1.- Elsõ agy: American Classic logóval
Még forog, de erõsen homokdaráló hangja van.
2.- Hátsó agy: Zoogie logóval
3.Alapértelmezésben is kotyog egy kicsit. Nem lehet tökéletesen belõni. Vagy szorul, vagy kotyog.
4.Összesítés: SZ@R!!
5.Jó minõségû, kicsit nagyobb csapágyakkal és pontosabb tengellyel ez az agy zseniális lehetne.
1. nekem (!) 100, mégegyszer mondom, 100 km után lett homokdaráló!! ki lett cserélve az agy, azóta a dt-vel tekerek, kotyogás sehol. ma tanulás közben a könyvek rengetegében elõkerült a már sokat említett ac agy. megprögettem.. volna... ha pörgött volna. 100 km után ( igaz az nagyrészt poros helyeken volt, de hát akkor is! ) szinte beállt. darabosan mozog, roszog, minden baja van.
2. a hátsó agy az, amit ugyebár nem szabad megvenni, mivel selejt ( racsniszerkezet hátul ). bikertiggernek asszem 3 halt meg. én a rossz híre miatt nem vettem meg.
3. egy csavar van rajta jobb oldalt, ami kotyogás problémánál konkrétan semmire sem jó, mert ha meghúzod, megszorul és kotyog, ha nem húzod meg, akkor is kotyog, de legalább pörög

.
4. hát igen
5. nagyobb csapágy, jobb minõség stb... megbízhatóság. csak az a súly rovására menne. amikor még nem volt bele csapágy ( ezek szerint már van ), voltak olyan ötletek, hogy egy kicsit kimarni belõle, hogy beleférjen a csaõágy....de olyan puha aluból van, hogy kb. a körmömmel megkarcolom. törne mint ropi.