Tegnap megyünk fel a fogason, és kicsit sietõ dolga volt, még kb 10-en voltunk bent, amikor elkezdett csöngetni, persze hangos anyázás kísérte. Odáig fajult a dolog, hogy 2 srác bent maradt, a harmadikra majdnem rácsukta az ajtót. Persze az ajtó széthuz, vezetõ mérges, srácok kijön. És még neki állt feljebb...
egyszóval Fuck Off BKV.
ja, amikor a 21-es járt a fogas helyett, jól sejtem hogy nem lehetett bicajt felvinni?
Mert elvileg ezt is biztosítania kelett volna a BKV-nak.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:21
Írta 2002. augusztus 27. - 12:29
Írta 2002. augusztus 27. - 11:09
egyszer amikor felszálltak az ellenõrök a fogasra szinte senkisem akarta megmutatni a jegyét! azt mondta hogy a kollégája hivja a rendöröket! éppen szálltam le mert a végára értünk és véletlenül ránéztem az ellenör telefonjára amikor hivni akarta a zsernyákokat! ki volt kaocsolva!! meglátta hogy észre vettem és zavartan kisietett a fogasbol! egyszer meg egyik haverom direkt megvárta a rendöröket és azok nem csináltak semmit csak megkérdezték hogy ha már van pénze ijen drága bicora akkor mért nem képes 1 jegyet kijukasztani!!
most meg bicos rendörök voltak a fogason! multkor ült lent a fogas alján 2 gyanus ember és az egyik srác feismerte hogy ellenörök és elkezdet kiabálni hogy ellenörök és senki se szálljon fel! erre mindenki jukasztott és senkitõl sem kérték a jegyeket!
a jegyjukasztóbol volt hogy kiszedtük a tüskéket!!
de azt is lehet csinálni bár egy kicsit pénz igényes hogy veszel 10-15 jegyet és minden fogashoz jukasztasz és utána elrakod és amikor jön a kaller ne add a kezébe mert eltépi! én már 1 jegyet 5ször felmutattam
most meg bicos rendörök voltak a fogason! multkor ült lent a fogas alján 2 gyanus ember és az egyik srác feismerte hogy ellenörök és elkezdet kiabálni hogy ellenörök és senki se szálljon fel! erre mindenki jukasztott és senkitõl sem kérték a jegyeket!
a jegyjukasztóbol volt hogy kiszedtük a tüskéket!!
de azt is lehet csinálni bár egy kicsit pénz igényes hogy veszel 10-15 jegyet és minden fogashoz jukasztasz és utána elrakod és amikor jön a kaller ne add a kezébe mert eltépi! én már 1 jegyet 5ször felmutattam
Írta 2002. augusztus 05. - 09:53
Háát, nem tudom melyik van nagyon közel, egy éjjel nappalihoz... ;D Arra nem gondltatok, hogy valaki vinne egy hátizsákot, benne némi üzemanyaggal?
Írta 2002. augusztus 04. - 22:28
Leginkább azt amelyik közel van valami éjjel-nappalihoz,hogy tudjunk tankolni.
Írta 2002. augusztus 04. - 12:18
De ne barikádozzák el!!! Most ettõl kinek lesz jobb? >
Akkor nem ti voltatok, mert ezek legalább 10-en voltak, ha nem többen.
Melyik pályát szoktátok használni?
Akkor nem ti voltatok, mert ezek legalább 10-en voltak, ha nem többen.
Melyik pályát szoktátok használni?
Írta 2002. augusztus 04. - 12:12
Ja akörül voltunk fent de mi csak négyen voltunk.
De ha már elbarikádozzák az utat akkor arra HíVJÁK FEL A FIGYELMEDET MERT EZ íGY ÉLETVESZÉLYES!!!
De ha már elbarikádozzák az utat akkor arra HíVJÁK FEL A FIGYELMEDET MERT EZ íGY ÉLETVESZÉLYES!!!
Írta 2002. augusztus 03. - 22:34
Épp ma száguldottam le, és mit ne mondjak k***va ideges lettem! Most miért kell szétcseszni egy olyan kafa kis pályát? Yoci: csináljatok valamit, mert megõrülök!!! > :'(
Mikor voltatok fennt? (idõpont? Mert én láttam egy elég szép csapatot úgy 12:30, és 14:30 között-min. 10-en lehettek ;D)
Mikor voltatok fennt? (idõpont? Mert én láttam egy elég szép csapatot úgy 12:30, és 14:30 között-min. 10-en lehettek ;D)
Írta 2002. augusztus 03. - 21:02
Hi!
Jelentem,ma közmunkába való részvételért elismerést érdemlünk.
Tudjátok van az a pálya ami a suli mellet ér véget,na azt sikerült megint a kedves erdészeknek el b@..ni ,mert a végéhez csináltak egy amolyan lassító félét (tudjátok amilyen a vonatsíseknél is szokott lenni),na aztat lyól megcsináltuk,vagyis a kereszt fákat már eltávolitottuk de a cölöpök még ott vannak.Tehát elõszõr azért vigyázva nyomjátok!!!
De majd jól szétrobbantom az egészet. > >
Jelentem,ma közmunkába való részvételért elismerést érdemlünk.
Tudjátok van az a pálya ami a suli mellet ér véget,na azt sikerült megint a kedves erdészeknek el b@..ni ,mert a végéhez csináltak egy amolyan lassító félét (tudjátok amilyen a vonatsíseknél is szokott lenni),na aztat lyól megcsináltuk,vagyis a kereszt fákat már eltávolitottuk de a cölöpök még ott vannak.Tehát elõszõr azért vigyázva nyomjátok!!!
De majd jól szétrobbantom az egészet. > >
Írta 2002. július 18. - 02:40
Írta 2002. július 18. - 01:30
Asszem, ez a fórum itt nem errõl szól.
Nem érezném amgam annyira rosszul, ha nem kezdenénk el politizálni, se pro, se contra. > > >
Inkább hagyjuk süllyedni ezt a topicot! :-/
Nem érezném amgam annyira rosszul, ha nem kezdenénk el politizálni, se pro, se contra. > > >
Inkább hagyjuk süllyedni ezt a topicot! :-/
Írta 2002. július 17. - 23:53
Írta 2002. július 17. - 16:35
Exumáljuk a topikot!
Én ugyan évek óta nem jártam a Jánoson, de asszem, vannak itt lelkes emberek. Szal azt akarom kinyõgni, hogy ha tényleg meg akarnánk kaparintani a János hegyet, akkor most kellene szuttyongatni a fõpolgármester jelölt urakat, amég érdekükben áll fût-fát-kavicsot ígérrgetni, akár a bicikliseknek is.
Na jó, csak úgy mondtam... :-X
Én ugyan évek óta nem jártam a Jánoson, de asszem, vannak itt lelkes emberek. Szal azt akarom kinyõgni, hogy ha tényleg meg akarnánk kaparintani a János hegyet, akkor most kellene szuttyongatni a fõpolgármester jelölt urakat, amég érdekükben áll fût-fát-kavicsot ígérrgetni, akár a bicikliseknek is.
Na jó, csak úgy mondtam... :-X
Írta 2002. április 10. - 18:59
Vasárnap volt egy kellemes meglepim Pestre menet a vonaton.Felvittem a bicómat az uccsó kocsi peronjára,de a kocsiban nem volt fûtés.Majd megfagytam.Jön a kalaj,és mondja menjek át az elsõbe,mert ott meleg van.Mondom ok,de az 1.oszt.,nekem meg 2.oszt a jegyem.Aszt mondja nem baj,fagyoskodom még eleget ma bringázás közben.
Szal ilyen is van:)
Üdv:Thommey
Szal ilyen is van:)
Írta 2002. április 07. - 16:21
Írta 2002. április 06. - 22:12
Leon: Hö-hö...
Örülök, hogy jó srác lettél...
Üdv a klubban!
Egyébként a "megleszerverve" nem általam fenyeget, hanem csak úgy általában, a securitynek is lehet egyszer nagyon rossz napja, meg bárkinek...
És különben is Biker Joe-ra akadtam ki, és ez inkább rá vonatkozik :-*
Sorn tuggya mija dörgés:
A renitens sporttársakra biza ráfenyítünk.
Hare Pista!
Örülök, hogy jó srác lettél...
Üdv a klubban!
Egyébként a "megleszerverve" nem általam fenyeget, hanem csak úgy általában, a securitynek is lehet egyszer nagyon rossz napja, meg bárkinek...
És különben is Biker Joe-ra akadtam ki, és ez inkább rá vonatkozik :-*
Sorn tuggya mija dörgés:
A renitens sporttársakra biza ráfenyítünk.
Hare Pista!
Írta 2002. április 02. - 23:44
Hú ez a fogasozás nagy buli lehet:)Ha egyszer feljutok budára,tuttira kipróbálom!!!
Csak hát itt fehérváron nem nagyon kell fogas:)Nincs hozzá hegy:))))))
Csak hát itt fehérváron nem nagyon kell fogas:)Nincs hozzá hegy:))))))
Írta 2002. április 02. - 22:46
Írta 2002. április 02. - 22:27
lensver:
gondolom ez fáj most, de hát ez az igazság, Jorus imád és nincs egyedül, az igazság az, hogy Te vagy egyedül
na aztán ne tessék ezt is olyan komolyan venni!
"ebbõl télleg házasság lesz" (by Jorus)
lcs
gondolom ez fáj most, de hát ez az igazság, Jorus imád és nincs egyedül, az igazság az, hogy Te vagy egyedül
na aztán ne tessék ezt is olyan komolyan venni!
"ebbõl télleg házasság lesz" (by Jorus)
lcs
Írta 2002. április 02. - 15:51
Lcs: igen, téged.
Jorus: ugye nem Lcs-t imádod igy, mert mindjárt sirva fakadok a meghatottságtól. :'(
Jorus: ugye nem Lcs-t imádod igy, mert mindjárt sirva fakadok a meghatottságtól. :'(
Írta 2002. április 02. - 08:38
lensver: a Professzor Úr a lexebb, a legjobb, a legügyesebb, és a példaképem! Vasárnap megadatott, hogy mögötte mehettem Tokodon, és a fantasztikus gépe által felvert port nyelhettem... Sose felejtem el!
Õ a legjobb...ahh... ilyenkor mindig valahogy elérzékenyülök, pedig hát....pedig....ahhhh
Õ a legjobb...ahh... ilyenkor mindig valahogy elérzékenyülök, pedig hát....pedig....ahhhh