Halihó!!!
Kedves Mellon, valóban láthattál futárbicuson! Ha láttok valakit piros Gary Fischer vázzal, sárga kulaccsal fehér buksiban meg nagy kék zsákkal, az én vagyok!!!
AsztA: bocs, hogy nem válaszolok, le vagyok száradva. De tényleg jó edzés ez a Pajtizás és mellesleg hatalmas buli!!!!! 8) 8) 8)
Képzeljétek, még két hete se vagyok futár és már urh-t kaptam!!!Nem hittem a fülemnek, mikor Bence - a diszpécserem - közölte velem ünnepélyes hangon, hogy "úgy döntöttünk, hogy kapsz egy urh-t, mert a fiúk azt mondták, hogy ügyes vagy!"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)
Én meg úgy féltem, hogy béna vagyok.De most még jobban kell hajtanom, hogy rászolgáljak erre a "megtiszteltetésre".
Kaptam csengõt, mert az ingyen jár elõször mindenkinek, ezt elõszeretettel használom bringautakon, meg ha kollégát látok.

Az adrenalin is megvan, néha majdnem elütnek, meg a tetves csuklós buszok elõzgetnek - fuck BKV, - na, ma meg belerohantam egy kisbusz visszapillantójába, és bár dugó volt, nem tudott utánam jönni, 30-cal tepertem fel a Hunyadin a várba.Még hallottam, ahogy anyázik a szerencsétlen, de hagyhatott volna 55 helyett 60 cm helyet is a két sáv között. ;D
Öcsém üdvözöl mindenkit, végre összerakta Laci a PolarX-ét, tényleg egész pofás lett, SRAM cuccok, FSA hajtókar, meg ilyenek.
Na jó éjszakát!!!
:-* Karen