Blackfox:
Nem tudtam, hogy Te vagy az ikertesõm!!! ;D
Üdv:Szammer
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:21
Írta 2004. május 12. - 17:09
Írta 2004. május 12. - 16:20
Azt még hozzáfûzném, hogy nemcsak az autósokat, hanem a bringásokat is nagyon csúnyán szivatják a yardok (mindkét részét tapasztalom)! Szerintem úgy mûködne jól a közlekedés, ha figyelnénk a másikra! Én ha vezetek autót, akkor érdekes, hogy ha bringás vagy gyalogos mellett megyek el, akkor tudok lasítani és megpróbálom minnél nagyobb távolságban kikerülni, nem szorítom le és ha essõ van vagy latyakos idõ, akkor nem felfröcsölni rá a trutyit! Az egész csak mentalítás kérdése! Ezt kellene belenevelni a közlekedés minden résztvevõjébe és a yardokba némi udvariasságot és rendességet!
Írta 2004. május 12. - 16:11
Mi a francért kell trafipaxozni? Ha jóval a megengedett felett akarok menni, akkor had mennyek. Ha balesetet okozok, akkor vegyenek elõ a baleset okozásáért! Nem szeretem a vánszorgó tempót! A 20-as táblát át kellene írni 120-ra! Az autópályán meg bevezetni azt, hogy amennyit bír az autó! Másik dolog, hogy csak úgy megállítják az embert és fizessen, valami hamis hülyeség miatt! Múltkor este 8 körül nyugisan 80-al ment a kocsioszlop, a megengedett legnagyobb 90 helyett és sorra állították meg az autósokat, hogy elõzött és hasonló hamis hülyeségek miatt. Hogy az istenp*csájába elõzhettem volna, ha egysávos volt az út és akadállyal volt elválasztva a másik szembejövõ sávtól (ráadásul egy majdnem 6méter hosszú autóval hogy elõzzünk, amikor épphogy elfér a sávban)? A yardot nem hatotta meg, 60ezer Ft-ra meg akart büntetni minket! Enyhén tenyérbemászó volt a yard! A vége az lett, hogy közöltük vele, hogy nem kap pénzt, a csekket meg ki lehet küldeni a lakókártyán található címre! Megúsztuk 10 ronggyal azt, amit el sem követtünk! Egész jól kaszálhattak (fõleg saját zsebre), mert minden arrajövõ autót megbírságoltak és amikor jöttünk vissza (6 órával késöbb), akkor is ott bírságoltak (szó szerint minden arra jövõ autót!).
Írta 2004. május 12. - 13:52
csak szerettem volna tudni, hogy jogosan szól-e vagy csak bántották az oviban és most éli ki magát..
és szerintem igenis probléma hogy a bicósokat csesztetik állandóan miközben meg 80-100al mennek városban a hülyegyerekek akik megkapták elsõ kocsijukat...
és szerintem igenis probléma hogy a bicósokat csesztetik állandóan miközben meg 80-100al mennek városban a hülyegyerekek akik megkapták elsõ kocsijukat...
Írta 2004. május 12. - 10:26
szakszerû használat,. ami ugye 2 kerék.
az ugratókról: ha nincs engedéélyed, akkor szopás. engedélyeztetni kell még azt is, hogy a kerted elött lehessen egy sóderdomb... röhejes, mi?
városképelcsúfítás stb.....
szal ugratót kirakni nem látható területekre, föleg nem városba, egy tér mellé. pesten láttál egyántalán ilyen pozícióban mesterséges dirtet? mert nemhiszem.
az ugratókról: ha nincs engedéélyed, akkor szopás. engedélyeztetni kell még azt is, hogy a kerted elött lehessen egy sóderdomb... röhejes, mi?
városképelcsúfítás stb.....
szal ugratót kirakni nem látható területekre, föleg nem városba, egy tér mellé. pesten láttál egyántalán ilyen pozícióban mesterséges dirtet? mert nemhiszem.
Írta 2004. május 12. - 09:26
Ennek csak a fele igaz. Bár hátsó keréken gurulás közben nem tudod kormányozni - legfeljebb irányítani - a bringát, elsõ keréken gurulás közben tudsz kormányozni. ;D
Írta 2004. május 12. - 09:15
Lenn kell lennie mind a két keréknek, különben nem kormányozható a kerékpár.
Írta 2004. május 12. - 06:56
az mért zavarhat valakit ha ásunk egy ugratót a tér mellé nem is a járda közélébe?de egy kicsi lejtõbeugrás és furamódon másnapra sosincs meg!Ezzel valakinek ártunk?
Írta 2004. május 11. - 23:30
a kormányt fogni kell két kézzel szal ez igaz.
a 2 keréknek meg nem kell a földön lennie, hisz ki a franc fogja írni:
"kerékpárral csak két keréken szabad menni, nem szabad manuálozni, se egykerekezni"
szal se nohander manual, se onehander manual, se onehander egykerék, se semmi iylen
amugy izé
ööö
OHH szegény matt!!
a 2 keréknek meg nem kell a földön lennie, hisz ki a franc fogja írni:
"kerékpárral csak két keréken szabad menni, nem szabad manuálozni, se egykerekezni"
szal se nohander manual, se onehander manual, se onehander egykerék, se semmi iylen
amugy izé
ööö
OHH szegény matt!!
Írta 2004. május 11. - 23:26
Írta 2004. május 11. - 20:53
üdv!
valaki okos meg tudja nekem mondani azt hogy benne van é a kreszben az hogy miközben biciklizik az ember kötelezõ a kormányt fogni, vagy kötelezõ mind a két keréknek a földön lenni? tehát arra lennék kíváncsi hogy ha szépen az út szélén (mivel nincs bringaút) mondjuk egykerekezem, akkor azér' szólhat é nekem a rend õre vagy nem? mer' eddig már jópárszor mellémálltak és "egyszer hozzákötözöm a kezed a körmányhoz", "ügyes vagy csak otthon csináld" beszólásaikkal kezdenek idegesíteni.
valaki okos meg tudja nekem mondani azt hogy benne van é a kreszben az hogy miközben biciklizik az ember kötelezõ a kormányt fogni, vagy kötelezõ mind a két keréknek a földön lenni? tehát arra lennék kíváncsi hogy ha szépen az út szélén (mivel nincs bringaút) mondjuk egykerekezem, akkor azér' szólhat é nekem a rend õre vagy nem? mer' eddig már jópárszor mellémálltak és "egyszer hozzákötözöm a kezed a körmányhoz", "ügyes vagy csak otthon csináld" beszólásaikkal kezdenek idegesíteni.
Írta 2004. május 09. - 23:34
Mivel nem akarom egyik szervet sem megsérteni, ezért nem írok semmit róluk! Valami hasonló a véleményem róluk, mint ami a Taxiban volt a rendõrökrõl (csak mind a négyre).
Írta 2004. április 27. - 22:50
Én Metróban 10-bõl 8-szor nem veszem elõ a bérletem, pedig mindig van, de jó érzés mikor elkezd anyázni és felhúzza magát, de legtöbbször simán el lehet menni mellettük szó nélkül.
Egyébként máson is simán meg lehet úszni, max leszáll az ember, csak az kicsit macerás. Legjobb ha hozzájuk sem szól az ember.
Azt nem is tudtam, hogy a fogason is szoktak lenni, pedig még egyszer sem vettem jegyet.
Egyébként máson is simán meg lehet úszni, max leszáll az ember, csak az kicsit macerás. Legjobb ha hozzájuk sem szól az ember.
Azt nem is tudtam, hogy a fogason is szoktak lenni, pedig még egyszer sem vettem jegyet.
Írta 2004. április 15. - 17:19
de láttátok volna... ... ...gyorsan csináltam is róluk egy fényképet
lássuk ;D
Írta 2004. április 14. - 12:17
Írta 2004. április 14. - 08:34
flóbert.
már az sem....
----------------------------------------------
cserébe megint befészkelték magukat az ellenörök a fogasba >
egyszer megyek fogassal, rögtön jönnek...
de nem tudtak megbüntetni mivel átültünk a másik kocsiba, jön kaller, megmutatjuk a bérleteinket(én is a lejártat - amúgy mindig van bérletem, csak még nem tudtam megvenni), a bukómat gyorsan leteszem az ülés alá(látta).
megkérdi van e kerékpárunk. "ááá, minek néz minket?"
a végállomáson meg már minket néztek végig, hisz 6 bicó volt, és 2 bicós...
ekkor másodszor is megmutattam lejárt bérletemet, meg az ekkorra már lyukasztott/talált jegyeket
"dehát azt mondták, h nincs kerékpárjuk"
"jajj, bocsánat, elfelejtettük"
de láttátok volna, milyen iramban szállt ki a fttt szereplõgárdájának egy része a fogasbol a városkútnál gyorsan csináltam is róluk egy fényképet
már az sem....
----------------------------------------------
cserébe megint befészkelték magukat az ellenörök a fogasba >
egyszer megyek fogassal, rögtön jönnek...
de nem tudtak megbüntetni mivel átültünk a másik kocsiba, jön kaller, megmutatjuk a bérleteinket(én is a lejártat - amúgy mindig van bérletem, csak még nem tudtam megvenni), a bukómat gyorsan leteszem az ülés alá(látta).
megkérdi van e kerékpárunk. "ááá, minek néz minket?"
a végállomáson meg már minket néztek végig, hisz 6 bicó volt, és 2 bicós...
ekkor másodszor is megmutattam lejárt bérletemet, meg az ekkorra már lyukasztott/talált jegyeket
"dehát azt mondták, h nincs kerékpárjuk"
"jajj, bocsánat, elfelejtettük"
de láttátok volna, milyen iramban szállt ki a fttt szereplõgárdájának egy része a fogasbol a városkútnál gyorsan csináltam is róluk egy fényképet
Írta 2004. április 12. - 19:43
Írta 2004. április 12. - 19:16
Ugye a flóbert a legnagyobb engedély nélkül tartható fegyver?
ehh..
Dzsihad! Reszkess blöki...
;D
Node ezt nehogy komolyan...
Csupán hirtelen felindulásból, 3 szõke szolis néni miatt :-\
ehh..
Dzsihad! Reszkess blöki...
;D
Node ezt nehogy komolyan...
Csupán hirtelen felindulásból, 3 szõke szolis néni miatt :-\
Írta 2004. március 31. - 13:10
Én egyszer egy angolul beszélõ lánynak nyomtam a kezébe a jegyemet. (Este 11:25 Deák tér) Az ellenõr arca ott is egy tanulmány volt.
Õ az a "fajta" szalagos volt, aki azt hiszi, hogy a vele szemben álló nem is külföldi, csak süket.
Valamiért nem jött utánam, nem értem miért :
Üdv: Mad
Õ az a "fajta" szalagos volt, aki azt hiszi, hogy a vele szemben álló nem is külföldi, csak süket.
Valamiért nem jött utánam, nem értem miért :
Üdv: Mad
Írta 2004. március 31. - 13:08
Hát igen LLL (long life learning) ;D
Én ténylegesen menni fogok Sz.helyre jövõre másoddiplomára, amit majd okosan nappalinak nyilvánítok...
Én ténylegesen menni fogok Sz.helyre jövõre másoddiplomára, amit majd okosan nappalinak nyilvánítok...