a berguba 1x vettem!! vmi 1500 ft
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
GT Ruckus
Indította
MG
, 2002. január 29. 23:38
Írta 2002. június 09. - 22:02
Írta 2002. június 09. - 22:00
Holnap csinálunk haverral acél papucsot a ruckuskának. Amíg nincs meg az új nekem. Lehet egyáltalán kapni? Remélem.... Új képek az albumomba (http://kep.tar.hu/mgfreeride)
Írta 2002. június 09. - 14:41
macee:
Ezt a boltonos valtopapucsdolgot nem igazan vagom.....
Egyebkent a papucs azert van hogy az torjon. Vagy legalabbis ne kelljen a vazat kihajitanod ha man eltort-hajlott..... mert ugye az alut egyszer hajlitod meg.... es letorik
AMi viszont jo - a yasec-fele befordulos papucs.
Ez jo mert ha gaz van elfordul es nem serul a valto esesnel /lattam mar egyszeru bicajeldobastol GTpapucsot elhajlani/
Nekem az ilyen beakadasnal is joljott. Nagyon sokat szamitott.... Persze ilyet nehez lenne a GTkre rakni utolag max az acelvazasra.
Ezt a boltonos valtopapucsdolgot nem igazan vagom.....
Egyebkent a papucs azert van hogy az torjon. Vagy legalabbis ne kelljen a vazat kihajitanod ha man eltort-hajlott..... mert ugye az alut egyszer hajlitod meg.... es letorik
AMi viszont jo - a yasec-fele befordulos papucs.
Ez jo mert ha gaz van elfordul es nem serul a valto esesnel /lattam mar egyszeru bicajeldobastol GTpapucsot elhajlani/
Nekem az ilyen beakadasnal is joljott. Nagyon sokat szamitott.... Persze ilyet nehez lenne a GTkre rakni utolag max az acelvazasra.
Írta 2002. június 09. - 14:25
Írta 2002. június 09. - 00:47
Írta 2002. június 08. - 23:24
2X3 méteres lépcsõ jump. Ma single speedes lett a gépem. Megugrottam ujra és semmi. Ha lett volna láncfeszítõm akkor nemlett volna gáz. Itt egy kép a papucsról:

Írta 2002. június 08. - 23:10
Írta 2002. június 08. - 23:09
hehehehehehehhe
mg sorstárs ez mikor történt?
nekem szerencssére csak egy acera x volt fönt és megcsavarta a 2 napos boám papucsát meg hát törött a váltó a kitört két küllõt
süti mi?
el tudom képzelni hogy mennyi lehet a ruckus papucsa
ugyanis a boa szerencsére csak 3000 ezer pénzes papuccsal rendelkezik.
valahol láttam valami igen kiráj papucsot valami bolt on os volt vagy mi na az nem hajlik
ja különben hogy történt? mert nekem szimpla tekerésnél két alkalommal is
mg sorstárs ez mikor történt?
nekem szerencssére csak egy acera x volt fönt és megcsavarta a 2 napos boám papucsát meg hát törött a váltó a kitört két küllõt
süti mi?
el tudom képzelni hogy mennyi lehet a ruckus papucsa
ugyanis a boa szerencsére csak 3000 ezer pénzes papuccsal rendelkezik.
valahol láttam valami igen kiráj papucsot valami bolt on os volt vagy mi na az nem hajlik
ja különben hogy történt? mert nekem szimpla tekerésnél két alkalommal is
Írta 2002. június 08. - 22:18
Tessék? Vannak új képek! Megcsináltam a bikeot. Single Speed-es most. Kell egy új lánc, váltópapucs, váltó. A váltóm az megjött ma. Ismételten Deore.... legyébként azért tört le a cucc mert nemvolt láncfeszítõm.... Milyet vegyek?
Írta 2002. június 08. - 17:59
Szerintem Marzocchit vegyél!
Egy MXRt, vagy Bombert.
Na ennyi voltam
(majd megnézem hogy mi lenne jó hozzá, ez cask egy gondolat)
Egy MXRt, vagy Bombert.
Na ennyi voltam
(majd megnézem hogy mi lenne jó hozzá, ez cask egy gondolat)
Írta 2002. június 08. - 16:28
Írta 2002. június 08. - 16:24
F@szan lecsavarodott a valtopapucsod....
A papucsokat nezted? Az nem kapott? Mert eleg nagyot fogott rajta... a valto is mehet a kukaba. :-(
...:::SS rulez:::... ;)
A papucsokat nezted? Az nem kapott? Mert eleg nagyot fogott rajta... a valto is mehet a kukaba. :-(
...:::SS rulez:::... ;)
Írta 2002. június 08. - 15:08
vendég__*
Írta 2002. június 08. - 13:15
vendég__*
vendég__*
Írta 2002. június 08. - 13:13
vendég__*
Gyaci:
Itt villavall nem villaszar festesrol volt eddig szo...
Az nem uaz.
upsz bocsesz, láma vagyok...
Írta 2002. június 08. - 12:57
Kedves MG!
Néztem a képeidet a tar.hu-n, és látom, hogy eladnád a stucnidat. Meg szabad kérdezni, hogy miért? Csak mert, én is terveztem vásárolni egyet...
mexicano
Néztem a képeidet a tar.hu-n, és látom, hogy eladnád a stucnidat. Meg szabad kérdezni, hogy miért? Csak mert, én is terveztem vásárolni egyet...
mexicano
Írta 2002. június 07. - 23:09
Tudod mikor kapsz tõlem akármit is! >
Jobb: ha lesz mégegy karcolás rajta, akkor nekedadom!
Írta 2002. június 07. - 20:39
Persze. Holnap le is fényképezem a lépcsõt. Nálam van Mike LX hátsóváltója ;D ;D ;D a felelõtlen...
Írta 2002. június 07. - 20:35
MG lehetne a képek címe Shimano Future 2004!!
Nagyon tettszik a váltód geometriája!
Megmutatod melyik lépcsõn lehet ilyet gyártani? 8)
Nagyon tettszik a váltód geometriája!
Írta 2002. június 07. - 20:12

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére