Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak v4

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
504 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ma azt beszéltük meg a tagokkal, hogy mindenképpen megyünk, ha picit csöpög az esô, akkor is. Csak akkor nem, ha elinduláskor is zuhog. Tehát, ha kinézel az ablakon, és szürke felhôket látsz, de nem zuhog, az azt jelenti, hogy találkozunk.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Pill. úgy néz ki,hogy 17-22 fok lesz,ami nem meleg,de még jó.Holnap este meg esetleg reggel még írjatok,hogy mi lesz.Bár most még egy fene nagy 8as van a hátsóban,de addigra megoldom,elszedem az öcsém kerekét a gépérõl...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
1-2 felhô természetesen nem, de ha reggel arra ébredünk, hogy zuhog az esô (és egy óra múlva még mindig zuhog), akkor nem hiszem, hogy lesz bármi is.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Remélem 1-2 felhõ nem riaszt el senkit...Jóóóóó lesz ;D

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Ami a 7végi idõjárást illeti, most néztem a www.met.hu elõrejelzését. Jó idõt igérnek 8)
Reméljük az is lesz ;D

üdv

fish

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ok Trifó, korrigálva.

De gondoltam, ha már két ágát is ûzöd a biciklinek, mért ne jöhetnél duplán!?  ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Lensver: jó, hogy két bringám van, de azért csak eggyel tudok eljönni. Megint kétszer szereplek a listádon: én vagyok az ötödik és a kilencedik :)

Tegnap végre hosszabban is teszteltem az országútit egy Pap rét megtekintéssel. Azt hittem, hogy jobban bele fogok halni, de nem. Csak lefelé volt csonttá fagyás :)

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Csak nem elkezdôdött az esôs évszak?  >:(
Mert ha zuhogni fog vasárnap, világos, hogy nem lesz túra.
Ha csak borus az idô, akkor OK.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kompoly(talan) edzés a maratonokon tapasztalható tömegben tekeréshez!  ;D

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

atya gatya.   nagyon kiváncsi vagyok hogy ebböl
lesz, majd megirjátok? 17 ember egymás hegyénhátán!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Uramatyám, leszünk rendesen vasárnap!

Tyito: légyszi gyere el, mert én egy Specialized rajongó vagyok, és mindenképpen szeretném megcsodálni paripádat.

Mivel többen kérdezték már (bár elég lenne csak egy-két oldalt hátralapoznotok!!!),ímhol az útvonal:

UVH- Ürömi domb (kis terep) - pilisborosjenôi kocsma (eddig tart a beton) - Hosszú-hegy - pilisszentkereszti cuki (kis betonrész) - itt opcionálisan particionálódhatunk, azaz, ha valaki nem akar továbbmenni, hazamehet a betonon Pomáz fele, többiek föl a Vörösúton a Kétbükkfanyeregbe terepen - majd föl Dobogóra betonon.
Onnan megint van több variáció, amit majd ott megbeszélünk.

Megjegyezném, hogy a 100km csak úgy jön ki, hogyha az ember Dobogókôrôl még elmegy Lajos-forrásra terepen, és onnan gurul le Szentendrére!

Résztvevôk--update:

findli, Rave, Era, Kalaius, Mellon, Anak, Aszta, Trifo, Charon??, Koga+ 2 haver, Pixel, Tyito +cheesy?, Kissfish?

Ha ebbôl mindenki megjelenik az bizony 17 ember!  ;D

nehézségi fok: senki se ijedjen meg, tényleg nem lesz nehéz, már csak azért sem, mert egy ekkora tömeg egyszerûen nem tud rohanni anélkül, hogy el ne veszitené egymást. Mi meg ugye azért találkozunk, hogy jól érezzük magunkat, és hogy újabb fórumos társakat ismerjünk meg. Tehát csak bátran a megjelenéssel, és szivesen látunk mindenkit!

Amit kell hozni: nagy hasat, esô esetére cuccot (tehát gondolok itt olyasmi anyagra, amivel a kis tested megvétheted a nedvességtôl). Egy kis kaját, hogy senki se múljon ki végelgyengülésben. Egy kis pénzt, hogy eleget tehessünk szemünknek, szánknak a különbözô vendéglátó helyiségekben. Mindenki hozzon foltot, vagy belsôt, mert ennyi emberre nem lehet már egy embernek hoznia cuccokat. Meleg felsôt, mert a hegyekben ôsszel igen hûvös is tud lenni.

Lehetséges megállók a túra során:  Pilisborosjenô (kocsma, mini-abc), Pilisszentkereszt (cukrászda - yeeee, ez a kedvenc), Dobogókô (Matyi-büfé), Kô-hegy (palacsintázó), Szentendre ( millió kajálda), Római Part (Nyárfás büfé)

Szintkülönbség Dobogókôig kb. 800m.

Nos, remélem, hogy mindenkinek kielégitettem a kiváncsiságát, de ha van még sötét lik, nyugodtan kérdezzetek.   ;) :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
VVVVVAlakiiiiiii! Kéne (egy-két) ember a
          T.Ó.T.Á.N.Y.O.K.
                 közé!

24h rulez!  :o

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy, sziasztok...

Sajna a túrára nem tudok menni, végre megejtem a másfél hónapja húzódó szülõi-ház látogatását :) ...

kis csemegének had lökjem ide az idei szabim alatt készült fotók (egy részét, mert még 30db várja ascannelését) albumát...
a minõségük nem az igazi, mert csak meglesni raktam fel õket... a papíron fényesebbek...

http://kep.tar.hu/paraferi --> SUMMER 2002

Csõváz és hátszél...
Joghurt hozzon Nektek szép idõt!

paraferee

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Joda: nem rossz a kép ;D ;D ;D

cheesy: ha elhozod tyito mestert, akkor biztos, hogy én is megyek ;D , igaz, hogy meghalok 100 km-tõl, de jövök, ha nincs ellenetekre 8)

üdv

fish

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Kösz Ras:
A kicsikémre :) valóban rá fért már egy kis törõdés.

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Kicsit visszatérve a témához! :oFeltöltött képJODA

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
era gratula a szép csini bringádhoz :)

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Helló,

Még csak most próbálkozom, hogy kell itt belépni. Ha lehet, viszem Tyitót Pestre. Mégis merre mennétek. Esetleg én is csatlakoznék.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziasztok!
A Mátra Maraton után végre elszántam magam, hogy LETISZTOGASSAM RENDESEN a bicajom. (Aki ismer, az tudja, hogy ez már a tavalyi Mecsek Maraton óta húzódott nálam.) Most azonban bevásároltam egy boltban. Vettem a láncra teflonos, a váltókra mûszer olajat és még petróleumot is a lemosáshoz. Szerencsémre a barátom felajánlotta hogy megmutatja hogy fogjak hozzá - aztán úgy belejött, hogy egy fél óra alatt végzett is a dologgal :). Csak lestem, hoggy a petróleum hogy oldja azt a rengeteg mocskot a fogaskerekekrõl. :o
Megérdemelte a drágám. Mindig hûségesen szolgál, nincs vele gondom az érdemtelen bánás ellenére sem. Mondogattam neki, jajj csak bírjuk ki defekt nélkül..., amikor azon a köves erdészeti úton száguldottunk lefelé és láttam, hogy jobbra balra szerelik a kerekeket a füben csücsülve. Fáradt voltam, de nem volt kedvem oda ülni közéjük.

A lényeg a lényeg, a biciklim újra  tettre kész és mi is nevezünk a vasárnapi 100-asra 8) (bár 60-nál még többet sosem tekertem egyszerre. Kipurcanni nem akarok ::) - tehát a célban már nem biztos, hogy ott találtok. Elindulok azért veletek, mert nem akarok kimaradni semmi jóból sem.
Akkor találkozunk 9-kor a hídnál.
Üdv mindenkinek
:-*Era

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Tyito: Újpesti Vasúti Összekötõ híd, budai oldal. Ott akár parkolni is lehet..
A kormányosnak még nem adtuk át a kormányt, de már értesült, hogy nálunk van!
Nem hiszem, hogy betonon mennénk, max. 20%-a lesz beton!
Azért szinttérképet ne kérj! Mondjuk, azt se tudom merre fogunk menni :-X