haggyá má minket, má mindenkinek van! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
GT Ruckus
Started by
MG
, 2002. January 29. 23:38
vendég__*
Posted 2002. June 05. - 14:56
vendég__*
Posted 2002. June 05. - 14:37
vendég__*
Posted 2002. June 05. - 07:05
vendég__*
mivel nem lettem említve, és zokon esett, ezért megróvom MG kollégát! >
a tárcsafék kábel felfogatására onnan gyöttem rá, hogy nekem gyárilag nem volt felszerelve a hátsó féktüske. MG kolléga rávilágított, hogy azt a mûanyag bisz-baszt Fehérpárduc intelmei alapján oda kell rakni és kész. Na most én hiába bûvültem volna bele a csavarokat a féktüske helyébe, kicsik voltak, ugyanis a hátsó féktüske felfogatása M10-es, a mûanyag csavaroké M8. Valamint azokat a hátsó féktüskéket nem poénból gyógyították bele örökre, feltételezhetõen Loctite mester juice-ával (beragasztották....). Ekkor jött a megvilágosodás, hogy ennyire csak nem hülyék a GT-nél, és tényleg arra szánták amire a többiek kitalálták, csak éppen elõre, nem hátra!!! Meg is skubiztam a telómnál, és rájöttem hogy elöl kisebb átmérõjû a féktüske befogója, és máris megvolt a megoldás! Plusz biztosítás képpen észrevettem, hogy a BM-es ruckus tesztnél -az MG által bescannelt képen-, "jól láccik" a cucc beszerelve. Persze a "jól láccik" akkor derült ki, mikor tudtam mit kell keresni.
A stucnialátét adta magát, összehasonlítottam a frissen vett stucnialátéttel és egyeztek a méretek.
MG kolléga: ejnye-bejnye, nem szép dolog más tollával.... bár tény, hogy a kábelfelfogató tényét nem én találtam ki. ;D
a tárcsafék kábel felfogatására onnan gyöttem rá, hogy nekem gyárilag nem volt felszerelve a hátsó féktüske. MG kolléga rávilágított, hogy azt a mûanyag bisz-baszt Fehérpárduc intelmei alapján oda kell rakni és kész. Na most én hiába bûvültem volna bele a csavarokat a féktüske helyébe, kicsik voltak, ugyanis a hátsó féktüske felfogatása M10-es, a mûanyag csavaroké M8. Valamint azokat a hátsó féktüskéket nem poénból gyógyították bele örökre, feltételezhetõen Loctite mester juice-ával (beragasztották....). Ekkor jött a megvilágosodás, hogy ennyire csak nem hülyék a GT-nél, és tényleg arra szánták amire a többiek kitalálták, csak éppen elõre, nem hátra!!! Meg is skubiztam a telómnál, és rájöttem hogy elöl kisebb átmérõjû a féktüske befogója, és máris megvolt a megoldás! Plusz biztosítás képpen észrevettem, hogy a BM-es ruckus tesztnél -az MG által bescannelt képen-, "jól láccik" a cucc beszerelve. Persze a "jól láccik" akkor derült ki, mikor tudtam mit kell keresni.
A stucnialátét adta magát, összehasonlítottam a frissen vett stucnialátéttel és egyeztek a méretek.
MG kolléga: ejnye-bejnye, nem szép dolog más tollával.... bár tény, hogy a kábelfelfogató tényét nem én találtam ki. ;D
Posted 2002. June 05. - 00:06
Posted 2002. June 04. - 23:56
Posted 2002. June 04. - 23:52
Upsz!Látszik mennyi az idõ már fáradok! ;D
Keverek mindent szóval akkor minden fordítva érvényes amit írtam.Azért van ez mert én ülök a kerón mindig és szembõl nem sokat nézegetem ezért volt nekem olyan egyértelmû
Jha és ez szürke teló és van egy kis hely ahol a tárcsát felrakták ott kicsit lejött a festék és alatta nag ymegdöbbenésemre piros!Szerintetek mért festenének kétszer egy telót??Mert ugye ebbõl a változatból van még a piros szín!Ezt nem bírom felfogni hogy mért gazdaságosabb?
Keverek mindent szóval akkor minden fordítva érvényes amit írtam.Azért van ez mert én ülök a kerón mindig és szembõl nem sokat nézegetem ezért volt nekem olyan egyértelmû
Jha és ez szürke teló és van egy kis hely ahol a tárcsát felrakták ott kicsit lejött a festék és alatta nag ymegdöbbenésemre piros!Szerintetek mért festenének kétszer egy telót??Mert ugye ebbõl a változatból van még a piros szín!Ezt nem bírom felfogni hogy mért gazdaságosabb?
Posted 2002. June 04. - 23:47
Posted 2002. June 04. - 23:41
Thx Mike!Nem sokat csavargatom az elõfeszítéses bizgurát mert ahoz különleges testhelyzetet kell felvenni hogy sikerüljön és látszik hogy nem arra terveztél hogy minden pill.be maceráljuk!Amúgy nem olyan nehéz de nem olyan mint a kompresszióé vagy a másik két csavar.
Posted 2002. June 04. - 23:01
Posted 2002. June 04. - 22:26
Hát ezt érzeni kell nem lehet leírni azért megpróbálom!120-ra állítva nagyon szépen könnyen jár a teló de vhogy ezt a nagy utat nekem még nem teljesen sikerült megszoknom az elõzõ 70mm-t mozgó Suntouromhoz képest!A 100-as ut szép kemény lehet vele ugri-bugrizni bírja!Az üllés GT és annyira kényelmes hogy ilyet még nem tapasztaltam helyettesít egy kisebb hátsó rugóstagot ha ülsz rajta.Ha vki tudja hogy a Manitou-n a bal száron lévõ tekerõ mit szabályoz pontosan az írja már le mert nekem még nem sikerült pontosan rájönnöm!
Posted 2002. June 04. - 21:59
Posted 2002. June 04. - 21:55
Posted 2002. June 04. - 21:01
Szóval egy Manitou Black Elite 100/120 van benne.Deore hidra tárcsákkal Ritchey komplett kormány Lx váltók és annyira szépen összejött a színe hogy vmi fantasztikus!Nincs féktüske hátul nekem!
Posted 2002. June 04. - 20:05
Shaggi: örülök szívbõl. Nagyon várom a képet. Milyen a teló? Kérlek msélj mert én is ilyet akartam. Nincs 5letetek hogy hol eloxálnak? Vagy hogy lehetne megoldani hogy a z3 coil 100asom villavála fekete legyen mert lekéne maratni és utánna lefújni vagy eloxálni nem? Mert simán lepattogna. Jó problémám van nem?! Shaggi: hátul van féktöskéd?
Posted 2002. June 04. - 19:48
Posted 2002. June 04. - 19:47
Jujj de jó hogy visszakerült ez a topic megint az elejére!Meg van a Ruckusom majd mindenképp teszek fel képet!Jah MG tudod mondta hogy 118-as monoblock kell bele hogy szélesebb kerékkel is használni tudd.Nah nekem még is csak 113-as került be és így is helyes s láncvonal most egy 2.3-as gumival még bõven van hely!
Ui:Én nem kaptam ilyen kis bizbaszokat mint te MG :-/ Nah mind1 túlélem vhogy a keró maga kárpótol mert ilyen jó geometriájú kerón eddig még én nem ültem!Vhogy mintha alám öntötték volna!Nah mind egy ez relatív dolog de akkor is cool!
Ui:Én nem kaptam ilyen kis bizbaszokat mint te MG :-/ Nah mind1 túlélem vhogy a keró maga kárpótol mert ilyen jó geometriájú kerón eddig még én nem ültem!Vhogy mintha alám öntötték volna!Nah mind egy ez relatív dolog de akkor is cool!
Posted 2002. June 04. - 18:29
Na rájöttünk hogy mi az amit pár oldallal ezelõtt beszcanneltem a 3 alátét a 2 csvar meg az izé. A 3 alátét hézagoló a villához. A bizbasz meg a telóba megy és fogja az elsõ tárcsa kábelét ha összehajtogatod és a csavarral odafogatod ahonnan kitekerted a féktüskét. Korábban azthittük hogy a hátsófékhez kell de onnan nem is lehet kitekerni a tüskét mert bele van ragasztva másrészt kicsi a mûanyag csavar is oda. Bár még mindíg kétségeim vannak mert ha elõre rakjuk akkor a GT felirat fordítva van a mûanyagon mind1. A BIKKMAKK bibliánk Ruckus tesztes számába van is 1 kép utólagos engedéllyel:
Posted 2002. May 11. - 15:26
A hétfõböl kedd lesz csak mert akkor megy fel ismerõs Pestre és õ hozza el!Remélem addig ez a "törzsvásárló" nem jelentkezik
Posted 2002. May 11. - 15:19
Posted 2002. May 11. - 15:16
Ma felhívtam a SpeedMetalt nehogy hülyének nézz b mert azt mondtam le van foglalva!Szóval azzal kezdõdött hogy ok meg van a keró!De még egy hétig le van foglalva egy állítólagos "törzsvásárlónak"!És innentõl kezdve teljesen megkavarodtam!Azt mondta az emberke utánna hogy ennek ellenére ha én hétfõn bemegyek neki pénzel a zsebembe akkor ide is adja!Akkor ez most milyen lefoglalást jelent mert elég furán tartják fent azt a gépet egy másik embernek ha nekem egy pillanat alatt ideadták volna!:-) Még annyit mondott hogy kereskedõknek nem adja ki és ez lehetett a hiba amikor régebben kérdeztem rá,mivel én egy másik kereskedõn keresztül érdeklõdtem meg és õ egy teljesen elutasító választ kapott!Még annyit hogy az a 'GT szállítmány' egyáltalán nem fontos nekik,mert úgy van hogy jön egy kamion és tele van Meridával és amennyi hely marad oda betesznek pár GT-t!Bocsi hogy ilyen hosszú lett!

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top