Jelentkezz be Regisztrálj
Bemutatkozás topic
Írta 2008. február 22. - 15:02
Nyomultál a MÁSban?
Írta 2008. február 16. - 06:56
Írta 2008. február 16. - 04:34
Írta 2008. január 24. - 17:55
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. január 24. - 12:52
Írta 2008. január 23. - 23:54
Tatabányán élek,itt is születtem 1978-ban egy szép nyári napon(06-13).A középsuli elvégzése után az autójavító szakmában helyezkedtem el amit a mai napig is nyomok,ezért is van,hogy a sok autó után felüdülés a bringákkal foglalkozni.A bringázás nálam akkor kezdõdött mikor állt.isk. 6.-k osztályában kipróbáltam egy osztálytársam ruszki"verseny"keróját amirõl leszálva tudtam-nekem kell egy ilyen.Lett is egy kis idõ elteltével,azután abból egy csepel maraton,abból meg már fejlõdött mindig tovább az országutizáshoz szükséges keró.Az országutizást 94-ig nyomtam mikor lett egy komolyabb térde izület gyulladásom és akkor úgy gondoltam,hogy itt vége a kerózásnak és el is adtam a gépem.Alig telet egy fél év és már nagyon hiányzott a kerékpározás és nem bírtam tovább vettem egy schwinn mountit,azóta ismét nem bírom hanyagolni a kerózást.A GT kerékpár utáni szeretetem azóta tart mióta megláttam még akkoriban Mountain Bike Action Hungary ujságban egy tetszetõsebb darabott és akkor eldöntöttem nekem egyszer GT bringám lesz,ami 2000-ben teljesült is és azóta azt hajtok.
Hát ennyi lett volna az én kis bringás bemutatkozásom,remélem nem volt senkinek túl untató aki elolvasta.
Írta 2008. január 23. - 22:46
igy lyukadtam ki a kerékpár nagykereskedelemben
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. január 23. - 16:40
Üdv a bandában:)
Mi történt a térdeddel ha szabad kérdeznem??
Persze, hogy szabad.
Nem tudom Csupán ki-be ugrál járáskor,tekeréskor egy kézzel is tapintható plusz porc?/csont? darabka. Nem sérüléssel keletkezett, de pontosan nem is tudom mióta van. (Chondromapatellae l.s) Ritkán fáj, csak zavaró amikor az egész testén érzi az ember fia.
Írta 2008. január 23. - 16:16
Mi történt a térdeddel ha szabad kérdeznem??
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. január 23. - 15:13
Heman Milán a becsületes nevem.1985. febrár 27-én jöttem erre a világra. Jelenleg Nagykanizsán, egy geofizikai szelvényezõ cégnél vagyok elektronikai mûszerész. Próbálkoztam fõiskolával is, de vagy nem volt elég motivácóm, vagy egyszerûen csak rossz szakot választottam, feladtam. Abból próbálom építeni a jövõmet ami van.Szeretem a F1-et, pókert, sört, finom kajákat. Érdekelnek az autók, kisállatok (van két kutyám), technikai újdonságok, barátaim, és persze a kerékpározás.(a közeli erdõben, aztán egyre távolabb, hegyre fel, hegyrõl le ) Bringával nemrég kezdtem csak el foglalkozni. Elõször csak a mozgásszegény életmódomat szerettem volna kicsit feldobni, aztán nagyon megtetszett és most alig bírom kivárni, hogy egy kis mûtéttel rendberakják a térdemet,és nyeregbepattanhassak.
Nagyon sok mindenhez nem értek még a bringákkal kapcsolatban, de sokat olvasom a fórumot és próbálok választ találni mindenre.
Dióhéjjban egyelõre ennyi.
Írta 2008. január 15. - 21:48
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. január 15. - 21:01
Írta 2008. január 05. - 00:10
Szevasz!
Sztem volt közös óránk most, Lenkovicsnál!
Igen, én vagyok az, aki egy rendkívül fontos órán Bikemagot olvas, meg külföldi bringásújságokkal van felszerelkezve!
DrDj.blog.hu
velomobil, kerékpáros közlekedés
Írta 2008. január 04. - 21:15
Írta 2008. január 04. - 19:02
Gyõri Viktor a nevem, az ELTE jogi karára járok, világ életemben budapesti voltam, lehet, hogy az is maradok...
A bringás témán belül a kerékpáros közlekedés, turizmus érdekel, sportemberként pedig az MTB maratonokat preferálom. A paripám egy régebbi Kelly's Magnus Magnus gép. Az utóbbi idõkben pedig rákattantam a fekvõbringás témára, azon belül a velomobilokra (burkolt, egész évben használható fekvõbicikli).
A bringákon kívül pedig természetesen joggal, dj felszerelésekkel, a mobiltémával és némi számtechkel fogalkozom.
Írta 2007. október 30. - 02:04
Akkor most oda az anonimitás:D ? Bp.-Árkád-Megapixel/Kodak
Ha éppen Árkádban lesz dolgozásom, havonta eccer szokott lenni, beviszek egy kávét kitartásul
Írta 2007. október 29. - 07:55
Na hámozd ki a parámat
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2007. október 22. - 16:14
melyik boltban pontosan?
kitartás a hétvégére!
Akkor most oda az anonimitás:D ? Bp.-Árkád-Megapixel/Kodak
Írta 2007. október 22. - 15:26
Írta 2007. október 22. - 15:19
Van tíz percem a munkahelyen, jöhet egy kis szösszenet. Bevásárlóközpont fotósboltjában dolgozom és most mindent megadnék, hogy a háromnapos ünnepen ki tudjak mozdulni, de persze nem lehet. Az emberek idebennt meg halomra ölik egymást de nem vesznek semmit, és még köszönni sem tudnak... Megõrülök. Ez lett a budapesti emberek egyetlen hétvégi programja azt hiszem. Ég veled tiszta ész...