Oké endroo az a szállásinfó ha nem drága az jöhet!
Transzport kéne?
Iljics nemsokára vesz valami kombi autót abba talán egy két dolog belefér szétszerelve de a legjobban annak örülnék amit tams mondott.Nekem is nemsokára meglesz a jogsi és lesz utánfutóm is csak mondjuk jobb lenne két három jármûvel menni mint egy csomó autóval meg egy rakás szétkapott bringával..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bikeworld - Leogang
Indította
Endroo
, 2002. május 30. 20:13
Írta 2005. február 23. - 15:26

Írta 2005. február 23. - 15:24

dig: én azt hiszem jelentkezek és tudok egy jó szállást pont a felvonó alatt, ami nem is lóvés túlzottan, majd megekeresem a címet. Viszont transzport kéne.
Mi ide akartunk menni, de aztán inkább kocsit vettünk. :krol: Térkép szerint kb 50 méterre van a felvonó aljától, bár lehet, hogy nektek millerDH arcoknak sok a napi 9 rugó.
De nyitott vagyok más megoldásokra is, kivéve a kocsiban, fûben, fa alatt alvást.
Mi ide akartunk menni, de aztán inkább kocsit vettünk. :krol: Térkép szerint kb 50 méterre van a felvonó aljától, bár lehet, hogy nektek millerDH arcoknak sok a napi 9 rugó.

Írta 2005. február 23. - 15:23

Éééértem.. Hát.. esetleg a pécsi különitménybõl 3 ember tud menni egy autóval, ha anyu külcsönadja
egyébként is azzal mennék.

Írta 2005. február 23. - 15:19

Foglaljak szállást X fõnek?
elõbb tudni kéne ki jönne kinek van autója ilyesmi
Nem kocsiban aludni meg homokot enni;)
elõbb tudni kéne ki jönne kinek van autója ilyesmi
Nem kocsiban aludni meg homokot enni;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. február 23. - 15:18

Jól értem, hogy nincs se szállás se fuvarozójármü, de szervezkedsz?
Ez tetszik! Ilyen utazás kell... Road trip a javából.. Kocsibanalvás az jó!

Írta 2005. február 23. - 15:06

Oké, téged fel is írtalak;)
Csak tényleg nem szeretnék nagy kavarodást..
Ja ha van autó vagy kisbusz ami teherbíró az nagyon jó lenne, bár tAmS mondott egy nagyon jó dolgot de ezt gondolom még meg kell kérdeznie;)
Annyit mondok hogy nagy és narancs/fekete;)
Csak tényleg nem szeretnék nagy kavarodást..
Ja ha van autó vagy kisbusz ami teherbíró az nagyon jó lenne, bár tAmS mondott egy nagyon jó dolgot de ezt gondolom még meg kell kérdeznie;)
Annyit mondok hogy nagy és narancs/fekete;)
Írta 2005. február 23. - 15:05

Én BIZTOSAN szeretnék menni, ha olyan.. az létszámnak 1. A pécsi különitmény egyik tagjaként..
Írta 2005. február 23. - 15:01

Neveket kérek meg létszámot.
És két hétig még vissza lehet mondani utána már jön a foglalás és nem kéne visszamondani szóval biztos jelentkezõ kéne.
És két hétig még vissza lehet mondani utána már jön a foglalás és nem kéne visszamondani szóval biztos jelentkezõ kéne.
Írta 2005. február 23. - 15:00

Van egy pécsi különítmény, akik mennének ki. Akár akkor lehetne együtt is. Ha egyáltalán megyünk.
Aktuális civil
Írta 2005. február 23. - 14:56

Na akkor egyelõre a visszaigazolt lista.
Dig, Andrew Wolf, tAmS, Iljics
Kéne még transzportáló eszköz és jó elõre le kéne fogalani a szállást..
két hégi lehet jelentkezni hogy utána már lefoglaljuk a szállást és lezsírozzunk mindent.
Szállásinfót szeretnék kérni mert nem tudok németül ezért a leogangi oldal nekem kínai;)
Dig, Andrew Wolf, tAmS, Iljics
Kéne még transzportáló eszköz és jó elõre le kéne fogalani a szállást..
két hégi lehet jelentkezni hogy utána már lefoglaljuk a szállást és lezsírozzunk mindent.
Szállásinfót szeretnék kérni mert nem tudok németül ezért a leogangi oldal nekem kínai;)
Írta 2005. február 23. - 14:52

Írta 2005. február 23. - 14:47

Felhívás.
Július közepén egy Leogangi túra van kilátásban egy hétre..
aki kedvet érez az csatlakozzon.
részleteket a jelentkezõk összeírása után.
Csók
Július közepén egy Leogangi túra van kilátásban egy hétre..
aki kedvet érez az csatlakozzon.
részleteket a jelentkezõk összeírása után.
Csók
Írta 2004. november 02. - 19:47

Ha sokan mentek akkor a magánházak tényleg olcsók...
hotelhez képest félár...
hotelhez képest félár...

Írta 2004. november 02. - 14:37

A csóróbbaknak akkor lehet, hogy érdemes Saalbach-ban gondolkodni, ahol montisparadicsom van, továbbá ott van a hírhedt Evil Eye trail is,amit minden freerider-nek,dh-snak érdemes kipróbálnia.
Mi Saalbach-ban aug-ban 2500Ft/fõs áron szoktunk megszállni, és ezért cserébe luxus helyen lakunk a hegyoldalban,fantasztikus panorámával, szaunával. Persze, ebben no kaja van, de azt meg beszerezzük az abc-ben. Ja, és ez nem hotel,hanem magánszállás.
A városkában és környékén összesen 4 felvonó viszi a montisokat a 2500m-es hegyek tetejére. Szerintem megéri ellátogatni ide.
Mi Saalbach-ban aug-ban 2500Ft/fõs áron szoktunk megszállni, és ezért cserébe luxus helyen lakunk a hegyoldalban,fantasztikus panorámával, szaunával. Persze, ebben no kaja van, de azt meg beszerezzük az abc-ben. Ja, és ez nem hotel,hanem magánszállás.
A városkában és környékén összesen 4 felvonó viszi a montisokat a 2500m-es hegyek tetejére. Szerintem megéri ellátogatni ide.
Írta 2004. október 31. - 21:04

Álmodik a gyomor ;D
Gyorsan megnéztem azért, hátha igaz, de természetesen nem:
Our rates are given in € (EURO) per person per day for half board, inclusive of all taxes and fees and for a minimum stay of 3 days. 10% surcharge for shorter stays
Ha ausztriában fél panzióban gondolkodsz, akkor szezonon kívül is 200 Eur-tól indulnak az árak egy hétre, de az még nem szálloda...
Ebben az idõben ott 300 alatt aligha találsz szállást ellátással. Ha anyagiasak vagytok mindenképpen önellátásban érdemes gondolkodni. A félkész kaják a boltban ugyan annyiba kerülnek mint idehaza.
Gyorsan megnéztem azért, hátha igaz, de természetesen nem:
Our rates are given in € (EURO) per person per day for half board, inclusive of all taxes and fees and for a minimum stay of 3 days. 10% surcharge for shorter stays
Ha ausztriában fél panzióban gondolkodsz, akkor szezonon kívül is 200 Eur-tól indulnak az árak egy hétre, de az még nem szálloda...
Ebben az idõben ott 300 alatt aligha találsz szállást ellátással. Ha anyagiasak vagytok mindenképpen önellátásban érdemes gondolkodni. A félkész kaják a boltban ugyan annyiba kerülnek mint idehaza.
Írta 2004. október 31. - 20:41

mire végig olvastam ezt az 5 oldalt egy rakás infóval lettem gazdagabb.(kössz mindenkinek!!!) Sõt a dolog odáig fajult hogy már össze is tákoltam egy 5 koponyás team-et és ha minden illeszkedik júli elsõ hetében már kint leszünk. elméletileg a hotel forsthofgut-ban lehet bérelni egy hétig egy 2+1 ágyas 3*-os szobát amihez tartozék a reggeli meg a vacsi is. ha jól tudom nem személyenként hanem szobánként állapítják meg az árat ami jelen esetben 93e huf. [de itt --> www.forsthofgut.at a hotel címe nézzétek meg]
Írta 2004. október 22. - 06:59

Hello!
Tényleg nagyon tuti hely, meg mellette Saalbach Hinterglemm is. Azt is megnézném, ha már ott vagytok.
Van ott is egy frankó pálya, meg mellette ezer ami nincs kijelölve. Nyáron ott voltunk és egyfolytában kamikaze-t nyomtunk. Nem mindig a kijelölt pályán kell ékelni.
Egyszóval: jÓ SZÓRAKOZÁST
Tényleg nagyon tuti hely, meg mellette Saalbach Hinterglemm is. Azt is megnézném, ha már ott vagytok.
Van ott is egy frankó pálya, meg mellette ezer ami nincs kijelölve. Nyáron ott voltunk és egyfolytában kamikaze-t nyomtunk. Nem mindig a kijelölt pályán kell ékelni.
Egyszóval: jÓ SZÓRAKOZÁST
Írta 2004. október 22. - 00:39

Olvas vissza, én már jártam ez év májusában!
Ez évre terveztünk egy második felvonást, de marad a jövõ nyár!
tényleg komolyabban el kéne gondolkoznia az embereknek akik szeretnének jönni, és akkor valamit össze dobni, és páran a nyáron már mehetünk is!
Ez évre terveztünk egy második felvonást, de marad a jövõ nyár!
tényleg komolyabban el kéne gondolkoznia az embereknek akik szeretnének jönni, és akkor valamit össze dobni, és páran a nyáron már mehetünk is!
Írta 2004. október 20. - 20:10

Én is voltam a nyáron... 
pár cím:
www.leogang-saalfelden.at
www.bikeworld.at
A fentin lehet szállást keresni/foglalni meg egyebek, az alsón a felvonóbérletek/bicajbérlés árai meg ilyenek vannak...

pár cím:
www.leogang-saalfelden.at
www.bikeworld.at
A fentin lehet szállást keresni/foglalni meg egyebek, az alsón a felvonóbérletek/bicajbérlés árai meg ilyenek vannak...

Írta 2004. október 20. - 17:58

Hali,
En voltam kint, egesz jo hely, de nekem az also resz nagyon unalmas volt. Mivel csak egy delutan voltunk ott, ezert nem mentunk fel a felvonoval, mert az ugy eleg draga. A fonti reszt nem lattam, de allitolag nagyon jo, mind az FR mind a DH palya.
Szallast mindenkepp ott erdemes nezni, bar Leogang nem egy olcso hely, sot, kifejezetten draga, de idoben es benzinben megterul ha ottlesztek egy-ket hetet.
Kimenni csak kocsival, es minel tobben erdemes.
Ha DH-zni akarsz, akkor inkabb Schladmingot ajanlom, mert az is egy nagyon jo palya, volt mar ott vilagkupa. Igazabol az arak miatt erdemes oda menni, mert Schladmingban 80euro a szezonberlet, Leogangban pedig 180! Ennyivel dragabb. Es ez a napi es tobbnapos jegyekre is ervenyes termeszetesen. Szallas nem tudom mennyi,de az nem hiszem hogy nagyon draga.
Curtispapit erdemes megkerdezni errol, mert ok ott voltak egy hetig asszem. O tudja pontosan az arakat.
De akarhova mesz, biztos jol fogod erezni magad, mert teljesen mas vilag mint ami itt van. Kajat erdemes venni itthon a Tescoban vagy Auchanban kifele menet, mert az itthon olcsobb valamivel.
En voltam kint, egesz jo hely, de nekem az also resz nagyon unalmas volt. Mivel csak egy delutan voltunk ott, ezert nem mentunk fel a felvonoval, mert az ugy eleg draga. A fonti reszt nem lattam, de allitolag nagyon jo, mind az FR mind a DH palya.
Szallast mindenkepp ott erdemes nezni, bar Leogang nem egy olcso hely, sot, kifejezetten draga, de idoben es benzinben megterul ha ottlesztek egy-ket hetet.
Kimenni csak kocsival, es minel tobben erdemes.
Ha DH-zni akarsz, akkor inkabb Schladmingot ajanlom, mert az is egy nagyon jo palya, volt mar ott vilagkupa. Igazabol az arak miatt erdemes oda menni, mert Schladmingban 80euro a szezonberlet, Leogangban pedig 180! Ennyivel dragabb. Es ez a napi es tobbnapos jegyekre is ervenyes termeszetesen. Szallas nem tudom mennyi,de az nem hiszem hogy nagyon draga.
Curtispapit erdemes megkerdezni errol, mert ok ott voltak egy hetig asszem. O tudja pontosan az arakat.
De akarhova mesz, biztos jol fogod erezni magad, mert teljesen mas vilag mint ami itt van. Kajat erdemes venni itthon a Tescoban vagy Auchanban kifele menet, mert az itthon olcsobb valamivel.