Trifo: Biztos 8600 km volt az? Jó lehetett a túra, remélem fényképeztél, kíváncsi lennék a törökök hegyeire.
Mindenki: vasárnap tervez valaki valamit? Jó lenne menni egy karikát valamerre!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak v4
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:46
Írta 2002. július 27. - 14:22

Írta 2002. július 27. - 12:08

Sziasztok! Möggyüttem messziû... Az imánt értem haza 8600km buszozás után, úgyhogy most csak röviden bejelentkezem és utána felpróbálom magam a bringára egy rövid körre.
Törökország különben meseszép és izgalmas. Annyira másképp élnek az emberek és annyira különleges volt számomra szinte minden... Nem tudok most 3 hetet összefoglalni 2 mondatban sajnos.
Mindenesetre azt sikerült elérni, hogy egy árva fitying nélkül jöjjek haza, mert mind elvertem
Szõnyegre, pipákra, sok sok dönerre...
Ja, és a táj, amerre jártunk, szintén egészen szédítõen gyönyörû. Ennyi égbe törõ sziklát soha nem láttam még. ...és ilyen barom módon se másztam hegyet
de szerencsére a hegyimentõket megúsztuk.
Majd mesélek, és majd lesznek fotók is.
...a végén már a legócskább kétkerekû mellett se birtam elmenni nyálcsorgatás nélkül, most meg itt van a saját paripám a kezem ügyében. Hát ne várjon tovább!
--Trifo
Törökország különben meseszép és izgalmas. Annyira másképp élnek az emberek és annyira különleges volt számomra szinte minden... Nem tudok most 3 hetet összefoglalni 2 mondatban sajnos.
Mindenesetre azt sikerült elérni, hogy egy árva fitying nélkül jöjjek haza, mert mind elvertem

Ja, és a táj, amerre jártunk, szintén egészen szédítõen gyönyörû. Ennyi égbe törõ sziklát soha nem láttam még. ...és ilyen barom módon se másztam hegyet

Majd mesélek, és majd lesznek fotók is.
...a végén már a legócskább kétkerekû mellett se birtam elmenni nyálcsorgatás nélkül, most meg itt van a saját paripám a kezem ügyében. Hát ne várjon tovább!
--Trifo
Írta 2002. július 26. - 21:38

Na csa!
Itt vagyok. :
Hallgatlak, Findli. 8)
Nekem 2 hét múlva OK, csak egyeztessünk.
:-*
Angel
Itt vagyok. :

Hallgatlak, Findli. 8)
Nekem 2 hét múlva OK, csak egyeztessünk.
Angel
Írta 2002. július 26. - 08:29

:
:-/
mi ez a zavarba ejtõen sok vigyori a Para-túra elõtt? :-[
;D nem lesz gyilok... "csak" napi uszkve 110km... ;D

mi ez a zavarba ejtõen sok vigyori a Para-túra elõtt? :-[
;D nem lesz gyilok... "csak" napi uszkve 110km... ;D
Írta 2002. július 25. - 20:54

Írta 2002. július 25. - 13:21

SZiasztok!
A Vár-túrám úgy nézegetem a naptárat, hogy csak szeptemberben ejthetjük meg...
EZen a hétvégén hazautazom családlátogatásra, kövi hétvégén készülök a nyaralásomra, majd 10én eltûzök oda, ahova még a mobilon is csak este érnek utól...
(Lillafüred)
Szóval remélem ennek ellenére is lesztek páran akik vállalkoztok majd és társultok mellém eme túrára...
Csõváz és hátszél...
Paraferee voltam
A Vár-túrám úgy nézegetem a naptárat, hogy csak szeptemberben ejthetjük meg...
EZen a hétvégén hazautazom családlátogatásra, kövi hétvégén készülök a nyaralásomra, majd 10én eltûzök oda, ahova még a mobilon is csak este érnek utól...

Szóval remélem ennek ellenére is lesztek páran akik vállalkoztok majd és társultok mellém eme túrára...
Csõváz és hátszél...
Paraferee voltam
Írta 2002. július 25. - 12:09

Anak, merre vagy? Mikor teszed föl te is a képeidet a tar-ra? Jövô hétre meglesz?
Csütörtökre én is visszajövök a nyaralásból , és elsô dolgom lesz, hogy megnézzem.
Trifó, élménybeszámoló köll majd utadról, fotók. Ezt esetleg egy éjjeli sütögetés alkalmával valósithatnánk meg, mikor már mindnyájan itthon vagyunk.
Addig is jó tekerészést és kellemes nyarat mindenkinek.
Csütörtökre én is visszajövök a nyaralásból , és elsô dolgom lesz, hogy megnézzem.
Trifó, élménybeszámoló köll majd utadról, fotók. Ezt esetleg egy éjjeli sütögetés alkalmával valósithatnánk meg, mikor már mindnyájan itthon vagyunk.
Addig is jó tekerészést és kellemes nyarat mindenkinek.
Írta 2002. július 24. - 12:07

Szerintem olyan térkép nem létezik, amely az összes Tt útvonalát tartalmazná! Viszont van a Teljesitménytúrázók Szövetsége és weblapjuk: http://ttt.tr.hu/naptar/ , ahol minden túra benne szokott lenni. Ott kutakodhatsz.
Írta 2002. július 24. - 11:54

ezek a teljesítmény túrák milyen térképeken vannak bejelölve? ??? mert tudom hogy itt nálunk is vannak ilyenek csak térképen még nem találkoztam velük ...
???
???
Írta 2002. július 24. - 01:49

Már tavaly is el akartam menni erre a csodás Tt-re, de sajna idén sem fogok tudni. Kicsit vérzik a szivem.
Nektek, résztvevôknek szuper idôt és élménydús tekerést kivánok, aztán ne kiméljetek az élménybeszámolókkal, mert nagyon érdekel minden részlet: talaj minôsége, emelkedôk milyensége, ki kivel tekert, hányszor álltatok meg, stb...
Nektek, résztvevôknek szuper idôt és élménydús tekerést kivánok, aztán ne kiméljetek az élménybeszámolókkal, mert nagyon érdekel minden részlet: talaj minôsége, emelkedôk milyensége, ki kivel tekert, hányszor álltatok meg, stb...

Írta 2002. július 24. - 01:36

Ha esetleg vki nem tudná, miröl is van itten szó: Gázló 130 (http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1398)
Írta 2002. július 23. - 22:13

Sziasztok!
Hát a hétvégi tali télleg nagyon jól sikerült(lassan azt is megtudom,hogy mi történt pénteken:))Csak az idõ lehetett volna valamivel jobb(mondjuk sokkal).Ma elmentünk egy kicsit tekerni a Velencei hegységbe Akitlosz-al,ND-vel,és még két haverjukkal.Végre jó idõ volt,nem úgy ,mint tegnap:(Holnap szigorúan pihenõnap,és Tour nézés lesz.
Hétvégén jön valaki a Veszprémi tt-re?Jó hosszú táv lesz,csak bringás!
Üdv:Thy:)
Hát a hétvégi tali télleg nagyon jól sikerült(lassan azt is megtudom,hogy mi történt pénteken:))Csak az idõ lehetett volna valamivel jobb(mondjuk sokkal).Ma elmentünk egy kicsit tekerni a Velencei hegységbe Akitlosz-al,ND-vel,és még két haverjukkal.Végre jó idõ volt,nem úgy ,mint tegnap:(Holnap szigorúan pihenõnap,és Tour nézés lesz.
Hétvégén jön valaki a Veszprémi tt-re?Jó hosszú táv lesz,csak bringás!
Üdv:Thy:)
Írta 2002. július 23. - 09:05

Kissfish: Mi egy bazi nagy Ford Transittal voltunk, biztos láttuk egymást, mert ejtõztünk egy órát a célban. El is neveztük magunkat Rock Shox teamnek, mert mind at 5ünknek RS telója volt 
LEnsver: LEhet, hogy csatlakozom hozzátok szerdán, ha addig sikerül mûködésre bírnom a hétvégén legyepált XT fékemet (vagy beszerezni gyorsan egy tárcsát ;D)

LEnsver: LEhet, hogy csatlakozom hozzátok szerdán, ha addig sikerül mûködésre bírnom a hétvégén legyepált XT fékemet (vagy beszerezni gyorsan egy tárcsát ;D)
Írta 2002. július 23. - 00:13

Mellon, szerda estére már van egy megbeszélt tekerés Germánnal, haverjával és Zed-del. Olyan lazulós lesz, akinek van kedve, csatlakozzon. 6-kor lesz a tali a fogas elôtt, és onnan felfogasozunk a Jánosra. Onnan DH, és át a HHH-ra.
Karen: érezd nagyon jól magad a Bükkben.
Karen: érezd nagyon jól magad a Bükkben.
Írta 2002. július 22. - 23:37

Hali!!
AKik nem voltak a BMFT Talin, hozzanak orvosi igazolást, vagy vmit, ami minimum azzal felér!!! (Temetés, kóma, stb...)
Még egy hétig Barcikán vagyok, utána megyek János-hegyre.Bár itt se kell "senyvednem",ha lejtõzni támad kedvem... ;D
Igazából akartam vmi lényegeset is mondani, csak elfelejtettem, na akkor megyek!
:-* Karen
AKik nem voltak a BMFT Talin, hozzanak orvosi igazolást, vagy vmit, ami minimum azzal felér!!! (Temetés, kóma, stb...)
Még egy hétig Barcikán vagyok, utána megyek János-hegyre.Bár itt se kell "senyvednem",ha lejtõzni támad kedvem... ;D
Igazából akartam vmi lényegeset is mondani, csak elfelejtettem, na akkor megyek!
:-* Karen
Írta 2002. július 22. - 21:07

AsztA, Pixel, Trifo és mindazok, akik nem jöttek a talira: hát ez bitang jó volt, mindvégig sajnálnám, ha nem vehettem volna részt rajta....de ezt majd ecsetelem még egy másik topicban!
Én is benne lennék a héten valami tekergésben, a sötéttõl való iszonyomat is feledve...csak menjünk már EGYÜTT bringázni!
Én is benne lennék a héten valami tekergésben, a sötéttõl való iszonyomat is feledve...csak menjünk már EGYÜTT bringázni!
Írta 2002. július 22. - 19:09

A találkozóról én is csak a legjobbakat tudnám írni, ha idõm engedné. Képeim Paránál vannak, azt ígérte felteszi majd a netre õket.
Azért mindenképpen különös köszönet illeti a szervezésért és szállításért, türelemért a Rave-Findli párost, meg mindenkit, hogy eljött, jó volt, hogy ilyen sokféle ember jött össze, és jól megvoltunk együtt!
Tekergés:
Egoista leszek, és konkrét javaslatot teszek. Legyen szerda (keddre ígérte Rave a cuccokat, az nem jó, csütörtök meg messze van) estve
Találkozhatnánk a Normafánál újításképpen (és mert az közelebb van nekem) ¾ 6-6 magasságában. A ráérõsek persze korábban is randizhatnak, Normafánál lehet az XC pályát is hajtani. (ne csak én legyek kifulladva, mire felérek a hegyre ;-))
Azért mindenképpen különös köszönet illeti a szervezésért és szállításért, türelemért a Rave-Findli párost, meg mindenkit, hogy eljött, jó volt, hogy ilyen sokféle ember jött össze, és jól megvoltunk együtt!

Tekergés:
Egoista leszek, és konkrét javaslatot teszek. Legyen szerda (keddre ígérte Rave a cuccokat, az nem jó, csütörtök meg messze van) estve
Találkozhatnánk a Normafánál újításképpen (és mert az közelebb van nekem) ¾ 6-6 magasságában. A ráérõsek persze korábban is randizhatnak, Normafánál lehet az XC pályát is hajtani. (ne csak én legyek kifulladva, mire felérek a hegyre ;-))
Írta 2002. július 22. - 14:31

Pixel: Én 10.45-kor indultam és 15:00-kor értem be, úgyhogy épphogycsak elketrültük egymást (nem egy Ladával voltatok)
A pörkölt finom volt

kissfish
A pörkölt finom volt

kissfish
Írta 2002. július 22. - 12:52

Hát ez tök jó kis beszámoló volt! Aki teheti, olvassa el. Sajnálom, hogy nem mehettem, de a BMFT-s talit semmi pénzért nem hagytam volna ki, mert fórumos társaim minden képzeletet és kalandot túlszárnyalnak.
Írta 2002. július 22. - 12:39

KissFish: sajna nem olvastam a fórumot elõtte, elõzõ éjszaka döntöttem el, hogy megyek, és gyorsan felhívtam az egyik topikost (aki amúgy szintén Fish). 10-kor indultunk, és fél 3-kor értünk be :-)
Lensver: Nem volt esõ, az idõ gyönyörû volt, csak az elõzõ napok csapadéka folydogált lefelé a hegyekbõl. A 10 centis sárban való felfelé tekeréstõl eltekintve nagyon laza volt, 50 km, és abból is a fele országút. Volt vizes sár és agyag is, a kerekek nem szorultak be, de közel jártak már hozzá, és a lánc sem bírt a helyén maradni
Fishtax írt egy szép részletes beszámolót, ha érdekel valakit:
http://forum.index.h...006401&uq=50424
Ja, és a héten mennék bringázni szívesen, szerda-csütörtök kivételével bármikor, akár éjszakába nyúlóan is! Esetleg egy kint alvás valahol? Már van csomagtartóm a városi cangán, semmi sem akadály
Lensver: Nem volt esõ, az idõ gyönyörû volt, csak az elõzõ napok csapadéka folydogált lefelé a hegyekbõl. A 10 centis sárban való felfelé tekeréstõl eltekintve nagyon laza volt, 50 km, és abból is a fele országút. Volt vizes sár és agyag is, a kerekek nem szorultak be, de közel jártak már hozzá, és a lánc sem bírt a helyén maradni

Fishtax írt egy szép részletes beszámolót, ha érdekel valakit:
http://forum.index.h...006401&uq=50424
Ja, és a héten mennék bringázni szívesen, szerda-csütörtök kivételével bármikor, akár éjszakába nyúlóan is! Esetleg egy kint alvás valahol? Már van csomagtartóm a városi cangán, semmi sem akadály