meg egy vibrivel halalra dofott egy bacsit egy neni ;D csak mert nem volt rairva, mire kell hasznalni, vagy csak morci volt.
kala:
nem a kepzett vadaszokrol/vadorokrol volt szo..
hanem a sok alkesz tahorol, akik egesz nap ezzel mulatjak az idejuket...
mert egy szakkepzett nem viszi ki a klkét, es adja a kezebe a puskat, h "lelosz bazmeg?" es mert van egy rokonod, attol me a tobbi leeht hulye..
hogy lehet egy embert vaddisznonak nezni
mondjuk 3 feles utan siman..
de egy tv szerelo meg reszegen sem nez korlatnak egy embert, es nem szerel ra egy antennat....
itt a kulturaltsagi szintet is meg kell utni picit..
es ha lor altal belinkelt cikket elolvasod:
van egy vadasz.
kap engedelyt, ok
ez egy muvelt ertelmes(majdnem) vadasz
de mit csinalt a barom?
eladta a jogat bervadaszoknak.
kb uaz, mint hires epiteszt felberelsz, az meg fogad alvallalkozokat, akik meg nem epp szakszeru komuveseket, segedmunkasokat foglalkozztatnak......
meg szep h osszedol a haz. pedig egy hires epitesz volt... es meeegis...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:21
Posted 2003. November 23. - 15:15
Posted 2003. November 23. - 15:06
mindenkepp alltalanositas van.
mer ez iylen elet.
egyebkent ha tudjak, hogy ki a hunyo akkor lehetne ellen csinlani vmit de nem. --> vagyis velemeny...
kala te is alltalanositasz mivel keresztapu egyetemi tanar...
es?!
mutatok neked olyan egyetmi tanart, hogy a funyirast nem biznad ra.
de o az egyetemen tanit es buktatja halalra az embereket.
mi voolt meg.
ja loter ott ki van tablazva de erdobe nincs, hogy oreg vadaszunk aztan hatha lelollek gecc.
lensnek: http://index.hu/politika/bulvar/vad59/
(valaszolni nem fontos vagy ha igen nem biztos, hgy kapcsibol valaszolok mert ritkan jarok ide)
darwin dij: azert vannak oylan figurak akik felrakjak az autora gyorsito raketat. (amerika naturlich)
amikor bekapcsolta megiyledt , hogy ez nagyon megy.
mivel kikapcsolnio nem lehet hat nyomott egy izmos feket.
a rendorok megallapitottak, hoyg kb 500m utan elegett a fek es kerek majd egy kis bukkano utan 4 merfoldel egy sziklaba furodva allt meg.
de van meg olyan is, hogy lehugyozott a faszi a vonat sin feletti hidrol...
mer ez iylen elet.
egyebkent ha tudjak, hogy ki a hunyo akkor lehetne ellen csinlani vmit de nem. --> vagyis velemeny...
kala te is alltalanositasz mivel keresztapu egyetemi tanar...
es?!
mutatok neked olyan egyetmi tanart, hogy a funyirast nem biznad ra.
de o az egyetemen tanit es buktatja halalra az embereket.
mi voolt meg.
ja loter ott ki van tablazva de erdobe nincs, hogy oreg vadaszunk aztan hatha lelollek gecc.
lensnek: http://index.hu/politika/bulvar/vad59/
(valaszolni nem fontos vagy ha igen nem biztos, hgy kapcsibol valaszolok mert ritkan jarok ide)
darwin dij: azert vannak oylan figurak akik felrakjak az autora gyorsito raketat. (amerika naturlich)
amikor bekapcsolta megiyledt , hogy ez nagyon megy.
mivel kikapcsolnio nem lehet hat nyomott egy izmos feket.
a rendorok megallapitottak, hoyg kb 500m utan elegett a fek es kerek majd egy kis bukkano utan 4 merfoldel egy sziklaba furodva allt meg.
de van meg olyan is, hogy lehugyozott a faszi a vonat sin feletti hidrol...
Posted 2003. November 23. - 14:15
kicsit off, oldjuk a légkört:
szal nem tom hallottatok-e a Darwin-díjról. Ez egy olyan díj, amit a leghülyébben meghalt emberek kapnak (most lusta vagyok azt is leírni, h miért pont Darwinról nevezték el). Szal eccer egy csaj kiugrott egy tábla mögül, és azt mondta, hogy HU. valami negyven valamennyi golyót kapott ott helyben. Egy FBI lõtéren volt... ;D
no akkor on
edit1: én keresztapám is vadász, és õk általában éjszaka vadásznak.
edit2: ha jól tom itt is elég súlyos szankciói vannak ha bármi baj történik alkoholizálás miatt (azt meg nem mondjátok már, hogy egy feles bárkinek is megárt. Még nekem se, pedig én aztán nem szoktam inni) De vannak olyan kemény követelmények és szigorú szabályok, hogy ép eszû ember ne fogjon részegen fegyvert
szal nem tom hallottatok-e a Darwin-díjról. Ez egy olyan díj, amit a leghülyébben meghalt emberek kapnak (most lusta vagyok azt is leírni, h miért pont Darwinról nevezték el). Szal eccer egy csaj kiugrott egy tábla mögül, és azt mondta, hogy HU. valami negyven valamennyi golyót kapott ott helyben. Egy FBI lõtéren volt... ;D
no akkor on
edit1: én keresztapám is vadász, és õk általában éjszaka vadásznak.
edit2: ha jól tom itt is elég súlyos szankciói vannak ha bármi baj történik alkoholizálás miatt (azt meg nem mondjátok már, hogy egy feles bárkinek is megárt. Még nekem se, pedig én aztán nem szoktam inni) De vannak olyan kemény követelmények és szigorú szabályok, hogy ép eszû ember ne fogjon részegen fegyvert
Posted 2003. November 23. - 14:08
Okkéj,csak,mint már írtam,van 1 pár vadász ismerõsöm,rokonom,stb,ezért eléggé felhúztam magam 1pár dolog láttán...A vadászoknak is érdeke,h a sok baromság,mittomén h vadászok részegen lemászárolták 1mást,meg ilyenek kikopjanak a köztudatból,ill h ne keverjék össze õket a vendég vadászokkal,akik azért jönnek ide,mert a nálunk -sajnos!- nem elég szigorú tv-ek megengedik,h olyan állatokat is levadásszanak mértéktelenül,amik más országban szigorúan védettek.
Csak sajnos a legtöbb ember nem jut túl ezen a két sztereotípián Remélem,h most vmennyire sikerült olyat is mondanom,ami esetleg az ember látószögét nagyítja...
Csak sajnos a legtöbb ember nem jut túl ezen a két sztereotípián Remélem,h most vmennyire sikerült olyat is mondanom,ami esetleg az ember látószögét nagyítja...
vendég__*
Posted 2003. November 23. - 13:57
nem biztos hogy csak te vagy helikopter ;D peace
amugy persze ez okés, de vannak olyanok is /gondolom, lehet h hülyeség/ akik esetleg hobbibol járnak vadászni... sztem inkább azokkal lehet a baj... de ezcsak az én véleményem ;D
amugy persze ez okés, de vannak olyanok is /gondolom, lehet h hülyeség/ akik esetleg hobbibol járnak vadászni... sztem inkább azokkal lehet a baj... de ezcsak az én véleményem ;D
Posted 2003. November 23. - 13:54
Pff...Grr...Ezek melyik hét híre voltak? :
Tök másmilyen egy vadászat,amire te gondolsz,az az olasz vadászok módszere,
amúgy pedig úgy történik,h amikor ritkítani kell a vadállományt,mert nagyon Lszaporodtak,akkor megkezdõdik a hajtás,és adott számú,korú,ivarú egyedet kilõnek.Ha ez nem történik meg,és túlszaporulat jelentkezik,akkor bírságot is kiszabhatnak a vadõrökre,mert talán tudod,az éhes vadak mekkora kárt tudnak okozni a terményben és a !természetben! 1aránt.Jahh,a parasztok perelhetik (JAJ,a "földmûvesek" asszem jobb szó,mert ez már nem a középkor na mind1) a vadásztársaságokat,ha azok nem ügyelnek a vadakra (ritkítás),nem csinálnak vadhálókat,stb.
Szóval kicsit vicces,h sok tudatlan emberben az a kép él,h a magyar vadászok újgazdag bunkók,akiknek a legfõbb szórakozásuk az állatok leölése...
De végülis mindenki gondolt,amit akar,aztán 1x vagy megismeri a dolgokat,vagy nem. :
Tök másmilyen egy vadászat,amire te gondolsz,az az olasz vadászok módszere,
amúgy pedig úgy történik,h amikor ritkítani kell a vadállományt,mert nagyon Lszaporodtak,akkor megkezdõdik a hajtás,és adott számú,korú,ivarú egyedet kilõnek.Ha ez nem történik meg,és túlszaporulat jelentkezik,akkor bírságot is kiszabhatnak a vadõrökre,mert talán tudod,az éhes vadak mekkora kárt tudnak okozni a terményben és a !természetben! 1aránt.Jahh,a parasztok perelhetik (JAJ,a "földmûvesek" asszem jobb szó,mert ez már nem a középkor na mind1) a vadásztársaságokat,ha azok nem ügyelnek a vadakra (ritkítás),nem csinálnak vadhálókat,stb.
Szóval kicsit vicces,h sok tudatlan emberben az a kép él,h a magyar vadászok újgazdag bunkók,akiknek a legfõbb szórakozásuk az állatok leölése...
De végülis mindenki gondolt,amit akar,aztán 1x vagy megismeri a dolgokat,vagy nem. :
vendég__*
Posted 2003. November 23. - 13:52
hát kala én nem bazsok be minden nap ... :-X konkrétan engem nem de elég sok esetet hallottam már, 1 volt osztálytársamnak meg átlõtték az oakley dzsekiét, mert barna színe volt ... hát kössz, nekem ennyi elég. másrészt meg ott volt az a kib*szott smiley ha nem vetted volna észre...
Posted 2003. November 23. - 13:47
--------------------------------------------------------------------------------
hááát, vadaszok...
heti hirek:
a vadasz lelotte tarsat
a vadasz lelott egy civilt
a vadasz vaddisznonak nezett egy gyalogost, es lelotte
a vadasz lelotte egy lovaskocsi egyik lovat
a vadasz fia lelotte a vadaszt (3 eves volt a kissrac?!)
a vadasz lelott tobb 10 ertekes, ritka madarat
ezek utan szeretni kene oket, es tisztelni?
vagy micsoda is van....
nem szeretnek talalkozni veluk, mert meg a vegen godzillanak fog nezni, es lemeszarolni...
lehet h ez altalanositas, de ha tul sokat hallunk valamirol rosszat, akkor beleivodik a kozvelemenybe...
kb mint a hulye rendor, es a szoke nok....
meg milyen munka mar az, h egesz nap kint ulsz egy vadlesben a -10fokban? ilyenkor kezd el inni páleszt, es nez vaddisznonak egy embert.... vagy micsinal ilyenkor?
persze olyan is van, hogy a masik fel a hibas, el kell ismerni, de azert akkoris.. nem tunik fel h jéé egy csaj egy kutyaval. nemgond, meg lovok egyet, utana abbahagyom.
vagy fenysebesseggel ment a csaj, es csak atvillant a loteren?
hááát, vadaszok...
heti hirek:
a vadasz lelotte tarsat
a vadasz lelott egy civilt
a vadasz vaddisznonak nezett egy gyalogost, es lelotte
a vadasz lelotte egy lovaskocsi egyik lovat
a vadasz fia lelotte a vadaszt (3 eves volt a kissrac?!)
a vadasz lelott tobb 10 ertekes, ritka madarat
ezek utan szeretni kene oket, es tisztelni?
vagy micsoda is van....
nem szeretnek talalkozni veluk, mert meg a vegen godzillanak fog nezni, es lemeszarolni...
lehet h ez altalanositas, de ha tul sokat hallunk valamirol rosszat, akkor beleivodik a kozvelemenybe...
kb mint a hulye rendor, es a szoke nok....
meg milyen munka mar az, h egesz nap kint ulsz egy vadlesben a -10fokban? ilyenkor kezd el inni páleszt, es nez vaddisznonak egy embert.... vagy micsinal ilyenkor?
persze olyan is van, hogy a masik fel a hibas, el kell ismerni, de azert akkoris.. nem tunik fel h jéé egy csaj egy kutyaval. nemgond, meg lovok egyet, utana abbahagyom.
vagy fenysebesseggel ment a csaj, es csak atvillant a loteren?
Posted 2003. November 23. - 13:35
Fruitfly;
te szoktál inni?
:-X >
és honnan jött ez a golyóálló mellény-életveszély baromság,konkrétan volt itt vki,akit már le akart lõni rendõr/erdész/vadõr/vadász/stb?
Emberi felelõtlenség;add 1. elég furcsa,h a nõ nem hallotta,h mellette vadásznak,amikor a puskaropogás meg a kutyák csaholása sztem elég 1értelmûvé teszi,h merre nem érdemes menni éppen
add 2.a vadász felelõtlen volt,mert :-X szóval ez elég 1értelmû,h miért :
te szoktál inni?
:-X >
és honnan jött ez a golyóálló mellény-életveszély baromság,konkrétan volt itt vki,akit már le akart lõni rendõr/erdész/vadõr/vadász/stb?
Olyan is volt már,h !!lõtéren sétáló!! emberkét lõttek meg,pedig ott elég komolyan ki van táblázva a veszély...Akkor FUCK OFF gyakorlatozó katonák?Hallottatok arról a nemrégi esetrõl, amikor egy vadász meglõtt egy kutyáját sétáltató nõt?
Emberi felelõtlenség;add 1. elég furcsa,h a nõ nem hallotta,h mellette vadásznak,amikor a puskaropogás meg a kutyák csaholása sztem elég 1értelmûvé teszi,h merre nem érdemes menni éppen
add 2.a vadász felelõtlen volt,mert :-X szóval ez elég 1értelmû,h miért :
vendég__*
Posted 2003. November 23. - 13:23
hát nem tom én csak újgazdag tarbaromállat vadászokat ismerek, de biztos vannak jófejek ;D
más kala, te nem általánosítasz azzal, hogy azt mondod, hogy nem szokta? vagy csak néha? mert az már más, rengeteg vadász van és ha 1 társaság éppen akkor rúg be elõször az már elég... ha pedig rendszeres és mindig ua. járnak akkor :X golyóálló ruciban azért télleg szar lehet bicózni... ;D
más kala, te nem általánosítasz azzal, hogy azt mondod, hogy nem szokta? vagy csak néha? mert az már más, rengeteg vadász van és ha 1 társaság éppen akkor rúg be elõször az már elég... ha pedig rendszeres és mindig ua. járnak akkor :X golyóálló ruciban azért télleg szar lehet bicózni... ;D
Posted 2003. November 23. - 11:23
Áááááááááá!
Milliószor volt már,de újra;NE ÁLTALÁNOSÍTSATOK!
Van 1általán vadász ismerõsötök?Nekem több is van a családban,többek között a keresztapám,aki egyetemi tanár,és nem szokta nyomni a kerítésszaggató szilvát.Tudjátok,vizsgákat kell letenni a vadászengedély megszerzéséhez,(h szûrjék azért a népet )és ennek még köze nincs az erdész jogkörhöz,amire sztem gondoltatok,az a vadõr,de az is egészen más...
Milliószor volt már,de újra;NE ÁLTALÁNOSÍTSATOK!
Van 1általán vadász ismerõsötök?Nekem több is van a családban,többek között a keresztapám,aki egyetemi tanár,és nem szokta nyomni a kerítésszaggató szilvát.Tudjátok,vizsgákat kell letenni a vadászengedély megszerzéséhez,(h szûrjék azért a népet )és ennek még köze nincs az erdész jogkörhöz,amire sztem gondoltatok,az a vadõr,de az is egészen más...
Posted 2003. November 23. - 10:28
A vadász nem erdész.
Ha olyan jogaik, ill. kötelezettségeik lennének, mint a rendõröknek, akkor jó lenne. Egy figyelmeztetõ lövés, addigra mi már hypertérben vagyunk. Másrészt, a rendõrk nem ihatnak. Ezek meg nyomják a kerítésszaggató szilvát.
Hogy védekezel ellene, ha nem beszámítható és fegyvere van. Elkerülhetetlen velük a találkozás, csak, ha lemondok a hegyrõl. De nehogymár néhány suttyó miatt ne menjek oda!!!!
Ha olyan jogaik, ill. kötelezettségeik lennének, mint a rendõröknek, akkor jó lenne. Egy figyelmeztetõ lövés, addigra mi már hypertérben vagyunk. Másrészt, a rendõrk nem ihatnak. Ezek meg nyomják a kerítésszaggató szilvát.
Hogy védekezel ellene, ha nem beszámítható és fegyvere van. Elkerülhetetlen velük a találkozás, csak, ha lemondok a hegyrõl. De nehogymár néhány suttyó miatt ne menjek oda!!!!
Posted 2003. November 23. - 09:39
Hallottatok arról a nemrégi esetrõl, amikor egy vadász meglõtt egy kutyáját sétáltató nõt? A golyó eltévedt egy kicsit, és a nõnek talán karját ? sebesitette meg. De mivel ez egy random golyó volt, bármely más testrészén is átmehetett volna.
Annyit tudok még, hogy ez valahol a Budai -hegyekben volt és elég nagy ügy lett belõle. Ha valaki tud még plussz infót errõl, akkor hadd halljuk!
Szerintem ez már kissé brutális! De ha jobban belegondolunk tényleg ki vagyunk szolgáltatva az ilyen alakoknak!
Annyit tudok még, hogy ez valahol a Budai -hegyekben volt és elég nagy ügy lett belõle. Ha valaki tud még plussz infót errõl, akkor hadd halljuk!
Szerintem ez már kissé brutális! De ha jobban belegondolunk tényleg ki vagyunk szolgáltatva az ilyen alakoknak!
Posted 2003. November 22. - 02:57
vadasz =? erdesz?!
ha igen akkor:
mivel fegyveres erok koze tartozik ezert majd mindenben azok a jogok illetik, mint a rendoroket.
szal nem jo veluk packazni.
tehat figyelmezteto loves leadasa utan ha a helyzet ugy kivanja meg lohet is.
ha igen akkor:
mivel fegyveres erok koze tartozik ezert majd mindenben azok a jogok illetik, mint a rendoroket.
szal nem jo veluk packazni.
tehat figyelmezteto loves leadasa utan ha a helyzet ugy kivanja meg lohet is.
Posted 2003. November 22. - 01:49
Nyitottam egy új témát, de lezárták.
Teljesen jogosan zárták le, mert kissé durván volt megfogalmazva.
De felénk mindenki gyûlöli a vadászokat!
Szóval ha valaki ért hozzá, irgyon má nekem, legyen olyan kedves a vadászok jogyairól és a rájuk vonatkozó szabályokról.
És nyugodtan írjátok le, hogyan lehet... Szóval ha van valami király ötlet, akkor szóljatok!
Kösz!
Teljesen jogosan zárták le, mert kissé durván volt megfogalmazva.
De felénk mindenki gyûlöli a vadászokat!
Szóval ha valaki ért hozzá, irgyon má nekem, legyen olyan kedves a vadászok jogyairól és a rájuk vonatkozó szabályokról.
És nyugodtan írjátok le, hogyan lehet... Szóval ha van valami király ötlet, akkor szóljatok!
Kösz!
Posted 2003. November 19. - 13:16
Útfejlesztés?????????????
Szerintem az az "útfejlesztés" amit csinálnak, inkább nevezhetõ "kenyeret és cirkuszt a népnek", mint útfejlesztésnek. Csak tudnám mire megy el az a sok adóforint.
Tudom: Szociális kiadásokra, DE... tudtátok, hogy minél magasabb a szociális ellátás mértéke, annál kisebb a munkaerõkínálat?
Ez azért elgondolkodtató.
Persze ez is csak elmélet.
Szerintem az az "útfejlesztés" amit csinálnak, inkább nevezhetõ "kenyeret és cirkuszt a népnek", mint útfejlesztésnek. Csak tudnám mire megy el az a sok adóforint.
Tudom: Szociális kiadásokra, DE... tudtátok, hogy minél magasabb a szociális ellátás mértéke, annál kisebb a munkaerõkínálat?
Ez azért elgondolkodtató.
Persze ez is csak elmélet.
Posted 2003. November 19. - 00:18
tudod, thez
hülye ->hülyébb ->leghülyébb ->postás ->VASUTAS -> rendõr
ezvan (mindenhol az országban)
hülye ->hülyébb ->leghülyébb ->postás ->VASUTAS -> rendõr
ezvan (mindenhol az országban)
Posted 2003. November 19. - 00:06
ez is lehet, am a vonat nagykanizsarol jon!
ahonnan oranknet fel vonat ooo ize ketoranketn jar vonat... nem hagyhatjak ki... csak arra mennek h minket idegesitsenek... eddig sem ertem be sosem elso orakra, de msot abszolut nem fog menni > grrr > pedig en megtettem mindent h beerjek, dehat a kerekparszallito.....
es sztem ha egy 100 meteres autopalya szakasz arat a MÁV-ra koltenek(nem kezbeadni, mert elsikkad, hanem elsetalni, es megvenni ami kell) akkor kb 2 evre meglenne a kerete midnenre....
ahonnan oranknet fel vonat ooo ize ketoranketn jar vonat... nem hagyhatjak ki... csak arra mennek h minket idegesitsenek... eddig sem ertem be sosem elso orakra, de msot abszolut nem fog menni > grrr > pedig en megtettem mindent h beerjek, dehat a kerekparszallito.....
es sztem ha egy 100 meteres autopalya szakasz arat a MÁV-ra koltenek(nem kezbeadni, mert elsikkad, hanem elsetalni, es megvenni ami kell) akkor kb 2 evre meglenne a kerete midnenre....
Posted 2003. November 18. - 23:54
thez ! szerintem a jelenség egész könnyedén magyarázható ! a dolgo lényege az, hogy a Máv pénzbe kerül ugye (állam folyamatosan kisegíti milliárdokkal a vasútat pol hovatartozástól függetlenül) ahhoz, hogy meg lehessen szüntetni be kell bizonyítani, hogy senki nem használja... ahhoz, hogy senki ne használja pedig ilyen és ehhez hasonló döntésekre van szükség... tehát aki megteheti inkább volánbuszolni vagy autózni fog ami sokkal jobb mert az üzemeanyagban lévõ adóból elég szépen kaszálnak. Ezért is van, hogy mindenhol autó utat fejlesztenek vasút helyett.
szerintem röviden ennyi a megoldás...
szerintem röviden ennyi a megoldás...
Posted 2003. November 18. - 23:15
na, en most nem szidok senkit, csak picit elelmelkedem a MÁV gondolkodasmodjan.
lehet picit hosszu lesz, de ez van
tehat.
érden lakom. pestre jarok be minden nap. a volanbusz lassu, draga, kenyelmetlen..stb.
tehat marad a mav, ami szinten budos, kenyelmetlen, de legalabb gyorsan bennvagyok(ja, es a deli kozelebb is van a final destinationhoz) ize celallomasomhoz(deak ter)
tehat.
van vonat erdrol
1.es vonat -7:01 ez beer 7:28
2.es vonat -7:06 --||--7:38
3.as vonat -7:13 --||-- 7:33
4.es vonat -8:02 --||-- 8:28 (ugye ez egy normal dolgozonak mar nem jo, mert 8kor kezdodik a melo)
tehat ha valaki a belvarosba megy, az elso 3 vonat jo neki, igaz a 2.-al mar cinkes.
az uj menetrend bejovesevel kezdett kialakulni, ki mivel utazik, es mindenki raszokott a 3.ik vonatra ami 10perccel kesobb indul, megis 5perccel korabban er be. de mivel ere szoktak ra, annyian lettek, hogy neha amikor gyalog jartam NEM fertem fel!!! ill mar 4 perce ment a vonat, mire be tudtam csukni az ajtot. termeszetesen erre a vonatra akasztottak a toloajtos (fel) kerekparkocsit is. ez is fullosantele volt civilekkel, igy alig tudtuk bepreselni a kerekparokat oda.(de nagy nehez koszos, szal mindig maradt hely a szamunkra ;D : )
szal. a zsufoltsag miatt sokat kesett, es mindenki panaszkodott a MÁV illetekesienel.
ezert hoztak egy DÖNTÉST.
ha ezen sokan vannak, meg kell oldani, hogy az emberek az 1.es illetve 2.es vonatra szokjanak at.
hogy tudjak megoldani?
-kevesebb kocsi
-vagy kesobb inditjak a 3ast.
na tippeljetek melyiket valasztottak.
meg szep h a masodik verziot, hisz ebbe "nem kothetnek bele"
igy atraktak az erdrol valo indulast 7:31-re.
igy viszont az 1.es 2.es vonat van zsufolasig tele, ez meg relative ures, es igy az emberek kenytelenek megkockaztatni, hogy midnennap elkessenek, hisz csak 7:53ra er be a delibe.
ezzel oda akartam kilyukadni, h az a celja a MÁV-nak, h kiszurjon mindenkivel? pl aki nagykanizsa felol jonne pestre(biztos vannak sokan , hisz mar szfehervaron igencsak meg van tomve) az TUTI ne erjen be idore.
elotte meg 6:00kor van erden vonat, ami arrol jon. tehat ezek az emberek alapbol megszivtak.
es vagyunk mi, akik ezzel a vonattal akarnak/szeretnenek/tudnak csak menni. (pl kerekpar, pici keses, h ne lehessen 1.es 2.es vonatot elerni.
tehat ezzel elvagtak az egyetlen menekulesi utvonalat.(+1 helyijarat kell nekem is itt, h le tudjak jutni a vonathoz. igaz, mindossze masfel kilometer, de ez gyalog 12 perc, amivel meg PONT megvan a 7:13as.) jo a rosszban, h igy tuti meglesz ha lekesem a buszt
szal ez nem kiszuras?
vagy hol van a logika??????????
mert ezzel jo par embernek keresztbetettek....
esetleg tudja valaki, milyen logika szerint teszik a dolgaikat a mávosék?
foleg h menetrendvaltas legkozeleb dec15-en lesz... egy honap mulva. akko rmire fol csinaljak a majret?? ááá
nem fuckolok, de azert magukba nezhetnenek....
lehet picit hosszu lesz, de ez van
tehat.
érden lakom. pestre jarok be minden nap. a volanbusz lassu, draga, kenyelmetlen..stb.
tehat marad a mav, ami szinten budos, kenyelmetlen, de legalabb gyorsan bennvagyok(ja, es a deli kozelebb is van a final destinationhoz) ize celallomasomhoz(deak ter)
tehat.
van vonat erdrol
1.es vonat -7:01 ez beer 7:28
2.es vonat -7:06 --||--7:38
3.as vonat -7:13 --||-- 7:33
4.es vonat -8:02 --||-- 8:28 (ugye ez egy normal dolgozonak mar nem jo, mert 8kor kezdodik a melo)
tehat ha valaki a belvarosba megy, az elso 3 vonat jo neki, igaz a 2.-al mar cinkes.
az uj menetrend bejovesevel kezdett kialakulni, ki mivel utazik, es mindenki raszokott a 3.ik vonatra ami 10perccel kesobb indul, megis 5perccel korabban er be. de mivel ere szoktak ra, annyian lettek, hogy neha amikor gyalog jartam NEM fertem fel!!! ill mar 4 perce ment a vonat, mire be tudtam csukni az ajtot. termeszetesen erre a vonatra akasztottak a toloajtos (fel) kerekparkocsit is. ez is fullosantele volt civilekkel, igy alig tudtuk bepreselni a kerekparokat oda.(de nagy nehez koszos, szal mindig maradt hely a szamunkra ;D : )
szal. a zsufoltsag miatt sokat kesett, es mindenki panaszkodott a MÁV illetekesienel.
ezert hoztak egy DÖNTÉST.
ha ezen sokan vannak, meg kell oldani, hogy az emberek az 1.es illetve 2.es vonatra szokjanak at.
hogy tudjak megoldani?
-kevesebb kocsi
-vagy kesobb inditjak a 3ast.
na tippeljetek melyiket valasztottak.
meg szep h a masodik verziot, hisz ebbe "nem kothetnek bele"
igy atraktak az erdrol valo indulast 7:31-re.
igy viszont az 1.es 2.es vonat van zsufolasig tele, ez meg relative ures, es igy az emberek kenytelenek megkockaztatni, hogy midnennap elkessenek, hisz csak 7:53ra er be a delibe.
ezzel oda akartam kilyukadni, h az a celja a MÁV-nak, h kiszurjon mindenkivel? pl aki nagykanizsa felol jonne pestre(biztos vannak sokan , hisz mar szfehervaron igencsak meg van tomve) az TUTI ne erjen be idore.
elotte meg 6:00kor van erden vonat, ami arrol jon. tehat ezek az emberek alapbol megszivtak.
es vagyunk mi, akik ezzel a vonattal akarnak/szeretnenek/tudnak csak menni. (pl kerekpar, pici keses, h ne lehessen 1.es 2.es vonatot elerni.
tehat ezzel elvagtak az egyetlen menekulesi utvonalat.(+1 helyijarat kell nekem is itt, h le tudjak jutni a vonathoz. igaz, mindossze masfel kilometer, de ez gyalog 12 perc, amivel meg PONT megvan a 7:13as.) jo a rosszban, h igy tuti meglesz ha lekesem a buszt
szal ez nem kiszuras?
vagy hol van a logika??????????
mert ezzel jo par embernek keresztbetettek....
esetleg tudja valaki, milyen logika szerint teszik a dolgaikat a mávosék?
foleg h menetrendvaltas legkozeleb dec15-en lesz... egy honap mulva. akko rmire fol csinaljak a majret?? ááá
nem fuckolok, de azert magukba nezhetnenek....