Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1660 hozzászólás a témában

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Tegnap megyünk fel a fogason, és kicsit sietõ dolga volt, még kb 10-en voltunk bent, amikor elkezdett csöngetni, persze hangos anyázás kísérte. Odáig fajult a dolog, hogy 2 srác bent maradt, a harmadikra majdnem rácsukta az ajtót. Persze az ajtó széthuz, vezetõ mérges, srácok kijön. És még neki állt feljebb...
egyszóval Fuck Off BKV.
ja, amikor a 21-es járt a fogas helyett, jól sejtem hogy nem lehetett bicajt felvinni?
Mert elvileg ezt is biztosítania kelett volna a BKV-nak.

Frenki

Frenki

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
egyszer amikor felszálltak az ellenõrök a fogasra szinte senkisem akarta megmutatni a jegyét! azt mondta hogy a kollégája hivja a rendöröket! éppen szálltam le mert a végára értünk és véletlenül ránéztem az ellenör telefonjára amikor hivni akarta a zsernyákokat! ki volt kaocsolva!! meglátta hogy észre vettem és zavartan kisietett a fogasbol! :)   egyszer meg egyik haverom direkt megvárta a rendöröket és azok nem csináltak semmit csak megkérdezték hogy ha már van pénze ijen drága bicora akkor mért nem képes 1 jegyet kijukasztani!!
most meg bicos rendörök voltak a fogason! :D :D :D :D multkor ült lent a fogas alján 2 gyanus ember és az egyik srác feismerte hogy ellenörök és elkezdet kiabálni hogy ellenörök és senki se szálljon fel! erre mindenki jukasztott és senkitõl sem kérték a jegyeket!
a jegyjukasztóbol volt hogy kiszedtük a tüskéket!! :D :D
de azt is lehet csinálni bár egy kicsit pénz igényes hogy veszel 10-15 jegyet és minden fogashoz jukasztasz és utána elrakod és amikor jön a kaller ne add a kezébe mert eltépi! én már 1 jegyet 5ször felmutattam :)

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Háát, nem tudom melyik van nagyon közel, egy éjjel nappalihoz... ;D Arra nem gondltatok, hogy valaki vinne egy hátizsákot, benne némi üzemanyaggal?

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 hozzászólás
Leginkább azt amelyik közel van valami éjjel-nappalihoz,hogy tudjunk tankolni.

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
De ne barikádozzák el!!! Most ettõl kinek lesz jobb? >:(
Akkor nem ti voltatok, mert ezek legalább 10-en voltak, ha nem többen.
Melyik pályát szoktátok használni?

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 hozzászólás
Ja akörül voltunk fent de mi csak négyen voltunk.
De ha már elbarikádozzák az utat akkor arra HíVJÁK FEL A FIGYELMEDET MERT EZ íGY ÉLETVESZÉLYES!!!

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Épp ma száguldottam le, és mit ne mondjak k***va ideges lettem! Most miért kell szétcseszni egy olyan kafa kis pályát? Yoci: csináljatok valamit, mert megõrülök!!!  >:( :'(
Mikor voltatok fennt? (idõpont? Mert én láttam egy elég szép csapatot úgy 12:30, és 14:30 között-min. 10-en lehettek ;D)

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 hozzászólás
Hi!

Jelentem,ma közmunkába való részvételért elismerést érdemlünk.
Tudjátok van az a pálya ami a suli mellet ér véget,na azt sikerült megint a kedves erdészeknek el b@..ni ,mert a végéhez csináltak egy amolyan lassító félét (tudjátok amilyen a vonatsíseknél is szokott lenni),na aztat lyól megcsináltuk,vagyis a kereszt fákat már eltávolitottuk de a cölöpök még ott vannak.Tehát elõszõr azért vigyázva nyomjátok!!!
De majd jól szétrobbantom az egészet. >:( >:(

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
1000 bocsesz!!!!!!!!
Igaz.  :-X

Dr.Stein

Dr.Stein

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
:( Asszem, ez a fórum itt nem errõl szól.  :(
Nem érezném amgam annyira rosszul, ha nem kezdenénk el politizálni, se pro, se contra.  >:(  >:(  >:(
Inkább hagyjuk süllyedni ezt a topicot!  :-/

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
1 a lenyeg NE a demszkyre szavazz!!

Dr.Stein

Dr.Stein

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Exumáljuk a topikot!  :)
Én ugyan évek óta nem jártam a Jánoson, de asszem, vannak itt lelkes emberek. Szal azt akarom kinyõgni, hogy ha tényleg meg akarnánk kaparintani a János hegyet, akkor most kellene szuttyongatni a fõpolgármester jelölt urakat, amég érdekükben áll fût-fát-kavicsot ígérrgetni, akár a bicikliseknek is.
Na jó, csak úgy mondtam...  :-X

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Vasárnap volt egy kellemes meglepim Pestre menet a vonaton.Felvittem a bicómat az uccsó kocsi peronjára,de a kocsiban nem volt fûtés.Majd megfagytam.Jön a kalaj,és mondja menjek át az elsõbe,mert ott meleg van.Mondom ok,de az 1.oszt.,nekem meg 2.oszt a jegyem.Aszt mondja nem baj,fagyoskodom még eleget ma bringázás közben.
Szal ilyen is van:)
Üdv:Thommey

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Vita: szent a béka, ezután fenyítek énis ;D ;D

Vita

Vita

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Leon: Hö-hö...
Örülök, hogy jó srác lettél... ;)
Üdv a klubban!
Egyébként a "megleszerverve" nem általam fenyeget, hanem csak úgy általában, a securitynek is lehet egyszer nagyon rossz napja, meg bárkinek...
És különben is Biker Joe-ra akadtam ki, és ez inkább rá vonatkozik  :-*

Sorn tuggya mija dörgés:
A renitens sporttársakra biza ráfenyítünk.

Hare Pista!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hú ez a fogasozás nagy buli lehet:)Ha egyszer feljutok budára,tuttira kipróbálom!!!
Csak hát itt fehérváron nem nagyon kell fogas:)Nincs hozzá hegy:))))))
Üdv:Thommey

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
3 DT küllõbõl csavart jeggyûrût kérek.  ;)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
lensver:

gondolom ez fáj most, de hát ez az igazság, Jorus imád és nincs egyedül, az igazság az, hogy Te vagy egyedül ;)
na aztán ne tessék ezt is olyan komolyan venni!
"ebbõl télleg házasság lesz"  (by Jorus)

lcs

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Lcs: igen, téged.

Jorus: ugye nem Lcs-t imádod igy, mert mindjárt sirva fakadok a meghatottságtól. :'(

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
lensver: a Professzor Úr a lexebb, a legjobb, a legügyesebb, és a példaképem! Vasárnap megadatott, hogy mögötte mehettem Tokodon, és a fantasztikus gépe által felvert port nyelhettem... Sose felejtem el!

Õ a legjobb...ahh... ilyenkor mindig valahogy elérzékenyülök, pedig hát....pedig....ahhhh