Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1112 hozzászólás a témában

Arky

Arky

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Savanyugabi! Van egy pár közös ismerõsünk. Mind nõ. Az iwiwen akdtam rá. PL: Ekka, Maja, Seri, Debike...
Nyomultál a MÁSban?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jah!
oldal völgy, eged,bélkõ
kulcsszavak jeeee

Arky

Arky

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Sziasztok! Bár még új vagyok itt, de ahogy nézem lehet hogy rászokom a dologra és ezért be is mutatkozom. Mészáros Zoltán vagyok. '78 tavaszán bújtam ki a tojásból. Felsõtárkányban nõttem fel, de a középiskolát már Szabadszálláson jártam, azután pedig felkerültem Pestre. Hivatásos katonaként dolgozom, kezdetekben a gépjármûves vonalon, de mivel az nem volt elég izgalam váltottam és most kutyás tûzszerészként dolgozom. Jelenleg Afganisztánban, de hamarosan otthon újra. Bringázni a lázadó korom után kezdtem, mint a futást is, de a bicaj hátrébb szorult, fõleg a munkába járásra orientálódott, de mivel egyre messzebb költöztem a munkahelyemtõl és még mindíg bicajjal jártam, egyre jobban megtetszett és egyre többet jártunk fel a hegyekbe a barátaimmal. Idén már tervezem a maratoni versenyek kipróbálását is. Emellett hosszútávfutok és néha görizek is. Kb. ennyi. Remélem sokakkal nem csak itt fogok talizni, henem a pályán is. Üdv!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Rob, szép kezdet (a sors). :) Errõl jut eszembe, én meg azért kezdtem el montizni, mert olcsón tudtam venni egy 22-32-42es hajtómûvet. Azelõtt csak aszfalton mentem.

A sebesség mindent megold.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az elsõ komoly montim nekem is gt volt, épített :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Szerintem nekem is eljött az ideje,hogy végre írjak magamról egy-két sort,pedig már egy jó ideje fórumozok.

Tatabányán élek,itt is születtem 1978-ban egy szép nyári napon(06-13).A középsuli elvégzése után az autójavító szakmában helyezkedtem el amit a mai napig is nyomok,ezért is van,hogy a sok autó után felüdülés a bringákkal foglalkozni.A bringázás nálam akkor kezdõdött mikor állt.isk. 6.-k osztályában kipróbáltam egy osztálytársam ruszki"verseny"keróját amirõl leszálva tudtam-nekem kell egy ilyen.Lett is egy kis idõ elteltével,azután abból egy csepel maraton,abból meg már fejlõdött mindig tovább az országutizáshoz szükséges keró.Az országutizást 94-ig nyomtam mikor lett egy komolyabb térde izület gyulladásom és akkor úgy gondoltam,hogy itt vége a kerózásnak és el is adtam a gépem.Alig telet egy fél év és már nagyon hiányzott a kerékpározás és nem bírtam tovább vettem egy schwinn mountit,azóta ismét nem bírom hanyagolni a kerózást.A GT kerékpár utáni szeretetem azóta tart mióta megláttam még akkoriban Mountain Bike Action Hungary ujságban egy tetszetõsebb darabott és akkor eldöntöttem nekem egyszer GT bringám lesz,ami 2000-ben teljesült is és azóta azt hajtok.

Hát ennyi lett volna az én kis bringás bemutatkozásom,remélem nem volt senkinek túl untató aki elolvasta.

GT-Atee

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én is csak azért vettem egy biciklit, mert az elõzõ kinai csodát ellopták anno 97-ben. aztán "ha már veszek valamit ne megint hulladék" alapon vettem egy jamist. és elkapott a gépszíj :)
igy lyukadtam ki a kerékpár nagykereskedelemben :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás

Üdv a bandában:)
Mi történt a térdeddel ha szabad kérdeznem??

Persze, hogy szabad.
Nem tudom :) Csupán ki-be ugrál járáskor,tekeréskor egy kézzel is tapintható plusz porc?/csont? darabka. Nem sérüléssel keletkezett, de pontosan nem is tudom mióta van. (Chondromapatellae l.s) Ritkán fáj, csak zavaró amikor az egész testén érzi az ember fia.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Üdv a bandában:)
Mi történt a térdeddel ha szabad kérdeznem??

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Itt az idõ, hogy írjak pár sort magamról.
Heman Milán a becsületes nevem.1985. febrár 27-én jöttem erre a világra. Jelenleg Nagykanizsán, egy geofizikai szelvényezõ cégnél vagyok elektronikai mûszerész. Próbálkoztam fõiskolával is, de vagy nem volt elég motivácóm, vagy egyszerûen csak rossz szakot választottam, feladtam. Abból próbálom építeni a jövõmet ami van.Szeretem a F1-et, pókert, sört, finom kajákat. Érdekelnek az autók, kisállatok (van két kutyám), technikai újdonságok, barátaim, és persze a kerékpározás.(a közeli erdõben, aztán egyre távolabb, hegyre fel, hegyrõl le :) ) Bringával nemrég kezdtem csak el foglalkozni. Elõször csak a mozgásszegény életmódomat szerettem volna kicsit feldobni, aztán nagyon megtetszett és most alig bírom kivárni, hogy egy kis mûtéttel rendberakják a térdemet,és nyeregbepattanhassak.
Nagyon sok mindenhez nem értek még a bringákkal kapcsolatban, de sokat olvasom a fórumot és próbálok választ találni mindenre.

Dióhéjjban egyelõre ennyi. :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Akkor közel laksz hozzám, én Szandaszõlõsi vagyok! :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Bögöly

Bögöly

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Üdv mindenkinek, Tiszaújvárosi vagyok, de nem triathlonban utazom, csak kerékpárban. Egy országúti gépem van, egy fitnesz, és egy MTB, és mindegyiket szeretem nyomni! 39 éves vagyok, 1993 óta bringázok komolyabban, elõször MTB-vel, aztán ahogyan öregedtem, átnyergeltem az országútira. A hosszú távokat kedvelem, és tipikus alföldi síkmenõként ismernek a barátaim (ez rejtjelezve azt jelenti, hogy bár szeretem, nem bírom a hegyeket...). 182 cm magas, 85 kg, kopaszodó, szemüveges, igazi szobatudós fejnek nézek ki, pedig világéletemben mindig valami õrültségben vettem részt: harcmûvészetet tanultam, voltam kidobóember, rockzenész, most meg kerékpárral bejárom az országot, ha van idõm... Ha meg verseny van, és idõm engedi, megyek!
2009-tõl már MASTER I-ben nyomom!!!:cheers:

DrDj

DrDj

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

Szevasz!
Sztem volt közös óránk most, Lenkovicsnál! :)

Igen, én vagyok az, aki egy rendkívül fontos órán Bikemagot olvas, meg külföldi bringásújságokkal van felszerelkezve!

DrDj.blog.hu
velomobil, kerékpáros közlekedés

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Szevasz!
Sztem volt közös óránk most, Lenkovicsnál! :)

DrDj

DrDj

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Elég érdekes, hogy megint újnak érzem itt magam, hiszen a szívem a BikeMaggal együtt a kerékpárokért dobog (aktívan) vagy 5 éve. A fórum elõzõ változatában is regisztrálva voltam, aztán következett egy kis szünet, de most visszatértem.

Gyõri Viktor a nevem, az ELTE jogi karára járok, világ életemben budapesti voltam, lehet, hogy az is maradok...

A bringás témán belül a kerékpáros közlekedés, turizmus érdekel, sportemberként pedig az MTB maratonokat preferálom. A paripám egy régebbi Kelly's Magnus Magnus gép. Az utóbbi idõkben pedig rákattantam a fekvõbringás témára, azon belül a velomobilokra (burkolt, egész évben használható fekvõbicikli).

A bringákon kívül pedig természetesen joggal, dj felszerelésekkel, a mobiltémával és némi számtechkel fogalkozom.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás

Akkor most oda az anonimitás:D ? Bp.-Árkád-Megapixel/Kodak

Ha éppen Árkádban lesz dolgozásom, havonta eccer szokott lenni, beviszek egy kávét kitartásul :D
Meguntam az aláírásom....

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
Kotomi33Kona17"Pestlõrinc18Jánoshegy600Mátra1024Tátra2040
Na hámozd ki a parámat :D :D :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

melyik boltban pontosan?

kitartás a hétvégére!

Akkor most oda az anonimitás:D ? Bp.-Árkád-Megapixel/Kodak

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
melyik boltban pontosan?

kitartás a hétvégére!
Meguntam az aláírásom....

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
És, hogy teljes legyen a kép...
Van tíz percem a munkahelyen, jöhet egy kis szösszenet. Bevásárlóközpont fotósboltjában dolgozom és most mindent megadnék, hogy a háromnapos ünnepen ki tudjak mozdulni, de persze nem lehet. Az emberek idebennt meg halomra ölik egymást de nem vesznek semmit, és még köszönni sem tudnak... Megõrülök. Ez lett a budapesti emberek egyetlen hétvégi programja azt hiszem. Ég veled tiszta ész...