Ha tüntetni akartok Demszky Jánoshegyi akciója ellen, akkor én simán benne vagyok és részt is veszek a tüntetésen mégha vidéki is vagyok csak elõre szoljatok mikor és hol lesz!
Elsõ ok, hogy imádom a DownHill-t és a FreeRide-ot meg a NorthShore-t. Második dolog, hogy ha Pesten be lesz tiltva a cangázás a Jánoshegyen, akkor lehet, hogy a következõ az én bringapályám lesz (már így is elég balhém volt az erdészekkel és a vadászokkal) és mindennemû extrém bringázás be lesz tiltva, mert rombolja a környezetet.
Ha netán Demszky ezt elolvassa, akkor ezt kifejezetten neki írom:
Ha sétálgatni akar, akkor menjen valami más helyre és ne az extrém bringások "területét" zargassa és próbálja elvenni tõlük a sportolás örömét és lehetõségét, úgyis van rá bõven pénze (amit nem irigylek tõle!), hogy bárhol máshol sétálgathasson vagy pihenjen! Ennek a pár embernek ez a hely jelenti az örömöt és a kikapcsolódás lehetõségét (nekem a saját pályám)! Az extrém bringázás körülményei így is elég rosszak Magyarországon, mert kevés hely alkalmas a sport tevékenységéhez és a sportszerek kifejezetten drágák és nem nagyon van támogatottsága (nem médiatámogatás kellene, hanem anyagi támogatás, a tv2 és az RTL klub kihagyása kifejezetten jót tenne a sportnak!) a sportnak (ami nem megy, azt támogatják, de amiben van ügyessége a fiataloknak azt nem, legjobb példa rá a veszprémi Fotex kézilabda csapat, ami nagyon jól szerepel, de elég dúrva anyagi gondokkal küzd és még ezen kívûl több dolog is van!). Ha már valaki a lelkét beleöli ebbe a sportba, akkor már annyit had kapjon ettõl az országtól, ahol él és adózik (és az élete során a lelkét szó szerint kiteszi), hogy had sportoljon nyugodtan és ez a kis öröme had legyen meg az illetõnek. Semmi jellegû anyagi támogatást nem várok el a minisztériumtól, csak azt, hogy ezt a lehetõséget adja meg a sportolni szándékozóknak. Ha a fogaskerekû kell a fiataloknak a sportoláshoz, akkor had vigyék fel a bringát a fogaskerekûre, nem kerül semmi pénzbe a minisztériumnak (úgyis megveszik rá a jegyet vagy a bérletet). Ha már úgyis állandóan a csapból is az folyik, hogy drogmegelõzés és hogy a fiatalok keveset mozognak és jó lenne ha többet mozognának, akkor legalább ne vegyék rá a fiatalok azon kevés részét amelyik mozog, hogy abbahagyja a sporttevékenységét. Minden hülyeségre jut pénz, akkor arra amire nem kell pénz miért kell nemet mondani?