de ari kuta lehetett ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:21
Posted 2003. December 30. - 12:02
Posted 2003. December 30. - 11:50
Igen,nehogymár a kutyák legyenek a hibásak ilyen dolgok miatt:)
Thez;álljunk ki magunkért!
Storm; ;D ;D a kutyák ált. ott szokták végezni a dolgukat,ahol a szag alapján már megtették ezt mások is elöttük:D ;D ;D
Thez;álljunk ki magunkért!
Storm; ;D ;D a kutyák ált. ott szokták végezni a dolgukat,ahol a szag alapján már megtették ezt mások is elöttük:D ;D ;D
Posted 2003. December 30. - 11:37
szegeny kutyulimutyulikat miert kell bantani? nekem is van, es mindig megtalalja a legjobb modjat, h felhivja magara a figyelmet, mert epp nem veszem eszre... (bicot szerelek mellette)
ilyenkor vagy megol egy galambot, es joizuen elfogyasztja, vagy a kezemben levo zsiros ronygot kezdi lebontani elemeire, vagy egyszeruen csak rafexik az epp foldrol felvenni kivant szerszamokra, koztem es a bico kozott.
kutyak ilyenek...
sztem sokkal inkabb a kedves aranyos es TAHO gazdaikat kene felnegyelni nem?
pl kelenfoldon is nem DIREKT a soron levo kidobora szaratni, hiszen szvsz a kutya is a legidealisabb helyet keresi nagydolga ill kisdolga elvegzesere, nem pedig egy 40 akarhanyfokos emelkedo/lejto tetejet, ahol amit elerszt, rogton rafolyik/ragurul a tappancsara.... neeem?
szal a suta gazdakbol van elege az embernek inkabb...
ilyenkor vagy megol egy galambot, es joizuen elfogyasztja, vagy a kezemben levo zsiros ronygot kezdi lebontani elemeire, vagy egyszeruen csak rafexik az epp foldrol felvenni kivant szerszamokra, koztem es a bico kozott.
kutyak ilyenek...
sztem sokkal inkabb a kedves aranyos es TAHO gazdaikat kene felnegyelni nem?
pl kelenfoldon is nem DIREKT a soron levo kidobora szaratni, hiszen szvsz a kutya is a legidealisabb helyet keresi nagydolga ill kisdolga elvegzesere, nem pedig egy 40 akarhanyfokos emelkedo/lejto tetejet, ahol amit elerszt, rogton rafolyik/ragurul a tappancsara.... neeem?
szal a suta gazdakbol van elege az embernek inkabb...
Posted 2003. December 30. - 11:07
"egy kutya odament és egyszerûen telehugyozta a kesztyûmet..."
;D ;D ;D ;D ;D Bocs, de ez kurva jó volt! ;D
;D ;D ;D ;D ;D Bocs, de ez kurva jó volt! ;D
Posted 2003. December 30. - 10:24
OFF
A dirtöknél a kidobó és az érkezõ közti rész rendszeresen kutyaszarató/pisilõnek használják >
Sõt régebben, mikor baseballozunk, akkor egy kutya odament és egyszerûen telehugyozta a kesztyûmet... >
ON
A dirtöknél a kidobó és az érkezõ közti rész rendszeresen kutyaszarató/pisilõnek használják >
Sõt régebben, mikor baseballozunk, akkor egy kutya odament és egyszerûen telehugyozta a kesztyûmet... >
ON
Posted 2003. December 30. - 07:59
én azt "birom", amikor a turista kutyával sétál az erdõben/hegyben, látja, hogy jövünk, de meg nem fogná....csak néz ránk, tudnám, mi a rossebet néz ilyenkor, fogná meg inkább azt a kib@szott kurv@ kutyát
rohattul balesetveszélyes, mert a dög teljesen kiszámíthatatlan, nem tudni, mikor merre ugrik, ráadásul ha elütöm, még neki áll feljebb
(talán meg kellene ilyenkor próbálni átbánizni a dögöt, aztán persze véletlenül pont rá -pfhrtfyfftrt- óóhh, bocsikaa, na persze ha nem egy bernáthegyi kaliberû)
az meg rohattul nem érdekli az eb drága kis gazdiját, ha én esek el a kis kutyuskája miatt...ehh
rohattul balesetveszélyes, mert a dög teljesen kiszámíthatatlan, nem tudni, mikor merre ugrik, ráadásul ha elütöm, még neki áll feljebb
(talán meg kellene ilyenkor próbálni átbánizni a dögöt, aztán persze véletlenül pont rá -pfhrtfyfftrt- óóhh, bocsikaa, na persze ha nem egy bernáthegyi kaliberû)
az meg rohattul nem érdekli az eb drága kis gazdiját, ha én esek el a kis kutyuskája miatt...ehh
Posted 2003. December 30. - 00:52
a vam raktarat egy egyoldalon nyithato ..rva nagy raktarnak kell elkepzelni.
amibe bepakolnak ha jon szallitmany.
es onnan cuccolnak kifele.
de ha kozben jon egy masik szallitmany akkor ha epp nem ertek a vegere a raktarnak akkor ami hatul van az ott marad.
szal pihi.
amibe bepakolnak ha jon szallitmany.
es onnan cuccolnak kifele.
de ha kozben jon egy masik szallitmany akkor ha epp nem ertek a vegere a raktarnak akkor ami hatul van az ott marad.
szal pihi.
Posted 2003. December 30. - 00:29
Posted 2003. December 29. - 23:36
Ma a szitu a következõ:
éppen pihenõt tartottunk a frissen ásott dirtünk mellett, és 1 banya sétáltatta a kibaszott kis tacskóját.A kis vakarcs rögtön kiszúrta a földön lévõ cuccainkat(táska,kabát,stb.) és célba vette.
Az egyik haverom szerencsére még idõben észrevette és elküldte az asszonyt a jó k*rva anyjába.A nõcike sok mosolygás közepette sietve távozott bocsánatkérés nélkül.
Megnéztük a cuccokat és az egyik kabáton ott figyelt egy igen derék pisafolt.
Na ilyenkor van tele a p*csöm az olyan emberekkel akik inkább gyorsan elsunnyognak amikor valami kellemetlen történik,mintsem hogy vállalnák a dolgot és bocsánatot kérnének vagy valami hasonló >
éppen pihenõt tartottunk a frissen ásott dirtünk mellett, és 1 banya sétáltatta a kibaszott kis tacskóját.A kis vakarcs rögtön kiszúrta a földön lévõ cuccainkat(táska,kabát,stb.) és célba vette.
Az egyik haverom szerencsére még idõben észrevette és elküldte az asszonyt a jó k*rva anyjába.A nõcike sok mosolygás közepette sietve távozott bocsánatkérés nélkül.
Megnéztük a cuccokat és az egyik kabáton ott figyelt egy igen derék pisafolt.
Na ilyenkor van tele a p*csöm az olyan emberekkel akik inkább gyorsan elsunnyognak amikor valami kellemetlen történik,mintsem hogy vállalnák a dolgot és bocsánatot kérnének vagy valami hasonló >
Posted 2003. December 29. - 22:09
és egyébként nem kötelesek ilyenkor kártéríteni téged?
biztosan van valami biztosítás a csomagon...
biztosan van valami biztosítás a csomagon...
Posted 2003. December 29. - 21:54
Simán van még remény! nekem volt, hogy 1 hónapig csücsült a vámon a csomagom....aztán megkaptam : Ne add fel!!!
Posted 2003. December 29. - 21:50
Posted 2003. December 29. - 21:33
Posted 2003. December 29. - 19:58
Na valahova már nagyon bele kell fuckolnom mert nem bírom magamban tartani!
Kanadai rokonok mert minden jó családban van minimum egy amerikai rokon. Mit kér tõlük a hülyegyerek karácsonyra hát mi mást mint egy Crank Bros. Mallet C pedál-t csak szerényen 8). A csomag fel is került a repülõgépre 11.-én (mert van ahol létezik csomag követés) de szép kis hazánkban sajnos a FENE SEM TUDJA HOGY HOL VAN > >
Szóval akinek van reptéri melós, vámos vagy póstás ismerõse szép új Mallet C pedállal. Az legyen szíves átadni neki az üzenetet ami így hangzik hogy: FUCK OFF!!!!!
Ui: Sajnos nem csak ez volt a dobozban hanem unokatesók karácsonyi meglepie is (9 és 6 évesek) szóval sikerült 2 kis gyerekkel is kib@szniuk HURRÁ!
Kanadai rokonok mert minden jó családban van minimum egy amerikai rokon. Mit kér tõlük a hülyegyerek karácsonyra hát mi mást mint egy Crank Bros. Mallet C pedál-t csak szerényen 8). A csomag fel is került a repülõgépre 11.-én (mert van ahol létezik csomag követés) de szép kis hazánkban sajnos a FENE SEM TUDJA HOGY HOL VAN > >
Szóval akinek van reptéri melós, vámos vagy póstás ismerõse szép új Mallet C pedállal. Az legyen szíves átadni neki az üzenetet ami így hangzik hogy: FUCK OFF!!!!!
Ui: Sajnos nem csak ez volt a dobozban hanem unokatesók karácsonyi meglepie is (9 és 6 évesek) szóval sikerült 2 kis gyerekkel is kib@szniuk HURRÁ!
Posted 2003. December 29. - 19:56
Posted 2003. December 29. - 16:02
Posted 2003. December 29. - 10:33
még mindig mardos a lelkiismeret a részegenvizelés miatt. De, ha -valaki nem látta volna- van akinek még lelkiismerete sincs..
http://www.tar.hu/nikkor/3.jpg
http://www.tar.hu/nikkor/3.jpg
Posted 2003. December 21. - 02:08
ja, majd jon a Nagy Karacsonyi Razzia de jajj inkabb ne jojjon.
es mondjuk senki sincs a fogasban, szal 1 bicosert nem is erdemes odakuldeni oket
es mondjuk senki sincs a fogasban, szal 1 bicosert nem is erdemes odakuldeni oket
Posted 2003. December 21. - 01:55
Posted 2003. December 21. - 01:49
huha, latom fejlodik a topik
teljesen igazad van Lens, ez is csak egy reakcio volt, nemtom mit vartam igy utolag
eszrevetel: kihalt a BKV ellenor? se a metron, se a fogason.... mi tortent? nekem tetszik ez az allapot....
teljesen igazad van Lens, ez is csak egy reakcio volt, nemtom mit vartam igy utolag
eszrevetel: kihalt a BKV ellenor? se a metron, se a fogason.... mi tortent? nekem tetszik ez az allapot....