Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4082 hozzászólás a témában

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

vagy arra is gondoltam hogy shiver vastagságú anyagból legyártok magamnak 1 jó kis telkát..ezért érdekelne a max rugóút...Meg hát jól feldobná a bringát (csak nehogy aztán ne essen vissza :D)

szeretem amikor leakarnak gyártatni valamit maguknak, mert azthiszik,h az jobb és olcsóbb:)

nehablo

nehablo

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
rogton ide irom, hogy ne kelljen atlinkelni meg ilyesmi:

a vedokon kivul lehet keszulni az esesre? (gondolom, hogy az nem valik be, hogyí sokat kell esni...)
pl. szeintem egy csigolya-torest nem biztosan ved ki egy buko... es cc-ben a sisakon kivul mas nincs, ami azellen vedjen.

p.s.:
ha vki ezek utan eses-tanfolyamot indit, az log tiz szazalekkal emg ingyenes reszvetellel... ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Ki az a ******** aki ilyeneket írkál????? Az ilyen "embert" jól meg kéne nevelni... :)

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás

Össze-vissza karmoltam magam, pedig megfogadtam, hogy nem nézek bele, de ááááááá...Velvet archívum.

Azta KURVA ez tényleg durva. ÉS ez nekik nem fáj??? ;D ;D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Ez a :oVelvet:o már megint hidegrázást csinált nekem. Nagyon kemény! Csak 24 év felett. Ehhez képpest VDaNI kismiska.

Van álleválasztó fórum is. Komolyan leesett az állam már a témáktól is. ;D Iszonytató. Nem lehet napirendre térni felette. Ez lenne a "szõke nõk" hivatalos ollájn fõhadiszállása, vajon?

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás

url=http://index.hu/velvet/v-tars/v-mono/nyitott/]Velvet archívum.[/url]

bazz... elszórtan 3 mondatot olvastam bele, de abbahagytam, mert éreztem, hogy elkezd behorpadni a homlokom :P

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

[Gábor: nekem semmi bajom nincs a fullface-el, és nem is égõ(nektek), de... nekem igen, aki nem ugorja a kápolna 1-et, a nagybonust meg hasonlók...
->Szinte nem bringázom(még tanulok)... az...fullface!

Én sem ugrom ezeket, de a fejemet féltem.. ::)

Jaja, én is hasonlóan vagyok.
Nagy eséshez nem kell nagyot ugrani...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
bazzzzzzz Jorus... ez már fáj...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Össze-vissza karmoltam magam, pedig megfogadtam, hogy nem nézek bele, de ááááááá...Velvet archívum.

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
danee én úgy látom, hogy a bili a buksid hátuljánál jobban lejön, véd ott is, ahol sok szuperszellõzõ nem.

lcs
valamelyik moderátor biztos lesz olyan aranyos hogy bemásolja oda ::) 8)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

[Gábor: nekem semmi bajom nincs a fullface-el, és nem is égõ(nektek), de... nekem igen, aki nem ugorja a kápolna 1-et, a nagybonust meg hasonlók...

Én sem ugrom ezeket, de a fejemet féltem.. ::)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
pupákok irány a bukó topic ;)

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás

Van bukom... csak nem fullface em.

"Majd ha meghivot kapsz..."

Ezzel azt mondod, vegyek fullface-t ???
És a mostani buko akkor =0, ha igy is meghivot kaphatok egy olyan "bulira"?

Gábor: nekem semmi bajom nincs a fullface-el, és nem is égõ(nektek), de... nekem igen, aki nem ugorja a kápolna 1-et, a nagybonust meg hasonlók...

Nem sok pénz, de a "normál" bukó mivel rosszabb, mint a bili? A normál már nem elég?

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
sztem a fullface "óccsó" helyettesítõje pl. a a BMX-esekére hasonlító bilibukó. Az csak az álladat nem takarja. Talán a 661-bõl láttam 6eFtért de volt valami fasza csillagos a Bell-nek is, csak at 12e. Ne mondd, hogy ez sok...fõleg nem a 30-60e hez képest, ami egy fullface

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 hozzászólás
  • LocationBudapest
Tényleg egy fullface bukó tök nevetséges...
>:( >:(
Inkább pihenj egy kicsit.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
akkor majd ha meghivot kapsz egy allo bulira ahol csak te fogsz fekudni ne lepodj meg!

ott fogsz majd dekkolni a vidamparkban!

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
Van bukom... csak nem fullface em. és arra irtam. olyan "normál"(tudom, tudom gyp...) bukom van. de az ott nem véd. Egy fullface meg naggyon drága... és mint irtam, csak kiröhögnének vele.

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
hát pl az, hogy nem hiszem, hogy ne lenne olyan 6ezer pénzed legalább egy bili bukóra, ha már elmész ugrani....ráadásul pont azután hogy leírod a balestet ::)

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
Jól van. Végre bekerültem ebbe a topicba. Már vártam, hogy melyik lesz az a (...) aki berakja egy hozzászolásomat, és valamiért gyépésnek nevezi.
Nemtudom, mi volt ezen a gyp... Magyarázzátok már meg ???
Jókívánságokat meg köszi! ;)

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 hozzászólás
  • LocationBudapest
Kár, hogy a "most készült el a letörésünk" topicot törölték, egy az egyben linkelhettük volna ide ;D