Gratulálok a TT-t teljesitôknek. Ilyen esôben ez nem semmi. Ti mennyi idô alatt tekertétek le? Hányszor álltatok meg útközben? Volt-e olyan, hogy a sok sártól a kerekek beszorultak, vagy nem volt olyan a sár állaga?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak v4
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:46
Írta 2002. július 22. - 12:26

Írta 2002. július 22. - 11:44

Pixel: Én is voltam a Vidróczki TT-n nem mondtam, hogy te is jösz ( jó lett volna találkozni valakivel innen a fórumról )
Egyébként tényleg jó volt, nekem egy kicsit kemény is. Az a rengeteg víz meg sár tényleg nem volt semmi.
Te mikor indultál?
kissfish
ui.:bocs, hogy ennyire OFF
Egyébként tényleg jó volt, nekem egy kicsit kemény is. Az a rengeteg víz meg sár tényleg nem volt semmi.
Te mikor indultál?
kissfish
ui.:bocs, hogy ennyire OFF
Írta 2002. július 22. - 10:45

Mi sajnos kihagytuk a SAUH-t, ezért beszámolót kérünk a résztvevõktõl!
Viszont tegnap voltam a KT2.0-val a Vidróczkin, és igen jó volt. A Mátra gyönyörû, bár sokat kellett országúton menni az esõ nyomán kialakult sártengerek miatt. A terep megmaradt része is elegendõ volt ahhoz, hogy a bicajaink mûködöképessége a gurulásra korlátozodjon, de legalább tudom már, milyen patakban tekerni fel a hegyre
Egy faluban pedig 3 kiskutya csatlakozott hozzánk, és kitartóan szaladtak utánunk 15 km-en keresztül. Cukik voltak.
Ma este teliholdas tekerést rendez a KT2.0 a HHH-ra, ha valaki ráér (én sajnos nem), azt szeretetettel várják, találkozó fél kilenckor a Batthiányi téren a bicajúton.
Viszont tegnap voltam a KT2.0-val a Vidróczkin, és igen jó volt. A Mátra gyönyörû, bár sokat kellett országúton menni az esõ nyomán kialakult sártengerek miatt. A terep megmaradt része is elegendõ volt ahhoz, hogy a bicajaink mûködöképessége a gurulásra korlátozodjon, de legalább tudom már, milyen patakban tekerni fel a hegyre

Ma este teliholdas tekerést rendez a KT2.0 a HHH-ra, ha valaki ráér (én sajnos nem), azt szeretetettel várják, találkozó fél kilenckor a Batthiányi téren a bicajúton.
Írta 2002. július 22. - 00:13

Írta 2002. július 21. - 22:20

Oké, már irtam egy rövidet a találkához. A képeket mindjárt elkezdem felrakni, és természetesen majd a webshots-ra is felkerül azoknak, akik nem tudják megnyitni a tar-t.
Írta 2002. július 21. - 21:53

No azert valamit irhatnal rola, nem csak annyit, hogy jovolt, meg vicces stb. Hm?
vad
vad
Írta 2002. július 21. - 21:48

Borzasztó látni, hogy ez a topic ilyen mélyre süllyedt! :'( :'( Egy kis elutazgatás, és máris ez történik? Kezd a Szabadonfutó kissé eltech-esedni... Nyergek, meg miegymás kérdés meg topic.
Szóval, visszaértem Sauh-ról, sok-sok kellemes, vicces és szép emlékkel egyetemben. Hogy mik történtek ott-tartózkodásunk során, most kicsit nehéz lenne tömören elmondani, de majd a többiek megirják úgyis.
Viszont jó lenne valami topikos tekerést szervezni péntekig, mert akkor megint elutazom egy hétre. Kinek lenne kedve menni és mikor és hova?
Szóval, visszaértem Sauh-ról, sok-sok kellemes, vicces és szép emlékkel egyetemben. Hogy mik történtek ott-tartózkodásunk során, most kicsit nehéz lenne tömören elmondani, de majd a többiek megirják úgyis.
Viszont jó lenne valami topikos tekerést szervezni péntekig, mert akkor megint elutazom egy hétre. Kinek lenne kedve menni és mikor és hova?
Írta 2002. július 16. - 18:27

Írta 2002. július 16. - 09:43

Szia Findli!
Én jelentkezem.
Én is megyek SAHU-ra. Mostanában kicsit elterelõdött a figyelmem a bicajozásról, de már visszakanyarodtam.
Hajrá Sátoraljaújhely! Nagy buli lesz!!!
Én jelentkezem.

Én is megyek SAHU-ra. Mostanában kicsit elterelõdött a figyelmem a bicajozásról, de már visszakanyarodtam.
Hajrá Sátoraljaújhely! Nagy buli lesz!!!
Írta 2002. július 15. - 18:25

Hali
Én is tervezem, hogy megyek Bükk Maratonra, sõt biztos, hogy megyek!!!
Ja és mindenki, remélem ebbõl a topicból senki nem mondja vissza, a SAU talin való részvételét!!!! Mert ugye az most hétvége, és sokakat régen láttam, meg ilyenek!
Tegnap Rave és én elmentünk a hegyre a Dh szekcióval (ott volt Lcs, Vole, Sezlony...Begbie, Hillary, Zsuzsi, Phyree, Joda...több most nem jut eszembe) találkozni, és nagyon jó vasárnap du-ra sikeredett. Ugyan mi feltekertünk a Diósárok utcán, ami ebben a hõségben igen borzalmas volt, és utána persze elvétettem az utat, és sikeresen hosszabb túrát tettünk, mint amit terveztem...de legalább megtekintettem azokat a helyeket, ahol a srácok lejönnek...hááát, nem mind szimpatikus. Majd a Rahó utcában épitett ugratóhoz is elgurultunk, ahol a 2 m széles gödröt simán, könnyedén ugrálták a srácok....tök jó volt, mert a gödörben állva, a fejed felett kb. 10 cm-rel szállt el a kerekük...Hazafelé azért meglátogattunk pár vendéglátóhelységet is, csak a tikkasztó meleg hatására persze ;D ;D Végül is a de.-i egyéb tekergéssel együtt 90 km lett a napi adag, de végre, mert mostanában kb. annyit bringázom, mint amennyit fórumozok, azaz minimal.
Akik nem épp nyaralnak, azért jelentkezzenek!!
Én is tervezem, hogy megyek Bükk Maratonra, sõt biztos, hogy megyek!!!
Ja és mindenki, remélem ebbõl a topicból senki nem mondja vissza, a SAU talin való részvételét!!!! Mert ugye az most hétvége, és sokakat régen láttam, meg ilyenek!
Tegnap Rave és én elmentünk a hegyre a Dh szekcióval (ott volt Lcs, Vole, Sezlony...Begbie, Hillary, Zsuzsi, Phyree, Joda...több most nem jut eszembe) találkozni, és nagyon jó vasárnap du-ra sikeredett. Ugyan mi feltekertünk a Diósárok utcán, ami ebben a hõségben igen borzalmas volt, és utána persze elvétettem az utat, és sikeresen hosszabb túrát tettünk, mint amit terveztem...de legalább megtekintettem azokat a helyeket, ahol a srácok lejönnek...hááát, nem mind szimpatikus. Majd a Rahó utcában épitett ugratóhoz is elgurultunk, ahol a 2 m széles gödröt simán, könnyedén ugrálták a srácok....tök jó volt, mert a gödörben állva, a fejed felett kb. 10 cm-rel szállt el a kerekük...Hazafelé azért meglátogattunk pár vendéglátóhelységet is, csak a tikkasztó meleg hatására persze ;D ;D Végül is a de.-i egyéb tekergéssel együtt 90 km lett a napi adag, de végre, mert mostanában kb. annyit bringázom, mint amennyit fórumozok, azaz minimal.
Akik nem épp nyaralnak, azért jelentkezzenek!!
Írta 2002. július 14. - 20:19

Jó napot!!!
Élek még a "sok"- napi 4 óra nem durva - edzés után,bár még szerdáig tart. Akinek durva, az Csibe, a jégtáncedzésekkel, balettal, atlétikával, kondival, parkettánccal meg a szinkronnal együtt napi 8-10 órát nyom.... Én speciel irigylem,szálkásodik rendesen. ;D
A bicót meg még mindig nem adtam el!!!!!! >
>
>
De az augusztusi Bikkmakkban benne lesz.
És lensver!
Megyek a Bükkre,ha kell, tatyibike-kal!!!! Már foglalhatod a szállást 2 fõnek tutira!!
Meg SÚH-re is megyek!!! 8) Oda tatyibike-kal... :
;D
Ja, a merevviláról annyit,hogy tárgytalan. Úgy néz ki,a közeljövõben lesz egy rugós- meg egy merevvillás gépem is.
Para bácsi:
jobbulást! Kicsit jobban kéne vigyáznod magadra!!
Na millió :-*
Karen
Élek még a "sok"- napi 4 óra nem durva - edzés után,bár még szerdáig tart. Akinek durva, az Csibe, a jégtáncedzésekkel, balettal, atlétikával, kondival, parkettánccal meg a szinkronnal együtt napi 8-10 órát nyom.... Én speciel irigylem,szálkásodik rendesen. ;D
A bicót meg még mindig nem adtam el!!!!!! >

És lensver!
Megyek a Bükkre,ha kell, tatyibike-kal!!!! Már foglalhatod a szállást 2 fõnek tutira!!

Meg SÚH-re is megyek!!! 8) Oda tatyibike-kal... :

Ja, a merevviláról annyit,hogy tárgytalan. Úgy néz ki,a közeljövõben lesz egy rugós- meg egy merevvillás gépem is.

Para bácsi:
jobbulást! Kicsit jobban kéne vigyáznod magadra!!
Na millió :-*
Karen
Írta 2002. július 12. - 13:34

Lens: Jó pihenést!
aztán találkozunk hétvégén...
Csõváz és hátszél!
Joghurt legyen Veled! Paraferee voltam
aztán találkozunk hétvégén...

Csõváz és hátszél!
Joghurt legyen Veled! Paraferee voltam
Írta 2002. július 12. - 13:06

Kedves Topiklakók!
Búcsúzom tôletek, mindenkinek kellemes jövô hetet kivánok.
Remélhetôleg legtöbbetekkel pénteken-szombaton már találkozom.
Era, remélem te is jössz! Kiváncsi vagyok, milyen volt az utad.
Aszta és Pix, vajon milyen volt a Balcsin? Ugye ti is jöttök és akkor meséltek.
Mellon, tessék tekerni és nem otthon lustálkodni ebben a szép idôben, amit télen aztán visszasirunk.
Karen, mi van veletek, úgy eltûntetek! Élsz még a sok edzés után?? Remélem sikerült már eladni a cangádat.
Thy, jó mászást, aztán csinálj ám fotókat sokat!
Mindenkinek üdv, ölelés, millió :-* és egy hét múlva találkozunk.
Búcsúzom tôletek, mindenkinek kellemes jövô hetet kivánok.
Remélhetôleg legtöbbetekkel pénteken-szombaton már találkozom.
Era, remélem te is jössz! Kiváncsi vagyok, milyen volt az utad.
Aszta és Pix, vajon milyen volt a Balcsin? Ugye ti is jöttök és akkor meséltek.
Mellon, tessék tekerni és nem otthon lustálkodni ebben a szép idôben, amit télen aztán visszasirunk.

Karen, mi van veletek, úgy eltûntetek! Élsz még a sok edzés után?? Remélem sikerült már eladni a cangádat.
Thy, jó mászást, aztán csinálj ám fotókat sokat!
Mindenkinek üdv, ölelés, millió :-* és egy hét múlva találkozunk.
Írta 2002. július 12. - 05:57

Szasztok!
Én ma Magas Tátrába délután el,de a talira visszatérek:)
Na legyetek jók,ha tudtok ;D ;D
Én ma Magas Tátrába délután el,de a talira visszatérek:)
Na legyetek jók,ha tudtok ;D ;D
Írta 2002. július 11. - 16:41

Lens: Ja igen itt valóban van egy kis ütközés
Én sajna nem tudok menni a BMFT talira ezért nem is számoltam vele ... na mind1 a Vidrócki 50 TT 21-én lesz, oda még el tudok talán szakadni a kis családomtól, de 3 napra nemigen.
Nos akkor a küllõ legyen mindenkivel
kissfish

Nos akkor a küllõ legyen mindenkivel
kissfish
Írta 2002. július 11. - 16:11

Para: nem baj, igy legalább jössz Sauh-ra, az jobb, mint ha nem jönnél. Na...szóval, érted, hogy van ez. :
Anak: szombat még mindig jobb, mint a sehogysem!
Kissfish:jövô hétvége alatt mit értesz? 19-21 között van a BMFT tali SAUH-on, szerintem aki tud tekerni és ráér, az mind oda fog menni.
Te nem jössz?

Anak: szombat még mindig jobb, mint a sehogysem!
Kissfish:jövô hétvége alatt mit értesz? 19-21 között van a BMFT tali SAUH-on, szerintem aki tud tekerni és ráér, az mind oda fog menni.
Te nem jössz?
Írta 2002. július 11. - 13:58

Sziasztok!
Én megyek a Bükk Maratonra (remélem addigra meglesz az új bringám is)
De addig még vannak események, pl.: a jövõ 7végén lesz a Vidrócki 50 TT - helyszin: Pásztó
Ide jön valaki esetleg ???
kissfish
Én megyek a Bükk Maratonra (remélem addigra meglesz az új bringám is)

De addig még vannak események, pl.: a jövõ 7végén lesz a Vidrócki 50 TT - helyszin: Pásztó
Ide jön valaki esetleg ???
kissfish
Írta 2002. július 11. - 09:44

Lensver: Én megyek, igaz még nem neveztem,
viszont SAUH-re lehet hogy csak szombaton tudok menni.

Írta 2002. július 11. - 09:31

Sziasztok...
Sajnos azt kell mondjam, hogy a hétvégi túrám lemondom... (úgy látszik ez már hagyomány lesz nálam...
)
(viszont jövõhétvégén meg így valszeg megyek... :-/ )
Bocsika skaccok...
Majd bepótoljuk! Hamar!
Csõváz és hátszél...
Sajnos azt kell mondjam, hogy a hétvégi túrám lemondom... (úgy látszik ez már hagyomány lesz nálam...

(viszont jövõhétvégén meg így valszeg megyek... :-/ )
Bocsika skaccok...
Majd bepótoljuk! Hamar!
Csõváz és hátszél...
Írta 2002. július 11. - 08:12

Trifó, szerintem nem kell félned attól, hogy mire megjössz, már v6-os verziója is lesz a topiknak. Ti elmentetek, és elég gyér ide az irogatás.
Most én is elmegyek egy idôre (back after Jul.21).
Feltenném a kérdésemet, amit még bizonyára sokszor fogok feltenni, mert nem mindenki szokott visszafelé olvasni: ki jön az Egri bükk MT-re?
Most én is elmegyek egy idôre (back after Jul.21).
Feltenném a kérdésemet, amit még bizonyára sokszor fogok feltenni, mert nem mindenki szokott visszafelé olvasni: ki jön az Egri bükk MT-re?