar - UFYM.net - Upload from your mobile
el tudná ezt valaki nekem küldeni email-ben pls?
csak telefonnal engedi megnyitni. de nekem a SE w705, egybõl telepíti és utána nem engedi sehova küldeni. nekem csak a jar fájl kéne hogy aztán más telóra fel tudjam telepíteni.
köszi!
hunmatt kukac gémél

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.025 hozzászólás
köszönöm!

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

nokia telefonhoz (típust passz) melyik bluetooth headset ajánlott (illetve meliyk nem)?
mire kell figyelni?
(csajszinak lesz, ajándékba)

Üdv!
Elvileg mind1 milyen Bt-t vesz az ember a telefonjához mert a BT az egy szabvány. Gyakorlatilag a Nokia telókkal szokott gond lenni. 10 db azonos típusú Nokia-ból áltlában csak 7 db fogadja el ugyan azt a fülest. Ilyenkor be kell ballagni egy szervizbe hogy frissítsék a telót. Ezt csak azért írom le hogy ha esetleg megveszed és nem fog mûködni a telóval nem kell pánikolni és a bótosra borogatni az asztalt "maga azt mondta ez minden féle telefonhoz jó!" felkiáltással :) Tapasztalat....
Egyébként így hogy hölgynek lesz azt tudom javasolni hogy kinézet alapján dönts. Õket a technikai paraméterek nem érdeklik alapvetõen. A Nokia Bluetooth Headset BH-105-bõl van világoskék ami elég egyszerû de egész tûrhetõen mûködik és ócsó. A Nokia Bluetooth Headset BH-801 már valamivel komolyabb és elegánsabb megjelenésû (nálunk is van ilyen és most díszdobozos verzióban 7-8 eze forint körül van 11 helyett). Én egyébként nem csípem a Nokia BT-kat. Általában csak Nokia tulajok veszik "mer akkor legyen ez is Nokia" alapon. Én inkább egy Plantronics Explorer 360-at vennék, de ez nem annyira csajos kivitel. Vagy még tudom javasolni a Bluetrek Tatto-t ezzel is elég jók a tapasztalatok. Kicsi,egyszerû, könnyû, és jár hozzá néhány dekorációs levonó.
A Nokia talán egy dolog miatt lehet jó választás, azonos a töltõcsatlakozó a telefonok vékony töltõcsatijával.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.025 hozzászólás
nokia telefonhoz (típust passz) melyik bluetooth headset ajánlott (illetve meliyk nem)?
mire kell figyelni?
(csajszinak lesz, ajándékba)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Köszi a tippeket! Nagyon nem akarok rá költeni, mihelyt lesz hozzá "kedvem" máris váltok vissza touchscreen-re.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Egy szoftver frissítés szerintem segítene rajta, illetve nem árt hetente 1X olyan 3-4 percre kivenni az aksit. Szerintem próbáld ki! 6300-nál 6303-nál és E52-nél bejött.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

És púposodik az aksi vagy kell egy tartalék vagy drasztikusan leromlott a teljesítménye hirtelen?

Volt már szerencsém púpos akkuhoz , mikor 66oo-ám volt, szép látvány. Viszont nem fogom a telefon jelenlegi értékének felét egy akkura költeni. Két éves a telefon es szinte naponta tölteni kell.

-=B.B.B.=-

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
És púposodik az aksi vagy kell egy tartalék vagy drasztikusan leromlott a teljesítménye hirtelen?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Hát Nokia telóba nem szoktunk ajánlani utángyártottat ezekbe az újabb szériákba, inkább a gyári BP-6MT-t kéne bele venni de az húzós(7990). Utángyártottba elég fika teljesítményû van nekünk 750-es meg 500-as.
Egyébként a szlovákoknál érdemes megnézni mert õk elég nagy játékosok mobiltartozékban.
BATERIE NOKIA : MobilNET

Tuti, hogy nem fogok egy akkuért adni 8ezret. Egyébként néztem az eredeti árat.
Konkrétan erre gondoltam
Akkumulátor,Nokia E51, N81, N82, 1150mAh, Li-ion

-=B.B.B.=-

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

cindercone 82, Te gsm üzletben dolgozol?
Mert az e51-hez keresnék utángyártott 1100 mAh környékén és hátha tudsz mondani valami megbízható márkát. ;)

Hát Nokia telóba nem szoktunk ajánlani utángyártottat ezekbe az újabb szériákba, inkább a gyári BP-6MT-t kéne bele venni de az húzós(7990). Utángyártottba elég fika teljesítményû van nekünk 750-es meg 500-as.
Egyébként a szlovákoknál érdemes megnézni mert õk elég nagy játékosok mobiltartozékban.
BATERIE NOKIA : MobilNET

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
cindercone 82, Te gsm üzletben dolgozol?
Mert az e51-hez keresnék utángyártott 1100 mAh környékén és hátha tudsz mondani valami megbízható márkát. ;)

-=B.B.B.=-

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

asszem lecserélem a szeretett 8600 lunám és megint ájfón lesz belõle...
félek tõle hogy 4.0

esetleg valami alternatíva?

Galaxy S? Vagy HTC Desire?

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
asszem lecserélem a szeretett 8600 lunám és megint ájfón lesz belõle...
félek tõle hogy 4.0

esetleg valami alternatíva?
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ma kellemes meglepetesben volt reszem a voda ugyfelszolgalattal. juniusban felhivott egy csajszi es ramdumalt egy "family pack" nevu dolgot, amivel havi £5-ert korlatlanul hivhatok 4 altalam megadott telefonszamot. de a csajszi mondta hogy most akciosan ingyen megkapom. mondom hurra, nagy szuksegem nincs ra, de ha ingyen van akkor miert ne.

no persze azota is szamlaztak a £5-okat, csak mindig elfelejtettem felhivni oket hogy mivan. Ma felhivtam a csavot, mondtam neki hogy mi a szitu, le akarom ezt a szolgaltatast mondani, es kerem vissza a zsozsot amit fizettem erte. Mindenfele kotozkodes nelkul visszautalta a 4 x £5-ot, plusz meg £5-ot a kellemetlensegert. az egesz telefonhivas volt vagy 5 perc se.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
android 3.0

"just chillin killin"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Akkor mit telepítsek rá?

Pl real player-t, de nekem symbian van, arra van írva program. Visszasírom a Diamond tudását, úgy játszotta a youtube videókat, hogy álom volt nézni.

-=B.B.B.=-

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Opera Mini-vel nem fog menni.

Akkor mit telepítsek rá?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Opera Mini-vel nem fog menni.

Sziasztok!

C3 nokiával van egy kis gondom: konkrétan a Youtube videókat nem játcca le. Az opera mini van rajta az alap gyári talán az 5.0
Keresgéltem a neten, a telefongurun írkáltak valamit a sztreamingrõl, létrehoztam egyet az alap beállításokkal. A videó ablakban pörög a betöltés de nem indul el a videó. A streaming beállításainál kell valamit részletezni?
Ha van ötlet megköszönném.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Sziasztok!

C3 nokiával van egy kis gondom: konkrétan a Youtube videókat nem játcca le. Az opera mini van rajta az alap gyári talán az 5.0
Keresgéltem a neten, a telefongurun írkáltak valamit a sztreamingrõl, létrehoztam egyet az alap beállításokkal. A videó ablakban pörög a betöltés de nem indul el a videó. A streaming beállításainál kell valamit részletezni?
Ha van ötlet megköszönném.

nekem SE w705-tel van ilyen gondom TP-link routerekkel. ha más routert használok akkor mûködik.
elvileg 554-es portot kell forwardolni, azon megy a real time streaming