Csatlakozom Zed ;D ;D ;D 8)
OFF: megvan még az eladó z2esed???
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak v4
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:46
Írta 2002. szeptember 30. - 09:47

Írta 2002. szeptember 30. - 09:37

Kedves Mellon!
Nagyon sajnálunk téged!
üdvözlettel: azok, akik hét közben is tudnak bringázni!
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Nagyon sajnálunk téged!
üdvözlettel: azok, akik hét közben is tudnak bringázni!
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2002. szeptember 30. - 07:14

Október 5. - KOZMA 60
Csákvár - Báracházi-bg. - Gánt - Ko´´hányás- Gesztesvár- Mátyás-kút- Vitány vár - Csákányospusztai th. - Körtvélyes- Farkas-torok- Irtás - Vérteskozma - Csákvár
Nevezés: Csákvár, Sportközpont (Vöröskapu u.)
6.00-7.00 (7.30) óra , 600 Ft/fo´´ , 60,05 km szint: 1375 m
szükséges térkép: Vértes
A nevezési dijért kap az ember: oklevél és kitûzô, Gánton fánk
Mellon: Törökbálinton nagy volt másnap a mozgolódás, rengetegen eljöttek. A jóidô még több embert csalt ki. A versenyek komolyan zajlottak, kemény sprinteket lehetett megtekinteni. Nagyon hangulatos volt az egész. Én végül nem indultam el, mert megbetegedtem.
Tegnap U17-es lányok közt 2. helyet ért el Lorka, fórumus hölgytagunk, úgyhogy lehet neki gratulálni!
Igen, úgy tûnik, ezen a héten gyönyörû idônk lesz, és örül a szivem, hogy végre elmentek azok a borongós napok. Egyelôre. Remélhetôleg ez az idôjárás kitart a hétvégéig, és akkor csodásakat túrázunk majd.
Csákvár - Báracházi-bg. - Gánt - Ko´´hányás- Gesztesvár- Mátyás-kút- Vitány vár - Csákányospusztai th. - Körtvélyes- Farkas-torok- Irtás - Vérteskozma - Csákvár
Nevezés: Csákvár, Sportközpont (Vöröskapu u.)
6.00-7.00 (7.30) óra , 600 Ft/fo´´ , 60,05 km szint: 1375 m
szükséges térkép: Vértes
A nevezési dijért kap az ember: oklevél és kitûzô, Gánton fánk
Mellon: Törökbálinton nagy volt másnap a mozgolódás, rengetegen eljöttek. A jóidô még több embert csalt ki. A versenyek komolyan zajlottak, kemény sprinteket lehetett megtekinteni. Nagyon hangulatos volt az egész. Én végül nem indultam el, mert megbetegedtem.
Tegnap U17-es lányok közt 2. helyet ért el Lorka, fórumus hölgytagunk, úgyhogy lehet neki gratulálni!
Igen, úgy tûnik, ezen a héten gyönyörû idônk lesz, és örül a szivem, hogy végre elmentek azok a borongós napok. Egyelôre. Remélhetôleg ez az idôjárás kitart a hétvégéig, és akkor csodásakat túrázunk majd.
Írta 2002. szeptember 29. - 22:17

Hihetetlen milyen napsütés lett mára. Kár hogy szombaton nem ilyen idõ volt, akkor nem szakadt volna félbe a tali. Mindenesetre egy rövid túra erejéig kihasználtam a rég nem látott jóidõt, és felmentem a Hármasra. Ott nem is volt sok sár, egy tócsát láttam összesen, az is a kútbol jött.
Lens, Zed: milyen volt vasárnap a pálya Törökbálinton?
Jövõ hétre is ilyen jóidõt mondanak, irgylek mindenkit, aki hétközben is tekerhet... :'(
Hazafelé a Batyin elémugrott egy másik gyalog mögül egy ürge, elkaszálta a fél kormányomat én meg repültem egy bõ métert. Majd én is megyek any*zni a megfelõ topickba ;D. (Meg SZDSZ helyett MIÉP szavazó leszek, mert arab volt az ürge.
)
Lens, Zed: milyen volt vasárnap a pálya Törökbálinton?
Jövõ hétre is ilyen jóidõt mondanak, irgylek mindenkit, aki hétközben is tekerhet... :'(
Hazafelé a Batyin elémugrott egy másik gyalog mögül egy ürge, elkaszálta a fél kormányomat én meg repültem egy bõ métert. Majd én is megyek any*zni a megfelõ topickba ;D. (Meg SZDSZ helyett MIÉP szavazó leszek, mert arab volt az ürge.

Írta 2002. szeptember 29. - 08:55

Hagy legyek most kivételesen lusta, és hagy ne olvassam végig az egészet! (bár úgyis végigolvasom!) Okt. 5. után érdeklõdnék, hogy mikortól honnan, mennyit, merre, hova, kivel, mikorra, mennyi... stb...????
Üdv,
Baliba
Üdv,
Baliba
Írta 2002. szeptember 29. - 07:51

Drága findli: a TT okt.5-én van, de sebaj. Azért remélem ez nem tett neked keresztbe, és ugyanúgy megjelensz reggel 7-kor Csákváron. Ami azt jelenti, hogy egy kb. 6 órás vonattal kell a Délibôl elindulni, ami azt jelenti, hogy reggel 5:30-kor kell otthonról elindulni, ami azt jelenti, hogy... Node a többit mindenki legrosszabb fantáziájára bizom. Uff.
Írta 2002. szeptember 27. - 21:25

::Findli,
ha jó irányba asszociáltam és a TT a Technikás Túrát jelenti, akkor köszönöm, hogy érdekellek.
A szervezés meg már megvolt. Lesz jóidõ, megvolt a pályabejárás és csupa aranyos ember jön (beleértve aranyosFindli-t is.. mert jössz mindenképpen, ugye
)
Szépestét::cAb
ha jó irányba asszociáltam és a TT a Technikás Túrát jelenti, akkor köszönöm, hogy érdekellek.
A szervezés meg már megvolt. Lesz jóidõ, megvolt a pályabejárás és csupa aranyos ember jön (beleértve aranyosFindli-t is.. mert jössz mindenképpen, ugye

Szépestét::cAb
Írta 2002. szeptember 27. - 17:26

Na hali!
Itt van az õsanyátok megint:D
Csak annyit akarok hogy kezdjük el szervezni az okt 6-i TT-t, mert mennék!
Katapajti: én bevallom nagyon irigyellek, hogy belevágtál és hogy tetszik ez a hajtizás! Igy tovább, csak attól fgélek lassan már nem fogom érteni amiket irsz (mármint technikailag:D).
Itt van az õsanyátok megint:D
Csak annyit akarok hogy kezdjük el szervezni az okt 6-i TT-t, mert mennék!
Katapajti: én bevallom nagyon irigyellek, hogy belevágtál és hogy tetszik ez a hajtizás! Igy tovább, csak attól fgélek lassan már nem fogom érteni amiket irsz (mármint technikailag:D).
Írta 2002. szeptember 27. - 16:40

dobre, dakujem 
Errõl azt kell tudni, hogy az Elte egyik eldugott kis szlovák nyelvóráján ismerkedtem meg Bors nevû fórumos leányzóval (tessék kicsit többet írni, nem csak olvasni!
)

Errõl azt kell tudni, hogy az Elte egyik eldugott kis szlovák nyelvóráján ismerkedtem meg Bors nevû fórumos leányzóval (tessék kicsit többet írni, nem csak olvasni!

Írta 2002. szeptember 27. - 10:49

Szevasztok!
Kata: Szinte itt már többet látlak mint otthon.
A Deore hidraulikus tárcsa agy nélkül 20000ft.
De aggyal sem sokkal több, úgyis csak elõre veszel tárcsát (egyenlõre). Az elsõ agy 6000ft körül van. De ez igy is jó ár.
Na csövi!
..................Csibe......................
Kata: Szinte itt már többet látlak mint otthon.

A Deore hidraulikus tárcsa agy nélkül 20000ft.
De aggyal sem sokkal több, úgyis csak elõre veszel tárcsát (egyenlõre). Az elsõ agy 6000ft körül van. De ez igy is jó ár.
Na csövi!
..................Csibe......................
Írta 2002. szeptember 27. - 07:05

Írta 2002. szeptember 26. - 22:15

Írta 2002. szeptember 26. - 22:07

Okkk,értem.Acco értsd azt,hogy csak én nem értem.Izé,értek.Szóval hozzá.És nem felhúzni ám magaD!
Írta 2002. szeptember 26. - 21:30

Írta 2002. szeptember 26. - 21:22

Huhh,megnyugtató,hogy nem csak én vagyok zokni,ha szerelésrõl,javításról van szó.Régen,ha nem fogott jól a fék a kopás miatt,mindig fékpofát cseréltem,mert nem mertem a kantihoz nyúlni,annyira féltem attól,hogy nem sikerül pontosan beállítani a bowdenhosszúságot...
Persze manapság már elkoptatom csutkáig a csíkjaimat,és akkor is csak annyi a csere,hogy új "kártidzsot" rakok be.
Persze manapság már elkoptatom csutkáig a csíkjaimat,és akkor is csak annyi a csere,hogy új "kártidzsot" rakok be.
Írta 2002. szeptember 26. - 14:25

azert szurtad el mert tulsokat beszeltem :
az konnyebben meglehet ... de ennek ellenere mai napig mukodik ! innovacio ! igy nincs a belson folt, megsem ereszt noha lyukas ! a grammfejueknek nagyen elonyos lehet a minusz 1 gramm ! egyebkent emiatt en is vitatkoztam a haverommal hogz hogz rakjuk fel, de egy hasznalati utmutatoval bebizonyitotta igazat. Azt viszont nem ertem hogy hogyan ragadhatott a kulsore ... biztos az egyik fele a ragaszto hatasara jobban ragad, de az is megeshet hogy az en tanacsomra kentunk egy adag ragasztot a masik felere, is hogy biztosabb legyen a lyuk eldugaszolasa ... :
:-X

Írta 2002. szeptember 26. - 10:58

Drága Ruff-barátom, köszönöm, hogy fellibbentetted vélt bringaszerelôi szakértelmemrôl a fátylat: most mindenki láthatja, hogy nem vagyok egyéb, csak egy technikához nem értô lány! ;D Hú de ciki: forditva ragasztottam volna föl a foltot? Az csak azért lehetett, mert az egy régi folt volt, és még máshogy mûködött. ;D Magamnak pedig mindig jól megcsinálom a deffektjeimet. Biztos villogni akartam elôtted, és azért szúrtam el.
Írta 2002. szeptember 26. - 08:07

Jó reggelt!
A fixi témához kapcsolodva: nem az a gáz vele,hogy fel kell menni vele a Kapin vagy a Gábor Áronon, hanem az, hogy le is kell jönni! Kb. kétszer annyi idõ lejönni mint felmeni!
Hátszelet
A fixi témához kapcsolodva: nem az a gáz vele,hogy fel kell menni vele a Kapin vagy a Gábor Áronon, hanem az, hogy le is kell jönni! Kb. kétszer annyi idõ lejönni mint felmeni!
Hátszelet
Írta 2002. szeptember 25. - 22:05

Írta 2002. szeptember 25. - 21:58

ez nagyon off de mindig osszekeverlek Kalaiussal az avatar miatt, mint anno Bruce -t meg Jabbar-t ... nem kottok vmi megegyezest ? persze nekem mindegy ... ha mindketten mobster szerelmesek vagytok miert ne ...