Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak v4

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
504 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Üdv Sunyrider!
És üdv minden kedves bringatársamnak. Ma hazaértem végre a nem túl hosszú adriai utamról - s ezalatt bizony kissé el is feledtem, hogy kell bicajozni.  ;) Sajnos haza kellett jönnöm, és most megint iszonyúan hiányzik a gyönyörû szigetecske, ahová minden évben igyekszem ellátogatni. Hogy ott mi történt velem, csak röviden: nagyon boldog voltam, mert imádom a tengert és a mediterrán világot.
De most itthon vagyok, és újra töröm a fejem, hová s merre menjek cangázni, bár már minden eléggé be van táblázva.

Trifó, mindenképpen össze kell hamarosan hozni egy SSS-t, mert muszáj lesz elmesélned nekem az élményeidet. Tehát akkor jó  neked a jövô hét? Csak ne pénteken legyen, mert ha jól tudom, szombat reggel indulunk a váltóversenyre Alsóörsre.
Tehát bármely elôtte való este és éjjel megfelelne!!!

Pix, remélem nem történt semmi bajod. És a cangára mennyit kellett költened a hülye kocsis miatt?

Thy, marha klassz lehetett a TT, és sajnálom, hogy nem lehettem jelen.

Mindenkinek puszi, és hamarosan találkozunk. Remélem minél többen jöttök az SSS-re!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
ÜDVÖZLET AZ ÚJABB HÖLGYNEK :) ;) :D ;D  :-* :-*
Üdv:Thy

szunyder

szunyder

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Trifo:
Arra gondoltam pontosan,hogyha behozatsz bicot kintrol egy szallito ceggel,azert fizetned kell.ha te mesz ki erte,akkor valoszinuleg meguszhatod,ez igaz.
Egyebkent udv neked is :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hollá! Egy újabb bringás-netes leány! Légy üdvözölve szunyder!

Vámok és alkatrészek... ha nem kereskedelmi mennyiségben hozol be ilyesmit, akkor megúszható a vám szinte kockázatmentesen. Manapság már nem nagyon bontják szét az ember autóját, ha azt állítja a határom, hogy nincs elvámolandó cucca. Én az ilyen zsebimport cuccok esetében inkább a garancia miatt aggódnék kicsit.

--Trifo

szunyder

szunyder

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
kerekparra,alkatreszre is kell vamot fizetni,ha kulfoldrol akarjatok behozatni.plusz a szallito cegnek is jocskan le kell pengetni,es akkor meg nem is beszeltem az anyagrol.
Ja,es ervenyes bankkartyaszam!

o,igen!kerdezzetek Fityisz2-t, epp most rendelt egy vazat alkatreszekkel Angliabol.

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Huhh, na kiderült, hogy nem XTR agyakról van szó, hanem valami DDR Racing XTR gray, szóval csak a színe XTR :-) Kicsit félreérthetõen írták. Megpróbálom ajándékként feladatni magamnak (jön mellé még egy-két durvább hangszeres cuc is), majd beszámolok, hogy mit szóltak a vámosok hozzá.
Ma nem adták meg az elsõbbséget, és belementem egy autóba, aminek következtében a hátsó felnim tropára ment. Az autó meg sem állt, ezért ülhettem még másfél órát a rendõrségen (tanulságos volt), hogy feljelentsem. Így nem tudok kimenni a Szigetre sem :(
Ezek a rendõrök amúgy valami elképesztõen egyszerû és lusta emberek.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Pter:Igen ez lehet,de ha Ausztriában,vagy németben jársz,vagy van ott rokonod,akkor nem kell vám,mert egy teló nem foglal nagy helyet.
Sõt,ha kimégy érte,akkor annyiban van,mintha itthon vetted volna,de mondjuk akkor egy maraton ,vagy nyaralás is beleférhet,és úgy is jó.

Pter

Pter

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Lehet, hogy hülyeség, de nekem úgy rémlik, ha külföldrõl rendelsz postai úton cuccokat, akkor automatikusan elvámolják, amikor bejön az országban. Vagy nem? ::)
Csak mert én is gondolkodtam/om ilyeneken, pl. Németországban is néha durva árakon szórják a cuccost.
Pter

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Zed: jaja ma kaptam az infót :-(( Pedig már elõre örültem nekik, olyan kis szépek. Az XTR tárcsafékek árát inkább meg sem nézem, inkább lemondok az agyakról :)
Thy: az eladóval kell megegyezni a fizetésrõl, de mivel lusta disznók és csak az USA-ba küldik el a cuccot általában, kell kint valaki, aki elintézi a postát.

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Csõ!

Eszembe jutott, mit akartam múltkor mondani, már nem is aktuális, de azért mondom: senki nem volt a Vasló kupán júli elején a Millenárisban??  Én igen, és olyan Corratec-eket, meg Yasec-okat Chris King capággyal, meg Vianelliket láttunk, hogy csak na...  :P
Szilvásváradra nem jön vki a hétvégén? Lesz vmi xc magyar kupa futam, meg elvileg dh, de a részletes versenykiírás szerint ahelyett is más lesz.

Na pá,  :-*
Karen

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nem tudom ki látta az új német Bike-ot,de a RS PSYLO XC-63000ft
PSYLO SL-109000ft
SID SL----109000ft
SID RACE-150000ft
SID Carbon-175000ft
Cross Max UST Disc-150000ft
nem gyenge árak!Érdemes külföldön szétnézni.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Pixel:És hogyan lehet fizetni az Ebay-en?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
A satu, a fúró és a kalapács csodákra képes :)

--Trifo

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Pix, a 2003-mas trágyafékes XTR agyak csak az XTR tárcsákkal kompatibilisek, mert nem csavaros rögzítésûek, hanem bordásak, mint a közcsapik. Szóval nehéz lesz felbuherkedni rá az XT-t... :'(

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ja,ha valakit érdekel aug 12-17ig Magas Tátrai edzés montival,akkor írjon,és írok bõvebb infót:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sziasztok!
Hát megvolt a Gázló 130 tt-is.Nagyon szép volt az útvonal.Fõleg KT2-ekkel mentem,és tök jó buli volt.Sajnálhatjátok,hogy nem jöttetek:(A tiszta menetidõ,ha jól emlékszem 6:18volt,de azzé megáltunk palacsintázni is: ;D
A gázlók is nagyon szuperek voltak,legalább felfrissített a víz.Vagy 4x kereszteztük a patakot.Tiszta freeride feeling:)Még a lejtõk is teszettek,mert nem voltak túl technikásak.A végén egy betonos lejtõn még 71-et is sikerült menni,bár voltak ennél nagyobb eredmények is.A tt után 3 órát vártunk a vonatra,úgyhogy beültünk sörözni,vagyis a többiek söröztek,mert én nem szeretem:)Érdekesen nézhettünk ki full porosan,a szagokról nem is beszélve.Megkérdeztük a helyes kis pincércsajt,hogy tv van-e,mert megnéznénk a touron az idõfutamot.Erre már csak mosolygott.Aztán még kimaradt egy vonat,így még az állomáson is várni kellett.Nagy meglepetése viszont a vonaton belebotlottunk néhány kerékpárnak már nem nagyon nevezhetõ szörnyszüleménybe ;D ;D ;D,meg az egész BMFT DH különítménybe.Így jó volt a hangulat hazáig(fehérvár),és legalább megismertem egy két tagot,akit még edig nem:LCS,Phyree,BNorbi,és még sokan mások.
Zsuzsi:Sikerült hazaérni az idõfutam összefoglalójára,és bazinagyot õrjöngeni Bodrogi eredményén:)
Hát ez volt dióhéjban a szombati nap:)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Zed: remélem lesz telcsid hamarosan, mert vasárnap próbáltalak volna elcsalogatni valahova tekerészni.
Trifo, esti bringázás részemrõl bármikor, kivéve a szigetes idõszakot, bár oda is bicajjal fogok kimenni (lesz õrzött bringatároló ám)
Teljes lázban égek, ebay-en egyelõre enyém egy pár XT tárcsafék és 2003-as XTR agyak sacc/kb 220 dolcsiért :-)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Én pedig büszkén újságolom - mert ijjet má rég nem tettem - hogy hétvégén nem tettem semmi értelmeset: Szombaton elmentünk tekerni komámmal és a barátnéjével + egy másik komámmal, és nyomtunk majdnem 10 km-t, de olyan izzasztó tempóban, hogy majdnem 100 fölé ment a pulzusom ;D. Vasárnap pedig rá kellett jönnöm, hogy már nincs peszifik blú a tévébe, hát isten veletek kidolgozott felsõtestû bringás zsaruk és formás zsaruinák. Maj' megyek Szombathelyre élõben nézni a H:A action force kalandjait.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
hi

vagyok, vagyok

részemrõl a héten pihenek, illetve dolgozom (bocsesz, de nagyon lusta tudok lenni 5 után, igy délutáni tekergésekre nem nagyon neveznék).

A hétvégén Révivel jártunk Köszegen a Dh MK-n! A pálya egyes részei katasztrófálisak voltak fentrõl is és lentrõl is, viszont kedves fórumos társaink nagyon jól mentek (Lcs, S.Zsuzsi, Begbie, Phyree).
Tegnap pedig egy nagyot túráztunk Balatonederics Szigliget és Kapolcs között, országútias hangulatban.

Na most ennyi, mert még csipás a szemem...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Pixel: annyi volt bizony, 8600. Fényképeket én nem csináltam, de a barátom annál többet (300 körül). Majd megmutogatom. És persze a törökök hegyeit nagyon is érdemes nézegetni. Meglehetõsen hihetetlen helyek vannak.

Más téma: SSS mikor is lesz akkor? A holnappal kezdõdõ hét számomra már reménytelen, úgyhogy az utána következõ hét valamelyik napját javasolnám. Netalán pénteket, hogy a reggeli kómát mindenki békésen túlélhesse. És változatlanul javaslom a Nagy Szénás tetejét, mer'azjó! Any comment?

--Trifo