Nos, egyet kell, hogy értsek Danee-val!! Le kéne szállni egy picit vdaniról!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2003. május 16. - 14:55
Írta 2003. május 16. - 14:48
Az utolsó 6 oldalt olvastam csak el, (meg persze az 1.-t) és végig vdanika b@sztatásáról van szó...
Nem unjátok még?
Gondoljatok már bele, hogy neki milyen szar lehet. Mi van akkor, ha 2 külön néven jelentkezik be? semmi... max. hülyének nézem érte.
Szerintem már felfogta, hogy a fórum nem kis része hülyének meg skizonak tartja... nem kell ezt ragozni. lehet, hogy kicsit gyp-s, elég szar ez neki, és nem fogod tudni megváltoztatni... se Te, se Ti, se Én...
Nem unjátok még?
Gondoljatok már bele, hogy neki milyen szar lehet. Mi van akkor, ha 2 külön néven jelentkezik be? semmi... max. hülyének nézem érte.
Szerintem már felfogta, hogy a fórum nem kis része hülyének meg skizonak tartja... nem kell ezt ragozni. lehet, hogy kicsit gyp-s, elég szar ez neki, és nem fogod tudni megváltoztatni... se Te, se Ti, se Én...
vendég_vdani_*
Írta 2003. május 16. - 13:24
Ha nem hiszitek el hát nem. Nem járok undorító, lassú netcafé-ba és nem jelentkezek be más néven. Én egyedül VDaNi vagyok. Értsétek már meg.
VDaNi
Írta 2003. május 16. - 11:48
Írta 2003. május 16. - 11:45
Írta 2003. május 16. - 09:13
:'( a rgéi szép piros csilalgos idõk... amikor még ott állt az a gomb is, hogy letilt tagot... :'(
néha hiányzik... pedig ha jól emléxem anno piroscsilalgos pályafutásom alatt csak egyetlen egy személyt tiltottam le...
de mostanában jól jönne...
(habár ahogy lor és Gabi is mondá: netcafé-korszakunkban ez is kiküszöbölhetõ :-X)
ÜDv...
néha hiányzik... pedig ha jól emléxem anno piroscsilalgos pályafutásom alatt csak egyetlen egy személyt tiltottam le...
de mostanában jól jönne...
(habár ahogy lor és Gabi is mondá: netcafé-korszakunkban ez is kiküszöbölhetõ :-X)
ÜDv...
Írta 2003. május 16. - 08:52
Nemfáj: asszem sok igazság van a szavaidban. De nem ez a megfelelõ hely az õ viselkedésének/személyiségének formálására, sõt úgy tûnik tolerálására sem. Ez van.
ja, és felejtsétek már el, hogy a moderátorok bármit is ellenõrizni, vagy felülbírálni tudnak. Van két plusz gombunk, hogy "töröl", meg "módosít" 'szt ennyi. Honnan tudnám én ellenõrízni a Danika IP címét?
ja, és felejtsétek már el, hogy a moderátorok bármit is ellenõrizni, vagy felülbírálni tudnak. Van két plusz gombunk, hogy "töröl", meg "módosít" 'szt ennyi. Honnan tudnám én ellenõrízni a Danika IP címét?
Írta 2003. május 16. - 06:11
Apám, ha gyépé, akkor kell ápoló is, nem?
Alig megalapozott szakvéleményem szerint vDani esetében egy szeretethiánnyal küzködõ személyiséggel állunk szemben, aki a krónikusan meglévõ kisebbségi érzését igyekszik minden módon kompenzálni. Szerencsáre nem agresszív módon jelenik meg személyiségzavara, hanem egy minden helyzetben szakértõnek látszani akaró ember pszichomentális erõlködését láthatjuk. Az egyes (egyébként mindannyiunkban meglévõ) hiányosságokat más oldalának túlzott mutogatásával igyekszik kompenzálni (p. adott esetben anyagi plusszal a tapasztalatbeli hiányt). Számára az adott témában bizonytalanságot mutatni annyit tesz, mint elveszteni a szeretetet/támogatást/közkedveltséget. A többi ember reakcióját rosszul méri fel, így téves reakciókat és következtetéseket tesz, ill. von le.
Olyan személyiségtípus, aki nem tudja elismerni, ha téved, iletve nem tud másnak igazat adni, illetve amennyiben kiferül tévedése, erre sértõdéssel, esetleg bosszúval reagál.
Késõbb vezetõként sok kárt okozhat.
Jav.: személyiségét a keleti kultura hagyományai szerint lehetne finomítani, a nyugatias "személyiségfejlesztõ" tanfolyamok csak tovább torzítanák õt.
Na? Egyébként nem bántani akartam, komolyan gondoltam. És tanulságul a töbieknek.
Alig megalapozott szakvéleményem szerint vDani esetében egy szeretethiánnyal küzködõ személyiséggel állunk szemben, aki a krónikusan meglévõ kisebbségi érzését igyekszik minden módon kompenzálni. Szerencsáre nem agresszív módon jelenik meg személyiségzavara, hanem egy minden helyzetben szakértõnek látszani akaró ember pszichomentális erõlködését láthatjuk. Az egyes (egyébként mindannyiunkban meglévõ) hiányosságokat más oldalának túlzott mutogatásával igyekszik kompenzálni (p. adott esetben anyagi plusszal a tapasztalatbeli hiányt). Számára az adott témában bizonytalanságot mutatni annyit tesz, mint elveszteni a szeretetet/támogatást/közkedveltséget. A többi ember reakcióját rosszul méri fel, így téves reakciókat és következtetéseket tesz, ill. von le.
Olyan személyiségtípus, aki nem tudja elismerni, ha téved, iletve nem tud másnak igazat adni, illetve amennyiben kiferül tévedése, erre sértõdéssel, esetleg bosszúval reagál.
Késõbb vezetõként sok kárt okozhat.
Jav.: személyiségét a keleti kultura hagyományai szerint lehetne finomítani, a nyugatias "személyiségfejlesztõ" tanfolyamok csak tovább torzítanák õt.
Na? Egyébként nem bántani akartam, komolyan gondoltam. És tanulságul a töbieknek.
Írta 2003. május 16. - 05:47
Dani!
Ez Sakk-Matt!
Látod, hogy nem ma jöttünk le a falvédõrõl?
Fityisz!
Gyere, süllyedj te is velünk!
Ha nem akarsz, akkor :-X
Ez Sakk-Matt!
Látod, hogy nem ma jöttünk le a falvédõrõl?
Fityisz!
Gyere, süllyedj te is velünk!
Ha nem akarsz, akkor :-X
Írta 2003. május 15. - 23:33
Írta 2003. május 15. - 23:28
Halkan jegyezném meg (ahogy szoktam), hogy lassan kezdtek lesülyedni Dani szintjére..... :
Írta 2003. május 15. - 22:49
izeke
edit: na mint lathathjatok sikerul egy geprol ket bigyoval irni!
;-)
en vagyok hehe.
edit: na mint lathathjatok sikerul egy geprol ket bigyoval irni!
;-)
en vagyok hehe.
Írta 2003. május 15. - 22:49
na varjatok!
edit: hogy ez a lor gyerek milyen hulye!
aaahhh iylen kinezettel elmehetne tan meg a cicusba is!
:-)
edit: hogy ez a lor gyerek milyen hulye!
aaahhh iylen kinezettel elmehetne tan meg a cicusba is!
:-)
Írta 2003. május 15. - 22:15
Asszem Dani te most a gépeddel együtt szénné égtél... :
...a NUNUdat rámhagyod? :
úgy hallottam abban van olyan jóféle BRXYZ-1234 tárcsafék... ami nem deore... vagy mégis? :
...a NUNUdat rámhagyod? :
úgy hallottam abban van olyan jóféle BRXYZ-1234 tárcsafék... ami nem deore... vagy mégis? :
Írta 2003. május 15. - 22:12
OK Dani!
MODERÁTOROK!
Kéretik ellenõrizni!
(bár hogy õszinte legyek, egy Net kávézóból semmi sem lehetetlen!)
MODERÁTOROK!
Kéretik ellenõrizni!
(bár hogy õszinte legyek, egy Net kávézóból semmi sem lehetetlen!)
Írta 2003. május 15. - 22:03
Írta 2003. május 15. - 22:00
vendég_vdani_*
Írta 2003. május 15. - 21:57
Szia Lovas Gabi!
Itt most égjen szénné a számítógép ha én voltam másik néven. Komolyan mondom, hogy nem voltam más néven. Nem viccelek.
Ha nem hiszed járj utána. Kérj meg egy moderátort, hogy nézze meg IP cím alapján.
VDaNi
Itt most égjen szénné a számítógép ha én voltam másik néven. Komolyan mondom, hogy nem voltam más néven. Nem viccelek.
Ha nem hiszed járj utána. Kérj meg egy moderátort, hogy nézze meg IP cím alapján.
VDaNi
Írta 2003. május 15. - 21:55
Viszont Daninak valóban volt egy másik neve, mert erõsen le is bukott a tárcsafékes topicban!
Az okozta a bukást, hogy volt egy új tag, aki teljesen vele megegyezõ stílusban és témakörben szólt hozzá. Visszakeresve: friss regisztráció és csak ez az egy hozzászólás.
Pedíg utána hogy mentegetõzött!!
Dani Dani! Kellett ez neked?
Minden esetre ez a topic a kedvencem, mert igen jókat lehet röhögni rajta!
Javasolnám átnevezni: Best of vDani! ;D ;D
Az okozta a bukást, hogy volt egy új tag, aki teljesen vele megegyezõ stílusban és témakörben szólt hozzá. Visszakeresve: friss regisztráció és csak ez az egy hozzászólás.
Pedíg utána hogy mentegetõzött!!
Dani Dani! Kellett ez neked?
Minden esetre ez a topic a kedvencem, mert igen jókat lehet röhögni rajta!
Javasolnám átnevezni: Best of vDani! ;D ;D