Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1112 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Hi all!
KALA vagyok,még gimibe járok,az Elte Apiba

Kala: Apáczait értettél ez alatt? Csak mert én ott végeztem... :o Kicsisa világ?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én lennék a Horváth Csaba, a BME építészmérnök hallgatója vagyok, elvileg lassan diplomáznom is kellene már...

Nagytarcsán lakom, s ezért fõleg a Gödöllõi Dombságban, ill. a Budai hg-ben vagyok megtalálható tekergés közben.

4-5 éve CC-zem, addig csak gagyi bike-om volt, jelenleg egy tuning Crux a szívem csücske.

sokat menni szoktam, de a zúzós lejtõktõl még mindig parázom, talán mert régebben sokat buktam

Stormbringer! Én is hülye vagyok a matekhoz, de azért nincs gondom (sõt) a tanulással, nyugi, nem kell az ide!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Lerántom a leplet én is!

Nehéz kitalálni: Lovas Imre Gábor vagyok, lehet, hogy rangidõs a magam majdnem 35 évével.
Lakhely: Miskolc, Ajtó és kaputechnikával foglalkozom és természetesen a bicajozással.
7 éves kisfiamat is erre nevelem, már egész jól teker. :D :D :D
Gyerek: Asszony= 1:1
Elsõ bicajom: egy szovjet Szputnyik, még a 3 sebességes fajta. Utána építettem egy országúti gépet egy Favorit vázra, idõfutam kormánnyal, SACHS hajtómûvel stb. Nõsülés után 6 év szünet, majd vettem egy HAUSER Leopardot.
Jelenleg egy AUTHOR Sovereign pro vázra épített össztelós gépem van, jelenleg még szokjuk egymást.
Stílus: Túra, CC.
Zene: Mindenevõ vagyok, a jó zenét szeretem.
Könyvek: Rejtõ Jenõ, Lõrincz L László és a tudományos fantasztikuis irodalom.
Imádom a természetet, és a Bükk-öt!

Hát ennyi!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hogyne! 'kuld fenypost nyitom ablak!'

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
Rave ..

En is rendelhetek filmeket interneten ....??? ~gzz :o

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Felhozom ezt a topicot, mert sok az új név akirõl semmit nem tudunk, másrészt egy "kisebb" változás ált be az életemben amit gondoltam megosztok veletek netes bringás barátaim!!
Most már nem autó villamosági szerelõként dolgozom mint ahogy a forum indulása idején, hanem december 13-tól Pestszentlõrinc legújabb és egyetlen non-stop videótékájában nyomom az ipart!
Csak szerényen néhány infó:
Van kb 750 videókazetta, 95 DVD, szolárium, 5 gépen internet-hozzáférés, (lesz bikkmakk elöbb mint azujságosnál ;)), és ha minden jól megy tavasztól mi leszünk Bp elsõ olyan tékája, ahol a neten online lehet rendelni filmet!
Ha lörinci vagy, még van 3 napod, hogy leszaladj egy személyivel és egy lakcímre szóló befizetett csekkel (telefon, villany,bármi) és megkapod az 1 évre szóló ingyenes tagságidat! :D
Szóval mostanság ilyen boldog vagyok: ;D!

w7

w7

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
sziasztok.gondoltam csatlakozom,ha már próbálok eladni valamit..+olvasok.
horváth krisztiánnak hívnak,25vagyok.nickkem az ex munkámból ered.májusban jöttem haza 1.5éves londoni túrámból.ott nappal mint biciklis szendvicsfutár dolgoztam.(w7=wimbledon7.köremberke)
biciklizek már 10éves korom óta kissebb-nagyobb kihagyásokkal,igazán londonban kattantam rá.igaz,ott sem sok hegy van.a munkábajárás odavissza 32km,plussz a munka,meg vásároltam  szorgalmasan az igen színvonalas mtb-uk magazint.aztán már semmi sem állított meg,hogy ne bringával jöjjek haza.meg is tettem a közel 2000km-t 16nap alatt.(igaz,én nem álltam meg minden rajnamenti borospincénél).a milotta kollegám kitekert elém linzbe,hogy együtt guruljunk át a célegyenesen.ettöl az úttól teljesen megkattantam,állandóan térképeket nézegetek,merre menjek megint.vettem kint egy specialized fsr-t is.(amit a kínál-cserél rovatban megtaláltok)
pécsen lakom,az elektronikus zene törtebb,eklektikusabb fajtáját szeretem és pörgetem dóréhangya néven.elég nagy zöldpárti vagyok(gyönyörü az északi fény...kár lenne bárkit is megfosztani az élvezetétöl:)
és nem utolsósorban biciklisfutárcéget alapítottunk a milotta kollegával.
ha valakinek vannak tapasztalatai,infói ezzel kapcsolatban,nagyon szívesen olvasnám.                                                         gracias  kri

vendég__*

vendég__*
  • vendég
na akko én is beszolok

Domak Áron, 14 éve vagyok.  a Mechatronikai szakközép és gimnázium kezdek 2-án  :( :( :(  mint friss gimnozista. Freeriderkedem ami nálam fõként DH ból és ugrálásbol áll meg a fárosi álatkodást se hagyom ki természetesen  ;D

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Simányi Péter vagyok, de úgy is szoktak hívni, hogy gyere ide. Elõször 3 évesen ültem bringán, és már 10 éve élvezem eme remek szert. Iskolai éveimet még most is töltöm, és nem is rosszul. Leginkább az építészmérnöki pálya érdekel, de ennek akadályt szab az, hogy mennyire szeretem a matemetikát...
Iskolai tanulmányaim alatt nem találkoztam senkivel az iskolában, aki fönn lenne a fórumon. Eddig csak Major kollégával beszélgettem, mint regisztrált tag, mert összefutottunk egy Kék Bálna hasában. De tegnap találkoztam egy néma fórumossal is, aki azt mondta, hogy a Hungary:A Multistarért még egyszer az életben egy büdös vasat nem ad ki, mert piszok szar....

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
HáthaValakitérdekel!
Miután ráakadtam (idõben) Én is írnék magamról!
Vass Laci vagyok,és mint számomra mostanra már megvilágosodott,a magam szaksuliával (még az õsrobbanás elõtti idõkben) a leg!! iskolázatlanabbemberkéje vagyok a fórumnak.Szegednek,a napfényes síkság városának rögös és betonos (ez utóbbit bicóval nem szivesen) útjait koptatom immár 34 esztendeje!Nem elég régen kaptam rá a kerózás édes ízére,köszönhetõ (gondolom) az ingerszegény környezetnek.ÚTÁLOM A BETONYT!!! egyébként voltam már müszerész,pizzahordó,házaló,munkanélküli és ebbõl adódóan közmunkás.Jelenleg (8éve) virágban utazom.Sajnos,mivel a környékben elég gyengén vagyunk eleresztve púpokkal,ritkán járok púpságokba tekerni.Mecsek volt eddig az úticél,ha néha elindultam,mert ott laknak barátaim!Szeretem a MARATONkákat és a síelést!!! Egész litániát írok! Ez ciki! Tavalyi MecsekMararonon kaptam rá a komolyabb bicózásra,ott FOCUSsal,Tiszán,SPECIALIZEDdel (ezt eltörtem) Dunán,CICLE CRAFTtal (ezt is) és a Bükkön hegesztett SPECIALIZEDdel nyomultam! Bocs,hogy kicsit hosszú lett,ne olvasd végig,bár,ha ezt is elolvastad végig értél!
Üdv.:Vasi

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Ja,meg még a telógiával foglalkozó könyvek...

;D ;D
Te igazi technokrata lehetsz...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hi all!
KALA vagyok,még gimibe járok,az Elte Apiba...86-ban születtem,5.19.Nagyon régóta bickilizem,az elsõ gépeim között volt BMX,meg a nagymamám Csepelje,ami 28*as,kontrás volt,olyan elsõ fékkel,hogy nem bowden volt benne,hanem csak kar,ami egy fopát tolt merõlegesen a !gumi felületére! :)Ha van idõm,sokat tekergek,következõ évtõl versenyezni is szeretnék.
A zenéket már leírtam egy topikba,a filmeket,meg más ilyet nem.Tehát;Trainspotting,Harcosok Klubja,Ég velünk,Ráérsz megölni,és pl. még a Nõ kétszer,Macska-jaj,Tanú.Könyv:Robert Jordan sorozat,A Diadalív árnyékában,Se szentek,se angyalok,Pillangó,Szinuhe,John Grisham sorozat.Ja,meg még a telógiával foglalkozó könyvek.Szeretek még bulizni,utazni,stb.
Imádom a finom,ízes pipadohányokat,a krémes italokat meg a jó koktélokat (Hard Rock Cafék rulez!) és a jó fûszeres ételeket.ÖÖÖ,más semmi nem jut már eszembe.....

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Nem mondhatom el senkinek
Leírom hát mindenkiNET!
Tibi vagyok Budapestrõl
A nyócadik kerületbõl
Huszonkilenc vagyok én
S ez egy gyenge költemény

Szakmám bútorasztalos
Mégsem ezt csinálom most
Szolgáltató cégnél vagyok
Dolgozok és dolgoztatok
Költöztetés, szállítás
Takarítás, miegymás

Errõl ennyit. Folytassuk inkább prózában.
Elsõ bringás élményeimet még 6-7 éves koromban szereztem, amikor a nagyapám parasztbiciklijén próbáltam egyensúlyozni. Aztán jött a sulis korszak, amikor összecsukható kemping cangával kergetõztünk a lakótelepen. Emlékszem mindig kilazult a kormány és ilyenkor azzal is lehetett „tekerni”, persze csak a látvány kedvéért. Aztán  elcseréltem ezt a „csúcsmodellt” egy Queen kazettára (kedvenc zenekar) és ezután hosszú szünet következett. Mígnem újból el kezdett bizseregni a talpam és elsõ nekifutásra vettem egy használt 4 sebességes Favoritot, majd egy Csepel Scwinn 10 sebességes Sport Ideál következett (máig megvan). Ebben az idõben (1994-1999) elsõsorban túrázgattam(tunk). (1995 óta minden pünkösdkor és nyáron csinálunk a barátainkkal egy-egy több napos ill. több hetes túrát.) Most egy Peugeot Performance 5000-el vagyok „közös háztartásban”.
Tavaly kinéztem kiváncsiságból a Duna Maratonra és a látvány lenyûgözött, úgyhogy az idén már egy Magellan Polaris-szal álltam a rajthoz. Aztán a tradícionális nyári túrán (Isztrián) a kempingbõl lenyulták az én kis öt hetes „újszülöttemet” (gyászjelentés az „Ellopták” topikban). Tetõzte a bajt az is, hogy fizikailag és mentálisan is készültem/ráhangolódtam az idén még hátralévõ maratonokra és egyéb montis megmozdulásokra, és most minden vágyam szerte foszlott. De legalább itt van a FÓRUM, így nem maradok ki mindenbõl.

Egyéb hobbi: zenélés (legközelebb 09.16-án a Cactus Juice Pub-ban), hegymászás (utóbbi években csak bringával), ipari alpintechnika(legalább munka közben gyakorolhatom a kötéltechnikát), fényképezés.

Kedvencek
Film: Blade Runner, Holt Költõk Társasága, Hullámtörés, Keserû Méz, Hegylakó I. (na vajon miért?!)
Zene: Queen, The Cult, Faith No More, Red Hot Chili Peppers, Vangelis, Alphaville, Depece Mode, Sade, George Michael, Solaris, East
Író: Rejtõ Jenõ, Mikszáth Kálmán
Költõ: Radnóti Miklós, Berzsenyi Dániel

Godd Byke
tiBike

zsjako

zsjako

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Itt az ideje, hogy én is felfedjem a kilétem: Jakó Zsolt a becs.nevem, amit a 2. BMFT-n többek is elolvashattak. Jelenleg A BME építõkarán írom a diplomámat, amivel qrva el vagyok csúszva. Éppen eleget hallgatok otthon emiatt, hogy igen nyugodtan elbringáztatok, a dipl.-val meg nem foglalkozok. Itt az ideje a pánikolásnak.
Amúgy 23 éves vagyok, és kis korom óta rendszeresen sportolok, mivel sporttagozatos osztályba jártam. Pl:kézilabda, röplabda, úszás, és '94 óta koptatom az aszfaltot és az erdõket. Jelenleg 4. brinyóm nyúzom: egy imádnivaló TREK 8000. A párom szerint a kecském az elsõ szerelmem. Szerintem csak szoros második. Lakhelyem:Miskolc.
Üdv mindenkinek

Zs

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Szeva!

Az én becses nevem: Bálint Gábor.
Versenyszerüen jégtáncolok. 6-éve. Ez nem sok tudom de azért már valami. Ja és szeretek bringázni. ;)

.......................Csibe....................

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!

Én informatikával és logisztikával foglalkozom IRL, 26 éves vagyok. Outi-ztam, bmx-eztem triáloztam egy picit és most CC-zek egy jó ideje. Hobbim még a jégkori is, télen befagyott tavak közelében lehet ráakadni Fehérpárducra!  ;) Jelenleg egy albínó GT Zaskart koptatok, remélhetõleg még sok-sok évig egészségben!  ;) A sport mellett még film, színház, horgászat, természet és makró fotózás, stb...

PS: A lányoknál csak véletlen egybeesés a Merida kalahari 590?  ::)

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
No ráleltem én is eme csudállatos topicra .
Nos ruff vagyok azaz peti , akinek az Úr 88 évében csapkodta meg a seggét hogy nõgyógyász hogy felsírjon , ami szerintem sikerült is neki , mert én is sírnék ha egy baba seggét kellene csapkodnom . De híhattok akárminek, nem zavar , már megszoktam, hogy mindnenki másnak hív ... most 50 becenév körül tartok .Zala dombjain ruffogok délutánonként illetve hétvégén egy CroMo Scott vázú kerékpáron - hamarosan láthattok majdan róla egy képet a ki milyen bringával nyomul topicban - . Mit értek ruffogás alatt ? XC a magam mûfajában ...
Hobbym a fényképezés , szeretem a jó filmeket (23 ,Keresztapa ,Szárnyas fejvadász , s a többi ... ),
A jó zenéket ( reggae , rock ), de legfõképpen a  jó KAJÁKAT  :P :P :P  .
:-X

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Vivát minden mûszaki beállítottságú embernek.

Én '82-ben születtem, Hajdúszoboszlón laknék, ha nem Dunaújvárosban tanulnék gépészmérnök-mérnöktanár szakon.
Minden érdekel ami a gépészettel kicsit is kapcsolatban van, egy ideig -kb 6 évig- maketteztem, a bicajozáson kívûl néha futok is ha rámjön.
Leginkább a rock zenét vagy a hasonló nótákat szeretem. Bicajozni mindig is szerettem de komolyabban két éve csinálom, mióta meglátta a Bikemag aktuális számát. Azóta nincs megállás. Az utóbbi ideig csak országutiztam (néha azért próbáltam lezúzni magamat országutival a hegyekben -nem aszfalton- de november óta inkább egy Haro-t nyövök). Majd ha eszembe jut még írok ide valamit, ha túl hosszú úgysem olvassátok el. (Még engem se érdekel -mármint a saját okosságom-.)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Ideje kicsit frissíteni, ha már mindenki felfedte itt a kilétét :)
Én lenni Baki Ádám (mr.pixel, exseven, ilyesmi neveken is elõfordulok), 24 éves, fordítom a kedvenc programjaitokat magyarra (Windóz és társai), felüdülésképpen angol nyelvtanári szakra járok az Eltére (a bicajtárolóban gyakran találkoznak a bringáink Lensverrel :) ), és zenélek, szintin saját dolgokat + zenekarban is.
13 éves korom óta bicajozom, 15 évesen Németországig elmentem, 16-17 között ott voltam minden CC versenyen, aztán 18-tól 2 évet HajtiPajtiztam, ami egy idõre elvette a kedvem a bringázástól, ráadásul el is lopták a bicajom :(
99-ben tudtam venni egy újat, és nemrég cseréltem, a jelenlegi szépségem egy Scott USA FX Pro (hülye egy neve van), elöl-hátul SID, minden cm maga a gyönyörûség vele, így az utóbbi idõben hirtelen megnõtt a kedvem a tekeréshez.
Hétközben HHH-János-hegy, hétvégén Pilis, Börzsöny a menü, + maratonok, talán majd CC verseny is.
Régebben én is sokat fogasoztam, de most már úgy látom, hogy felmenni legalább olyan jó, mint lejönni.
Tudjátok, nem a cél a fontos, hanem az odáig megtett út.
Ahhoz képest, hogy csak pár sort akartam jó lett, nem?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
InRealLife ;D