Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4082 hozzászólás a témában

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
Nos, egyet kell, hogy értsek Danee-val!! Le kéne szállni egy picit vdaniról!

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
Az utolsó 6 oldalt olvastam csak el, (meg persze az 1.-t) és végig vdanika b@sztatásáról van szó...
Nem unjátok még?
Gondoljatok már bele, hogy neki milyen szar lehet. Mi van akkor, ha 2 külön néven jelentkezik be? semmi... max. hülyének nézem érte.
Szerintem már felfogta, hogy a fórum nem kis része hülyének meg skizonak tartja... nem kell ezt ragozni. lehet, hogy kicsit gyp-s, elég szar ez neki, és nem fogod tudni megváltoztatni... se Te, se Ti, se Én...

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
:) :)

Ha nem hiszitek el hát nem. Nem járok undorító, lassú netcafé-ba és nem jelentkezek be más néven. Én egyedül VDaNi vagyok. Értsétek már meg. Posted Image

VDaNi

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Tuti. ;) Ide való.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Jorus: ezt tuti a gyépésbe, azaz ide akartad lökni? ::)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Velvet.hu

Az egész egy hatalmas LOL. ;D ;D ;D Mentségére legyen mondva, nõknek szól, de azért legyen egy határ... :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:'( a rgéi szép piros csilalgos idõk... :( amikor még ott állt az a gomb is, hogy letilt tagot... :'(

néha hiányzik... pedig ha jól emléxem anno piroscsilalgos pályafutásom alatt csak egyetlen egy személyt tiltottam le...

de mostanában jól jönne...
(habár ahogy lor és Gabi is mondá: netcafé-korszakunkban ez is kiküszöbölhetõ :-X)

ÜDv...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Nemfáj: asszem sok igazság van a szavaidban. De nem ez a megfelelõ hely az õ viselkedésének/személyiségének formálására, sõt úgy tûnik tolerálására sem. Ez van. :(

ja, és felejtsétek már el, hogy a moderátorok bármit is ellenõrizni, vagy felülbírálni tudnak. Van két plusz gombunk, hogy "töröl", meg "módosít" 'szt ennyi. Honnan tudnám én ellenõrízni a Danika IP címét? :o

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
Apám, ha gyépé, akkor kell ápoló is, nem?

Alig megalapozott szakvéleményem szerint vDani esetében egy szeretethiánnyal küzködõ személyiséggel állunk szemben, aki a krónikusan meglévõ kisebbségi érzését igyekszik minden módon kompenzálni. Szerencsáre nem agresszív módon jelenik meg személyiségzavara, hanem egy minden helyzetben szakértõnek látszani akaró ember pszichomentális erõlködését láthatjuk. Az egyes (egyébként mindannyiunkban meglévõ) hiányosságokat más oldalának túlzott mutogatásával igyekszik kompenzálni (p. adott esetben anyagi plusszal a tapasztalatbeli hiányt). Számára az adott témában bizonytalanságot mutatni annyit tesz, mint elveszteni a szeretetet/támogatást/közkedveltséget. A többi ember reakcióját rosszul méri fel, így téves reakciókat és következtetéseket tesz, ill. von le.
Olyan személyiségtípus, aki nem tudja elismerni, ha téved, iletve nem tud másnak igazat adni, illetve amennyiben kiferül tévedése, erre sértõdéssel, esetleg bosszúval reagál.
Késõbb vezetõként sok kárt okozhat.
Jav.: személyiségét a keleti kultura hagyományai szerint lehetne finomítani, a nyugatias "személyiségfejlesztõ" tanfolyamok csak tovább torzítanák õt.

Na? Egyébként nem bántani akartam, komolyan gondoltam. És tanulságul a töbieknek.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Dani!
Ez Sakk-Matt!
Látod, hogy nem ma jöttünk le a falvédõrõl?

Fityisz!
Gyere, süllyedj te is velünk! :D
Ha nem akarsz, akkor :-X ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ugyan ez a topic errol szol!
itt mindenki kielheti magat!

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Halkan jegyezném meg (ahogy szoktam), hogy lassan kezdtek lesülyedni Dani szintjére..... ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
izeke

edit: na mint lathathjatok sikerul egy geprol ket bigyoval irni!
;-)

en vagyok hehe.

hehe

hehe

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
na varjatok!

edit: hogy ez a lor gyerek milyen hulye!
aaahhh iylen kinezettel elmehetne tan meg a cicusba is!
:-)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Asszem Dani te most a gépeddel együtt szénné égtél... ::)

...a NUNUdat rámhagyod? ::)

úgy hallottam abban van olyan jóféle BRXYZ-1234 tárcsafék... ami nem deore... vagy mégis? ::) :)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
OK Dani!

MODERÁTOROK!
Kéretik ellenõrizni! :D :D

(bár hogy õszinte legyek, egy Net kávézóból semmi sem lehetetlen!)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
:-))))

HeGe

HeGe

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Hova kell hívni a tûzoltókat? ::)

HeGe

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Szia Lovas Gabi!

Itt most égjen szénné a számítógép ha én voltam másik néven. Komolyan mondom, hogy nem voltam más néven. Nem viccelek.
Ha nem hiszed járj utána. Kérj meg egy moderátort, hogy nézze meg IP cím alapján.

VDaNi

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Viszont Daninak valóban volt egy másik neve, mert erõsen le is bukott a tárcsafékes topicban!

Az okozta a bukást, hogy volt egy új tag, aki teljesen vele megegyezõ stílusban és témakörben szólt hozzá. Visszakeresve: friss regisztráció és csak ez az egy hozzászólás.
Pedíg utána hogy mentegetõzött!!

Dani Dani! Kellett ez neked?

Minden esetre ez a topic a kedvencem, mert igen jókat lehet röhögni rajta!
Javasolnám átnevezni: Best of vDani! ;D ;D