Biztos baj van a terepszöggel.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2003. május 21. - 16:54
Írta 2003. május 21. - 15:35
eric ez nagyon cooooool volt 8) 8) ;D ;D ;D
persze mert manuálissal gyorsabban lelehet fékezni az autópályán is. ;D
persze mert manuálissal gyorsabban lelehet fékezni az autópályán is. ;D
Írta 2003. május 21. - 15:19
Én 140-150-nél már kezdek félni az M7-esen a kocsinkban... igaz az nem Stilo.
Írta 2003. május 21. - 15:17
Írta 2003. május 21. - 15:13
Írta 2003. május 21. - 13:17
Ez is egy érdekesség a Kerékpárszállítás... topic-ból!
És a szerzõje:
Nem szoktunk évente 4x menni nyaralni de ha mondjunk elugrunk egy délután a Mátrába 200zal akkor már kell a síléctartó. Ha biciklizni megyünk akkor 1bõl kell a bringatartó!
Kátyú biztosnem gond!
CSAK Thule vagy gyári.
VDaNi
És a szerzõje:
Nem szoktunk évente 4x menni nyaralni de ha mondjunk elugrunk egy délután a Mátrába 200zal akkor már kell a síléctartó. Ha biciklizni megyünk akkor 1bõl kell a bringatartó!
Kátyú biztosnem gond!
CSAK Thule vagy gyári.
VDaNi
Írta 2003. május 18. - 10:02
Talán kedvenc "elõadómtól" illik ide pár sor
"With dreams to be a king,
First One should be a man"
-Manowar
"With dreams to be a king,
First One should be a man"
-Manowar
Írta 2003. május 18. - 07:07
Újabb szefo topic a láthatáron!
Freerider leszek!
Gratulálok, én is! Ezek után mindenképp.
Nagyon biztató a kezdet, már Octadrive kolega is írt -nagyon tudja ám osztani az észt a fiú-.
Freerider leszek!
Gratulálok, én is! Ezek után mindenképp.
Nagyon biztató a kezdet, már Octadrive kolega is írt -nagyon tudja ám osztani az észt a fiú-.
Írta 2003. május 17. - 05:17
Írta 2003. május 17. - 01:25
Egy: most néztem meg a velvet.hu-t és annyira SZEFO (szellemi fo...) hogy kirázott a hideg. Elsõ randi meg ciki meg cuki. Odabasz. Tövig. Nagyon ;D, de lehet, hogy inkább :'(.
Kettõ: szerintem a vdani és társai inkább szórakoztatóan gypsek mint sokkal veszélyesebb valamelyest tájékozott emberek akik idiótaságokat írogatnak és még alá is támasztják a marhaságokat olyasmivel ami nem is igaz. Vagy ilyesmi. Szerintem a Tech-be nagyon kevés embenek lenne igazán alapja írogatni és mégsem ez a helyzet. Minden féle kis biciklis pajtás, aki látta a haverjánál az X teleszkópot meg Nagyonkemény c. biciklisfilmet rögtön megmondja, hogy mi a szar meg mi az ami eltörik, miközben elég nehéz akármit is eltörni, ha nem esel vagy vered oda valamelyik kõhöz. Ilyen esetekre meg nem érdemes alkatrészt tervezni mert nem esére meg odaverésre kell használni a cuccosokat. Bocs ha kicsit Off voltam. (Bár biztos lesz aki ezt is gyps be/hozzászólásnak találja, talán jó helyen vani itt.)
Kettõ: szerintem a vdani és társai inkább szórakoztatóan gypsek mint sokkal veszélyesebb valamelyest tájékozott emberek akik idiótaságokat írogatnak és még alá is támasztják a marhaságokat olyasmivel ami nem is igaz. Vagy ilyesmi. Szerintem a Tech-be nagyon kevés embenek lenne igazán alapja írogatni és mégsem ez a helyzet. Minden féle kis biciklis pajtás, aki látta a haverjánál az X teleszkópot meg Nagyonkemény c. biciklisfilmet rögtön megmondja, hogy mi a szar meg mi az ami eltörik, miközben elég nehéz akármit is eltörni, ha nem esel vagy vered oda valamelyik kõhöz. Ilyen esetekre meg nem érdemes alkatrészt tervezni mert nem esére meg odaverésre kell használni a cuccosokat. Bocs ha kicsit Off voltam. (Bár biztos lesz aki ezt is gyps be/hozzászólásnak találja, talán jó helyen vani itt.)
Írta 2003. május 16. - 23:04
Én nekem ez teccett:
Annyira igaz. A vDani legalább ösztönös, az idézet meg azokról szól, akik azt hiszik meggyõzõdésbõl hogy..., de közben mégsem....
Én is már többször írtam máshol is amit pl Danee feljebb, más szavakkal.
Engem pl már nem idegesít vDani, viszont jókat nevetek, vannak nála rosszabbak is -jöjjenek õk!!!
És soxor nem is fiatal,tudatlan Mberek a legidegesitõbbek. : :-X
Annyira igaz. A vDani legalább ösztönös, az idézet meg azokról szól, akik azt hiszik meggyõzõdésbõl hogy..., de közben mégsem....
Én is már többször írtam máshol is amit pl Danee feljebb, más szavakkal.
Engem pl már nem idegesít vDani, viszont jókat nevetek, vannak nála rosszabbak is -jöjjenek õk!!!
Írta 2003. május 16. - 19:55
Lehetne másokat is b@sztatni, sokkal nagyobb hülyeségeket is irkálnak mások.
Errõl van szó...
Ha már arra készült, hogy tanuljunk belõle, akkor ez legyen benne.. Nem kell ezt a Vdanis dolgot erõltetni...
"Vedd úgy, hogy ez a topic egy tükör" (ugye LCS?)
Legyen is az! Ennek a szegény Vdaninak már olyan de olyan sok tükre van...
Dani te+ ne is irjál ide... Ha nem irsz, akkor rögtön le fog állni a topic, vagy ami mégjobb, hogy hál'Isten visszatér majd az eredeti céljához. > >
Írta 2003. május 16. - 17:45
Ez a topik sem játszótérnek készült,hanem h a Fórumusz Makszimuszok itt összegyûjthessék a Fórumba beírt hülyeségek színe-javát.
Magam részérõl Azonicnak és Daneenak adok igazat.Sokkal jobb,ha az ember poénnak fogja fel az egészet,és max vigyorog,mint a vadalma.Ha nem foglalkoztak volna vele,Vdani megmaradt volna a Kona topiknál,és azt tömte volna tele az alkatrésztesztjeivel.(LOL)Amúgy is van elég klinikai eset a neten...És soxor nem is fiatal,tudatlan Mberek a legidegesitõbbek. : :-X
Magam részérõl Azonicnak és Daneenak adok igazat.Sokkal jobb,ha az ember poénnak fogja fel az egészet,és max vigyorog,mint a vadalma.Ha nem foglalkoztak volna vele,Vdani megmaradt volna a Kona topiknál,és azt tömte volna tele az alkatrésztesztjeivel.(LOL)Amúgy is van elég klinikai eset a neten...És soxor nem is fiatal,tudatlan Mberek a legidegesitõbbek. : :-X
Írta 2003. május 16. - 17:21
a többi topic nem annira arra való, de elõfordul ,hogy már az ember nem nagyon bírja idegekkel
Írta 2003. május 16. - 17:16
Írta 2003. május 16. - 16:18
Lehetne másokat is b@sztatni, sokkal nagyobb hülyeségeket is irkálnak mások. Lassan minden topic az ô fikázásáról szól. Nem értem, miért nem lehet szó nélkül hagyni és magunkban röhögni vagy dühöngeni ???
Ahhoz képest elég jól viseli, le a kalappal :
Ahhoz képest elég jól viseli, le a kalappal :
Írta 2003. május 16. - 16:13
Távol álljon tõlem, hogy a fogadatlan prókátor szerepében tetszelegjek, de szerintem arra gondolt, hogy sokakat, sok mindenért lehetne gyp-snek titulálni. Akinek meg nem inge, ugyi.