Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak v4

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
504 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ja, közben elolvastam a MecsMar topikot, és már nagyon vágom a témát...  8). 2000 elõre nem tûnik olyan soknak...

Felteszek egy 3-as hajtómûvet a Polarixre, meg egy elsõváltót a láncterelõ helyére, aztán go! és akkor nem is kell attól félni, hogy mikor hullik széjjel a spare alkatrészekbõl összerakott téli-bringa.  :D

most tökre beleéltem magamat...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
általában ha elõnevezel olcsóbb a hepening...

korán nevezve 1500-2000HuF körüli, helyszínen nevezve: 2500-3000HuF...
plussz a szállás, ha nem aznap utazol fel, vagy utánna ott alszol, illetve az utazási ktsgek...

szóval olyan 5ös, ha vidékrõl mászol fel.... :(

de jó a hangulat(nem csoda, hisz BMFTsekl közt vagy :) )... kapsz pólót... kisebb-nagyobb kaja is van...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D én már csak azt várom, hogy YOci barátunk végre megjelenik a maratonon... ugyanis a Mátra maraton elõtt és után a pesti vonaton együtt utaztam egy sráccal, aki haverja, és Õ mondta, hogy már egyszer sikerült YOcit rávennie egy TTre...! :D

ezek után már mi az a maraton...? ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Tervbe volt véve. idén még lesz maraton ugye? Nem vagyok túlságosan képben... Mecsek, vagy melyik  ???

másik kérdés: mennyi egy ilyen happening-en a beugró? 1-2 ezer? Mennyibõl jön ki egy hétvége?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

szvsz a rövidtávok, 45-50km lazán teljesíthetõek azokszámára is, akiknek nincs nagy kondíciójuk...

Teljesen igaz, igy tamaaska ezentúl nyugodtan gyere el minden maratonra!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
tamaska: nem probléma! a mátra maratonon volt egy srác, akinek egy big one telós fulltelós KONA verdája volt... a rövid távon mient, és nem is rosszul!!

szóval nem a gép súya a lényeg! hanem, hogy akarsz-é indulni Ídösfiam!
8)

PéeF

u.i: szvsz a rövidtávok, 45-50km lazán teljesíthetõek azokszámára is, akiknek nincs nagy kondíciójuk...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nohát! HajtiPajtis van körünkben!  :D Ez tökjó! Ha pesti lennék, akkor ezt tuti kipróbálnám. Biztos segítene leszokni is a cigirõl...  :( Meg jó lenne tudni, hogy mennyit bírok. Hosszabb túrát még sosem vállaltam be, asszem 60 km volt a leghosszabb táv eddig 1 nap alatt. (ez ugye nem sok? ) Ti egy ilyen túrán mennyit tekertek? Mennyit számít a gép súlya? Elindulhatnék egy maratonon egy kellenesen nehéz, min.14 kilós géppel?

Csak azárt lámázok itt, mert tudom, hogy Ti ezt kicsit magasabb szinten mûvelitek, mint én, és néha abba kellene hagynom a városban ugrálgatást, és rendesen tekerni se ártana... ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Szia Karen!

Gratula az új melóért, és örülök, hogy tetszik. Mondanám, hogy nagyon vigyázz magadra, mert ez egy veszélyes meló, de te stramm csaj vagy, ügyes leszel. Néha azért nézz be ide és irj nekünk bicajos sztorikat, amik ezentúl életed részei leszenk!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
jó éjt Karen... ezek szerint teccik a meló :)
GF brinyó.. hmm nem lehet ollyan rossz...

és egy jótanács a végére: a villamossinekkel vigyázz pláne esõben...

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Halihó!!!

Kedves Mellon, valóban láthattál futárbicuson! Ha láttok valakit piros Gary Fischer vázzal, sárga kulaccsal fehér buksiban meg nagy kék zsákkal, az én vagyok!!!  :D

AsztA: bocs, hogy nem válaszolok, le vagyok száradva. De tényleg jó edzés ez a Pajtizás és mellesleg hatalmas buli!!!!!  8) 8) 8)

Képzeljétek, még két hete se vagyok futár és már urh-t kaptam!!!Nem hittem a fülemnek, mikor Bence - a diszpécserem - közölte velem ünnepélyes hangon, hogy "úgy döntöttünk, hogy kapsz egy urh-t, mert a fiúk azt mondták, hogy ügyes vagy!"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!   8) 8) 8)
Én meg úgy féltem, hogy béna vagyok.De most még jobban kell hajtanom, hogy rászolgáljak erre a "megtiszteltetésre".
Kaptam csengõt, mert az ingyen jár elõször mindenkinek, ezt elõszeretettel használom bringautakon, meg ha kollégát látok.  :D
Az adrenalin is megvan, néha majdnem elütnek, meg a tetves csuklós buszok elõzgetnek - fuck BKV, - na, ma meg belerohantam egy kisbusz visszapillantójába, és bár dugó volt, nem tudott utánam jönni, 30-cal tepertem fel a Hunyadin a várba.Még hallottam, ahogy anyázik a szerencsétlen, de hagyhatott volna 55 helyett 60 cm helyet is a két sáv között.  ;D
Öcsém üdvözöl mindenkit, végre összerakta Laci a PolarX-ét, tényleg egész pofás lett, SRAM cuccok, FSA hajtókar, meg ilyenek.

Na jó éjszakát!!!
:-* Karen

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Csbércen akár el lehetne gondolkodni egy nagyobb,több napos túráról is...Persze a jó idõ miatt inkább köv.évre kéne tenni,de legalább idõben fel lenne vetve az egész!A cél lehetne vmi jó kis hegyes vidék,pl Ausztria (nem olcsó,de szép) v. Erdély (olcsó,de drága lehet felkutatni az ellopott bicókat)v. Szlovákia ("közel"van).Lens;ha jól emléxem,már volt Fórumos bankrablókülönítmény,úgyhogy nekem vmi mást kell kitalálnom... :D
Rave;17 ember tekert esõben,de csak 1 olyan hülye volt,aki trikóban indult... :-[

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Kala: én nem szerveztem, ezt egyedül a Lens érdeme volt!
Amikor megláttam a csepergõ esõben a 15 ember nem hittem a szemmemnek, hogy nem csak mi páran vagyunk nem normálisak akik esõben mennek tekerni! ;D
A másik amit leszürtem a túrán a Manó nem csak jó szerelõ de egy állat is! ;D
Kicsit féltem amikor mentem a nyomában 50-el és közben úgy pakolta a bringát ide oda a segge alatt, hogy én még az agyammal sem tudtam felfogni mit is került ki éppen! ;D
De jó móka volt remélem legközelebb sütni fog a nap és nem kapunk defektet!
Ja egyébként én is kaptam egy szép lassú defektet! :(

Byke

Byke

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
Szia Lorka!

Hogy mész? Szoktál terepen?
Indultál vmilyen versenyen már?
(megpróbálok segíteni, nehogy már netudj részt venni egy ilyen bulin!)
Ha nemsikerül akkor is mindenképp gyere ki, mert ilyen buliban nem lesz részed egy darabig!
(tényleg miylen binyód van?)

Pá&Gumi legyen veletek

"Forever Magellan Team!"

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 posts
Nagy  kár ,hogy nemtudtunk tovább tekerni ... A köv túrát napos idõben tegyük... :)
                       Jó volt veletek!!!

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
kissfish:sajjna a lekapcsolódást,de cheesy családi békéje volt a tét!  :-/
Ha legközelebb ott a helyünk,OTT A HELYÜNK!  ;D
Szerezni kellene addigra egy kis nem alföldi kondit!
(Legfeljebb lensver,szégyen a szemre,leteker bennünket)  :-[

Üdv.:Tyito

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hogy vetemedhetett ilyesmire MANO, az örökké tekerô, inkább meghaló és halálra fagyó, mintsem a Hév-re felszálló hegyimenô?  ;D Milyen kár, hogy ô nem fórumozik.

Hát, mégse sikerült elérni a 100-at, de ha feltekertünk volna a Pilis-tetôre, akkor már kijött volna, legalábbis az én órám szerint, mert én 75-öt mértem itthon. Mert ugyi nekem még 5 km az UVH-tól hazáig.
Nembaj, ha legközelebb megyünk, már visszatornázom a kondimat, és akkor mehetünk hosszabbat, gyorsabbat, erôsebbet.

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
Sziasztok Túrázó Topiclakók!

Végiggyûrtem veletek ezt a túrát és nagyon élveztem ;D Kicsit nehézkesen indult (utalás a 3 defektre az elsõ 5 km-en), de aztán nagyon király kis túra kerekedett belõle ;D Igaz, hogy a vége felé már csak nehezék voltam a sor végén, de jó volt és szeretnék menni legközelebb is ;D

Tyito: kár, hogy olyan korán leváltatok, utána kezdett csak érdekes lenni a dolog ;D

Mikor Manóval vissza értünk az UVH-hoz és mondta., hogy kb. 70 km-t mentünk, akkor már tudtam, hogy mitõl fáradtam el ;D

Szóval jó kis móka volt !!!!!!

üdv

fish

ui.: Manot hazavittem kocsival, nem ellenkezett, hogy ne tegyem ;D ;D ;D

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 posts
Jó volt a túra,talán kicsit hosszabb is lehetett volna! ;D
Este megpróbáltam szétszedni a szabadonfutót,de csak a odáig jutottam,hogy kiszedtem az ipari csapágyakat,ma még megpróbálok tovább jutni.
Legfeljebb a köv. túrára új hátsóaggyal megyek. ;)
ja az össztávunk:85km

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Kala! Na azt szivesen elfogadom, de bankot azért ne rabolj! ;)

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Hello Túratársak,

Kicsit késõn ugyan, de jelezni szeretném hogy jó volt, klassz volt és legközelebb is élvezhetitek társaságomat. De mostmár VÉGIG!