Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak v4

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
504 hozzászólás a témában

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Csákvár? MEGYEK szerintem!
Trifo:km.ora ügyben írtam,gumiakcióban CONTINENTALtraction PRO 2,1  1300 Huf.
Üdv.:Tyito

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Csákvár rulez! Én is jönnék! Csak addigra már tényleg kénytelen leszek új gumit beszerezni.

Sõt, ha minden jól megy, tán még egy autót is tudok szerezni az odaútra, amiben lesz hely 1-2 jelentkezõnek...

--Trifo

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát sajna ez a csákvár eldõlni látszik de nem arra...

félhivatalos infókból értesültem hogy a Fõiskolai OB is okt. 5-én lesz így nekem arra vezet utam...

esetleg oda jön valaki???

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Kozma 60 Ha jó idõ lesz min.15+ és napsütés, no esõ akkor én megyek! Mivel nem lesz elõnevezés még elõtte pénteken is el tudom dönteni!

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Csak kis késéssel megjelentek a májusi Tisza maraton képei a tiszamaraton.hu-n. Olvashattok itt a jövõ évi tervekrõl is.
Én is rajta vagyok a 3. képen sisakban. ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ez a csákvári buláj teccik csak ne lenne olyan messze és olyan korán...

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Sajna a futás kilõve. Vagy csonthártya  gyull vagy csontkinövés(?) van a sarkaimon. Menni alig birok. Tekerni igen, csak ne kelljen leszállni.
A tréneren a görgõs izét értitek? Ki tud egyet olcsón?
:(

A másik lehetõség akkor a lábbal súlykinyomás felfelé, hanyatt ülve? Mekkora súllyal, milyen ismétlésszámmal???

Báj de véj, tekerne valaki pénteken délután? Véletlenül Pestön löszök.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hogy itt milyen pörgés van mostanában!  ;D És még azt mondják, hogy ez a topik halódik! Piha...

Era: nem tudom, hol lehet kapni, de ha komolyan szeretnél ilyet venni, megtudhatom neked. Ugyanis bicajosboltban lehet ilyet rendelni.

Byke: persze,hogy lesz még túra, hiszen télen is szoktunk menni.

Apropó: Következô túra idôpontja:  Október 5.  KOZMA 60

Ez igazándiból egy teljesitménytúra a Magyar Teljesitménytúrázók szervezésében, aminek a következôk az adatai:

Csákvár - Báracházi-bg. - Gánt - Ko´´hányás-  Gesztesvár-  Mátyás-kút-  Vitány vár - Csákányospusztai th. - Körtvélyes-  Farkas-torok-  Irtás - Vérteskozma - Csákvár

Nevezés: Csákvár, Sportközpont (Vöröskapu u.)
 6.00-7.00 (7.30) óra , 600 Ft/fo´´ , 60,05 km szint: 1375 m

A nevezési dijért kap az ember: oklevél és kitûzô, Gánton fánk

Egyik kedvenc helyemen lesz a Vértesben. Én asszem megyek. A túra tempója erôsen tekerôs, kevés megállóval, sok izzadással és felfelével. Jó edzés az elit Mecsek MT-re.
Akinek van kedve ezúttal egy kicsit szenvedni és erôsebb terepet menni, ne hagyja ki.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
findli findli... Rave nem ér rá??? ;D ;D ;D ;D ;D
::)

Byke

Byke

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Hi!

Lens: Szerveztek még az idén ilyen túrát?
Most Vasárnap nemtudtam elmenni! :-((
Én szívessen mennék veletek, mert biztos frankó lehet!
De addigis..fent taliznuk a hegyen!

BYE
A Gumi legyen veletek

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
ÖÖÖÖÖÖ...én is szeretnék egy trénert ;D ;D

A hétvégi túrára visszatérve, annak ellenére, hogy milyen sokan voltunk, egész jó lett...és jó, hogy ennyi új embert ismerhettem meg megint.

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
Lens, azt a szerkezetet lábtólónak hívják, egy testépítõ testvér mellett mellett megtanulom az ilyeneket  8) bár õ nem használja, õ csak guggol, szerinte lábtolót csak hülyék használnak. Egyébként nem szabad konditerembe zárkózni télen, mint ahogy azt már leírtátok, de télen is ugyanúgy lehet edzeni bicóval is, télen a legfontosabb az alapozás, sík terepen ( kis emelkedõk esetleg ... ) tekerni, de akár hoszabb akár rövidebb a táv nem magas pulzussal, szép egyenletesen ...

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
A puding próbája az evés, majd tesztelek! Ha valaki túl sok ajánlást hoz magával azt azért fenntartással fogom kezelni! Ha elfáradok akkor jó a tréner vagy nem?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
tréner ;D

a futás jó, csak vigyázz a térdeidre...

era: a szakképzettség még hagyján de megfelelõ design is kell :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:o Igen, ezen az én szemem is megakadt :D

Lens: Hol lehet ilyen trénert találni télire?  ;)

Zöld: Az önként jelentkezõk nem biztos, hogy elég szakképzettek. ::)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Zold: ;D

Tamaska: még egy érv, a maratonok mellett: jelenleg számomra magyarországon a legjobban a freeride-érzést visszaadó lehetõség a maraton.

cheesy: futás esténként, szobakerékpár elõtte, idõnként konditerem látogatása... és nem csak a körséta jeggyel ;)

PéeF

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

A másik, hogy veszel egy trénert, és azon edzesz.

Eladó trénert keresek akin lehet edzeni! A potenciális jelentkezõk nálam érdeklõdhetnek a minimum elvárásokról!  ;D ;D ;D ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen: napi 1*2ó koreográfiás aerobic edzés a legjobb! (node ez csak vicc)
Van a fekvenyomás, de lehet, hogy nem igy hivják. Mikor testeddel ráfekszel 45 fokban egy támlára, a lábaddal meg fölfele nyomod a súlyt. Ez a combra hat, és ezt (is) szokták sûrûn alkalmazni bicajos versenyzôk.

A másik, hogy veszel egy trénert, és azon edzesz. Ez a versenyzôk legkedveltebb edzési formája télen.

Meg nem árt, ha beiktatsz futást is, mert kell a szálkásitó mozgás is, nemcsak az izomnövelô.

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Tudnátok-e tanácsot adni, hogy milyen nem kinnti eddzésekkel lehetne jobban felkészülni a jövõ évre? Vannak-e specialized eddzésmódszerek az MTB-hez?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Tamaska: egyébként egyik orosházi haverom is ezt csinálja... neki is egy POLARXje van... maratonok közt két tárcsa és rock ring, illetve rövid nyeregcsõ... maratonokon 3tárcsa, hosszabb nyeregcsõ...

PéeF