Jelentkezz be Regisztrálj
Bemutatkozás topic
Írta 2009. január 06. - 22:12
Írta 2009. január 06. - 22:10
Bemutatkozás topik, szexuális kondíciónövelési tanácsokkal fûszerezve. Hm...
Írta 2009. január 06. - 22:02
hidd el, nem kell küldjem jó kondícióban vanMiért Pindur, Te küldöd a párod, hogy jobb legyen a kondíciója?
Írta 2009. január 06. - 15:58
Nem baj idõvel rájöttök hogy megy az még sokkal-sokkal tovább is:pmi még fiatalok vagyunk, nem kell az edzés. megy anélkül is...
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. január 06. - 14:51
mi még fiatalok vagyunk, nem kell az edzés. megy anélkül is...Miért Pindur, Te küldöd a párod, hogy jobb legyen a kondíciója?
Írta 2009. január 06. - 12:41
Írta 2009. január 05. - 22:56
Írta 2009. január 05. - 22:55
Írta 2009. január 05. - 22:53
Írta 2009. január 05. - 22:44
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. január 05. - 22:40
Én abból a szerencsés fajtából vagyok, ahol az Asszony ugyan olyan fertõzött!Nálam azaszony csak és kizárólag féltékenyen tud ránézni a kedvesemre és már Õ hívja a kedvenc bringámat elsõ számú feleségemnek. Mondjuk tény és való hogy többet vagyok a bringámmal:help::bananadan:(:clap::wtf:
Most, hogy fully-ra váltottam és kipróbálta, nem volt megállás míg neki is összeraktam egyet! Ez ám az igazi gruppen!!:lick:
Úgy próbáljuk rendezni a melót és a gyerekeket, hogy lehetõleg együtt tudjunk tekerni. Bringánk és a kondink is majdnem egyforma. Csak azt nem tudom, hogy én ennek örüljek-e....
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. január 05. - 22:38
a Ti korotokban már elnézehetõ NektekNálam azaszony csak és kizárólag féltékenyen tud ránézni a kedvesemre és már Õ hívja a kedvenc bringámat elsõ számú feleségemnek. Mondjuk tény és való hogy többet vagyok a bringámmal:help::bananadan:(:clap::wtf:
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. január 05. - 22:32
de reszkess mindenki nemsokára jövök
Írta 2009. január 05. - 22:31
Tuom, néha nekem is szoktam. Ez van.zsizsi ez fájt:D
de elõbb-utóbb kimûvelem, és az eddigi tisztségei mellett a kerékpárszerelõ rabszolgámmá is teszem;)
egyébként a saját merev gépemen kívül mást nem szerelek. se az övét, se a specimet. csinálják csak a szagemberek.
Na de csak lesz az alkatrész halomból egyszer egy bringa és akkor...kövesd zeezoltano útmutatásait.
mosmá télleg megyek és aaszom!
Írta 2009. január 05. - 22:31
Írta 2009. január 05. - 22:26
Kérem szépen és hol marad a szerelem meg a kevesen vagyunk mindenki hozzon még egy embert Tessék itt a lehetõség összerakni azaszony gépét és máris közös a szerelem. Nálam azaszony csak és kizárólag féltékenyen tud ránézni a kedvesemre és már Õ hívja a kedvenc bringámat elsõ számú feleségemnek. Mondjuk tény és való hogy többet vagyok a bringámmal:help::bananadan:(:clap::wtf:zsizsi ez fájt:D
de elõbb-utóbb kimûvelem, és az eddigi tisztségei mellett a kerékpárszerelõ rabszolgámmá is teszem;)
egyébként a saját merev gépemen kívül mást nem szerelek. se az övét, se a specimet. csinálják csak a szagemberek.
Írta 2009. január 05. - 22:23
azért vigyázz azzal a rabszolgával, nehogy megfertõzzön jó kis nátha bacival..zsizsi ez fájt:D
Írta 2009. január 05. - 22:09
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. január 05. - 22:05
zsizsi ez fájt:DMost már csak a kerékpár alkatrészek rendszerezett, funkcionális összeillesztésével kellene megismertetnie! Abból lesz a kerékpár!
De ami késik, nem múlik!
Üdv!
Írta 2009. január 05. - 20:45
A 2001-es széria a "vonalkódos" volt.Errõl szívesen megnéznék egy képet!! Ez a kék-fehér váz?
Szerintem az egyik legsikerültebb.
Gyalogkakukk fórumtársunk ilyennel nyomja.
Az év kerékpárja versenyen dobogós lett.
;-)