Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bemutatkozás topic
Started by
rob
, 2001. November 06. 17:56
Posted 2010. January 28. - 14:53
Üdvözlöm a Társulatot új belépõként. 55 éves vagyok Veszprémbõl, 14 éve bringázom "újra", ezalatt kb.25 ezret tekertem le, mostanában arányaiban kicsit kevesebbet. (Nagyrészt egy Schwinn-Csepel trekking nyergében, de van "száguldozáshoz" egy õsrégi országuti KTM is, átalakítva fékváltósra. Ritkán egy kis hegyi kanyargás is elõfordul, kölcsön MTB-vel).
Illendõ bemutatkozás után a kér(d)ésem a következõ:
Tud-e valaki bármilyen gyakorlatias tájékoztatást, információt adni koppenhágai kerékpározással, közlekedéssel kapcsolatban ?
A családomtól egy 4 napos február végi koppenhágai utazást kaptam karácsonyi ajándékul. :=)))) Ha az idõjárás megengedi szeretnék minél többet bringával közlekedni a városban és a közvetlen környéken (gondolom 30-40 km távolság még belefér). A gépet nyilván helyben bérelném.
Minden segítséget, esetleges tapasztalatot, információ forrást a legkedvezõbb bérlettel, a közlekedési lehetõségekkel kapcsolatban elõre is köszönök.
(Úgy tudom hogy Koppenhága "kerékpáros-Paradicsom", de hogy ez mit jelent a gyakorlatban, nos errõl szeretnék informálódni.)
Elnézést hogy a kérdést is ide írtam, de még járatlan vagyok itt, és nem találtam e különleges, ritka témának jobban megfelelõ topikot.
Elõre is köszönöm , ha válaszoltok. :=)))
Illendõ bemutatkozás után a kér(d)ésem a következõ:
Tud-e valaki bármilyen gyakorlatias tájékoztatást, információt adni koppenhágai kerékpározással, közlekedéssel kapcsolatban ?
A családomtól egy 4 napos február végi koppenhágai utazást kaptam karácsonyi ajándékul. :=)))) Ha az idõjárás megengedi szeretnék minél többet bringával közlekedni a városban és a közvetlen környéken (gondolom 30-40 km távolság még belefér). A gépet nyilván helyben bérelném.
Minden segítséget, esetleges tapasztalatot, információ forrást a legkedvezõbb bérlettel, a közlekedési lehetõségekkel kapcsolatban elõre is köszönök.
(Úgy tudom hogy Koppenhága "kerékpáros-Paradicsom", de hogy ez mit jelent a gyakorlatban, nos errõl szeretnék informálódni.)
Elnézést hogy a kérdést is ide írtam, de még járatlan vagyok itt, és nem találtam e különleges, ritka témának jobban megfelelõ topikot.
Elõre is köszönöm , ha válaszoltok. :=)))
Posted 2010. January 19. - 14:17
Posted 2010. January 19. - 14:10
Posted 2010. January 19. - 14:04
most esett le ki vagy nuca.
heló!
ha a haladó figyelmes egy kicsit, akkor ugyse rohan. közös biciklizésnél nem a saját tempó a lényeg szerintem, hanem a társaság. aztán majd ugyis hozzáerõsödsz a többiekhez.
Szia Matt.
Elszégyeltem magam, úgyhogy mostmár rubintréka tornázom meg vettem szegeden kondibérletet is azt hiszem így kicsit gyorsabban fog menni
Posted 2010. January 19. - 13:53
most esett le ki vagy nuca.
heló!
ha a haladó figyelmes egy kicsit, akkor ugyse rohan. közös biciklizésnél nem a saját tempó a lényeg szerintem, hanem a társaság. aztán majd ugyis hozzáerõsödsz a többiekhez.
heló!
Posted 2010. January 18. - 21:39
Nem akarom szét offolni a topikot de a haladó bringáshoz tudsz fejlödni. És honnan tudod, hogy nem bírod a tempóját? Ha bármi kérdésed van privátban tedd fel nyugodtan.
Egy majdnem kezdõ bringás
Egy majdnem kezdõ bringás
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. January 18. - 20:44
Posted 2010. January 18. - 20:11
biztos van, de jobb ha egy haladótól tanulsz
Team Heavy Pedal - Szeged
Posted 2010. January 18. - 15:02
Sziasztok!
Én is új vagyok itt Egy ideje olvasgatom itt a topicokat, várom, hogy ne essen végre a hó és átültethessek minden okosságot a gyakorlatba Van esetleg szintén kezdõ Szegedrõl?
Én is új vagyok itt Egy ideje olvasgatom itt a topicokat, várom, hogy ne essen végre a hó és átültethessek minden okosságot a gyakorlatba Van esetleg szintén kezdõ Szegedrõl?
Posted 2009. January 08. - 23:24
srácok próbáljunk meg a topic címéhez megfelelõ témát felhozni, rendben?
köszi
köszi
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. January 08. - 21:12
Van aki perverz, egyesek káromkodnak, másoknak a gépeléssel gyûlik meg a bajuk
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2009. January 08. - 13:27
Posted 2009. January 07. - 09:38
Posted 2009. January 07. - 09:31
Posted 2009. January 06. - 22:55
:lol1:
Azért ne éld bele magad, még nem adtak fel hirdetést!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. January 06. - 22:54
Azért ne éld bele magad, még nem adtak fel hirdetést!
Posted 2009. January 06. - 22:37
Mondjuk a 2 méteremhez hülyén nézne ki a 85 kiló.
Errõl a fogdosásról meg azért engem is kérdezzetek meg!
Errõl a fogdosásról meg azért engem is kérdezzetek meg!
Posted 2009. January 06. - 22:27
elõtte lefogyasztjuk:DA fene a gusztusodat!
Mondjuk Zsizsin lenne mit fogni!
mint haverommal:
-Azt a kövér ékszerészt keresem.
-Áááá, azt a múlt héten már levágtuk.
Posted 2009. January 06. - 22:24
Bálint kérlek csak a magad nevében beszélj
:icon_mrgr vale mas morir pies que vivir de rodillas
Posted 2009. January 06. - 22:19
nem baj, majd ha kell még valaki, tudjuk, hol keressük:D
A fene a gusztusodat!
Mondjuk Zsizsin lenne mit fogni!