En is szivesen mutatok par utat Esetleg holnap delelott egy bajkolas?Mit szoltok?
benne vagyok!!!
olyan 10körül lennék a környéken.reggel még megnézem a fórumot... ütközhetnénk valahol!?!mondjuk a probike-val szembe a bringaúton
En is szivesen mutatok par utat Esetleg holnap delelott egy bajkolas?Mit szoltok?
grat
1ébként az a kék jelzés vagy vmi nem jelölt út ?
Nekem igazából egy olyan ember kéne, aki megmutatja nekem, hogy a János-hegyrõl hogy lehet eljutni a HHH-ra és ott mutat nekem pár ösvényt. ..persze ha valaki leírja ide az utat a HHH-ig, nekem az is megfelel.
Nekem igazából egy olyan ember kéne, aki megmutatja nekem, hogy a János-hegyrõl hogy lehet eljutni a HHH-ra és ott mutat nekem pár ösvényt. ..persze ha valaki leírja ide az utat a HHH-ig, nekem az is megfelel.
gratSikerult vegre tegnap 10 meter hijjan kitekernem a teglagyari emelkedot:) Tetszett. A Buda Maraton ezen also szakaszan 0.5-1.5 meteres csallan es gaz segiti a tekerest:)
Igen, bizony bele kell rendesen állítani ott az embernek a hátsójába a nyerget :-).
Nem is emlékeztem rá, hogy ott (farkas torok) jöttünk le tavaly a BMen. mondjuk nekem csapnivaló verseny közbeni memóriám.
Eddig egyszer próbáltam meg vissza a Z+, de már az elején elakadtam. Majd megnézem megint. Nehéz falat, ráadásul hosszú is, ott aztán nem lehet regenerálódni...
Sanci
Nem ott jöttünk le, hanem egy jó kis lefelé után kb. a Farkas torok teteje elõtt pár száz m-el csatlakoztunk be a szintútba. Linkelt térképen a Fekete salak "F" betûjénél.
Tekertem egyet fent a hegyen, fasza volt! Sajna a többi BB-st nem találtam meg, mert késõn értem a találkára, de jól elszórakoztattam magam.
A "gázvezeték" nyomvonal tényleg frankó mászóka, 1.re elbénáztam, de második nekifutásra csak kitekertem. Jó max pulzus tesztnek is :-)
Kicsit még köröztem, majd felcsalingáztam a nagyköves környékén.
Érdekes volt lenézni a hármasról ahogy a pesti oldal sötétségbe borult, s villámok cikáztak. ilyenkor sajnálom hogy nincs egy kisméretû fotomasinám...
A parkoló kanyarban legurultam a siklóernyõsök rajthelyére, ahol megszeppentem, mert elég meredeknek tûnt, még nem jártam itt. Azt hittem vezet ott le valami ösvény, de csak jobbra ment be egy szuper kis track. Ez aztán az egyik kedvenc szakaszomba torkolt a Z+ba (nagy-farkas torok)
Ezt remélem ismeritek, ha nem, kötelezõ házi feladat!
Na hali!