Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Írta 2007. december 20. - 12:34
Szerintem nem fog senki semmit tenni.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2007. december 20. - 09:26
Tisztelt Volán Egyesülés!
Egy panasszal fordulnék Önökhöz. A történet a Vértes Volán Esztergom-Visegrád-Budapest járatával kapcsolatos, de sajnos sem a non-stop diszpécser telefonszámot nem veszik fel, sem a másik honlapjukon megadottat. Ezért is írok Önöknek. A panaszom az lenne, hogy a 2007.12.19.-én Esztergomból Visegrádon át Budapestre tartó 09:45-ös, HEA-319-es frsz. busz sofõrjének viselkedése erõsen aggályos,és az utasbiztonságot is veszélyezteti. A sofõr nem becsukott vezetõfülke ajtóval közlekedett egész úton, amivel nem is lenne baj, bár a rádióból szóló zene nem mindenkit érdekel. A nagyobbik probléma az volt, hogy folyamatosan dohányzott. Ha jól tudom menet közben ezt nem tehetné, de legalább a fülkeajtót magára zárhatná ilyen esetben. A dohányfüst több utast is zavart. Nem mellékesen Békásmegyer megállóig 10 perc késést is "összeszedett", ami ha a forgalom indokolná, nem is lenne probléma, de ez többnyire abból következett, hogy a Tahitótfalusi-Hídfõ "Váci rév" megállónál leszállt a buszról, és bement az ott lévõ közértbe vásárolni. Ez szerintem nem munkaköri kötelessége, és más e-miatt késik el a munkahelyérõl!
Ezt a történetet szerettem volna Önökkel megosztani, hogy lehetõség szerint más utas ilyen dolgok miatt ne "szenvedjen"
Visszajelzésüket elõre is köszönöm!
kíváncsi leszek a válaszra:D
Írta 2007. április 19. - 10:03
bizony-bizonyBiztos így gazdasásosabb a kitermelés mint 1-1 fát kivagdosni a sûrûben. Az igaz hogy rondább.
Az lenne a jó, ha a tarvágás után 1-2 héttel már lennének facsemeték a régi fák helyén
Írta 2007. április 19. - 10:03
Írta 2007. április 18. - 19:28
és atommód kisebbségi komplexusuk van, hisz csak egyenesen tudnak menni....
tök gáz
Írta 2007. április 18. - 16:32
Biztos így gazdasásosabb a kitermelés mint 1-1 fát kivagdosni a sûrûben. Az igaz hogy rondább.az nem lenne jó.....a jó az lenne ha nem csak a tarvágásos gazdálkodást ismernék....
Az lenne a jó, ha a tarvágás után 1-2 héttel már lennének facsemeték a régi fák helyén
Írta 2007. április 18. - 16:06
Írta 2007. április 18. - 16:01
az nem lenne jó.....a jó az lenne ha nem csak a tarvágásos gazdálkodást ismernék....Hát nem gyenge!!! nagyon elrondítják!
Mondjuk ez úgy lenne fer, ha minden kivágott fa után kettõt ültetnének!!!
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. április 18. - 15:45
Mondjuk ez úgy lenne fer, ha minden kivágott fa után kettõt ültetnének!!!
Írta 2007. április 15. - 15:48
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. április 09. - 22:59
egy héttel késõbb Bpen tettek fel gipszet, jópár hosszú hónapra
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. április 09. - 22:02
Aztán HETEKKEL késõbb sikerült bejutni protekcióval de a fószer az ultrahang lelet alapján mûtétet javasolt. Mondom, tudod mit fogsz te mûteni...Elmentem a maszek sportorvoshoz, aki felírt egy spéci kenõcs-kotyvalékot, amivel 1 hónapig kellett fóliázni a térdem de tökéletesen rendbejött. Ha nem megyek a maszek sportorvoshoz sztem máig nem jött volna helyre rendesen...
Engem a hozzáálláson túl ez az iszonyatos bürokrácia dühít. Mert ez a túlzott papírozás minden téren lassítja az elõrehaladást...wáááááááááá
Írta 2007. április 09. - 18:20
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. április 09. - 18:14
jános kriminál. ha lehet ne menjen oda senki. ba*znak az emberre, a 2 óra a minimum, még kifordult vállal, meg fejreesés / agyrázkódással is.
én nyertem, egy fejreesés, eszméletvesztés után 6 órát várattak. :mad:
Írta 2007. április 09. - 16:12
jános kriminál. a 2 óra a minimum, még fejreesés / agyrázkódással is.
ezt csak alatamasztani tudom. egy Duna maratonon sikerult egy bacsit elutnom, bevittek a Janosba, kb. masfel ora mire rontgen, majd ujabb ora/masfel mire a doki unott arccal: menjen at CT-re (vagy mire)... mindezt olyan osszetorott arccal, hogy edesanyam nem ismert meg.
Írta 2007. április 09. - 10:34
Persze igazatok van sok esetben a hozzáállást illetõen,
én például olyan rendelést nem láttam ami idõben elkezdõdött volna.
De sebészettel -szerencsére- nincs rossz tapasztalatom.
(lekopogtam...)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. április 09. - 10:30
tehát aki teheti MESSZE kerülje a János-LOL-korházat.
Írta 2007. április 09. - 10:20
az egészségügyrõl csak annyit, hpogy mikor szegény Hugit vitték,kérdeztem a tagot hová viszik?erre az, hogy a helyére,meg tudtam volna akkor ölni,azóta sem tudok felülkerekedni ezen,örökre tüske marad bennem
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. április 09. - 10:19
Nyilván szar törött kézzel várni 2 órát.
De az meg, hogy 2x annyi orvos legyen ott (és akkor csak kevesebbet kell várni) az meg sokba kerül.
Olyan országban élsz, ahol a 10 millió emberbõl kb. 3 millió után fizetnek TB-t.
nem a mennyiséggel van ott a baj.
amikor 1,5 óra várakozás után, asszonykám felvette a cigány módszert és üvöltve bement oda, ahová nem szabad, traccspartizó balesetisek sziesztáját zavarta meg.
ezután nyögdécselve megmozdították túlképzett, de "alulfizetett" punnyadt seggüket és 1 óra alatt lezavartak 8 embert.
és ez nem egyszer, hanem csak az én jelenlétemben 3szor fordult elõ, mikor különbözõ összetört kispajtásaimat kísértem oda.
kérdem én: miért kell üvölteni, hogy ellássanak?
ezután a srác 2 napig volt bent és a 2. napon hívott telefonon, hogy vigyek neki valamit, mert 2 napja nem adtak neki enni.
ez nem pénz kérdés. ez hasonló, mint, hogy az osztrákoknál tiszta és gazmentes a ház elõtt az utca, itthon meg kevésbé. ez önigény, hozzáállás és - orvosok esetében - "a kötelesség tudat" nevû valami.
Írta 2007. április 09. - 10:03
hanem egy kis kézieszköz, mely könnyen felületi sérülést okoz.