Nos úgy látszik kicsit szelektíven olvasom a fórumot, hogy erre a helyre csak most találtam rá. De ha már így történt írok pár szót én is magamról.
1976 január 10.-én bújtam elõ, (megelõzve a medvét) tehát bármily hihetetlen 28 múltam. A biciklizést azóta szeretem amióta az eszemet tudom, egy Csaba Camping nyergében jött össze a kerékpáron maradás tudása két keréken címû fejezet. Most ugranék 1 nagyot, az ún. monty még a jó öreg Dave újságjának 1993 júliusi számából teccet meg, ha jól emlékszem abban volt a Trek 9800 OCLV karbon gépe, ami annyira lenyûgözött. Az azóta eltelt idõ alatt szorgosan gyûjtögettem az MBAH-t, majd kétségbe estem hogy megszûnik, de szerencsére nem így alakult. Lett a Bikk Makk ami egész pofás ujság lett. A gyüjtögetésem eredményeként 2 szám hiányzik összesen még 94- 95-bõl. Ez ídõ alatt a koszon kívül ;D sokminden rámragadt a biciklikrõl az újságok és íróik segedelmével, úgyhogy a tudásom javát nekik köszönhetem.
A jelenlegi kerékpárom egy Peugeot Cross Lite vázas masina, elõl pedig a nagy Manitu SXelleme símítja az utat. Ez egy eredeti Hauser Scorpio leszármazottja 1ébként, eredeti alkatrész a kormányon kívül nincs már, mind le lett cserélgetve.
A versenyzés, pontosabban a maratonok úgy jöttek, hogy elkezdték hirdetni a Duna maratont még 2000-ben, hát mi meg beneveztünk a haverommal. Azóta járjuk a maratonokat. 2001-ben meghirdették a Bükk marcit. A rövidebb asszem 40km táv nem hozott minket lázba, ezért a 100asnak vágtunk neki. A tét a gyõzelem helyett a túlélés volt. Másnap úgy éreztem magam mint akin átment 1 egész páncélos hadosztály. Persze azóta csak a hosszútávokon indulok, amilyen hülye vagyok. ;D
Amikor nem biciklizem a diploma munkámmal hadakozok, de 1enlõre õ áll nyerésre. Ha sikerül legyûrnöm Mérnök Informatikus leszek a GDF színeiben. Jelenleg pedig a villanyszerelést imitálom munkaként (ez ugyanis az eredeti szagmám), amíg nem találok jobbat.
A nevem azért csucsu, mert Csúcs vagyok és még papírom is van róla, ugyanis Csúcs Zoltánként deklaráltak a hatóságoknál.
Na ez kicsit hosszú lett. Remélem olvasás közben senki sem aludt el, nem altatónak szántam. ;D
Bocsi az elrabolt idõért.