És gondolj azokra akikkel ezt meg is csinálták... :-\..az nagy suxxxxx.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:21
Posted 2004. July 14. - 18:49
Posted 2004. July 14. - 18:46
Posted 2004. July 14. - 18:26
Ezt ma kaptam E-mailben:
"A történet fõszereplõje és szenvedõ alanya egy haverom kollégája,aki autójával a Népliget mögötti sötét úton haladt, egy szombat este.
Egyszer csak szirénázást hallott közeledni. Lehúzódott, nézte, hogy hol jön, aki szirénázik, de nem látott senkit. Épp visszatért volna az út közepére, amikor hátulról hirtelen csak belecsattant a kocsijába egy rendõrautó, mindenféle lámpa vagy villogó nélkül, üvöltõ szirénával.
Persze mindjárt megállt és kiszállt.
A rendõrök is kiszálltak, miután sikerült az óbégató szirénát
elhallgattatniuk. Mindketten pocsolyarészegek voltak. Megtekintették a járõrkocsi szétnyomódott orrát, illetve a srác kocsijának hasonló állapotba került farát, majd intézkedni kezdtek. Ez már eleve szabálytalan, hiszen a saját ügyükben nem járhattak volna el, de ez nem zavarta õket. Igaz, elismerték, hogy õk a hibásak, adtak is egy betétlapot a csókának, majd sûrû elnézéskérések közepette visszamásztak a sérült kocsiba, visszakapcsolták a szirénát, és usgyi, elhúztak az éjszakába.
Másnap, azaz vasárnap, a család éppen ebédelt, amikor váratlanul
csöngettek. Két civil ruhás nyomozó volt az, és a srácot keresték.
- Maga ez és ez?
- Igen, kérem...
- Maga karambolozott tegnap este itt és itt?
- Igen, én.
- Akkor most velünk jön.
- Én? Hová?
- Vallomást kell tennie! Jöjjön, nem érünk rá!
Ezzel, mint a régi szép idõkben (amelyek még nem is múltak el),
fogták a fószert, és bár meg nem bilincselték, de szabályosan
elvezették.
Beültették egy kocsiba, és bevitték a közlekedésrendészetre. Kicsit
gyanús volt, hogy miért teszik ezt épp vasárnap délután, amikor a
kutya se dolgozik, de aztán kiderült, amint odaértek. Az egész épület
üres volt, nem volt bent senki, csak ez a két nyomozó, akik õt hozták, meg az a két rendõr, akikkel tegnap karambolozott! Bent várták egy irodában, leültették, és az orra alá dugtak egy elõre megírt vallomást, hogy ezt írja alá. A srác elolvasta, majd visszaadta, hogy ne szórakozzanak vele, ugyanis a vallomás azt tartalmazta, hogy elismeri, hogy õ a hibás, mert nem adott elsõbbséget a megkülönböztetõ jelzéssel közeledõ rendõrautónak.
- Hát akkor hogy volt? Mondja csak el szépen!
Erre elmondta, hogy mi történt, hogy õ szabályosan haladt, ez a két fakabát meg részegen belement a kocsijába. A nyomozó le is gépelte ezt a vallomást, de érdekes módon, amikor kinyomtatta, már megint az volt benne, hogy elismeri, hogy õ volt a hibás, és nem adott elsõbbséget.
Gondolták, hátha nem olvassa el, mielõtt aláírja. õ azonban elolvasta, és mondta, hogy vagy leírják rendesen, amit mond, vagy feljelentést tesz a katonai ügyészségen. Ez már hatott, gyorsan lepötyögték a vallomást helyesen, és ezt már alá is írta.
- Végeztünk? - kérdezte.
- Nem, még nem - felelte a nyomozó. - Itt ez a szonda, fújja meg!
- De miért akar maga engem egy irodában ülve megszondázni?
- Azt mondtam, fújja meg! Ne akadályozza a nyomozást!
Erre meg is fújta a szondát, ami persze nem mutatott semmit, mert
nem ivott. Vágták is a pofákat a rendõrök, amikor látták, mert arra
számítottak, hogy a vasárnapi ebédhez felhajtott legalább egy sört, és akkor produkál nekik egy elszínezõdött szondát, amit csatolhatnak a feljelentéshez. Az ugyanis nincs a szondára írva, hogy mikor fújták meg.
De mivel ez sem sikerült, befejezték a szórakozást, és udvariasan
elnézést kértek, hogy berángatták. Persze haza már nem vitték, csak kitették az utcára, menjen haza, ahogy tud...
Az eset után kapott értesítés tanúsága szerint a két rendõrt az
ügyben elmarasztalták, és végül elismerték, hogy õk voltak a
hibásak.
Mindenesetre szánalmas, ahogy elõtte megpróbálkoztak, hátha sikerül áthárítani a felelõsséget a vétlenre. Még szánalmasabb, hogy a kollégáik minden további nélkül segédkezet nyújtottak ehhez. Ez lenne az a szervezet, ami minket szolgál és véd. Köszönjük. :-(((((("
Tanulságos...
"A történet fõszereplõje és szenvedõ alanya egy haverom kollégája,aki autójával a Népliget mögötti sötét úton haladt, egy szombat este.
Egyszer csak szirénázást hallott közeledni. Lehúzódott, nézte, hogy hol jön, aki szirénázik, de nem látott senkit. Épp visszatért volna az út közepére, amikor hátulról hirtelen csak belecsattant a kocsijába egy rendõrautó, mindenféle lámpa vagy villogó nélkül, üvöltõ szirénával.
Persze mindjárt megállt és kiszállt.
A rendõrök is kiszálltak, miután sikerült az óbégató szirénát
elhallgattatniuk. Mindketten pocsolyarészegek voltak. Megtekintették a járõrkocsi szétnyomódott orrát, illetve a srác kocsijának hasonló állapotba került farát, majd intézkedni kezdtek. Ez már eleve szabálytalan, hiszen a saját ügyükben nem járhattak volna el, de ez nem zavarta õket. Igaz, elismerték, hogy õk a hibásak, adtak is egy betétlapot a csókának, majd sûrû elnézéskérések közepette visszamásztak a sérült kocsiba, visszakapcsolták a szirénát, és usgyi, elhúztak az éjszakába.
Másnap, azaz vasárnap, a család éppen ebédelt, amikor váratlanul
csöngettek. Két civil ruhás nyomozó volt az, és a srácot keresték.
- Maga ez és ez?
- Igen, kérem...
- Maga karambolozott tegnap este itt és itt?
- Igen, én.
- Akkor most velünk jön.
- Én? Hová?
- Vallomást kell tennie! Jöjjön, nem érünk rá!
Ezzel, mint a régi szép idõkben (amelyek még nem is múltak el),
fogták a fószert, és bár meg nem bilincselték, de szabályosan
elvezették.
Beültették egy kocsiba, és bevitték a közlekedésrendészetre. Kicsit
gyanús volt, hogy miért teszik ezt épp vasárnap délután, amikor a
kutya se dolgozik, de aztán kiderült, amint odaértek. Az egész épület
üres volt, nem volt bent senki, csak ez a két nyomozó, akik õt hozták, meg az a két rendõr, akikkel tegnap karambolozott! Bent várták egy irodában, leültették, és az orra alá dugtak egy elõre megírt vallomást, hogy ezt írja alá. A srác elolvasta, majd visszaadta, hogy ne szórakozzanak vele, ugyanis a vallomás azt tartalmazta, hogy elismeri, hogy õ a hibás, mert nem adott elsõbbséget a megkülönböztetõ jelzéssel közeledõ rendõrautónak.
- Hát akkor hogy volt? Mondja csak el szépen!
Erre elmondta, hogy mi történt, hogy õ szabályosan haladt, ez a két fakabát meg részegen belement a kocsijába. A nyomozó le is gépelte ezt a vallomást, de érdekes módon, amikor kinyomtatta, már megint az volt benne, hogy elismeri, hogy õ volt a hibás, és nem adott elsõbbséget.
Gondolták, hátha nem olvassa el, mielõtt aláírja. õ azonban elolvasta, és mondta, hogy vagy leírják rendesen, amit mond, vagy feljelentést tesz a katonai ügyészségen. Ez már hatott, gyorsan lepötyögték a vallomást helyesen, és ezt már alá is írta.
- Végeztünk? - kérdezte.
- Nem, még nem - felelte a nyomozó. - Itt ez a szonda, fújja meg!
- De miért akar maga engem egy irodában ülve megszondázni?
- Azt mondtam, fújja meg! Ne akadályozza a nyomozást!
Erre meg is fújta a szondát, ami persze nem mutatott semmit, mert
nem ivott. Vágták is a pofákat a rendõrök, amikor látták, mert arra
számítottak, hogy a vasárnapi ebédhez felhajtott legalább egy sört, és akkor produkál nekik egy elszínezõdött szondát, amit csatolhatnak a feljelentéshez. Az ugyanis nincs a szondára írva, hogy mikor fújták meg.
De mivel ez sem sikerült, befejezték a szórakozást, és udvariasan
elnézést kértek, hogy berángatták. Persze haza már nem vitték, csak kitették az utcára, menjen haza, ahogy tud...
Az eset után kapott értesítés tanúsága szerint a két rendõrt az
ügyben elmarasztalták, és végül elismerték, hogy õk voltak a
hibásak.
Mindenesetre szánalmas, ahogy elõtte megpróbálkoztak, hátha sikerül áthárítani a felelõsséget a vétlenre. Még szánalmasabb, hogy a kollégáik minden további nélkül segédkezet nyújtottak ehhez. Ez lenne az a szervezet, ami minket szolgál és véd. Köszönjük. :-(((((("
Tanulságos...
Posted 2004. May 27. - 17:38
Posted 2004. May 27. - 13:14
Posted 2004. May 27. - 12:30
jajaja...
Végül is kifizettem, ennyi.
Legközelebb meg töröljem ki jobban a csipát a szemembõl, mielõtt érvényesítem azt a qrva jegyet.
Végül is a sírásók is csak a dolgukat végzik, aztán még sem panaszkodnak rájuk, hogy miért kaparták el a nagymamát idejekorán, ha eccer lejárt a szavatossága volt, hát akkor lejárt a szavatossága..
ugyhogy megkövetem magam:
písz kallerek.
Végül is kifizettem, ennyi.
Legközelebb meg töröljem ki jobban a csipát a szemembõl, mielõtt érvényesítem azt a qrva jegyet.
Végül is a sírásók is csak a dolgukat végzik, aztán még sem panaszkodnak rájuk, hogy miért kaparták el a nagymamát idejekorán, ha eccer lejárt a szavatossága volt, hát akkor lejárt a szavatossága..
ugyhogy megkövetem magam:
písz kallerek.
Posted 2004. May 27. - 11:46
Van egy limit, amit teljesítenie kell minden mûszakban. Addig mindenkit elkapnak, utána lehet velük beszélni. Pl. 2 emberre csak egy bünti, stb.
Posted 2004. May 27. - 11:18
Egyszer fogasoztunk, jött az ellenõr, nem volt jegyünk, kaptuk is a büntit, erre meg 2 srác elkezd anyázni, hogy szemét ellenõrök.... :-X
sajnos tényleg sok 16-18 éves kis hülyegyerek van, akik azt hiszik, hogy õk az istenek, és micsoda köcsög paraszt az ellenõr, aki meg akarja büntetni õket, mert nincs jegyük ÉS ESZÜK ÁGÁBAN SINCS venni. mert ugye a többszázezres bicikli mellett meg a napi 10 pizza után nem marad pinz jegyre... az ilyenek nekem is felba***ák az agyam.
az viszont engem is zavar, ha az ellenõrben nincs egy cseppnyi jó hozzáállás sem. pl van gyûjtõjegyem KILIKASZTVA (jó, mondjuk akkor nyomtam meg, amikor láttam, h jönnek...) és nincs nálam a gyûjtõszelvény vagy micsoda, van bérletem is, és leszarja mindezt, mert nincs meg az igazoló szelvény... persze tudom, h kell lennie, de normális hozzáállással el lehetne nézni egy ilyet, fõleg amikor a fogasozók nagy részének semmilye sincs...
Posted 2004. May 27. - 11:04
Mondtam neki, hogy költse 4es metróra, vagy a lungo dromra, s aláirtam a tömbön, hogy kolompár orbán! Erre lefasiszta borsodizott! ehhehee ;D
Kár ezen vitatkozni, valószínûleg ugysem fogunk megegyezni, de mintha azt írtad volna, hogy õ csak válaszolt....szóval a hibája annyi volt, hogy õ is bunkón válaszolt vissza..
Ne érts félre, nem vitatom, hogy véletlenül használtad a másik jegyet, de ezt neki nem kell elhinnie, és õ meg (mint minden ellenõr) jutalékot kap miden megbüntetett után....Az meg mindegy, hogy véletlenül, vagy direkt, az eredmény, hogy nem volt érvényes jegyed (érvényesítve), tehát megszegted a szabályt, büntit kell fizetni, errõl õ nem tehet....
NEm értem, hogy miért van valaki felháborodva, hogy ha megbüntetik, mikor nem volt jegye....?? Egyszer fogasoztunk, jött az ellenõr, nem volt jegyünk, kaptuk is a büntit, erre meg 2 srác elkezd anyázni, hogy szemét ellenõrök.... :-X
Nehéz lesz ilyen hozzáállású emberekkel fejlõdnie az országnak.... :-\
Posted 2004. May 27. - 10:53
IGEN.
bocsánat.
õ csak a munkáját végezte.
Meg aztán nem mindannap látok ekkora empátiával cigány metróellenõrt.
de a borsodizást õ kezdte, mert miskolci volt a helyjegy.
s akkor még én vagyok ,kirekesztõ mert borsodi merészelek lenni.
elnézést.
ezután fogok küzdeni a borsodi állampolgárok hátrányos megkülönböztetéséért.
ja, meg a demagóg szövegek irogatásának jogáért.
bocsánat.
õ csak a munkáját végezte.
Meg aztán nem mindannap látok ekkora empátiával cigány metróellenõrt.
de a borsodizást õ kezdte, mert miskolci volt a helyjegy.
s akkor még én vagyok ,kirekesztõ mert borsodi merészelek lenni.
elnézést.
ezután fogok küzdeni a borsodi állampolgárok hátrányos megkülönböztetéséért.
ja, meg a demagóg szövegek irogatásának jogáért.
Posted 2004. May 26. - 11:26
Én sem szeretem az ellenõröket, de azért, mert a többség bunkó...de most inkábbte voltál a paraszt.... :
Annak meg örülj, hogy roma volt, legalább dolgozik, és õ csak a munkáját végezte...
Annak meg örülj, hogy roma volt, legalább dolgozik, és õ csak a munkáját végezte...
Posted 2004. May 26. - 11:18
. Mondtam neki, hogy költse 4es metróra, vagy a lungo dromra, s aláirtam a tömbön, hogy kolompár orbán! Erre lefasiszta borsodizott! ehhehee ;D
;D ;D ;D ;D ;D
ez jó
a csekk része már nem annyira
Posted 2004. May 25. - 20:38
wazzz.. elõször vágtak meg mult 7en bp-n a stadionoknál a b@szott ellenõrök, mert 2 nap nem alvás után véletlenül miskolci vonaljegyet lukasztottam bp-i helyett. olyan kurva egyforma narancsos szinük van wazz.. s pont egy cigá.. öö.. roma ellenõrtõl kellett átvennem a kibaszott 2 rongyot érõ lilalófaszt. Mondtam neki, hogy költse 4es metróra, vagy a lungo dromra, s aláirtam a tömbön, hogy kolompár orbán! Erre lefasiszta borsodizott! ehhehee ;D
Posted 2004. May 25. - 19:32
jaja
csak a multkor már megfenyegetett egy ellenör, h töröljem a képet róla de rögtön...
nemtom honnan vette h digis gép
ezért nem fotóztam bele az arcába....
csak a multkor már megfenyegetett egy ellenör, h töröljem a képet róla de rögtön...
nemtom honnan vette h digis gép
ezért nem fotóztam bele az arcába....
Posted 2004. May 25. - 18:19
Én is ott voltam a duplaszemüveges csodánál...és amekkora lúzer volt az ellenõr (az a csöves kinézetû hosszú hajú), kettõnknek+a két biciklinek össz 2 jegyet tépett el...
Thez, te voltál aki digitális géppel próbálta lekapni a szemüvegest nem?
Thez, te voltál aki digitális géppel próbálta lekapni a szemüvegest nem?
Posted 2004. May 24. - 11:05
multkor haver ment Pestre keróval és õ volt a negyedik kerós a gyorsvonaton holott hátul csak kettõt lehetett volna szállítani. (az elsõ kocsi elsõ oszt. volt)
De a kaller rendes volt és vállalta a felelõséget.
De a kaller rendes volt és vállalta a felelõséget.
Posted 2004. May 24. - 09:03
Vagy a régi móka:
egyem, kettem, hármam, négyem, ötöm, hatom, hetem, hétem, nyolcam, ööö, izé, hé ez csak nyolc ;D
egyem, kettem, hármam, négyem, ötöm, hatom, hetem, hétem, nyolcam, ööö, izé, hé ez csak nyolc ;D
Posted 2004. May 23. - 14:17
Posted 2004. May 23. - 13:59
azt kellett volna mondani,
"számolja csak meg"
" egy kettö hááá... te gyula, gyere már segits megszámolni...!"
;D
"számolja csak meg"
" egy kettö hááá... te gyula, gyere már segits megszámolni...!"
;D