Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1660 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Thez, szerintem vizsgáld az ügyet a következõ szempontból: szegény csöves azért volt ilyen agressziv, mert lévén az utca gyermeke neki aztán tényleg nincsen semmilye, csak a jogai, amire lehet hivatkozni. Az izomcsávónak meg többi embernek pedig van kávédarálója, fogkeféje, Cd-tisztogató rongya, ceruzahegyezõje, cipõkrémje - szóval sok-sok apróbb-nagyobb dolog, amitõl az ember magát totál biztonságban érzi. Te lefotóztad...és akkor mi van? Egy csomó minden bizgera várja õt otthon. A csövi meg? Neki csak a lelke van, és ezt az egyet úgy védi, akár egy házörzõ.

A másik meg: mit vagy úgy oda, a sztorit olvasva komolyan azt hittem, hogy legalább tényleg behúzott, vagy ilyesmi, de semmi se történt? És te azon húzod föl magad, hogy a csövi "hogyan viselkedik" ;D
Lazits ember. Ha azért kezded el fotózni az embereket,mert kiváncsi vagy, hogy milyen reakciókat vált ez ki belõlük,akkor még meg is kaptad, amit akartál!

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
;D

Ugy néz ki, nem vagyok egyedül: EMBER tete föl:
Valamint: http://www.szanalmas...r/vizelheni.jpg

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Az ilyenen miért húzod fel magad? Beleröhögsz a pofájába, de csak úgy direktbe, aztán dumáljon amit akar.
Nehogy már egy ilyen miatt kapj infarktust

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hat ezaz ;D
ez most off lesz
szal ulunk a deakon. este fel 7
vagyunk paran(haveri kor)
jonnnek az emberek, mi elokapunk egy digis gepet, es lefotoztunk midnekit aki jott, mikor elenkert. a vakuval egy idoben hangos tapsvihart is kuldtunk, neztuk az emberek reakciojat. (eleg erdekes volt, nemelyik anyazott, nemelyik rohogott, nemelyik meg is hajolt ;D)
kb 20 meterre a masik oldalon ul alkesz segedmunkas, az asszony, meg meg egy alkesz.
odajon hozzank: en nem jarulok hozza, h minket fenylkepezzetek, es ha nem hagyjatok abba, akkor fizikai erot fogok alkalmazni.
visszament, es elovette a soret...
1. kis digis gep, kb 2 meterre visz a vaku. nekunk meg CSAK a vaku kellett, h odafigyeljenek az emberek
2. ki a facomat erdekel egy utszeli csoves, meg a randa asszonya??? szal gondoltuk odamegyunk. elnezest. csinalhatunk egy fenykepet magarol? ilyen ronda fotoalanyunk meg nemvolt, de mar gyujtjuk a kepeket....
utana haver fel oran keresztul azon gondolkodott milyen sorrendben fogja az uteseket betenni neki....
ja, es mindez gyalog, a DEAK teren....
áááá.
ilyenek is vannak.... kcist felhuztuk ezen magunkat...
ON
(nem is az, h beszolt valaki, mert megertettem volna. mert pl jott 2 meteres 200 kilos ketajtos szekreny, elsutottuk vele is, rohogott egyet, szaladt tovabb. erre meg a csoves jon at a ttuloldalrol, h mi a facomat kerpzelunk, nem fenykepezhetjuk csak ugy ot... a szemelyes jogait sertjuk vele.) most picit tul nagy arca van.. szanalmas....
ha a 200 kilos srac odajott volna(amugy is 2 meterre setalt el tolunk, es peppe vert volna, azt mondtam volna, ok, igazad van! de hogy .... >:( )

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
bicózás közbe vagy hol thez?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
aha, koszonom. akkor ha megegyszer beugat az a hulye alkesz allat, aki ma is..... grrr. >:(

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem szabad kozetruleten alkoholt fogyasztani!
mar reg igy van

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nemtom báttya, asszem én nem fogyasztottam kinn..bár nem emléxem kristálytisztán. :o
De be voltam karmolva rendesen
Nembaj szombaton kitekerme magambó' felhuzok a bükkbe'

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nemfognak ugysem... ha igen, akkor legalabb lesz egy ilyen papirod " ittas allapotban @-at logatva sertette a kozerkolcsot"
ezert megeri ;D
telleg. ma mar igy is, meg korabban is felvetodott az a kerdes bennem, h magyarorszagon bevezettek mar azt a torvenyt, h tilos szeszes italt fogyasztani kozteruleten?
vagy csak terveztek?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
áá. szewrintem nem jelent fel, bár ki tudja

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Vagy pereld be õket hatalommal való visszélés miatt.
A lányok majd tanúskodnak ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
5 vagy 10 rugo lesz max.
utana irogatsz nekik kicsiket es kesz no porblem. :-)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Gabitól kérdezném, hogy hol történt ez az este mert hogy én itt lakok Egerben, oszt eléggé ismerem a megyét!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

"Mindenki választ aztán egyedül lesz egy ideig, aztán a választott poharat a szájához emeli, ... "

(mert most ez vagyon)

hm.
csak a rendõrökrõl jutott eszembe, tegnap éjjel feljelentettek mer' kicsit piásan pisáltunk cimbimmel ...astra fék rendõrök kiugranak.. falhozbasz, még a farkam se tudtam szinte eltenni s letaperol... cimbim meg részegen visitva röhög, "he wazz ez ojjan mint a filmekbe..." Meglátták a cuccaimon személyi persze nem volt.. hogy borsodi vagyok, hogy igy itt Heves megyében ne viselkedjek blabla...
Erre mondom neki, hogy ott báttya ki se merné' szállni....
akkor még kicsit lökdöstek a falnál aztán -gondolom- nem birták elviselni, hogy részegen a falnál lógó @al röhécselünk mint egy állat a lányok nyivákolnak hogy "engeggyék má' el õrmester úrék, hát megfázik a @uk..."
szóval remek kis este volt.
Mindezek ellenére semmi gondom a rendõrökkel, sõt..
kifejtettük közben egymásnak hogy eléggé antiromások vagyunk, oszt annyi. mondjuk az kemény volt, hogy anyám lánykori nevét összekombináltam az asszonynevével.. ugyhogy erre télleg látták hogy off, s elhuztak. -mondjuk, jó, hogy nem vittek be, mer' megtehették volna. Akkor kurva kajás letettem volna.
Szóval, jófejek a rendõrök szvsz.
no by kialszom magam

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nekem van egy ilyen fel meteres audi-s 4 karika...
allok a benzinkutnal, eppa kerekemet fujom, erre meg jon egy marha audis, es 100al telibe trafalt egy masik autot. elmentek, es otthagytak nekem a hutoracsot a jellel... felkaptam, hazavittem(1 sarokra) leszedtem, a hutomaszkot meg visszavittem ;D
amugy szoktam beszelgetni rendorrel, aki meg jofej ahogy kala ismondotta vala.
ha valaki atmegy a zebratol tavolabb:
nem megbunteti, csak rohogve kiuvolt a nivabol, vagy astrabol:
"miaz tatter/mammer harap/rug a zerba?"
egy ilyet megneznek... tuti lefordulnek a nyeregrol a rohogestol ;)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
"Mindenki választ aztán egyedül lesz egy ideig, aztán a választott poharat a szájához emeli, ... "

(mert most ez vagyon)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hmmm...majdnem amúgy :D
csak ne nagyon emlegessük,nem azért,mert off,hanem mert vágod ;D
majd nyomok róla képet,akkora GEG
rendõr már eleve röhögött,mondjuk nem kérdezett nagyon semmit,megbámulta,és továbbengedett :)
mákom volt,h ez egy jó fej rendõr volt
Jófej rendõrz nem FUCK OFF
:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
toroltem me' hulyeseg.
:-\ ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
volt jelzés
akkor most térjünk vissza az eredeti témához;
"FUCK !"
FUCK BKV+ELLENÕRÖK+POLICE+ERDÉSZEK
meg asszem leguccsónak Kuták
bár azokat személy szerint szeretem,méghozzá mindet (általánosítok,mint EZER :D )
bár,most,h belegondolok,3 éve megharapott egy dobermann tekerés közben,és 2 hétig fájt a szebbik felem a tetanusztól ;D
jahh,és most azért fuck cops,mert megállítottak bénázás közben ;D