Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1112 hozzászólás a témában

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Sztem csak nem tudják hogy van egy újabb tagja eme fórumnak aki bemutatkozott. ;)

Üdv a soraink közt kiskopasz! ;D

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Úgy látom hosszúra sikeredett bemutatkozásom elolvasása mindenkit elriaszt innen. :'(

Ja és végigrágtam magam mind a 25 oldalon. Beletelt 1 kis idõbe :).

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Nos úgy látszik kicsit szelektíven olvasom a fórumot, hogy erre a helyre csak most találtam rá. De ha már így történt írok pár szót én is magamról.

1976 január 10.-én bújtam elõ, (megelõzve a medvét) tehát bármily hihetetlen 28 múltam. A biciklizést azóta szeretem amióta az eszemet tudom, egy Csaba Camping nyergében jött össze a kerékpáron maradás tudása két keréken címû fejezet. Most ugranék 1 nagyot, az ún. monty még a jó öreg Dave újságjának 1993 júliusi számából teccet meg, ha jól emlékszem abban volt a Trek 9800 OCLV karbon gépe, ami annyira lenyûgözött. Az azóta eltelt idõ alatt szorgosan gyûjtögettem az MBAH-t, majd kétségbe estem hogy megszûnik, de szerencsére nem így alakult. Lett a Bikk Makk ami egész pofás ujság lett. A gyüjtögetésem eredményeként 2 szám hiányzik összesen még 94- 95-bõl. Ez ídõ alatt a koszon kívül ;D sokminden rámragadt a biciklikrõl az újságok és íróik segedelmével, úgyhogy a tudásom javát nekik köszönhetem.
A jelenlegi kerékpárom egy Peugeot Cross Lite vázas masina, elõl pedig a nagy Manitu SXelleme símítja az utat. Ez egy eredeti Hauser Scorpio leszármazottja 1ébként, eredeti alkatrész a kormányon kívül nincs már, mind le lett cserélgetve.
A versenyzés, pontosabban a maratonok úgy jöttek, hogy elkezdték hirdetni a Duna maratont még 2000-ben, hát mi meg beneveztünk a haverommal. Azóta járjuk a maratonokat. 2001-ben meghirdették a Bükk marcit. A rövidebb asszem 40km táv nem hozott minket lázba, ezért a 100asnak vágtunk neki. A tét a gyõzelem helyett a túlélés volt. Másnap úgy éreztem magam mint akin átment 1 egész páncélos hadosztály. Persze azóta csak a hosszútávokon indulok, amilyen hülye vagyok. ;D

Amikor nem biciklizem a diploma munkámmal hadakozok, de 1enlõre õ áll nyerésre. Ha sikerül legyûrnöm Mérnök Informatikus leszek a GDF színeiben. Jelenleg pedig a villanyszerelést imitálom munkaként (ez ugyanis az eredeti szagmám), amíg nem találok jobbat.

A nevem azért csucsu, mert Csúcs vagyok és még papírom is van róla, ugyanis Csúcs Zoltánként deklaráltak a hatóságoknál.
Na ez kicsit hosszú lett. Remélem olvasás közben senki sem aludt el, nem altatónak szántam. ;D
Bocsi az elrabolt idõért.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
A magányos bringásoknak felhívnám a figyelmét arra, hogy van egy Bringás lányok márpedig vannak topik, ahol hétrõl hétre szervezõdnek a közös tekerések. Bátran csatlakozzatok a túrákhoz, mindenkit szeretettel várunk.

A térd problémámra (porc kopás) pedig orvosi javallat a bringázás. ;D (Hát lehet, hogy nem erre a stílusra gondolt, mikor felírta.)

Gab#

Gab#

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
A perskindol porcleválás ellen mégsem jó....
Meg nem is nõ ki!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha jossz legkozelebb miskolcra majd en fogom oda rakni a kis lepcsot a szinpad ele, hogy feltudj rajta lepni oda.

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

szevasz gyulám. kenjed a perskindollal hátha kinö! :)

Deák Bill Gyula

Deák Bill Gyula

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
anyukám arra tanított hogy ha valakirõl valami rosszat mondunk akkor elõbb jól nézzünk körül hogy nincs e a közelbe 8)

by: ford fairlane ;)

de azt ne feledjük már, hogy ugyan most ez egy jó poén itt, de van ám egy "kezdõk ide" rész, ahol kifejezetten meg van tiltva a híres emberek nevének felvétele, mint nick....
idézet: "Nem választható olyan név, amely a valós életben:
- védett név,
- élõ magyar vagy külföldi közszereplõ, közismert ember neve, ..."

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hivjuk csak korzonek!
;-)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
...vót valamikó...(by Alassandro Salacci) 8)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Deák "Stabill" Gyulát? ;D

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

jo, felhivom deák bill gyulust. neki is vannak térdproblémái.

Gab#

Gab#

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Én nyitok egy topikot Ki akar Boszival tekerni? címmel. ;) ;)
Zalából simán áttekersz Szombathelyre ha ott ilyen a helyzet.
:)Azt hiszem én ma felpumpálom a bringámat és térd ide vagy oda holnap tekergek/gurulok egyet.
Ja, csak hogy közöljek végre közhasznú információt is ha vkinek térdproblémája van kenje ezzel: Perskindol (a kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg.......)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Tök jó,társkeresõ fórum:)
Boszi,nincs valami CC-s ismerõsöd?Mondjuk Zalában? Csak mert mindig alone tekerek ha ott vagyok :(

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Én is beteg vagyok ám. ;D

;D ;D ;D tiszta szívbõl sajnálak, bár gondolom az még nem gyógyír ;D ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Én is beteg vagyok ám. ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hmmm
visszaolvasok, irtam-e valahol, hogy bringazni akarok veled.

attol fuggetlenul elmennek veled
bringazni is!
;-)

most, hoyg ilyen jol bemutatkoztam neked, megyek reggelizni.

Boszi

Boszi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Tok aranyosak vagytok!

nem ertem, miert lenne baj az, hogy tobben akarnak bicozni velem... ugyse jon el vegul senki... mindig igy jarok! de most azert bizakodobb vagyok... hehe

MaTT, gyogyulj meg!!!!!!!!!!!!!

pusziiiiiiii

Boszi

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Áááá, én pécsi vagyok, nem úgy, mint Boszi, sõt, nem úgy, mint te ;D

Azért ez jólesett. ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
chili: én debreceni vagyok (nem úgy, mint boszi), de azért nagyon-nagyon szretnék veled bringázni (nem úgy, mint boszi). merre laksz? szombathelyi vagy?(úgy mint boszi?)
:-)

lor: hát szintúgy, mint révi! :-)