Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1112 hozzászólás a témában

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
A málnaszörpöt? :o >:(
PFÚJJ !!! ;D

Astro

Astro

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Ciao!
Astro vagyok, és a heavy tools xc ridere. Középbe járok, és imádok bringázni (nameg a málnaszörpöt :) )...

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
nna, akkor én is
23 évesen kezdõ rendszergazdaként próbálok kielégíteni 300 usert :)
bicajozás régen kezdõdött, elõbb fél - egynapos túrákkal, majd döntenem kellett, országúti vagy mounti
kipróbáltam Velemben haver mountiját, és akkor döntöttem is
vettem egy Heavy Tools Scout-ot, amit eléggé lestrapáltam, megvan még mindig, de már alkatrészeiben, most pedig egy Kona MuniMula-val tekerek
nekem inkább a cc+maraton jön be, de szeretem a letöréseket is, na nem megugrani, csak lemenni
zenét tekintve szeretem a rock-ot, metált, de meghallgatok mást is, ami jó és nem ilyen "öten vagyunk, szépek vagyunk, mi most aztán énekelünk"
típusú "zenét"...az ilyentõl frászt kapok, és bedurran az agyam....
kedvenc: Korn, Guns 'n Roses, Nirvana, ...ilyesmik
még otthon lakom szüleimmel, szép nagy családi házban, szeretek tekerni a Kõszegi hegyben, és nagyon szeretek versenyekre járni, nálam ez mozgató rugó
szeretem a szakmámat is, ha van szabadidõm, azt a gép elõtt töltöm
szeretek olvasni is, van egy karosszékem, amiben nagyon jóóó olvasni :D
utálom a politikát, a környezetszennyezést, a rongyrázást meg a nagyképûséget...
a biciklim már hozzám nõtt, a részemmé vált, és ezt még a szüleim és rokonok is nehezen fogadják el, nem is értik, mi a fenének megyek ki tekerni szakadó esõben, vagy szélviharban is
szeretem a Természetet és a biciklizést, és a mountizás így pont jó :)
bírom a dh-sokat és a freeride-osokat is
az országutimat most rakom össze, de maradok a mountinál :)
"röviden" ;D ennyi
sorry, ha hosszúra nyúlt

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Amit utállok: Ha a nevemmel okoskodnak! Ha okoskodik egy olyan akinek halvány lilája nincs a történetrõl! Aki ismer az tudja hogy egy kicsit nem hiszek a faji egyenlõségben!

lajos!
Ezt nem igazán értem. Mi köze van a nevednek a faji egyenlõséghez? Egyébként elfogadom a nézetedet, de nem értek egyet veled. Peace.. ;)

kislust

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sejtettem ám, hogy onnan van a neved! Ugyanis pár napja láttunk Zed-del az Extreme csatornán egy MudCow 3. nevü filmet. Hú, hát valaki nekem is igazán lemásolhatná a 3 filmet, mert ez egy akkora állatság!

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Bár tudom hogy senkit nem érdekel, de azért én is megmondanám az õszintét. ;)
Szóval, Budapesten születtem 20 évvel ezelõtt. De leköltöztünk vidékre, ahol még annyi hely sincs mint pesten. Úgyhogy én is országútiztam elsõre. Aztán kezdett unalmassá válni, úgyhogy lecseréltem egy kellis ösztelósra. Ami csak arra volt elég, hogy megismertesse velem az érzést, ami egy bizonyos FREERIDE. Szóval most építem a harmadik bringám PolarX alapokra. Mostanság gyakran járok mindenfelé, mert már meguntam a városban leledzõ 3as lépcsõt.
Pesten tanultam a PIHISZ-ben infot. Most pedig rendszergazdaként dolgozok, és hogy mi abban a jó? Internet, pénz picóra.
Ja a nevem: a tehén adva volt, több szempontból is. meg van valamilyen bicósfilm is, azonos néven. (ha valakinek megvan kölcsönadhatná). Én is a keményebb zenéket halgatom. Ja és a legfontosabb: velem nem lehet nornális dolgokról beszélni! hát ennyi, majd a talin jobban is megismertek, mert én is ott leszek! 8)

MudCow

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Én meg a ZSIROSMACSKA vagyok. A nickem azért ilyen, mert jobbára valami kemény-brutális nevekkel találkoztam én pedig valami egyedit szerettem volna. Valójában nem magamtól vagyok ilyen okos, egy régi Tekknõ nótában van egy részlet, miszerint: "Üdvözlöm a zsíros macskát!

Egyébkéntmeg:

1982-ben születtem Debrecenben, azóta is Hajdúszoboszlón lakom ami ugye nem éppen egy hegyes-völgyes vidék. Talán ebbõl kifolyólag nem is montembájozással kezdtem a kerékpáros pályafutásomat, hanem országútival. Az egész egy szlovákiai túrával kezdõdött, utánna jött a használt Peugeot trekking váz amit országútinak használok (hisz idõközben összetörtem magam és az õs Csepel Versenbiciklimet). Mivel az összes bicajos ismerõsõm mtbzett én is próbáltam beállni a sorba. Ezt eleinte ballonosabb külsõkkel tettem a Peugeoton: Bakonyi, Bükki túra (nem aszfalt hanem erdei ösvényes téma) egy Duna Maraton. Persze ezt is élveztem és meglepõen jól lehet menni egy ilyen bicajjal is az ösvényeken (sokan meglepõdtek a Duna Maratonon) de nem éppen az a lejtõzõ masina.
Haro DSR. Ez van most. Nagyon tetszik. Mavic 321, XT tárcsafék, RaceFace LP DH. Ettõl talán nem is kellene nekem több ide, ahol most lakom (persze egy jobb teló elkelne...). Ez egyébként ugyanaz a bicaj ami a BikeMag-ban tesztelésre került, csak a kormányt (710mm F.U.N.N.) nyeregcsövet, nyerget cseréltem le rajta. Ez talán jól be is határolja a "kerékpáros érdeklõdési körömet": szeretem a meredek, szûk lejtõket, köves, gyökeres szakaszokat, kisebb letöréseket. Ezek mellett persze szoktam túrázni is, de akkor is inkább az "érdekes" helyeket keresem fel. Itthon országútizni szoktam, a Haro-val pedig jobbára a Bükkbe, Fogasozni és ebben az évben a Mátrába szeretnék járogatni.

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Az elõzõ bemutatkozásomból nem sok derült ki! Ezért ha szabadna megpróbálnám még 1szer! :-[ :-[ :-[

Nevem: Konczi Lajos
Születtem: 1986. 03. 11.
Lakok: Törökszentmiklós
Tanulok: Székács Elemér Szakközépiskola 11. osztályába

Azt hiszem hogy alapjábavéve egy rendes ember vagyok akivel el lehet beszélgetni hosszan de nagyon rosszban is lehet velem lenni! ;) Nem az az nem vagyok haragtartó és azt hiszem ez elõnyeim közé tartozik! :-\

Akinek nincs türelme annak nem jó társ vagyok hiszen hozzám tán az kell a legtöbb! De mind Rob, Tamaskaa és Butchman is megmondja ezeket! ;)

Elégsok baromságba és örûltségbe bele lehet rángatni kellõ kitartással! (max 1 perc rábeszélés kell!)

Negatív: Önfejû egy kicsit néha nagyon!

Csatlakoznék az elõttem felszólalóhoz én is szeretem a Rock zene mindenféle megnyilvánulását de mindent meghalgatok! Azt mondják hogy részegen egy kedves és aranyos emberke vagyok! ::)

Amit utállok: Ha a nevemmel okoskodnak! Ha okoskodik egy olyan akinek halvány lilája nincs a történetrõl! Aki ismer az tudja hogy egy kicsit nem hiszek a faji egyenlõségben!

Mindenem a Bike + a Kung Fu! 5 éve próbálom magam edzeni kisebb-NAGYOBB sikerekkel! És jó! :D

Azt hiszem ennyi vagyok de ismerned kell ahoz hogy tudd ki is vagyok! ;)

lajos :-*

Butchman

Butchman

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Üdv mindenkinek.

Egy kissé vázlatosan kezdem:

Név: Tárnok Szabolcs
Született: 1985. augusztus 18. Szolnok
Lakcim: Törökszentmiklós......
Tanul: Gépipari Közlekedési Szakközép és Szakiskola Szolnok

Akkor kissé bõbeszédübben:

A nevem nem számit, mert ugy hivhattok ahogy csak akartok, mindenre hallgatok, 2 feltétellel: 1-közöld, hogy mire hallgassak, 2-ne legyen tahóság.

Amugy nem vagyok a szavak embere (de ezt majd a közelgö talin reményeim szerint ugyis megtapasztaljátok - már aki jön)

Imádom a tök jó zenéket. Ez nálam a rock és a komolyabb zene(pl Vangelis, Mike Oldfield), de már enyhén ittasan (ilyenkor a bicaj le van tiltva a használható eszközök listájáról) már egyáltalán nem zavar, hogy mi szól a háttérben, csak vmi szóljon.

Fogggalmam sincs, hogy mióta bicajozok, de ugy kb mióta az eszemet (eszemet-> egyesek ezt megkérdöjelezik) tudom. Ha a kis örökhajtósomat is beleszámolom, akkor kb a 6. a jelenlegi bicajom.

A mostani bicom egy Mongoose Rockadile Lex vázra épitett cucc, de szinte semmiben sem egyezik a gyári felszereltséggel. Tök változatos: XT-töl az STX-RC-n és LX-en át a Bike+-ig minden van rajta.

by(t)e mindenkinek

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Most én következem :)
Nevem Pataki Attila , nem az EDDA-ból !!! ;D 86-os "évjáratú" vagyok. Budapesten lakom szerintem a legszebb és legkultúráltabb lakótelepen, nevezetesen Gazdagréten, persze közel sem gazdag :D Ennek a helynek egyetlen elõnye hogy egy köpésre vannak a Budai-hegyek. Most jelenleg a Leövey Klára Gimnáziumba járok angol,számtech tagozatra. Még 2 évig kell koptatni a padokat ott... :'( Senkinek se ajánlom azt a sulit de ez csak a személyes véleményem ;D Kb. 5-6 éves koromban tanulhattam meg bringázni kemény 2 óra bajlódás után igaz hogy kacsázva de végig mentem egy utcán :D Elsõ "MTB"-m csak 1 évig szolgálhatott engem mivel ellopták >:( a 2. se volt mûszakilag egy csoda járgány de jó pár éven át hûséges társam volt. A mostani bringám pedig egy Mongoose Rockadile Lex, ami nekem hobbi szinten nagyon megfelelõ Alivio cuccokal. Bringázáson kívül szeretek moziba járni bár ritkán megyek, táncolni (csak semmi röhögés 8) ) és zenét hallgatni. Komolyabban kb. 3 éve bringázok de csak idén fogok maratonokon részt venni. Remélem minden fontosabbat sikerült leírnom magamról ha mégsem hívjátok ingyenes zöldszámomat: 0680... ;D

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Éreztem, hogy most kell bemutatkoznom nekem is. Marci ez a sörözõs téma engem is érdekel jó társaságban a túra végén a Nyárfásban, télen meg a Bíbicben forraltboci. ahh ejjjj de jóóó!!
Nos én is budapesti vagyok (angyalok földje ) de ha minden jól megy március végén költözés egy családi házba újpest cityre.
Foglalatosságomat tekíntve buzi tévés ;D vagyok 10 év a régi királyiban öt éve szabadúszó gyártásvezetõként tengetem a hétköznapjaimat.
Túrák ? Ja jöhet ha idõm engedi. Pilis , Börzsöny helyi talponállók, kifõzdék és kávézdák.
Viszonylag öreg koromban éreztem rá a monti fílingjére, majd 29 voltam amikor az elsõ gagyit megvettem. Hamar fejlõdtem de nem sokat ;D most egy GT-vel ügyetlenkedek.
Gyúrok a senior kategóriára ;)
maradok tisztelettel: roobi

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Közkivánatra én is bemutatkozok.
Büki Márton vagyok, budapesti lakos, a Müszaki Egyetem Könyvtárában dolgoz(gat)om. Sokat túrázom a Pilisben és a Börzsönyben, de tavaly voltam a Bükkben, a Mátrában, a Bakonyban, Gerecsében és a Cserhátban is. Szóval kis országunk számomra még fehér foltjait (hegyek tekintetében)
satirozgatom.
1993 óta bringázom, legnagyobb "eredményem" :-[ , hogy sikerült 5 év alatt IBS- Titánium vázamat eltörnöm. (de lehet, hogy nem én vagyok brutál, 1szerüen a váz volt szar)
Hosszú túrák végén nem vetem meg a sörözést, gondolom vagyunk ezzel igy néhányan. (Római parton sokszor üldögélünk)
Jó tekerést, kevés szerelést kivánok mindenkinek.
Marci

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
akkor most en is b@§$%szogatlak 1 kicsit!
ember! te nem olvastad az en bemutatkozasomat!? masfel eve költöztem vissza, szeretett hazamban, es en nem ismerni annyira orszag, meg dolgokat hier!! ;D ;) ;D
azer györt, azt tudom hol van, csak ilyen gizmos dolgok nem mondanak semmit, mivel nem ismerem meg a hazai mezönyt annyira....!!!
bocs a tudatlansagomert! ;D ;)
es most sirok 1 kört :'( :'( :'( :'( :'( :'( ;D ;D :'( :'( :'( :'( :'( :'(

alligator

alligator

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Hi Rob!
Örültem,hogy tetszett a bemutatkozásom! ;D
Ja és ,hogy kielégítsem zo-lee kiváncsiságát:Gyõr mellett(20km),Héderváron lakom.De ha gondolkodtál volna a George KSE és a Gizmo kulcsszavakból kiderül hogy Gyõr és környéke!
Ez most nem b...ogatás! Csak ilyen hülye szájbarágós napom van! ;)

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Ja, mert ez itt a NYaló akarom mondani Való Világ! ;D

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás

[glow=red,8,300]kössz[/glow]