Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

GT Ruckus

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
313 hozzászólás a témában

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Köszi!És rövid vagy hosszú stucnival használod!És jól kezelhetõ pl ugrásoknál?Milyen telóval gyûröd a gépet és mennyire könnyû az eleje?Bocsi a sok kérdésért,de érdekelne ;D

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
185 körül... szóval 184 kb  :D

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Engem a te magasságod érdekel! ;)

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Nekem M-es van. Monoblock közepétõl felsõcsõ közepéig szóval a nyeregvázcsõ mérete kell?

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Hali!Azt szeretném megtudakolni hogy aki M-es Ruckus-t használ milyen magas?És van olyan emberke akinek van L-es bicaj a birtokában mert kiváncsi lennék hogy pontosan mennyi a különbség érzésben és nem számokban a két méret között!

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Köszke a logot. Meg a dícséretet. Majd vexek bele 1 shock works joy 2002est. Az rulez nem? Annak a tulajdonságairol tudtok valamit?

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
MG: szép a gép!  ;)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
eszméletlen hogy lassan má mindenkinek van ruckus-a csak nekem nem......mire végre lesz nekem is, kimegy a divatbó, vagy kiderül hogy gyárihibás az egész széria.....  :-X

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Na ittvan 1 kép: Feltöltött kép

Ha még kellenek képek akkor itt vannak nagyobbacskák: http://kep.tar.hu/mgfreeride Üdv mindenkinek MG  8) 8) 8)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ehh, má mind1..

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Ne má'!

Én szerintem láttam valamelyik üzletben L-es és S-est is. Az S-es azt hiszem a Hajdu, az L-esre nem emléxem, talán Kerékvár?   :-/

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Velo:
Nem voltam 1értelmû: L-es váz kellene. De már ahogy Tamás írta, folyamatban van a behozatala.

veloteam

veloteam

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Jelenleg az országban csak M-es komplett gépek vannak, de külön vázként van : S / M / L

Szóval váz opcióval megoldható !

üdv : GT Hungary

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Ismer valaki olyan boltot, ahol L-es Ruckust lehet kapni??

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Én a múlt héten voltam Németországban, ott is elérhetõ már az I-Drive. Megnéztem, megcsodáltam, egyedül az ára nem tetszett!  ;D

Xdaw

Xdaw

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Az új ösztelós Ruckusokat már Svájcban is árulják. A frankóbb 5000 a gizdább 3500 Sfr. Érdekes itt a jobbikban Psylo a szarabbikban SID!!!? van.... ???
www.velo.com  gt aloldal

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Bikerek! Ha Ruckust vextek és több mint 1 tányért akartok használni és nagyobb mint nagyobb mint 2,3as gumit akartok használni akkor 73*118-as monoblockot kell venni. Ja nemkell valakinek egy délután üzembevett 73*113as isises truvativ dh?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
elég vicces a Deemax kerék a kis tücsök foksz telóval :o

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Nekem kéne egy merevseggû Ruckus meg 1 Ruckus I-Drive. Milyen lenne már?  8) 8) 8) 8) 8)

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Tényleg nagyon szép darab... Nekem egybõl kettõ kéne! Az elsõt megtartanám, a másodikat eladnám és az árából meggazdagodnék!  8)