na milyen jól oldalod lett. néha én is megérzem a holtpontot egykerekezés közben de még nme érzem biztosan remélem pár honap múlva nekem is menni fog rendesen.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Egykerekezés, bunnyhopp, ugratás >> váz geometria
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:06
Írta 2002. szeptember 19. - 21:42
Írta 2002. szeptember 19. - 20:09
SZUPPIIIIIII!!!!!!!!!!!! ;D
Nem tudjátok kik szoktak gyülekezni a Flórián térnél? Illetve a Gyenes utcánál a Mc Donaldstól nem messze??? Azok jól nyomják.
Honlapom született!!! www.tar.hu/stormbringer/INDEX1.HTM
Nem tudjátok kik szoktak gyülekezni a Flórián térnél? Illetve a Gyenes utcánál a Mc Donaldstól nem messze??? Azok jól nyomják.
Honlapom született!!! www.tar.hu/stormbringer/INDEX1.HTM
Írta 2002. szeptember 19. - 19:58
figy. storm. innen mar csak az szamit hogy mennyit gyakorlod. mar raereztel. innen kb. 1-2 honap a rosszabik esetben es mar km-eket egykerekezel.
Írta 2002. szeptember 19. - 19:41
Szép volt!!!!!!!! 
Nekem is új rekordom van! Én még csak most kezdtem a gyakorlást, úgyhogy szerintem nem szégyen, hogy 15 méterre javítottam meg az egykerekezés rekordomat, és már kábé érzem, és a holtpont már simán megy, és ülve(ez a normális), mert nekem eddig csak állva ment... Manual? 1,5 méter ;D
Nekem is új rekordom van! Én még csak most kezdtem a gyakorlást, úgyhogy szerintem nem szégyen, hogy 15 méterre javítottam meg az egykerekezés rekordomat, és már kábé érzem, és a holtpont már simán megy, és ülve(ez a normális), mert nekem eddig csak állva ment... Manual? 1,5 méter ;D
Írta 2002. szeptember 19. - 19:41
Írta 2002. szeptember 19. - 19:27
Írta 2002. szeptember 18. - 16:21
lassú sebességnál ha hátra esel akkor ha ügyes vgay lábra is eshetsz és gutsz a bcikli útán. gerincvédõm nincs de nme is nagyon hiányzik fõleg nyárona mikor sokat biciklizek akkor nagyon meleg télen meg úgyse megyek sokat.
Írta 2002. szeptember 18. - 16:00
Hát a múltkor nekem éppencsak sikerlüt hátrlépni...
OFF
Nem sokára üdvözölhetitek a hamisíthatatlan, egyedüli Stormbringer honlapot! YEAH!!! ;D ;D ;D
OFF
Nem sokára üdvözölhetitek a hamisíthatatlan, egyedüli Stormbringer honlapot! YEAH!!! ;D ;D ;D
Írta 2002. szeptember 18. - 15:31
Ja persze nem is tudok rendesen! ;D Na ja, meg kell tanulni fékezni, én ezt csak arra írtam, hogy a hátraeséstõl nem kell annyira parázni, mert leugrani mindig lelehet.
Írta 2002. szeptember 18. - 08:34
andix: ha mindig leugrasz és nem inkább fékezel sosem fogsz megtanulni manualozni...
Írta 2002. szeptember 17. - 22:09
ja tényleg és a manual is megy ha már ennyira jól megy a egykerozás? én azt végképp nme tom de elõbb egykerekezni szeretnék megtanulni.
Írta 2002. szeptember 17. - 21:55
Nekem természetes, hogy "hátradõlés" esetén azonnal leugrom hátra, és "szaladok". Nyílván ez csak lassú sebességnél jön be biztonságosan (hát nem 40-50-nél kezdeni a gyakorlást...).
Írta 2002. szeptember 17. - 21:38
ha félsz, hogy hátraesel, ajánlatos egy kitömött hátizsákot felvenni a hátadra, vagy gerincvédöt, ha van 8)
Írta 2002. szeptember 17. - 21:33
nem adom fel gíakorlom csak volt már, hogy hátra estem nem egykerekezés közben hanem ugratákor és azóta vigyázok. mondjuk a féken van a kezem ha gáz lenne..
Írta 2002. szeptember 17. - 21:19
dõlj hátra amennyire tudsz, és a térdet nyomd ki oldalra ha el akarnél dõlni, és te magad is dölj. ezalatt azt értem, hogyha a bringa mondjuk balra akar eldõlni, akkor te jobbra dölj, és igy tudod egyensülyban tartani. ha meg már holtponton vagy, ott minden sokkal könnyebb. gyakorold, azt menni fog. és ne add fel két nap után
Írta 2002. szeptember 17. - 19:52
én még nem találtam meg azt a hot pontot amivel tudok hosszú távon egykerózni, mert nekem mindig pá méter sikerül vagy eldõlök de az ritkábban.
Írta 2002. szeptember 17. - 19:37
hosszu egykerekezesben nem az a nehez hogy egyensulyozni kell, hanem az hogy elfaradsz. nekem eleinte a ket kezem az ujjam(amivel huzom a feket) es a hatam faradt el. most nyaron egykeroztam 5km-t azutan csak az egyik oldalon a hatam faradt el. ha valkinek az a gondja, hogy eldol egykerozasnal jobbra-balra akkor a nullakezezest gyakorolja lassan, es kanyarodjon is.
Írta 2002. szeptember 17. - 19:35
tommerke: az ybl lakotelepen van egy ovoda. ovoda utan van egy garzssor. es ott egybol latnifogod. ott az ybli ahol a multkor a bregyoba mentunk a domustol. de kulonben ugyan akkor a technikanal az elso zaszlonal. de mostmar nem merek annyira mert 2 defektem lett. ma 45 centit ugrottam parszor es nem lett defektem.
Írta 2002. szeptember 17. - 14:32
nekem is volt már ilyen vizsgálat tudom szar. részvét.
de azért sokat kell nagyon gyakorolni a bunnyt mert attól hogy fel vittél 20 cm holnap nem biztso, hogy menni fog 30 cm..
de azért sokat kell nagyon gyakorolni a bunnyt mert attól hogy fel vittél 20 cm holnap nem biztso, hogy menni fog 30 cm..
Írta 2002. szeptember 17. - 02:05
Na, az elsõkerékfékezést kell használni, ha pl. kihúzott nyereggel megyek, akkor nem lehet bunnyzni.
Én úgy tapasztaltam, hogy ha mindig csak kis padkára bunnyzol, akkor nem fogsz tovább fejlõdni, egyre magasabbra kell gyakorolni. Hiába tudsz már 10éve felugrani 20cetnire, attól még nem fog menni az 50-80centi.
Triálozni ezért is jó, mert a raklapokon lehet gyakorolni a bunnyt, Egy raklap az kábé 14centi. Ha megy 1 akkor lehet feljebb tenni, 2 re, és így tovább. Ez lépcsõnél is jó lehet, 1fokú, kétfokú, stb. Balázs Peti a videón 8 raklapra ugrott fel, lehet számolni.
Dokinéni azt mondta, hogy ne nagyon terheljem magam, de már nem bírom sokáig, holnap asszem gyakorlok egy kis bunnyt. (áentéeszhez küldi azt a vattapamacsot, amit a torkomig nyomott le (most már sejtem mit jelent a lenyomom a torkodon kifejezés...
)
Én úgy tapasztaltam, hogy ha mindig csak kis padkára bunnyzol, akkor nem fogsz tovább fejlõdni, egyre magasabbra kell gyakorolni. Hiába tudsz már 10éve felugrani 20cetnire, attól még nem fog menni az 50-80centi.
Triálozni ezért is jó, mert a raklapokon lehet gyakorolni a bunnyt, Egy raklap az kábé 14centi. Ha megy 1 akkor lehet feljebb tenni, 2 re, és így tovább. Ez lépcsõnél is jó lehet, 1fokú, kétfokú, stb. Balázs Peti a videón 8 raklapra ugrott fel, lehet számolni.
Dokinéni azt mondta, hogy ne nagyon terheljem magam, de már nem bírom sokáig, holnap asszem gyakorlok egy kis bunnyt. (áentéeszhez küldi azt a vattapamacsot, amit a torkomig nyomott le (most már sejtem mit jelent a lenyomom a torkodon kifejezés...

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére