Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

midnight ride _ urban terror

- - - - -

• Please log in to reply
302 replies to this topic

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
leszlesz. szerdan oten [ phyree joda lacika rewtkai meg en ] mar rutinosabban indultunk es lekotottuk a vasakat... es hogy ezutan mi tortent azt remelem ma este mar meg tudom mutatni mer` rew ma estere igerte a kepeket... [ reszkess phyree ] ;D
lens : jovohet pentekben meg nem gondolkodtunk mer` eleg tavoli az idopont bar nem art eloreszervezni. tolem akar mehetunk is :)
tobbiek? vizsgak?  

totalscience

totalscience

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
aztan hozzatok lekotot! multkor w.b.-ban mar majdnem sajnaltalak titeket ahogy ott ultetek tavol a bulitol, latszolag onfeledten sorozve, valojaban fel szemmel vegig azt a sok szazezres vashalmot fixirozva...  :'(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Jövô hét pénteken is lesz urban ride? Mert akkor talán fogok tudni csatlakozni...

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
jaja egesz hetre jo idot ir. szal nekem ok ez a het. szerdat kiveve

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
mos néztem meg és a www.met.hu szerint pénteken siráj idö lesz, ugy legyen...

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
ja. tegnap vót vmi medárd vagy mi, és esett, nem mos kéne még 40 napig esni nekije? nem dijjaznám tulságosan.

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
ma vizibiciklivel megyunk

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
rendben kedves növérem, akkor lekközelebb jövöhét péntek magasságában má atombiztosan ráérek, bár mintha akkor lenne bankett is vagy mi a túró... nembaj látom má hogy én azt elfelejtem majd sajnos J.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Öcsikém, sose tudhatod, mit hoz a jövô, igy van! Szerintem még tartogat számodra meglepiket.
Ma végülis mentetek vagánykodni? Megint csöpörészett, mint ahogy a múlt heti tekerésetekkor is - ha jól emlékszem - vagy azelôttin. Majd valamikro én is megyek, csak nem a jövô héten.  ;)
Üdv

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
nah embörök vállalom a minuszokat nincs mit tennem, de jövöhét péntektöl má überbarón ráérek!!! addigis Kislust-al szlidaritok, nyomjuk együtt haver ezta trágyát mán le oszt hogy mehessünk má tekerni... 8) 8) 8)
bárcsak mán ott tartanék...
phyree: kösz a jo tanácsot, de én egy igazi álszent fazon vagyok, nem csinálok ijesmitet, bááár ki tuggya mit hoz a jövõ... ::)

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
hiaba ;D

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 posts
Bakker, sosem volt velem még olyan, hogy elsõnek hánytam! Máskor az útpadkán szoktam egyensúlyozni, most meg a bicikliút is keskeny volt... Be is estem valami árokba. Joda szerencse, hogy hazakísért. Végig azt mondogattam neki, hogy innen már nem para hazajutnom, ennek ellenére 2-3x estem el... Nagyon csúszott az út, meg szar volt a bringám :))))
Az én térdem is jól néz ki, pedig volt térdvédõ a hátizsákomban... Kicsit még most is szédülök, bele sem merek gondolni, hogy ti bementetek dolgozni!
A képektõl elõre félek. Most, ha azt hiába írom gondolom, hogy nehogy felrakjátok!!!

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
hülyeség.
tehát holnap, holnapután, a többi stimmel

kislust

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
tökre mennék, csak ma, holnap, jövõ pénteken és szombaton+még a következõ pénteken is vizsgázom  :( :(

kislust

utána viszont megállíthatatlanul elindulok a ranglistán!!! ;D

kislust

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
naaa.. egy pentek nem fer bele lazitaskepp?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
..mennék én,de sajnos kicsit besûrûsödtek a vizsgák(3hét,5vizsga)  :(

viszont 21-e után reszkessetek!!! ;D

üdv,
kislust

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
es hogy ne terjuk el a tematol :
legkozelebbi assault 06 14 pentek.
ez egy tavolabbi idopont amit nem hiszem hogy para's lenne megszervezni barkinek. gyertek gyertek mer` komolyan nem tudjatok mit hagytok ki. orulet ;D

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
nekem van egy olyan kaliberu seb a terdemen mint amirol a mar kep is keszult. de hogy hogy sikerult  ::) kerdesek ... kerdesek... amire magyarazatot kell talalnom  ;D
ti egyben vagytok? mer nekem enyhen masnapos a "kedvem"

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Aki nem volt csütörtökön annak csak annyit hogyy nem volt egyszerû az este, meg hazajutni bringával.... ;D

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
ma gyomorhu"tes.

shaun! ne mereszelj nem eljonni. kulonben -10el indulsz ami testverek kozott is 10 dobozos, vagy 5 jobb tipusu csapolt sor.  a csutortok meg szamomra
sansztalannak tunik mer` sok a melo es penteken utaznom kellene :I
de ma este megdumaljuk.

21:00-22:00 korul a platannal az ok?
[ ahol azon a bizonyos szombaton talalkoztunk ]

phyree ne feledd az ertekelo matrixot. [ es a bringalekotot :>> ]
hu" csapattagjainknak tovabbi jo napot es jo szurkolast kivanok.