Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak v4

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
504 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Gratulálok a TT-t teljesitôknek. Ilyen esôben ez  nem semmi. Ti mennyi idô alatt tekertétek le? Hányszor álltatok meg útközben? Volt-e olyan, hogy a sok sártól a kerekek beszorultak, vagy nem volt olyan a sár állaga?

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
Pixel: Én is voltam a Vidróczki TT-n  nem mondtam, hogy te is jösz ( jó lett volna találkozni valakivel innen a fórumról )
Egyébként tényleg jó volt, nekem egy kicsit kemény is. Az a rengeteg víz meg sár tényleg nem volt semmi.
Te mikor indultál?

kissfish

ui.:bocs, hogy ennyire OFF

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Mi sajnos kihagytuk a SAUH-t, ezért beszámolót kérünk a résztvevõktõl!
Viszont tegnap voltam a KT2.0-val a Vidróczkin, és igen jó volt. A Mátra gyönyörû, bár sokat kellett országúton menni az esõ nyomán kialakult sártengerek miatt. A terep megmaradt része is elegendõ volt ahhoz, hogy a bicajaink mûködöképessége a gurulásra korlátozodjon, de legalább tudom már, milyen patakban tekerni fel a hegyre :) Egy faluban pedig 3 kiskutya csatlakozott hozzánk, és kitartóan szaladtak utánunk 15 km-en keresztül. Cukik voltak.

Ma este teliholdas tekerést rendez a KT2.0 a HHH-ra, ha valaki ráér (én sajnos nem), azt szeretetettel várják, találkozó fél kilenckor a Batthiányi téren a bicajúton.

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Koszonjuk! mi akik nem tudjuk a tar-t...
:-* :-* :-*

vadkan

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Oké, már irtam egy rövidet a találkához. A képeket mindjárt elkezdem felrakni, és természetesen majd a webshots-ra is felkerül azoknak, akik nem tudják megnyitni a tar-t.

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
No azert valamit irhatnal rola, nem csak annyit, hogy jovolt, meg vicces stb. Hm?

vad

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Borzasztó látni, hogy ez a topic ilyen mélyre süllyedt!  :'( :'( Egy kis elutazgatás, és máris ez történik? Kezd a Szabadonfutó kissé eltech-esedni... Nyergek, meg miegymás kérdés meg topic.

Szóval, visszaértem Sauh-ról, sok-sok kellemes, vicces és szép emlékkel egyetemben. Hogy mik történtek ott-tartózkodásunk során, most kicsit nehéz lenne tömören elmondani, de majd a többiek megirják úgyis.

Viszont jó lenne valami topikos tekerést szervezni péntekig, mert akkor megint elutazom egy hétre. Kinek lenne kedve menni és mikor és hova?

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Szevasz Era ;D ;D

SAUH!SAUH!SAUH! Más már nem is jár az eszemben ;D ;D ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Szia Findli!
Én jelentkezem. :)
Én is megyek SAHU-ra. Mostanában kicsit elterelõdött a figyelmem a bicajozásról, de már visszakanyarodtam.
Hajrá Sátoraljaújhely! Nagy buli lesz!!!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Hali

Én is tervezem, hogy megyek Bükk Maratonra, sõt biztos, hogy megyek!!!

Ja és mindenki, remélem ebbõl a topicból senki nem mondja vissza, a SAU talin való részvételét!!!! Mert ugye az most hétvége, és sokakat régen láttam, meg ilyenek!

Tegnap Rave és én elmentünk a hegyre a Dh szekcióval (ott volt Lcs, Vole, Sezlony...Begbie, Hillary, Zsuzsi, Phyree, Joda...több most nem jut eszembe) találkozni, és nagyon jó vasárnap du-ra sikeredett. Ugyan mi feltekertünk a Diósárok utcán, ami ebben a hõségben igen borzalmas volt, és utána persze elvétettem az utat, és sikeresen hosszabb túrát tettünk, mint amit terveztem...de legalább megtekintettem azokat a helyeket, ahol a srácok lejönnek...hááát, nem mind szimpatikus. Majd a Rahó utcában épitett ugratóhoz is elgurultunk, ahol a 2 m széles gödröt simán, könnyedén ugrálták a srácok....tök jó volt, mert a gödörben állva, a fejed felett kb. 10 cm-rel szállt el a kerekük...Hazafelé azért meglátogattunk pár vendéglátóhelységet is, csak a tikkasztó meleg hatására persze ;D ;D Végül is a de.-i egyéb tekergéssel együtt 90 km lett a napi adag, de végre, mert mostanában kb. annyit bringázom, mint amennyit fórumozok, azaz minimal.

Akik nem épp nyaralnak, azért jelentkezzenek!!

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Jó napot!!!

Élek még a "sok"- napi 4 óra nem durva - edzés után,bár még szerdáig tart. Akinek durva, az Csibe, a jégtáncedzésekkel, balettal, atlétikával, kondival, parkettánccal meg a szinkronnal együtt napi 8-10 órát nyom....  Én speciel irigylem,szálkásodik rendesen.  ;D
A bicót meg még mindig nem adtam el!!!!!!   >:( >:( >:(  De az augusztusi Bikkmakkban benne lesz.

És lensver!
Megyek a Bükkre,ha kell, tatyibike-kal!!!! Már foglalhatod a szállást 2 fõnek tutira!!  :)

Meg SÚH-re is megyek!!!  8) Oda tatyibike-kal...  ::) ;D

Ja, a merevviláról annyit,hogy tárgytalan. Úgy néz ki,a közeljövõben lesz egy rugós- meg egy merevvillás gépem is.  ;)

Para bácsi:
jobbulást! Kicsit jobban kéne vigyáznod magadra!!

Na millió  :-*
Karen

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Lens: Jó pihenést!

aztán találkozunk hétvégén... ;)

Csõváz és hátszél!
Joghurt legyen Veled! Paraferee voltam

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Kedves Topiklakók!

Búcsúzom tôletek, mindenkinek kellemes jövô hetet kivánok.
Remélhetôleg legtöbbetekkel pénteken-szombaton már találkozom.
Era, remélem te is jössz! Kiváncsi vagyok, milyen volt az utad.
Aszta és Pix, vajon milyen volt a Balcsin? Ugye ti is jöttök és akkor meséltek.
Mellon, tessék tekerni és nem otthon lustálkodni ebben a szép idôben, amit télen aztán visszasirunk.  :D
Karen, mi van veletek, úgy eltûntetek! Élsz még a sok edzés után?? Remélem sikerült már eladni a cangádat.
Thy, jó mászást, aztán csinálj ám fotókat sokat!

Mindenkinek üdv, ölelés, millió  :-* és egy hét múlva találkozunk.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Szasztok!
Én ma Magas Tátrába délután el,de a talira visszatérek:)
Na legyetek jók,ha tudtok ;D ;D

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
Lens: Ja igen itt valóban van egy kis ütközés :D Én sajna nem tudok menni a BMFT talira ezért nem is számoltam vele ... na mind1 a Vidrócki 50 TT 21-én lesz, oda még el tudok talán szakadni a kis családomtól, de 3 napra nemigen.

Nos akkor a küllõ legyen mindenkivel

kissfish

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Para: nem baj, igy legalább jössz Sauh-ra, az jobb, mint ha nem jönnél. Na...szóval, érted, hogy van ez.   ::)

Anak: szombat még mindig jobb, mint a sehogysem!

Kissfish:jövô hétvége alatt mit értesz? 19-21 között van a BMFT tali SAUH-on, szerintem aki tud tekerni és ráér, az mind oda fog menni.
Te nem jössz?

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
Sziasztok!

Én megyek a Bükk Maratonra (remélem addigra meglesz az új bringám is) :D

De addig még vannak események, pl.: a jövõ 7végén lesz a Vidrócki 50 TT - helyszin: Pásztó
Ide jön valaki esetleg ???

kissfish

Anak

Anak

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

Lensver: Én megyek, igaz még nem neveztem,
viszont SAUH-re lehet hogy csak szombaton tudok menni. :(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Sziasztok...

Sajnos azt kell mondjam, hogy a hétvégi túrám lemondom... (úgy látszik ez már hagyomány lesz nálam... :( )

(viszont jövõhétvégén meg így valszeg megyek... :-/ )

Bocsika skaccok...

Majd bepótoljuk! Hamar!

Csõváz és hátszél...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Trifó, szerintem nem kell félned attól, hogy mire megjössz, már v6-os verziója is lesz a topiknak. Ti elmentetek, és elég gyér ide az irogatás.
Most én is elmegyek egy idôre (back after Jul.21).
Feltenném a kérdésemet, amit még bizonyára sokszor fogok feltenni, mert nem mindenki szokott visszafelé olvasni: ki jön az Egri bükk MT-re?