Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1660 hozzászólás a témában

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
Fogasozoknak:
1 sin, 3 vonat... ez a magyar vasut... na mindegy. Vegyél 6 jegyet, (3 neked 3 a bicodnak) és mindegyik fogason 1-1 jegyet jukasztasz neked meg a gépednek is. Valahova odafirkálod láthatoan, de nem feltünõen a számokat, miket kilyukaszt (pl. 4-7-9) és mikor jön az ellenõr azt a fajta jegyet adod neki. Ha nem tépi el szerencséd van, csak sajna gyakran eltépik >:(
Néha az is segit, ha egy 20ast vagy egy 10est pottyantasz a jukasztokba, és mikor jön az ellenõr: Nesze van jegyem de sajna nem tudtam lekezelni ;D ;D
Az erdészekrõl meg csak annyit, hogy b@sszák meg, minek rombolni ??? mi a f@szomat zavarja, ha ott van az erdõ szélén, még nem is mélyen benne egy-két jump ???
Ja és a másiknak is tucc segiteni, ha feltartod az ellenõrt, pl: Magának is jó napot, igazán köszönhetett volna! Most akkor mit? jegyet vagy bérletet? Vagy: Köszi még jegyeket se! Tudna adni egy tollat, hogy beirjam a számot stb stb...
FUCK OFF a kib@szott BKV meg ellenörök meg erdészek!!
Eddig 1edül a rendõrökkel nem akadt bajom...

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
fuck off városvezetés /BP/

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
é nannyit mondok:
fuck off erdészek

sorry

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát kicsit régen irtak már ebbe a topikba... ::)

Én is csak ama felkavaró eset miatt teszem, ami ma történt velünk.

Miután egész nap közbejött valami,hogy elinduljunk végre a 8.Fórumos talira, fél3kor ott álltunk a Keletiben, a 15/05-ös vonatot célozva meg.
Bár az információban a nõ azt mondta, hogy nem javasolja azt a vonatot, mert Miskolcon egy csomót kell várni, majd a Keletibõl induló 16/05-ös vonatra kell átszállni, ezért inkább szálljunk fel erre a vonatra.
Megvettük a jegyeket, és másfél óra múlva visszajöttünk a Keletibe, hogy felszálljunk a vonatunkra. Sajnos tiz perccel indulás elõtt érkeztünk, igy részben a mi hibánk is.

A kalauz azt mondta, hogy NEM TUDUNK FÖLSZÁLLNI mert már teljesen tele van és elõl már van 2 bicikli, de épp le akarta õket is szállitani, mert elsõ az utas és nem a bicikli (de kérdem, ki viszi a biciklit? Az utas, nem? Hiszen õ a bicikliért ugyanúgy fizet! Vagy a biciklis utas már nem számit utasnak, csak egy bunkónak, aki feltolakszik, helyet foglalva magának arcátlanul?)
Akkor és ott teljesen összetörtem, mert tudtam, hogy a 16/05-ös után már egyik vonat sem lesz jó nekünk.
Február óta készülök kijutni SAÚH-ra, tegnap óta még jobban várom, hogy végre ma ott leszek, és erre... A MÁV keresztülhúz mindent és elront egy szép hétvégét.

De ki ezért a felelõs? A kaller semmi esetre sem(bár ez a beszólása nem tetszett egyáltalán), hisz õ nem tehet arról, hogy biciklinek nincs hely.
Csakis a bunkó MÁV-ot tudom szidni, de hiába zúditom rá szitkok özönét, teljesen hasztalan az egész. Csak magamban tudok fortyogni, vagy vállat vonni az egészen, és belenevetni a napba. Majd ez lesz, de egyelõre, amig a dühöm tart, erre nem vagyok képes. Legszivesebben felpofoznám azt, aki ezért tehet, de õk a monopólium névtelen, szivtelen álarca mögé bújnak, igy továbbra is el kell viselni a bizonytalanságot és kiszolgáltatottságot.
Vagy venni kell egy kocsit, ja és persze egy jövedelmezõ állást találni. Szerintem egyelõre ez az egyetlen jó megoldás.

GooRoo

GooRoo

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Tiszteleteljes kéréssel fordulok most hozzátok...

...mindannyiótokhoz, ha szívesen megvitatnátok az "ERDÉSZEK" témakört. Történt ugyanis, hogy nyitottam egy témát a '96-os erdõtörvény & co. címen a szabadonfutóban. Ha átnézegetitek, talán tanulságos lehet, ha bele is írtok, tanulságos lesz.

A figyelmet köszönöm, további jó fórumozást.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Én? Nem.  :)

kislust

Frenki

Frenki

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
te cc-zel?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Dejó! Már azt hittem, hogy ismét egy parázs vita lesz itt (cc kontra dh).

peace :)

kislust

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Azért poénból egyszer kipróbálnám.  ;)

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Így már értem. Igazatok van.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Súly: 19+, 150/170 rugóút, 42-es tányér, 7 sebesség.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
EZER BOCS AZ ELÕZÕ FÉLREMENT !!!

>>sõt az egy sebességes dirt bicokkal
JOGOS A KÉT PONT !!!

>>kérjél kölcsön egy dh-bicót és tekerj fel vele
SÚLY ??? ÁTTÉTEL ???

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
???

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !!!

A bukó nem kötelezõ de AJÁNLOTT !!!
Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni.
Idén a Gyömrõi versenyen majdnem meghalt vki ,a múlt héten pedig egy barátomat ütötte el egy autó szabálytalanul (koponyafejsérülés!!!). Mindkettõjüknek szinte alig lett volna bajuk ha lett volna rajtuk bukó. Az emberek nem hiszik el ,hogy ez velük is megtörténhet ,amig egyszer meg nem történik a baj !!!

Frenki

Frenki

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
igaza van egy dh bicoval nehéz lenne feltekerni sõt az egy sebességes dirt bicokkal milyen lenne már??

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Ezt már vagy 32csilliószor kiveséztük, de úgy látszik a megnemértés már teljesen egyirányú.
Ez alatt azt értem, hogy a fogasozók közül kurvára senkit nem zavar, ha valaki fel akar tekerni, egészségére.
Én nem tudom mit nem lehet ezen érteni, kérjél kölcsön egy dh-bicót és tekerj fel vele, megnézzük.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
???

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Talán gondolkozz, és tájékozódj, mielõtt ilyen eszes dolgokat találsz írni.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !!!

Egyet nem értek: Miért akar mindenki felfelé fogassal menni ??? Miért nem bír feltekerni ?!?
Ez is hozzátartozik a biciklizéshez. Ha vki meg csak a lefele száguldást és a sebességet kedveli ,akkor miért biciklije van és miért nem vesz egy motort ?

Sniper,
aki szeret hegyet mászni még ha nem is megy neki olyan jól

Frenki

Frenki

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
ez van de amikor nem járt akkor nyugodtan felmehetett volna a csötörésig!!! >:( amugy vittek bicot a buszon