Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak v4
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:46
Írta 2002. szeptember 15. - 20:22

A reggeli esõs mókáért cserébe (elõre Pilis!ugye Pilis volt?) a szervezõk kaphatnának vmi hálánk jeléül Csbércen.Rave egy csodakulacsot,Findli egy finom Edward szivart,ízlésétõl függõ ízzel,Lens meg...Nos,pl. "szpesölájzd"-ot

Írta 2002. szeptember 15. - 20:04

Írta 2002. szeptember 15. - 19:57

Az Ádám viccelsz?? Na most akkor tisztázunk vlmit te leht hogy jössz betudlak rakni! De a mi nevezésünket lekéne adni!! Mt+te (ha jössz) +még egy ember csak azt megkéne találnom + én ,így már ok !Vagy nem?
Írta 2002. szeptember 15. - 19:52

Hááát...A Mt talán.Õ akart jönni,amikor még úgy volt,hogy indulunk a Foxival...Szóval õ.Meg esetleg a bátyád.Így már megvan,nem?Ja,meg a barátnõd,de õt már gondolom kérdezted.
Írta 2002. szeptember 15. - 19:45

Igen hallottam!! Most éppen azon vagyok ,hogy keressek magamnak csapattársat!! Biztos nem lesz meg a 6 fõ úgyhogy beférsz!! Azt mondták a többiek ,hogy valaki még rajtam kívül is keres, de úgy se jó ,mert csak 2-enl ennénk + te ha jössz...
Írta 2002. szeptember 15. - 19:39

Laura,azért ha itt leszek,és lesz indulás,vágj be engem is!Majd beöltözök lánynak ;)De amúgy most azért láttad,hogy nem igazán tõlem függ,hogy megyek-e... :'(
Írta 2002. szeptember 15. - 19:35

Dear Lensver,
1000 thnx hogy belekoóstolhattunk a túráitokba,még ha csak rövidebb idõre is.Remélem,még soxor megyünk így együtt,akár kijelölt terepen,rajtvonal mögül indulva,akár így,mint most!Valóban nagyon jó hangulatúak ezek a közös tekerések.JA,és Tyitonak is kösz,hogy kisegített,ha már ilyen hülye és meggondolatlan vagyok.Egy életem-egy halálom,a pulcsit még meghálálom!(ja és persze vissza is juttatom ;D)
Amúgy kb a visszafordulásunk elsõ 50 méterén olyan frankó defektet kaptam,hogy nyamm...
Mind1,megoldottuk,de kiesett a hazafelé tekerõs rész :'(Pedig jó lett volna átmászni a Kecske-hegyen v. a HHH-n,vagy legalább a Bp-ig bemenõ úton...
Õseim viszont kicsit mérgesek voltak,mert eredeti tervem az volt,hogy mivel 11-re haza kellett (volna) érnem,ezért 10-ig tekerés (azt hittem,addigra érjük el az elsõ tápolóspontot ;D),aztán 11-ig haza.Nos,ha jól emléxem,10 körül talán már fenn jártunk a kertek mögötti földúton,de nem biztos ;D
Legközelebb remélem mi is tovább érünk majd rá,és végigkisérünk titeket Dobogókõig... Még 1szer naggggyon köszönöm!!!See you all next time!
1000 thnx hogy belekoóstolhattunk a túráitokba,még ha csak rövidebb idõre is.Remélem,még soxor megyünk így együtt,akár kijelölt terepen,rajtvonal mögül indulva,akár így,mint most!Valóban nagyon jó hangulatúak ezek a közös tekerések.JA,és Tyitonak is kösz,hogy kisegített,ha már ilyen hülye és meggondolatlan vagyok.Egy életem-egy halálom,a pulcsit még meghálálom!(ja és persze vissza is juttatom ;D)
Amúgy kb a visszafordulásunk elsõ 50 méterén olyan frankó defektet kaptam,hogy nyamm...

Mind1,megoldottuk,de kiesett a hazafelé tekerõs rész :'(Pedig jó lett volna átmászni a Kecske-hegyen v. a HHH-n,vagy legalább a Bp-ig bemenõ úton...
Õseim viszont kicsit mérgesek voltak,mert eredeti tervem az volt,hogy mivel 11-re haza kellett (volna) érnem,ezért 10-ig tekerés (azt hittem,addigra érjük el az elsõ tápolóspontot ;D),aztán 11-ig haza.Nos,ha jól emléxem,10 körül talán már fenn jártunk a kertek mögötti földúton,de nem biztos ;D
Legközelebb remélem mi is tovább érünk majd rá,és végigkisérünk titeket Dobogókõig... Még 1szer naggggyon köszönöm!!!See you all next time!
Írta 2002. szeptember 15. - 19:31

Igazad van ,de ez olyan jó lett volna!! És nem tudsz olyat aki tudna??? Mindenesetre én is megpróbálok szerezni!! Azért kösz!
Írta 2002. szeptember 15. - 19:25

Hát, én személy szerint sajna nem ismerek. De hátha valaki más tud?!
Azért ne keseredj el, ha most nem jön össze, még rengeteg versenyre és maratonra mehetsz el életed folyamán! :-*
Azért ne keseredj el, ha most nem jön össze, még rengeteg versenyre és maratonra mehetsz el életed folyamán! :-*
Írta 2002. szeptember 15. - 19:17

Köszi!!!
Csak a Kala nem tud jönni aza nagy gáz! Én meg egyedül... De nagyon szertnék menni!! Biztos nemtudtok olyan csapatot? Még ma lehet nevezni! Legfeljebb faxon!
Csak a Kala nem tud jönni aza nagy gáz! Én meg egyedül... De nagyon szertnék menni!! Biztos nemtudtok olyan csapatot? Még ma lehet nevezni! Legfeljebb faxon!
Írta 2002. szeptember 15. - 19:06

Hát, azután még egy defekt volt, meg lehalt egy szabadonfutó.
Valaki valahol keresett magának csapattársat, igy ha hozzá csatlakoznátok Kalával már 3-an lennétek, és még kéne embert szereznetek legalább egyet.
Egyébként isten hozott a Bringás lányok topik lakói közt!
Valaki valahol keresett magának csapattársat, igy ha hozzá csatlakoznátok Kalával már 3-an lennétek, és még kéne embert szereznetek legalább egyet.
Egyébként isten hozott a Bringás lányok topik lakói közt!

Írta 2002. szeptember 15. - 18:56

Volt azután defekt miután mi elmentünk??
Jó lehetett kár , hogy nem voltam ott!!
Mikor megyünk újra??
Egész véletlenül nem tud vlki olyan csapatot ,ahova kellene még ember?? Ha nincs sajnálom ,mert mentem volna! :-/
Laura
Jó lehetett kár , hogy nem voltam ott!!
Mikor megyünk újra??
Egész véletlenül nem tud vlki olyan csapatot ,ahova kellene még ember?? Ha nincs sajnálom ,mert mentem volna! :-/
Laura
Írta 2002. szeptember 15. - 17:44

Hát igazán nagyszerû volt ez a mai túra gyerekek. Szuper, hogy ennyien eljöttetek, még a reggeli rossz idô ellenére is! (17-en indultunk el a szemerkélô esô ellenére az ürömi domb felé) És lám: aki mer, az nyer. A felhôzet felszakadozott, és csodás idô lett koradélutánra.
Annak a szekciónak mondom, aki elment Psz.keresztrôl haza, hogy a mi utunk a következôképpen zajlott ezekután:
A zöld jelzésen fölszenvedtük magunkat a Kétbükkfáig. Közben Anak és Koga szabadonfutó gondokkal küzdött, és hamarosan Koga már nem is tudta tekerni a pedált, mert az átpörgött szabadon. Ám jött Mano, és egy kis kenôanyag csöpögtetéssel megoldotta a problemet.
Ezután betonon föl a Dobogóra, és megtelepedtünk a Matyi-büfében.
Onnan aztán tiz fôre redukálódott csapatunk tovább bomlott, mert én fáradt voltam már nagyon, és igy findlivel meg Anakkal lementünk a Dömörkapui úton Szentendre irányába. Kissfish, Rave, Mano, Koga (+haverjai), elmentek tovább terepen a Lajos forrás irányába, majd onnan le Pomáz felé terepen. Hogy mit szórakoztak azon az úton, majd elmesélik ôk.
Mi gyorsabban leértünk, és a Nyárfásban söröztünk egy kicsit, mig meg nem jöttek a többiek.
Azt hiszem nagyon jó kedvben zajlott a túra, és örülök, hogy ennyi új arcot ismerhettem meg!
Tyito: nagyon szivesen, és gyertek el velünk minnél többször. Ja, és klassz a bicód.
Annak a szekciónak mondom, aki elment Psz.keresztrôl haza, hogy a mi utunk a következôképpen zajlott ezekután:
A zöld jelzésen fölszenvedtük magunkat a Kétbükkfáig. Közben Anak és Koga szabadonfutó gondokkal küzdött, és hamarosan Koga már nem is tudta tekerni a pedált, mert az átpörgött szabadon. Ám jött Mano, és egy kis kenôanyag csöpögtetéssel megoldotta a problemet.
Ezután betonon föl a Dobogóra, és megtelepedtünk a Matyi-büfében.
Onnan aztán tiz fôre redukálódott csapatunk tovább bomlott, mert én fáradt voltam már nagyon, és igy findlivel meg Anakkal lementünk a Dömörkapui úton Szentendre irányába. Kissfish, Rave, Mano, Koga (+haverjai), elmentek tovább terepen a Lajos forrás irányába, majd onnan le Pomáz felé terepen. Hogy mit szórakoztak azon az úton, majd elmesélik ôk.
Mi gyorsabban leértünk, és a Nyárfásban söröztünk egy kicsit, mig meg nem jöttek a többiek.
Azt hiszem nagyon jó kedvben zajlott a túra, és örülök, hogy ennyi új arcot ismerhettem meg!
Tyito: nagyon szivesen, és gyertek el velünk minnél többször. Ja, és klassz a bicód.

Írta 2002. szeptember 15. - 17:41

Kössz lensver és Mitdenki,aki ott volt!
Kicsit nagy ez a távolság,de a Társaságtok és egy kis (legközelebb hosszabb) tekerés sokkal többet ér annál,hogy cheesynek és nekem utunkat állja!
REMÉLEM lehet és lessz legközelebb! :-*
[glow=red,2,300]Kössszz NEKTEK![/glow]
Üdv.:Tyito
Kicsit nagy ez a távolság,de a Társaságtok és egy kis (legközelebb hosszabb) tekerés sokkal többet ér annál,hogy cheesynek és nekem utunkat állja!
REMÉLEM lehet és lessz legközelebb! :-*
[glow=red,2,300]Kössszz NEKTEK![/glow]
Írta 2002. szeptember 15. - 08:01

Mí tú!
De nincs mit tenni. Szegény szegedi társaimat nem hagyhatom cserben.
Most esik, de hátha megkönyörül az idô, és elmennek a felhôk. :-/ Én legalábbis elindulok.
De nincs mit tenni. Szegény szegedi társaimat nem hagyhatom cserben.
Most esik, de hátha megkönyörül az idô, és elmennek a felhôk. :-/ Én legalábbis elindulok.
Írta 2002. szeptember 15. - 07:35

IIgggggeeeennnn!Még most is csöpörög!!!!És egész éjjel ázott a száradni kitett trikóm!!!Áj gesz gád trúli hétsz mí!
Írta 2002. szeptember 14. - 23:39

kissfish feljebb,feltette a met.re utalást,eléggé ka*a idõt ígérnek holnapra felétek!
Írta 2002. szeptember 14. - 22:17

Hááát...ha elmentek a Komjáti Béla uszodába, ami nincs messze a találkahelytôl, és fizetitek a belépôt, akkor ott lesz fürdési lehetôség is.
De ha nagyon összebarátkoztok velünk holnap, akkor biztos, hogy valamelyikünknél le is fürödhettek.
De mért kérded? Csak nem nagy dagonyázásra készülsz? Ûgy néz ki, hogy holnap tökéletes lesz az idô.
De ha nagyon összebarátkoztok velünk holnap, akkor biztos, hogy valamelyikünknél le is fürödhettek.
De mért kérded? Csak nem nagy dagonyázásra készülsz? Ûgy néz ki, hogy holnap tökéletes lesz az idô.
Írta 2002. szeptember 14. - 21:48

Szeretnék kérdezni!!
Tekerés utánra tudnátok-e valami fûrdési lehetõséget? Minden KÚLTÚRÁLT megoldás érdekel!
Megyünk reggel cheesy vel! Ha valamire szükségetek van,alkatrész,szerszám,üzenjetek!
Reggel még (6 ora) ránézek a gépre!
Tekerés utánra tudnátok-e valami fûrdési lehetõséget? Minden KÚLTÚRÁLT megoldás érdekel!
Megyünk reggel cheesy vel! Ha valamire szükségetek van,alkatrész,szerszám,üzenjetek!
Reggel még (6 ora) ránézek a gépre!
Írta 2002. szeptember 14. - 07:02

Okké!!
Nekem még az esõ se lenne baj,ugyanis nagyon le kell vezetnem a ma reggeli ideget...9-re jelenésem van a Mûegyetem rkp-on,K épület...Bár megnyugtat az,hogy ismerõssel megyek,akinek szintén lövése sincs az ánglius nyelvrõl ;D
Nekem még az esõ se lenne baj,ugyanis nagyon le kell vezetnem a ma reggeli ideget...9-re jelenésem van a Mûegyetem rkp-on,K épület...Bár megnyugtat az,hogy ismerõssel megyek,akinek szintén lövése sincs az ánglius nyelvrõl ;D