Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Egykerekezés, bunnyhopp, ugratás >> váz geometria

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
400 hozzászólás a témában

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
mekkorát bunnyztál, hogy defekted lett?
jó nagyot mi?

chrow

chrow

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
hallod janika mikor csinaljatok a videot? en jovoheten mindig raerek de nem tul nagy korzetbe mert kiiratom magam es nem megyek suliba. ma defektet kaptam a bunnynal.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
neked milyen van ML?

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
janó, nem ártana tényleg 1bukó,eladom neked az én bilimet 10rony ;D ;)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Feltehetjük az enyémre is a linket! ;)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
szerintem neked nem kell full face elég egy koris buko vagy rohassisak mindenki máshogy hívja! sok sikert a videohoz.. majd ha kész van mondjatok egy oldal címet...

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
yoshida: most akkor lejtön nyomtad 40-el? ;D vagy mivan? ha igen, ügyi vagy. arra már énis gondoltam hogy kéne bukó, mert egyre durvább dolgokat csinálok.. ::) de szerinted milyet vegyek? full-face-t, vagy normált? kösz
tisza: még azért átgondolom azt a 3 métert ::) hátha mégis elnyalnék aztán gáz van.. de mondom kéne ilyen vállvédõ meg minden szar. de most hétvégen megyünk 3águhoz, ott a 1,5 métert próbálom meg. és álltalában mostanában ott szoktunk lenni.
tbertalan: a chrow 60 centis bánizását tegyük fel? meg majd én valami gyenge kis videot akarok felnyomni magamrol ;D meg tommerkéröl, és tisza te is valoszínû bennelszel ;)
Most nemtom melyikötök mondta a manual találkozót, de araonyos ötlet ;D majd egyszer tényleg kéne

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
majd rakjatok fel egy olyan képet amikor 60cm bunnyzik fel yanee. kiváncsi vagyok rá.

chrow

chrow

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
nem annyira nehez nagyot bunnyzni. amikor a 3m-ert ugrod akkor en is ott akarok lenni ;D. hatul a lejtonel pedig szerintem csak örsék tudnak fel bunnyzni.  ott szerintem talan meg rockringgel tudna felmenni a Balazs. tok szar most mer meg vagyok fazva meg alandoan ledobja a lancot 1/3-ban. es most nem is tudtam pedalbol ugrani. te mostanaban a haromagunal vagy nem? majd kimegyunk valamikor a sütivel.

Yoshida

Yoshida

vendég

• fórumtag
  • 150 hozzászólás
Yanee: hogy tudsz ekkora bicón ilyeneket??? :)) Ügyes vagy. Meg mindenki aki gyakorol valamit, és van eredménye. :)

Tegnap a János hegyen, aszfalton kipróbáltam hogy mennyinél tudok egykerekezni, két próba volt. Egyiknél amikor felrántottam, akkor 46 ot mutatott a kmóra, de 3-4 tekerés után letettem, mert majdnem eldõltem. Amikor már felrántod az elejét akkor az elsõ kerék felgyorsul egy kicsit, ezért ennél lassabb voltam. Másodszor meg 42 vel mentem, utána rántottam fel (hogy utána mennyit mutatott már nem tudtam megnézni), és vagy 10másodpercig ment, aztán ki kellett volna kerülni egy buszt, és az már nem ment, csak két keréken. De ahhoz képest hogy Yanee 32vel megcsinálta, ez nem nagy szám... (mondjuk 40-re síkon fel tudok tekerni, de lejtõn jobb, mert nem kell egykerekezés közben sokat erõlködni, hogy megmaradjon a sebesség)

Ja és Yanee!!! Ha ilyen nose wheelieket is csinálsz, meg hátsón dolgokat, vegyél bukót!!! Megéri!

Majd lehetne BP.-en egy bunny, egykerék, manual, ugratás találkát csinálni, nem? :)

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
bazzeg tisza ezt nem hiszem el.... >:( hogy a francba tudsz te majdenm 70 centire felbánizni??? azért azmár nem semmi. lasan meg a teknikához is fölugrasz. úgyért ott hátul a lejtõnél. az viszont jó hír, hogy jön a lökött pityuka ;D ja meg még azt akartam kérdezni, hogy hol szoktál lenni? mert mostanaban nem nagyon látlak. lassan már a Balázst is utoléred ;D viszont még gyakorlond kéne hogy 180-ról leugorj ;) de szentem jövöre menni fog. kamerát meg jövõhéten valószínû viszek, de lehet hogy az aranybulla mögött megpróbálok leurani a 3 méteres szikláról ;D csak addig még ilyen vállvédõt meg minden szart kéne szerezni. na csao

chrow

chrow

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
pedalbol eloszor 8-at most penteken tudtam ugrani, szoval nem olyan magasra. most probalgattam kb olyan 25 centi de nem birtam az elejet megtartani tehat 2 kerekre erkeztem. ja major az a kerdes hogy hol kezdodik a trial. mert ha az egykerekezesnel akkor 1 eve. ha 50cm bunny akkor 2.5 hete. ha padalbol ugras akkor 2 napja. ha 2 meterrol le pedalbol akkor meg nem trialozom.  ;D

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
és milyen magasra ugrassz pedálból? nem mondom nem rossz a 68cm bunnyban.

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
jaaaaaaaj,tisza!azért ne szerénykedjünk! ::) 8)

chrow

chrow

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
en trialozom 1 hete es 8-at ugrok pedalbol. magasrol leugrani azert nagyon paras is tud lenne. bebaszhatom a gerincem a fejem meg minden. azota 68cm a rekordom bunnyban.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
igen és mióta triállozik? tök jó lwhet a pedálból ugrás csak én egyszer megpróbálom de nem sikerül az nem az én spotom.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Triálozik.

VLB

VLB

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Ha ennyire megy a dolog, akkor triálozzá!

chrow

chrow

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
hallod jani pityuka jon majd teli szunetben meg lehet oszben is. mar fel tudok bunnizni tekniknal az elso zaszlonal. hallod janika valamikor tudnak kamerazni mert nekem faterom nem adja oda. aztan akkor videokat is lehetne ide felrakni. ma 13-at ugrottam pedalboles lejovok 50 centirol pedalbol.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
tényleg neked milyen bicód van?