:::secure.data::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- név: Zé, mint oltán. Túl vagyok a 28. életévemen, az orcapofám pedig ezen a kis bélyegen látható itt balra...
- nick: inspired by Zorg...
- firstbájk: 1989, egy BCA, amit évfolyamtársamtól újítottam. (Õ még "dollárboltban" vásárolta! Jelent ez ma még valakinek valamit...?) Jelenlegi állandó kerékpár? Ez így, ebben a formában kezd megszûnni... Most permoment egy Merida Matts Race, BikeMag Eklektik © szettel. Egy GT Aval. volt eddigi "saját" gépem, ez most úgy néz ki, Kedvesem birtokába kerül.
- nem hagyhatom ki: álomgép egy fullmerev Morati lenne (tegnap voltunk náluk, azóta nem alszom...), Ti villával/kormánnyal/stucnival/nyeregcsõvel.
- film: Meteo, Brazil, Matrix, Nagy kékség, Trainspotting, Végállomás Las Vegas, Betty Blue, Prospero könyve, T2
- mju:zk: Fields Of The Nephilim, Massive Attack, Frontline Assembly/sideprojects, Skinny Puppy/sideprojects, Current93/sideprojects, Dead Can Dance/sideprojects, goa/trance, Prana, Astral Projections, Aphex Twin, Orbital, DJ Krush, FSOL, skandináv industrial, Anthony Pappa's NuBreed, Dave Seaman, Deviant Electronics, Terra Rossa, Minimal Isten
- ami érdekel: bike, skandináv mitológia, H.P.Lovecraft, William Gibson, Fernando Pessoa, Csuang Ce, webdev, kamikaze projects, cyber/net/sex/drugs
- kinemállhatom: TV, politika, önimádat, sokpénzemvanfikázokmindentésmindenkit, American Way Of Life, Kossuth Rádió, global world/total controll, japán autók
- szeretem: Ági, family+friends, Túró Rudolf, zöld, kék, Volvo, >180bpm
- büszkeség: bikemagweb, elizium
- ars poetica: "Tartalmas az Élet és vidám!" (Vonnegut)
:::end.of.this.phile::::::::::::::::::::::::::::::::::::::